Bostadstvättarna i Sverige AB

Bostadstvättarna i Sverige AB

bostadstvatt.se
  • Badge2026
4.6

På Bostadstvättarna i Sverige hjälper vi privatpersoner, BRF:er och företag runt om i hela södra Sverige med att tvätta, vårda och behandla fastighetsytor. Vi erbjuder takvård, nocktätning, fasadtvätt, stentvätt, altantvätt, snöskottning och rensning av hängrännor. På våra tjänster kan du alltid använda ROT-avdraget, vilket...

310 omdömen om Bostadstvättarna i Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2026

Lena P
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Bra bemötande i kontakten med dem, inte så lång väntetid. Bra pris. Detta gäller taktvätt.

Suzanne Birgitta O
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Jag har en stuga vars tak av tegel var täckt av väldigt mycket mossa. Bostadstvättarna rengjorde taket på ett utmärkt sätt och städade bort allt skräp. De var trevliga och kunniga. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dem. Suzanne Osmar

Linus A
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Beställer fasad och altantvätt. Planerad dag tvättas endast fasad då någon annan tydligen ska göra altan. Ingen info om detta. Får ny tid 3 gånger som dom inte dyker upp. Slutade med att jag köpte tjänsten på annat håll.

Anders E
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Trevliga och jobbade på bra och höll årdning efter sig

Cecilia J
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Trevliga, kom i tid och gjorde ett bra jobb

Bernt G
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Bra bemötande. Gjorde ett bra jobb

Carina A
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Snabbt arbete ca 1 timme. Resultatet ok, det negativa är att de inte håller tider. Hade tid kl 11 kom vid 15.30.

Linda A
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Mycket nöjda! Snyggt resultat på ett 10 år gammalt hus. Trevligt och professionellt bemötande. Tack!

Bonver Ab
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Bra service och resultatet blev som förväntat dvs bra.

Viktoria S

Öaaaaaaaaaaaaaaaaasfffffffffggggttttttttt

Olle J
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Bostadstvättarna fick göra om arbetet ett par gånger. Säljaren som jag hade kontakt med slutade mitt i arbetet som jag tror påverkade mitt omdöme.

Gunnar F
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Blev bra utfört och dom höll tiden

Jan G
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Dålig tidspassning. Amatörmässigt intryck. Inget vi rekommenderar.

Sophie L
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Bra service och mycket bra resultat

Mikael B

Kommunikativa, kvalitativa och pålitliga

Peter V
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Väldigt bra utfört arbete super nöjd kommer att anlita dom igen.

Pär M
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Trevliga o arbetssamma arbetar snabbt o effektivt 👍

Ebba K

Toppen! Snabbt och bra resultat

Per-Magnus J
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Det fungerade jättebra och resultatet var fantastiskt

Marie H
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Professionella och min altan är som ny! Positivt med skonsam men effektiv rengöring och impregnering. Kan starkt rekommendera Bostadstvättarna.

Kristian P
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Bra resultat, effektivt, trevlig personal!

Lars M
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Skickliga, noggranna och trevliga hantverkare och snyggt efteråt - rekommenderas

Thomas K
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Grabbarna som utförde jobbet var väldigt trevliga och bra på sitt jobb. När de kom så hade vi en genomgång och efter utfört jobb gick de igenom resultatet innan de packade ihop. Vi är supernöjda med servicen och utfört arbete, resultatet blev som nymålat!

*Annica K
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Blev bra bemött och arbetet och resultatet blev bra, är nöjd. Hade fasadtvätt.

Thomas L
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Proffsigt jobb, trevlig personal. Vi är en mycket nöjd kund. Brf Vikingavägen Olofström

Lars-Göran L
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Otroligt bra service underbart trevligt besök underbara killar som utförde jobbet

Åsa Z
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Jättebra kundservice och fantastiskt tvätt-resultat! Fasaden glänser nu i solen. Vi kommer inte tveka att anlita Bostadstvättarna igen!

Peter T
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Jag är mycket nöjd med tjänsten från detta takrengöringsföretag. Arbetet utfördes professionellt och noggrant. Var trevlig, punktlig och informerade tydligt om hela processen. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som söker pålitlig och kvalitativ takrengöring.

Karolina H
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Jättebra! Huset blev väldigt fint, noggrant utfört arbete med gott resultat!

Kristina Birgitta L L
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Väldigt nöjd med arbetet och trevligt bemötande

Annicka K
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Mitt hus blev som nytt, underbart o sitta på altanen o se hur vitt o fint de blev igen, otroligt proffsigt utfört

Simon T
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Jättenöjd med resultatet! Taket blev riktigt rent och fint. Proffsigt utfört och smidigt från start till slut. Rekommenderas varmt!

Jörgen N
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Noggranna och effektiva , blev ett utmärkt resultat Men använd skyddsutrustning i fortsättningen, var rädd om hälsan // Jörgen

Margret J
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Jätte nöjd,snabbt jobbat kan bara rekommendera

Andreas B
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Mycket nöjd! Kom i utsatt tid och utförde arbetet precis som avtalat.

Tahir M
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Superbra bemötande och professionellt utfört arbetet Värt pengarna

Ninna K
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Proffsigt och trevligt bemötande från början till slutförandet. Tydlig offert och lyhörda på plats.

Kjell M
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

I första hand mycket trevligt bemötande och vad jag kan bedöma professionella i utförande. Det kom regn inom en timma efter att jobbet var slutfört och jag undrar om det påverkar behandlingen av takteglet. För övrig är jag mycket nöjd och kommer rekommendera företaget. Vänligen Kjell Magnusson

Camilla A
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Snabbt jobbat och rent o fint blev det.. 😂!!!

Martina L
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Vi är supernöjda med tvätten av fasaden!

Johan P
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Bra system för offert och order. Killarna som kom och tvättade gjorde ett noggrant jobb och dom var klara snabbt, tog ett par timmar för hus och garage. Trevligt bemötande. Rekommenderas.

Leif C
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Duktiga och trevlig personal, helnöjd med jobbet

Jonas K
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

I stort bra det var några almfläckar kvar på norrsidan som förmodligen inte syntes när det var blött.

Nina S
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Trevligt bemötande, från offert beställning ( taktvätt) till utfört arbete. Trevliga och bra killar som utförde arbetet. Noggranna med att städa upp efter sig. Supernöjd🙂

Sandra F
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Väl utfört arbete och trevligt bemötande!

Stefan B
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Mycket trevlig och alert personal. Toppenfint resultat och som det nu skall målas på. Varma rekommendationer från oss på Nösund

Marie F
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

De gick fort, de var 3 st. Det blev bra!

Mind The Minder K
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Eftersom taket behandlas och effekten kommer successivt så är det svårt att avgöra resultatet i nuläget, men jag ger högsta betyg för kundbemötande och service.

Eric C
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Ett bra och trevligt företag, bra kontakt med mig som kund och information om vad dom ska göra och varför

Patric E
Skrev om Bostadstvättarna i Sverige AB

Ett företag som tar ansvar, tack!