Jag är mycket nöjd med BodyCheck, bra bemötande och bra resultat av behandling så här tidigt vilket bådar gott för fortsättningen.
BodyCheck Naprapat
Bodycheck är en naprapatklinik centralt i Göteborg på Erik Dahlbergsgatan 14 i samma lokal som OrtopedmedicinskaInstitutet. Vi behandlar akuta och långvariga besvär samt idrottsskador. Vårt mål är att du som patient ska bli medveten om orsaken till dina besvär och på så sätt kunna förebygga att få tillbaka dem. I samband med...
264 omdömen om BodyCheck Naprapat
Sedan starten hos Reco 2015
Mycket professionell och duktig
Fick tid snabbt och när jag behövde - dessutom nära för mig. Bra, rakt och effektivt bemötande av Niklas som jag "synkade" utmärkt med! Effektiv behandling som kombinerade på plats med hemmaövningar. Rekommenderar och kommer fortsätta samt vända mig till igen vid behov.
100% nöjd, blir alltid hjälp och snabbt, snabb återkoppling!!!!
Kunnig och var till stor hjälp
Niklas, en oerhört lättsam och humoristisk man, har sannerligen levt upp till mer än vad jag förväntade mig! Och jag kommer återkomma!
Nicklas är mycket kunnig och professionell i sitt bemötande, han förstod snabbt mitt problem och kunde redan efter första träffen i princip åtgärda mitt problem. Jag träffade Niklas genom en rekommendation och jag kan nu själv varmt rekommendera Nicklas! Fredrik Svensson
Fått otroligt bra hjälp med min stela nacke. Tack!
Niklas gör alltid ett kanonjobb, den gången löste han mina ihållande nack-problem på två besök.
mycket nöjd med bemötande och behandling
Är återkommande kund och vänder mig alltid dit när jag behöver hjälp med att bli smärtfri i rygg och nacke. Niklas är lyssnande och gör behandlingen på ett diskret sätt. Man känner sig ju ganska utlämnad och hjälplös när man knappt kan röra sig. Men Niklas berättar hela tiden vad han gör och varför. Man känner sig trygg helt enkelt. Därför har jag också rekommenderat BodyCheck till vänner som också behöver gå till en naprapat.
Mycket bra upplevelse . Trevlig personal och jag blir alltid nöjd.
Vänligt bemötande och väldigt mycket kunskap.
Jag hade problem med min rygg. Kollade på nätet efter naprapat och hittade Body Check. Fick tid samma dag och träffade en mycket trevlig och kunnig naprapat. Redan nästa dag var ryggen mycket bättre
Inkännande och professionell naprapat. Kände mig mycket väl omhändertagen.
Proffesionell och kunnig. Trevlit och vänligt bemötande
Min upplevelse hos BodyCheck Var positiv Kunnigt& trevligt bemötande, Kan tänka mig ett nytt besök om jag får besvär igen
Väl mottagen. Inlyssnande. Tryggt Trevlig.Duktig
Det känns som han kan det han gör.
Kunnigt, proffsigt och tryggt!
En bra naprapat som lyssnar in och behandlar, har hjälpt mig med många problem i olika kroppsdelar.
Efter några förlorade veckor av semestern på grund av smärta i ryggen blev jag helt bra efter några behandlingar. Detta var inte första gången jag fick hjälp av Nicklas Wiltman. Kan verkligen rekommendera Nicklas.
Niklas är alltid lugn och förtroendeingivande. Han lyssnar och säger patienten i centrum för att på bästa sätt hjälpa till med mina besvär. Får alltid ett gott bemötande och är väldigt nöjd med behandlingen.
Bra strukturerad fred back och förklaring till övningarna, syfte och orsak varför man behöver övnibgarba
Väldigt kunnig och kompetent naprapat
Utroligt trevligt bemötande. Hade ont i nacken. Behövde gå 3 gånger. Så mycket bättre nu. Om jag kommer behöva i framtiden så är det bara Nicklas jag kommer att gå till. Kan varmt rekommendera.
Fantastiskt duktig naprapat som hittar de onda punkterna direkt och även ger underbar massage. Dessutom är Nicklas oerhört empatisk och trevlig så det är ett nöje att gå till honom!
Trevligt bemötande och bra information om vad mina besvär kunde bero på. Massage av underbenet hö sida hjälpte en del. Dessutom fick jag rörelser att träna på hemma. Rekommenderas!
I had a very good improvement over my pain, they were so practical and released the pain with their professional techniques
Nicklas är räddaren i nöden när kroppen sätter sig på tvären! Blir alltid som en ny människa efteråt :)
Nicklas är grym! Bra inlyssnande, bra råd, bra behandling
Alltid proffsigt och bra bemötande med fokus på att avhjälpa problem!
Proffesionell trevligt bemötande
Proffsigt bemötande . Lyssnar frågar och är lyhörd
Nicklas är naprapat i världsklass! Räddaren i nöden när spänningshuvudvärken kommer!
Mycket nöjd! Hjälpsamma övningar och en positiv upplevelse.
Proffsigt bemötande lugnt och tryggt.
Mycket trevligt bemötande. Fick bra hjälp med att få ordning på min axel. Kommer att be om hjälp igen om det behövs.
Jag tyckte att behandlingen var mycket professionellt utförd med hög kompetens. Personen som behandlade mig var dessutom väldigt trevlig och sympatisk, vilket gjorde upplevelsen ännu bättre. Tack för den utmärkta vården!
Nicklas hjälpte mig att bli av med ryggskott fort, lätt att få tid, trevlig och hjälpsam! Övningar som gör ryggen bättre steg för steg, rekommenderas!
Nicklas är otroligt duktig på det han gör. Gick därifrån som en ny människa utan någon smärta alls, kan varmt rekommenderas!
Jag har blivit bemött på ett mkt bra Sätt! Jag blev lyssnad på och fått den hjälp som jag förväntat mig.
jag kom med ryggsmärtor och efter några behandlingar känner jag mig mycket bättre, rekommenderas starkt!
Superproffsig och lätt att förklara. Bra läge och bra att kunna boka via hemsidan
Professionell och kunnig, mycket kompetent naprapat.
Perfekt bemötande och behandling. Ischialgia.
Jag blev mycket trevligt bemött och upplevde mig lyssnad till och förstådd. Jag hade haft ont väldigt länge och blev hoppfull om att smärtan faktiskt skulle försvinna om jag bara hjälpte kroppen lite. Diskbråck konstaterades, behandling en gång i veckan o övningar att göra hemma. Redan efter en månad var allt mycket bättre, behandlingstillfällen blev glesare och efter ca 4 månader har jag nu inte ont alls.
Proffsigt och omhändertagande. Övningar att göra hemma minskar risken för återfall.
har bara positiv feedback, fick ett fantastiskt bra bemötande och fick hjälp för mina besvär
Trevligt bemötande, kunnig på att lösa problem som man har!