Mycket trevlig och kunnig personal Snabba leveranser, bra kvalitet Jag har handlat piké tröjor med tryck Jag kommer att handla där i fortsättningen
Brand New Profile
Vi på Brand New Profile älskar reklam och reklamprodukter! Vår affärsidé är att vara din självklara partner i inköpen av profilreklam. Vi vill att du ska känna dig trygg, inspirerad och att vår webbshop ska vara branschens bästa plattform för profilprodukter. Hos oss hittar du ett brett utbud av moderna och proffsiga produkter,...
470 omdömen om Brand New Profile
Sedan starten hos Reco 2018
Tack Kent för ditt fina betyg på oss och roligt att du uppskattar vår service Hälsningar Fredrik
Det var ett bra bemötande och det gick snabbt och smidigt att få hjälp med tryck och med leverans. Vi köpte 1000 kuvert med vårt tryck. Förväntningarna var inte så höga eftersom vi inte beställt kuvert här förut, men det gick bra alltihop.
Tack Inger för ditt fina betyg på oss och roligt att ni är nöjda med vår snabba leverans, vår service och kontakt med vår personal. Hälsningar Fredrik
Tack Jonas för ditt fina betyg på oss. Hälsningar Fredrik
Supernöjd med mina trycksaker, trycket är väl centrerat osv inget att klaga på. Extremt trevlig och seriös personal.
Tusen tack Oscar för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice. Hälsningar Fredrik Holm
Snabba och trevliga svar och snabb leverans. Blev en miss tyvärr där designen som beställdes var en gammal men som tur var upptäckte jag det och de hann korrigera.
Stort tack Anton för ditt fina betyg på oss och roligt att du uppskattar våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Snabb leverans och bra kvalité på produkterna!
Tusen tack för ert fina betyg på oss och roligt att ni gillar produkterna och den snabba leveransen. Hälsningar Fredrik
Var jätte bra från början men när det uppstod problem så verkar det dra sig undan.
Tack Göran för betyget på oss. Vi inväntar produkten som du skickat så vi kan hantera din reklamation och kolla på allt. Hälsningar Fredrik
Fantastisk upplevelse! Anlitat Brand New Profile för profilprodukter - fick snabb kontakt, bra service, utomordentlig leveranstid och leverans i tid. Allt flöt mycket fint och jag fick även uppdateringar om status! Jag är mycket nöjd och kan rekommendera ”BNP” till alla! Kontakten kändes personlig och genuin.
Tusen tack för ditt fina betyg på oss och riktigt roligt att höra att du uppskattar och är nöjd med vår kundservice och snabba leveranstid. Hälsningar Fredrik
snabba svar och snabb leverans, köpte paraplyer
Stort tack Marie för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Varmt och trevligt bemötande. Allt enligt plan.
Tusen tack Mathias för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och kontakt med våra innesäljare. Hälsningar Fredrik
Trevligt bemötande och snabba leveranser med bra kvalitet!
Stort tack Mariella för ditt fina betyg på oss och roligt att du uppskattar våra snabba leveranser och vår kundservice. Hälsningar Fredrik
Snabb leverans och super fin service inte sista gången vi handler på Brand New Profile. //Djordje, Jatic Förvaltning AB
Stort tack Djordje för ditt fina betyg på oss och roligt att du uppskattar vår kundservice. Hälsningar Fredrik
Mycket snabb och proffsig service, snabb leverans. Vi blev jättenöjda med beställningen!
Tusen tack Ebba för ditt fina betyg på oss och roligt att du är nöjd med vår kundservice och med våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
We ordered chocolates with a logo and the whole process of ordering them and delivery was smooth and fast. ✨ Within 24 hours of contacting the Brand New Profile, we agreed on everything. 🥳 In the future, we are definitely collaborating with Brand New Profile. Not to mention, chocolates taste amazing! 🍫
Thank you very much Marija for your nice rating of us. Very pleased to hear that you appreciate our customer service. Greetings Fredrik
Hej, såna här enkäter tycker jag i allmänhet handlar för mycket om upplevelser av kontakten och hur man blivit bemött. Men det väsentliga är ju hur bra produkten är, om den har varit ännu bättre än vad man förväntat, eller om den var bara halvbra. Varför frågar ingen om produkten? När det gäller bemötandet så var det himla bra och positivt. Men man skickade lite fel varuprover, men bad om ursäkt för det (produktbrist, bemötande-beröm). Leveranstiden höll man fint, det gällde brådis-leverans av ett mindre antal kampanj-t-shirtar....
