Bra bemötande i butiken av personalen!
BR Skor
BR Skor – Kvalitet och personlig service sedan 1971 Letar du efter den perfekta passformen för hela familjen? Välkommen till BR Skor, din personliga skobutik med över 50 års erfarenhet av att sätta bekväma steg i centrum. Sedan starten 1971 har vi brunnit för att kombinera stil med funktion, och idag är vi stolta över att vara...
423 omdömen om BR Skor
Sedan starten hos Reco 2026
BR skor i Karlshamn är en förträfflig butik God service alltid, med många bra märken Från morgonskorl till stövlar Det är där jag köper mina och min familj skor Ingun
Tack Ingun☀️ För ditt positiva svar du är alltid välkommen ha en fin dag Mvh Br Skor
Alltid fint och proffsigt bemötande samt hög kvalitet på sortimentet!❤️
Trevligt bemötande, bra utbud. Rea priser är riktiga fyndpriser !
Man blir alltid bra bemött på br skor. Duktiga expediter som kan svara på de frågor man har
Bra och positivt bemötande🌞 personalen vill man ska vara nöjd. Köpte en skinnväska, varan fanns inte hemma men den beställdes i färg och storlek som jag önskade. Bästa sko och skinnbutik👍😀
Det bra affär...bra information när det rabatt
Alltid lika trevligt , vänligt bemötande..skorna jättebra
Köper mina skor där och är nöjd. Köpte däremot en skinnväska för ett par år sedan och dragkedjan har gått sönder trots att jag inte använt den så ofta, fick besked att det inte var garanti kvar.
Allt mycket bra. Fint bemötande och trevlig provning av skor.
Trevlig och hjälpsam personal.
Trevlig och hjälpsam personal. Mycket bra skor att välja mellan.
Vänligt bemötande och ”lagom” mycket hjälp! Inget påträngande men perfekt service när jag behövde. Stort sortiment där allt jag behövde fanns.
Stort tack Åsa för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som vänligt och hjälpen som lagom – precis när du behövde den. Härligt också att du hittade allt du sökte i vårt sortiment 🙂
Hittar nästan alltid mina behov i denna butik och får inspiration till att handla efter att ha kollat upp vad jag behöver. Ok priser och sortiment.
Stort tack Susanne för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du nästan alltid hittar det du behöver hos oss och dessutom får inspiration när du är här. Kul att både priser och sortiment uppskattas 🙂
Sköna och snygga vinterkängor
Jätte bra servis underbara tjejer som alltid hjälper fina skor 👍👍👍😊🌸
Suverän service och trevligt bemötande.
Blir väl bemöt, hjälper till när man frågar. Kollar även med andra butiken, om inte rätt storlek finns där man är.
Det är en mycket fin skoaffär med en personalstyrka som är mycket service inställda. Mycket tillmötes gående och duktiga. Får alltid goda råd och tips på olika produkter. Alltid lika nöjd när jag har varit i butiken.
Härliga varor, bra service o öppettider 👍
Bra butik, med bra utbud och väldigt trevlig personal.
Har ett brett sortiment och fint i butiken. Trevlig och kunnig personal!
Tack Tanja för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både butiken och personalen 💛
Bra utbud, många märken och service
Tack så mycket Susanne! Vi är glada att höra att du är nöjd med både sortiment och bemötande 😊
Trevligt bemötande , hjälp med impengnering
Vänlig och hjälpsam personal. Köpte vinterstövlar och seda ett par vinterskor.
Tack Inger för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du trivs hos oss 💛👟
Mycket kunniga, trevliga och tillmötesgående affärsbiträden. Ett bra sortiment har ni också.
Stort tack Gunilla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar våra kunniga, trevliga och tillmötesgående medarbetare samt vårt sortiment 🙂
Jättebra. Kunnig personal bra service
Stort tack Ola för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vår kunniga personal och goda service 🙂
Trevlig personal och skor som faller mig i smaken.
Tack så mycket Eva! Vi är glada att höra att du trivs hos oss och hittar skor som passar din stil 😊
Alltid kundvänligt o såå god service🤗
Tusen tack för dina fina ord Pamela! Det betyder mycket för oss att du alltid känner dig väl omhändertagen 💛👟
Köper alla mina skor i Bromölla Alltid bra kvalitet som mycket hjälpsam personal därför byter jag inte skoaffären i Bromölla Helt nöjd
Stort tack Ingegerd för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du alltid är nöjd med kvaliteten och den hjälpsamma personalen i Bromölla. Det betyder mycket för oss att du väljer att stanna hos oss 🙂
Trevlig och kunnig personal med bra bemötande
Tack för dina fina ord Natalie! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl bemött 💛👟
En väldigt trevlig butik med ett bra och varierat utbud.
