Trevligt bemötande och snabb service
Bollebygds Bilservice AB
Välkommen till Bollebygds Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bollebygd! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad erbjuder allt från bilservice, reparationer, bromsservice, AC-service, hjullagerbyten, felsökning samt installation av dragkrok och motor- och kupévärmare. Vi erbjuder...
360 omdömen om Bollebygds Bilservice AB
Bra service, trevlig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabba trevliga och grymma. Bästa i området
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Mycket bra och trevlig service! Fick information om vad som behöver åtgärdas. Bokar tid igen!
Pratade med Erik & Mattias, båda var mycket trevliga och bra på att förklara vad som har gjorts och varför! Snabba va de oxå! Toppen:)
Lika bra som alltid med allt. Grym service.
Blivit väl omhändertagen med min bil och är väldigt nöjd dyrt ändå att reparera bil .
Fick snabb hjälp med bilen. Jättenöjd
Snabbt, fick pris direkt, fick påminnelse på mobilen
Alltid trevligt bemött och superbra service🥰
Trevligt bemötande och snabb och bra fix
Bra service snabbt lagat trevligt bemötande
Bra bemötande utmärkt utfört arbete,fick hämta ut bilen trots att jag kom försent .fick förtroende att betala måndagen efter. Mvh / Anita uhlander.
Alltid lika bra bemött i Bollebygd. Fin service.
Bra service och vänligt mottagande jag känner mig väldigt nöjd
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande och ganska lätt att få en service-tid. Även ett litet jobb utförs på ett proffsigt sätt.
Trevlig personal. Snabb service och förklarande mycket bra vad som var felet. Toppen☀️
Bra bemötande och relativt snabbt jobbat
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Bra service, snabb åtgärdad, lätt att låna bil och mycket trevligt personal
En riktig toppenverkstad. Jag kommer definitivt vända mig dit igen när jag behöver hjälp med bilen.
God service och alltid trevlig bemötelse!
Bra bemötande. Snabb service. Toppen. Dessutom gott kaffe.
Min Clio behövde nya halvljuslampor som sitter riktigt dumt åt. Detta orkade jag inte bråka med själv. Personalen fixade detta med kort varsel, när jag tränat klart var det bara att köra hem med nya lysen :-) Vi ses igen!
Snabb och bra hantering med utomordentlig service!
Alltid ett trevligt bemötande, enklare problem löser de på kort varsel. Det känns också tryggt att lämna bilen på service.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Trevlig personal Ett upptäckt fel inte åtgärdat pågrund av reservdel fattades. Hade bilen på verkstaden i ett par dagar. Får återkomma nästkommande vecka för åtgärd.
Mycket trevligt bemötande och snabb och bra service. Rekommenderar denna verkstad.
Perfect service that went very quickly. They got me a time in two days, fixed the motorhome and I was back out on the road the next day. They fixed the problem from the car inspection and took care of it themselves, so I do not have to go back for another inspection. Great service.
We are happy for your comment and that you choose us as your workshop. We hope to see you when it is time for your next workshop visit!
Snabbt, kompetent, mycket trevligt bemötandet
Alltid trevlig och proffig personal tycker kund sedan många år.
Trots problem att programera och få rätt delar ( inte verkstadens fel) höll dom mig hela tiden uppdaterad vad som hände.Stog även för merkostnaden utöver ursprungsofferten 👍 Fick även fri lånebil 🙏 Kan starkt rekommendera Bollebygd bilverkstad Fungerade utmärkt o bra bemötande 👍👌
Mycket bra bemötande. Att få en tillgång till lånebil ger ett extra plus.
Bra bemötande och snabbt omhändertagande av reparationen
Kunnig personal och trevligt bemötande.
Trevlig personal, fint bemötande, tydlig information, god service, bra resultat och nöjd kund!
Trevliga och proffsiga killar, jättenöjd med utfört arbete.
Trevligt bemötande, informerade om saker att tänka på! Har hittat min bilservice på hemmaplan! Perfekt!
Alltid ett trevligt bemötande.håller vad dom lovar,och gör alltid ett bra jobb.Med andra ord bästa bilverkstaden
Snabbt jobbat och vänligt bemötande!
Trevlig personal och bra service! Tydlig återkoppling efter utförd rep! Har hittat ”min” nya bilverkstad i Bollebygd!
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Lite för dyrt för det lilla jobbet!
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Väldigt engagerad ägare med personal! Rekommenderas
Vänligt och trevligt bemötande! Fick också en ”enkel” förklaring till vad felet var så att t.o.m jag förstod! Tack!
Mycket hög service och tillmötesgående
Allt till belåtenhet, mycket trevligt bemötande.
Alltid ett trevligt bemötande och snabb och professionellt omhändertagande av ens bilar. 🚗👍
Trevligt, proffsigt och tryggt i allt från bemötande till uthämtning.
Så trevligt bemötande och bra pris
Duktiga och trevlig personal. Lätt att ha o göra med.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!