Får alltid snabb och bra hjälp. :)
Stort tack Irnova för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice. Hälsningar Fredrik
Snabb leverans av varor, bra kvalitet och bra bemötande i kundtjänst!
Stort tack Caroline för ditt fina betyg på oss och roligt att du uppskattar vår kundtjänst. Hälsningar Fredrik
Väldigt duktiga o hjälpsamma speciellt Merri som jag hade kontakt med!! 👍👍👍
Tusen tack Milan för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och med kontakten med Merri hos oss. Hälningar Fredrik
Supersnabb service, leverans och trevligt bemötande!
Tusen tack för ert fina betyg på oss och roligt att ni uppskattar vår service och snabba leveranser Hälsningar Fredrik
Tillmötesgående och kreativt trevlig personal. Vi är mkt nöjda med våra västar.
Stort tack Zara för ditt fina betyg på oss och roligt att du uppskattar servicen från vår personal och att ni är nöjda med västarna. Hälsningar Fredrik
Proffsigt bemötande och hög nivå av kundservice! Rekommenderas
Tusen tack Sebastian för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service Hälsningar Fredrik
Trevligt bemötande, snabb hantering och leverans. Köpte gröna A5 mappar som vi ville skulle sticka ut i färgen - och de gjorde de! Smidiga och bra till det vi tänkt med tankkort m.m.
Stort tack Viktoria för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service. Hälsningar Fredrik
Smidigt enkelt snabbt och väldigt bra bemötande
Tusen tack Patrik för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du uppskattar vår service. Hälsningar Fredrik
Bra pris och mycket snabba leveranser
Stort tack Per för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du uppskattar våra snabba leverranser. Hälsningar Fredrik
jag har inte sett produkterna ännu då jag är på resa - man antar att de är bra
Tack för ert fina betyg på oss. Hoppas ni hunnit kolla på leveransen och att allt är till belåtenhet. Hälsningar Fredrik
Alltid beredda att göra det lilla extra
Tusen tack Susanne för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du uppskattar vår service. Hälsningar Fredrik
Bra service och snabb respons på designskiss och order. Har beställt olika produkter med reklamtryck flera gånger nu och är alltid nöjd med slutresultatet.
Tusen tack Jennie för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och med produkterna vi levererat. Hälsningar Fredrik
Jag är väldigt kluven här, vi beställde picknickfiltar och själva produkten motsvarar våra förväntningar, både skicket av varan som trycket av vårt logo på den. Mycket fint. Tyvärr har det varit så att vår order hamnade mellan stolarna när den skulle tryckas och när jag frågade var leveransen är uppdagades det. Sedan skulle det tryckas snabbt och skickas, men även då råkade det hamna mellan två bord så till slut blev det mycket bråttom och den sist nämnda leveransdagen missades med en dag. Till slut gjorde kundtjänsten...
Tack Yasmin för ditt fina betyg på oss. Vi beklagar att allt inte gick smärtfritt med er beställning. Ett fel i tryckmallen och i instruktionerna kring tryckplaceringen gjorde att er beställning tyvärr hamnade i ett mellanläge mellan oss och vårt tryckeri och vi kunde då inte leverera med god marginal till er deadline. Vi hoppas få leverera till er igen och då bevisa att det här var ett engångsfel som inte ska upprepas. Hälsningar Fredrik
Väldigt trevliga och lösningsorienterade! Väldigt bra kvalitet på de levererade varorna!
Stort tack Finn för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med våra levererade produkter. Hälsningar Fredrik
Bra vägledning och snabb service och leverans! Mitt go to ställe när jag beställer brandade produkter.