Tack för dina fina ord Eva! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både butiken och utbudet 💛
Bra utbud och trevlig personal
Tack så mycket Eva! Vi är glada att höra att du trivs hos oss 😊
Personalen i affären är jätte trevliga och hjälpsamma. Där alltid finns fina och jättebra skor. Jag tycker om BR Skor
Stort tack Gintare för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vår trevliga och hjälpsamma personal – och att du tycker om våra skor. Det värmer verkligen att höra att du tycker om BR Skor 🙂
Trevligt bemötande! Hade höga förväntningar vilket BR skor levde upp till. Köpte bruna skinnkängor. Bra upplevelse vilket gör att jag återkommer 😊
Stort tack Pia för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att vi levde upp till dina höga förväntningar och att du är nöjd med dina bruna skinnkängor. Varmt välkommen tillbaka 😊
Bra service. Trevlig personal!
Tack så mycket Ewa! Vi är glada att höra att du trivdes hos oss 😊
Köpte kängor, bra bemötande trevlig affär och personal.
Tack så mycket Pia! Vi är glada att höra att du uppskattade både affären, personalen och ditt köp 😊
Alltid ett trevligt bemötande, med bra kvalité på skor.
Tack för dina fina ord Ida! Det betyder mycket för oss att du alltid känner dig väl bemött 💛👟
Bra utbud och trevlig och hjälpsam personal. Bästa skoaffären.
Stort tack Ewa för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt utbud och vår trevliga, hjälpsamma personal – och att du tycker vi är bästa skoaffären 🙂
Alltid god bemötande, väldigt mycket atmosfär, närvarande personal hjälp om det behövs. Jag brukar köpa barnskor till mina barnbarn. Själv har jag köpt bland annat: leader stövlar, sneakers, väska, vinter stövlar både till mig och min man
Stort tack Rouhi för ditt fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar atmosfären i butiken och den närvarande personalen. Härligt att vi fått hjälpa till med både barnskor till barnbarnen och skor samt väskor till er båda 🙂👟👜
Bra kundbemötande, trevlig personal
Stort tack Sanja för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt kundbemötande och vår trevliga personal 🙂
Trevligt bemötande! Alltid trevligt bemötande, sköna bra skor till ett bra pris.
Tack för dina fina ord Yvonne! Det betyder mycket för oss att du alltid känner dig väl bemött 💛👟
Alltid trevligt att komma till BR Skor. Blir alltid väldigt trevligt bemött fast man inte handlar alla gånger!!
Stort tack Monica för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du alltid känner dig välkommen hos oss – även de gånger du bara tittar in. Så ska det vara 🙂👟
Bra service. Grymt sköna skor med kvalité
Tack för dina fina ord Gustav! Det betyder mycket för oss att skorna motsvarade dina förväntningar 💛👟
Enormt trevlig personal. Hoppades på en vara som fanns i annan butik och den hämtade de dit. Jag fick prova hur många skor som helst utan att bli störd. Sen köpte jag två väskor. Mycket bra!
Stort tack Sussanna för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att vår personal upplevdes som enormt trevlig och att vi kunde ordna hem varan från vår andra butik. Härligt också att du kunde prova i lugn och ro – och kul att det blev två väskor till slut 🙂👟👜
Bra service bra kundbemötande priserna är okay
Tack så mycket Mikael! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt kundbemötande och tycker att priserna är okej 😊
Vänlig, tillmötesgående personal med goda kunskaper om det man är i behov av.
Tack Inger för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen 💛
Alltid hjälpsamma och trevliga, men har för få dagar för ”öppet köp”.
Tack Monika för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever oss som hjälpsamma och trevliga. Samtidigt förstår vi att våra dagar för öppet köp kan upplevas som för få. Din synpunkt är viktig för oss och tas med i vårt fortsatta arbete.
Ingen tog kontakt med mig. Letade själv fram de skor jag ville prova. Dåligt bemötande och ingen som brydde sig om mig. Stor förbättring spotensial finns.....!!!
Tack Hans för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att du kände dig förbisedd – så ska det inte vara hos oss. Vi vill gärna få möjlighet att ta detta vidare och höra mer, så tveka inte att kontakta butiken direkt eller prata med oss nästa gång du är inne. Din feedback är viktig för att vi ska kunna bli bättre. Mvh/Ledningen BR Skor
Fantastisk service och utbud i butiken.
Stort tack Sara för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar både servicen och utbudet i butiken 🙂👟