Alla kategorier Övrigt Stockholms län Stockholm Östermalm Borätt - tidningen för Sveriges bostadsrättsföreningar

Borätt - tidningen för Sveriges bostadsrättsföreningar

Väpnargatan 6, 114 51 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
tidning

Läs vad 1 kund tycker om Borätt - tidningen för Sveriges bostadsrättsföreningar

 • Marianne L
  Marianne L skrev om Borätt - tidningen för Sveriges bostadsrättsföreningar
  Då den nya ägaren till tidningen Borätt fann att 4% av utskickad tidning kom i retur mot normalt 1% beslöt man att uppdatera adressaterna via info från Bolagsverket.

  I stället för att ta ut uppgifter om de 4% som kom i retur, tog man ut uppgifter för alla de 27.400 prenumeranterna, dvs 100%.

  Därefter valde man ut mottagare via random choice för samtliga prenumeranter, dvs slumpmässigt val ur resp styrelse. Det betyder att även de prenumeranter på tidningen Borätt, som hade korrekt mottagaradress, fått sina mottagare av tidningen slumpmässigt ändrade.

  Brf Korpen, som likt många brf:er, har en egen postadress har därmed fått den ändrad utan att styrelsen ens informerats eller tillfrågats.

  När Brf Korpen efter grundlig genomgång av hur detta kunnat ske slutligen får ovanstående förklaring, och påtalar det oerhörda i tilltaget i ett argt mail, reagerar Borätt med att utlova gratis tidning till alla i styrelsen utom till ordföranden, som skrivit det arga mailet och man skriver att man hoppas att aldrig behöva ha med denne att göra.

  Tidningen reagerar därmed som en lättkränkt tonåring i stället för att ta fasta på kritiken. Det är alltså ett värre brott att ilsket påtala det oerhörda i Borätts tilltag än att Borätt inser att man lider svår brist på kompetens i branschen. Läs mer
  gillar detta

Bästa övriga företagen i Stockholm:

4.8 i betyg av 11 omdömen
Linn A Linn A tycker:
“Snabb hjälp och trevligt bemöt...” Läs mer
4.7 i betyg av 9 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 11 rekommendationer
Drottninggatan 81a, 11160, Stockholm
Kategorier