Bra gäng som utförde ett bra jobb med mitt trasiga tak. Kan rekommendera det företaget.
Bra Tak Grillby
På Bra Tak Grillby arbetar erfarna takläggare med bred kompetens inom takkonstruktion. Vi levererar professionella och innovativa taklösningar som skyddar ditt hem eller företag och håller i många år framöver. Vi arbetar för företag och privatpersoner i Enköping och närliggande områden. Vi erbjuder totalentreprenad inom takläggning...
16 omdömen om Bra Tak Grillby
Jag vill varmt rekommendera Bra Tak Grillby för deras fantastiska service och professionella arbete. Från första kontakten kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Teamet är otroligt kunnigt, punktligt och arbetar med högsta kvalitet. Hela processen var smidig, tydlig och över förväntan. Resultatet blev perfekt och exakt som jag önskade. Jag uppskattar deras ärlighet, noggrannhet och stora engagemang. Bra Tak Grillby är ett företag man verkligen kan lita på – jag är oerhört nöjd och tacksam för deras insats
Jag har blivit bra bemött vid kontakt med Bra Tak Grillby. Och jag har fått den hjälp jag har efterfrågat. Mvh Elisabeth Wiklund Sollentuna
Enkel kommunikation. Trevliga hantverkare som gjort ett bra jobb som det ser ut såhär långt. De kom hit på tider som vi kommit överens om. De har lagt ny papp på mitt garagetak.
Vi är jättenöjda. Proffsiga och trevliga! Från offert till färdigt tak tog det mindre än två veckor.
Snabbt och professionellt utfört arbete.
Fick ett bra intryck när chefen var här och kollade o mätte taket o lämnade offerter på omläggning av platt papptak. Hade tagit in offerter från fler företag men kändes bra att kunna välja en lokal takfirma som erbjöd ett bra pris. Trevliga takläggare och de jobbade snabbt o lämnade inget skräp kvar. Kan rekommenderas!
Recomender Bra Tak dom utförde takjobbet väldigt bra trevliga och duktiga kommer att recomendera dom till alla jag känner. Otroligt prisvärt
Jag är mycket nöjd, allt fungerade utmärkt
Supernöjd med allt från första kontakt till färdigt tak. Trevliga, hjälpsamma och noggranna takläggare. Dessutom konkurrenskraftiga priser! Rekommenderas varmt!
Otroligt kompetenta ! Dom vet vad dom håller på med! Rekomenderss varmt!
Bra kunskaper och erfarenheter. Gjorde ett bra jobb!
Kanon service, men takpappen sandar av sig mycket. Fullt av sand på trall och möbler.
Utomordentligt bra.trevligt bemötande.
professionellt bemötande och utförande
Dom gjorde ett bra jobb och bra kommunikation tack till dom.