Stort tack Louise för ditt fina betyg oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service Hälsningar Fredrik
Jätte nöjd på alla sätt och vis
Tusen tack Tedros för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du är nöjd med vår service och med vår leverans. Hälsningar Fredrik
Väldigt bra bemötande och bra leverans av fina varor :)
Stort tack Marie för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och med produkterna som vi levererade. Hälsningar Fredrik
Hejsan! Jag är så otroligt nöjd med våran beställning, jag fick en fantastisk hjälp av Merri som hjälpte mig hela vägen. Att få ett sådant trevligt bemötande när man beställer från ett företag för första gången betyder mycket. Det var en otroligt snabbleverans och jag blev hela tiden uppdaterad om varje steg av beställningen. Kommer absolut att beställa här ifrån igen! Vilket företag fem utav fem stjärnor. Med vänlig hälsning, Anna G J
Tusen tack Anna för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du är nöjd med service och kontakten med Merri hos oss. Jag hälsar till Merri så hon får till sig ditt fina betyg på kontakten med henne. Hälsningar Fredrik
Trevliga i telefonen och snabb med offert och leverans. Köpte 25 svarta t-shirts med gult tryck. Minus för att det gula trycket inte blev riktigt täckande på de t-shirtsen. Kanske borde det ha tryckts gult 2 ggr. Jag vet inte. Jag är ingen screentryckare.
Tack Robert för ditt fina betyg på oss. Tråkigt att höra att du inte är nöjd med färgteckningen på trycket. Vi får ta kontakt och kolla om något gått fel och hur vi ska göra för att ni ska få ett tryck ni är nöjda med. Hälsningar Fredrik
Jag hade en toppenkontakt hos er, tror han hette Sebastian 🌟
Tusen tack Ida för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med kontakten du haft med Sebastian. Jag hälsar direkt till Sebastian från sig. Hälsningar Fredrik
Jag är nöjd med första kontakten med företaget till slutprodukten! Alltid varit hjälpsamma!
Tusen tack Elin för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att ni är nöjda med vår service och med produkterna. Hälsningar Fredrik
Fick leverans snabbt. Produkten överensstämde med beskrivning och trycket blev hur bra som helst. Mycket nöjd.
Tack Martin för ditt fina betyg på oss och rolig att höra att du är nöjd med våra levererade produkter. Hälsningar Fredrik
Blev proffsigt bemött, hjälpte till att lösa mitt problem. Jag hade trott att mitt bekymmer skulle vara svårlöst, men lösningen överträffade vad jag trodde var möjligt. sammanfattning stort tack för suverän hjälp
Tusen tack för ert fina betyg på oss och roligt att höra att n är nöjda med vår service Hälsningar Fredrik
God service och snabb leverans, nöjd även med de tryckta tröjorna!
Tusen tack Youwe för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och med leveransen av de tryckta tröjorna. Hälsningar Fredrik
Jättebra bemötande och suverän mailkontakt! svarade snabbt och fick direkta svar på mina frågor. snabb leverans och krångelfritt. Hade kanske förväntat mig lite bättre kvalite på produkterna men i regel så får man det man betalar för!
Tack Dennis för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår kontakt och vår service. För framtida beställningar hjälper vi gärna till med prover så vi hittar rätt produkt och produktkvalitet till er. Hälsningar Fredrik
God service och trevlig bemötande.
Tusen tack Anna för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du uppskattar vår service Hälsningar Fredrik
Blev mycket bra bemött, snabba och tydliga svar. Bra leveranstid och proffsiga produkter.
Stort tack Susanne för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och våra produkter. Hälsningar Fredrik
Bra enkel hemsida där man enkelt ser vad det kommer kosta. Snabba svar och design skisser. En självklarhet att skicka varuprov så man kan känna och prova storlek o.s.v. Är mycket nöjda.
Tusen tack Elisabeth för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår hemsida och vår service. Hälsningar Fredrik
Mycket trevliga personal 👍🏼👍🏼👍🏼
Tusen tack Ali för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service. Hälsningar Fredrik
trevligt och snabbt, hej hopp och ha en trevlig dag
Tack Stefan för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd. Hälsningar Fredrik
Probebly the best "profilproduktslevernatör" in the world!
Tusen tack Jörgen för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd Hälsningar Fredrik
Toppenservice! Engagerade, trevliga, anstränger sig. Leveransen blev jättebra.
Tack Ida för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service och att ni blev nöjda med vår leverans. Hälsningar Fredrik
Super nöjda med bemötande, super nöjda med produkter vi beställt
Tusen tack Johanna för ditt fina betyg på oss och roligt att du är nöjd med levererade produkter och med vår service. Hälsningar Fredrik
Höll sig till alla förväntningar och oerhört professionella
Tusen tack Bobo för ditt fina betyg på oss och riktigt roligt att höra att du är nöjd med vår service. Hälsningar Fredrik
Super customer service and fast delivery
Thank you for excellent rating of us and glad to hear that you are satisfied with our service and our fast deliveries. Greetings Fredrik