Stor kunskap och alltid ett vänligt bemötande
BR Skor
BR Skor – Kvalitet och personlig service sedan 1971 Letar du efter den perfekta passformen för hela familjen? Välkommen till BR Skor, din personliga skobutik med över 50 års erfarenhet av att sätta bekväma steg i centrum. Sedan starten 1971 har vi brunnit för att kombinera stil med funktion, och idag är vi stolta över att vara...
500 omdömen om BR Skor
Sedan starten hos Reco 2026
Tack Ingrid för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kunskapen och bemötandet 💛
Trevlig och kunnig personal. Bra sortiment och märken. Köpt promenadskor och kängor.
Tack Inger för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du trivs hos oss och hittar skor som passar dina behov 💛
Får hjälp och alternativ till olika modeller för att köpet ska bli så bra som möjligt. Är nöjd kund och gillar att ni har så stort utbud av fotriktiga skor.
Stort tack Irene för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du får bra hjälp och flera alternativ att välja mellan, så att köpet blir riktigt bra. Extra kul att du uppskattar vårt stora utbud av fotriktiga skor 🙂
Alltid trevlig och hjälpsam personal som hjälper till. Tar hem skor m.m.om inte storlek finns i butiken. Ger även goda råd.
Tack så mycket Kristel! Vi är glada att höra att du uppskattar både bemötandet, råden och möjligheten att beställa hem skor vid behov 😊
Trevlig personal som hjälper till när det behövs
Tack så mycket Karin! Vi är glada att höra att du upplever personalen som hjälpsam och trevlig 😊👟
Tar inte tillbaka Reklamationer när de försökt laga skor 2 ggr efter det gått sönder efter någon dag. Mkt dålig service av de ansvariga. Övrig personal är bra.
Tack Jannice för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att hanteringen av reklamationen inte blev som du förväntade dig, särskilt när skorna gått sönder igen efter försök till lagning. Vi förstår att detta skapar frustration och det är tråkigt att höra att du upplevt servicen från ansvariga som bristfällig. Samtidigt uppskattar vi att du lyfter fram vår övriga personal. Vi vill gärna följa upp detta – hör gärna av dig till butiken så att vi kan se över ärendet igen.
Det var fina golv Bra utrymme
Tack Irene för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade våra fina golv och det bra utrymmet i butiken 🙂
Mycket bra bemötande, trevlig personal. Jag köpte ett par hästskor och ett par låga stövlar av märket Skecher, som jag är mycket nöjda med.
Stort tack Kerstin för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och är mycket nöjd med dina höstskor och låga stövlar från Skechers 🙂
Bromölla Fantastisk personal. Trevligt bemötande. Stort sortiment. Aldrig besviken.
Stort tack Irene för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du alltid får ett trevligt bemötande i Bromölla och uppskattar både personalen och det stora sortimentet 🙂👟
Bra bemötande som vanligt. Köper alla mina skor och stövlar där då jag köper Rieker eller Sketchers vilket de har ett bra utbud på.
Tusen tack Yvonne för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att få vara ditt självklara val för skor 💛
Mycket trevligt bemötande och bra sortiment tror jag köper alla mina skor där. När mina systrar är på besök handlar även de där.
Kanonbra service när jag letade kängor till ettårigt barnbarn. Expediten va verkligen duktig o hjälpte mig. Skrev upp längden på hur stor Karnas fot skulle vara för att passa i de kängor vi valt. Gav mig sedan telefon nr direkt till butiken så vi kunde stämma av storleken. Köpte ett par kavat. Passar jättebra!
Stort tack Kerstin för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp när du letade kängor till ditt barnbarn, och att expediten kunde guida er hela vägen till rätt storlek. Härligt att Kavat-kängorna passar jättebra 🙂
Trevligt bemötande! God service och hjälpsam personal.
Stort tack Jennie för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade det trevliga bemötandet och den goda servicen 🙂
Min fru hittade sin perfekta plånbok.
Tack Karljohan för att du delar med dig! Det gläder oss att din fru hittade sin perfekta plånbok 💛👜
Är så trött på era meddelanden. Ta bort mitt telnr från listan.
Vi är ledsna Kerstin om våra utskick upplevts som störande. Självklart hjälper vi till att ta bort dig från våra meddelanden, men vi behöver veta vem det gäller för att kunna göra det korrekt. Hör gärna av dig till butiken så löser vi det direkt.
Ingen kommentar. Inte handlat där på flera år
Tack Jessika för din kommentar. Skulle du få anledning att besöka oss igen i framtiden är du varmt välkommen.
Bra service o trevlig personal
Stort tack Irene för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och trevliga personal 🙂
Trevlig och proffsigt personal.
Tack Ingrid för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen 💛
Trevligt bemötande, hyfsat urval, tyvärr lite dyra
Tack så mycket Katarina för din feedback. Vi är glada att du upplevde bemötandet som trevligt och tar med oss din synpunkt kring urval och pris.
Bra produkter, mycket trevlig personal.
Stort tack Karin för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar våra produkter och vår trevliga personal 🙂
Hjälpsam personal o bra bemötande
Tack Kerstin för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du trivs hos oss 💛
Besviken på er dåligt dåligt bemött då ja har svårt för gå men fick ingen hjäp
Tack Kenneth för att du berättar om din upplevelse. Det gör oss verkligen ledsna att höra att du kände dig dåligt bemött och inte fick den hjälp du behövde, särskilt när du har svårt att gå. Det är absolut inte så vi vill att någon ska känna sig hos oss. Vi vill så gärna få möjlighet att be om ursäkt personligen och hjälpa dig på bästa sätt – hör gärna av dig till oss eller kom in i butiken när det passar dig ❤️
Underbar personal i Karlshamn, bra service! får så bra hjälp!
Tusen tack Izabella för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du trivs och känner dig väl omhändertagen 💛
Alltid proffsigt bemötande! Hittar alltid skor i denna välsorterade butik.
Tack Jenni för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du alltid känner dig välkommen och hittar det du söker 💛
På BR Skor blir jag alltid trevligt bemött. Jag får hjälp att hitta rätt skor.
Tack Irene för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen och får rätt skor 💛
Alltid trevlig personal hjälper till att plocka fram o visa sist köpte jag ett par Reiki sportskor som jag använt jättemycket både till fin o vardags
Stort tack Kajsa för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du alltid får hjälp att plocka fram och visa skor, och att dina Rieker sportskor blivit flitigt använda både till vardag och finare tillfällen 🙂
Fantastiska. Alltid trevligt bemötande.
Tusen tack Ingrid för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du alltid känner dig välkommen 💛
Alltid bra bemötande och utbudet är bra. Lätt att hitta i butiken.
Tack Kerstin för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du känner dig bekväm och hittar lätt i butiken 💛
Man får alltid bra hjälp och trevligt bemötande av försäljare.
Tack Jasmina för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du alltid känner dig väl omhändertagen 💛
Gott bemötande bra service. Kan handla där igen.
Tack Åsa för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd och gärna återkommer 💛
Trevligt bemötande. Skulle dock vilja få lite mer rabatt på skor från dom sms mail ni skickar till mig. Mvh Jeanette
Stort tack för ditt omdöme, Jeanette! Vad roligt att höra att du uppskattar bemötandet. Vi förstår önskemålet om mer rabatt via våra sms och tar gärna med oss din synpunkt framåt 🙂
Trevlig personal, bra kvalitet
Stort tack Jesper för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vår trevliga personal och den bra kvaliteten 🙂👟
Fick hjälp med en gång och trevligt bemötande!
Tack så mycket Janet! Vi är glada att höra att du upplevde både snabb hjälp och ett vänligt bemötande 😊
Brs utnud av inneskor, som jag sökte.
Stort tack Åke för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du hittade ett bra utbud av inneskor hos oss 🙂
Alltid trevlig och hjälpsam personal
Stort tack Jeanette för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du alltid möts av trevlig och hjälpsam personal 🙂
Trevlig och hjälpsam personal
Tack så mycket Ulrica! Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet 😊
Väldigt hjälp samma trevligt bemötande.
Stort tack Jaana för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick väldigt hjälpsam service och ett trevligt bemötande 🙂👟
Bara bra ,bra servis ,hittar nästan alltid det jag vill ha
Tack Peggy för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd 💛
Trevlig personal och bemötande. Bra utbud och bra priser, i synnerhet för medlemmar. Köpte en snygg och prisvärd handväska denna gången. Återkommer gärna!
Tusen tack Mia för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du trivs hos oss och gärna återkommer 💛
Trevlig personal hjälpsamma hänger med på mode med skor o väskor Har köpt både skor o väska förra året
Stort tack Iris för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vår trevliga, hjälpsamma personal och att vi hänger med i modet på både skor och väskor 🙂👟👜
Trevlig expedit som hjälpte mig att hitta ett par utmärkta kängor.
Tack Kerstin för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både hjälpen och kängorna 💛
Mycket bra, alltid nöjd. Bra sortiment
Stort tack Olga för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du alltid är nöjd och uppskattar vårt sortiment 🙂
Hjälpsamma. Mindre yra men brett sortiment. Skulle önska lite mer i storlek 34-35 ca, för större barn ej ungdom.
Tack Viktoria för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever personalen som hjälpsam och att du uppskattar vårt breda sortiment. Vi förstår verkligen önskemålet om fler skor i storlek 34–35 för större barn, och tar gärna med oss den synpunkten framåt.
Har alltid varit nöjd med mina sandaler och skor som jag köpt av er i Bromölla håller minst tre år sandalerna skorna minst fem år går att tvätta i tvättmaskin tack
Stort tack Juha för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du alltid varit nöjd med sandaler och skor från oss i Bromölla, och att de håller så bra över tid. Härligt också att de går att tvätta i maskin – tack för att du delar med dig 🙂
Tycker att BR skor är en trevlig butiken dock så finns inte alltid det man letar efter
Tack Shiraz för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever BR Skor som en trevlig butik. Samtidigt förstår vi att det kan vara tråkigt när man inte alltid hittar det man söker. Din synpunkt är viktig för oss och tas med framåt.
Kundservice och alla produkter är härliga. Önskar för mer medlem erbjudande.
Tack så mycket Zeina för din feedback! Vi är glada att höra att du trivs hos oss och uppskattar vårt sortiment. Din synpunkt kring fler medlemserbjudanden är viktig för oss och tas med i vårt fortsatta arbete.
Bra upplevelse, jag e nöjd. Fin kvalitet på skorna.
Tack Jessica för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med ditt köp 💛
Bra service och utbud, rekommenderas
Tack Joakim för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du tycker att vi är värda att rekommenderas 💛
FINT BEMÖTANDE O BRA SKOR Hälsningar Inger
Tusen tack för ditt omdöme, Inger! Det betyder mycket för oss 💛
Jag känner mig alltid väl bemött av personalen, mycket trevliga. bra utbud, bra kvalité och bra priset.
Tack Jenniy för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du upplever bra kvalitet, bra priser och ett trevligt bemötande 💛