Brand New Profile
Vi på Brand New Profile älskar reklam och reklamprodukter!
Vår affärsidé är att vara din självklara partner i inköpen av profilreklam. Vi vill att du ska känna dig trygg, inspirerad och att vår webbshop ska vara branschens bästa plattform för profilprodukter.
Hos oss hittar du ett brett utbud av moderna och proffsiga produkter, oavsett om du letar efter kläder, väskor, pennor eller kanske kontorsmaterial. Dessutom finns vårt utbud tillgängligt dygnet runt och vi levererar allt helt fraktfritt.
Välkommen till oss - vi brinner för att utveckla varumärken!
Välkommen till oss - vi brinner för att utveckla varumärken!
Utmärkelser
411 omdömen om Brand New Profile
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Brand New Profile
Vi beställde tryckta fönsterkuvert men fick utan fönster, trycket va bra.
Har mailat er ang beställningen -
skrev om Brand New Profile
Bra service, trevligt bemötande och en bra produkt
skrev om Brand New Profile
Mycket snabb och effektiv service.
Trevlig personal.
Vi beställde en tygkasse med vår logga.
Vi är jättenöjda med kvalitén och trycket. -
skrev om Brand New Profile
Snabb leverans, bra kvalité riktigt nöjd
skrev om Brand New Profile
Frågade om hjälp med ett prov av en produkt och dom svarade med ett väldigt gott kundbemötande, hjälpsamt, informativt och trevligt!
skrev om Brand New Profile
Trevligt bemötande och snabb leverans.
Emballeringen var dock inte så proffsigt utförd, klen kartong för vikten.Stort tack Ricard för ditt fina betyg på oss och roligt att du uppskattar våra snabba leveranser. Tråkigt att höra att vi inte packat er leverans i en anpassad kartong utifrån vikten på leveransen. Vi tar till oss det och kollar på vad vi kan ändra på för att skicka i rätt anpassade kartonger.
skrev om Brand New Profile
Enkel och bra hemsida med många alternativ och prisindikationer direkt.
Hög och extremt snabb personlig service.
Det var första kontakten med Brand New Profile. Vi köpte funktionsmössor. -
skrev om Brand New Profile
Jättebra service trotts att vi ville bytta tryck några gånger och även mycket bra hjälp med att få tröjorna som vi ville :)
skrev om Brand New Profile
Snabb och proffsig återkoppling om man haft ngn special eller speciell fråga.
skrev om Brand New Profile
Bra och snabba svar från personalen. Beställde julgodis i senaste laget men de löste det med snabb leverans. Rekommenderar dem starkt!
skrev om Brand New Profile
Mycket trevligt bemötande, snabb och enkel hantering och snabb leverans. Toppen!
skrev om Brand New Profile
Snabba svar och väldigt tillmötesgående, även när jag krånglade till det flera gånger! Helnöjd med service och slutlig produkt. (Reflexvästar med eget tryck till både barn och vuxna)
skrev om Brand New Profile
Snabbt enkelt och smidigt!
Enkel orderläggning, leverans på utsatt datum, bättre innehåll än förväntat. :) -
skrev om Brand New Profile
Snabb och bra service, överträffade mina förväntningar!!
skrev om Brand New Profile
Snabb hjälp och beställning, super nöjd! :)
skrev om Brand New Profile
Alltid utmärkt service och engagemang.
Helt ok
skrev om Brand New Profile
Snabb leverans och toppen service.
skrev om Brand New Profile
Trevlig, bra och tillförlitlig service. Jag gillar också att de erbjuder bra ekologiska alternativ.
skrev om Brand New Profile
Det verkar var bra produkter även om lite dyrt
Stort tack Per för ditt fina betyg på oss.
Brand New Profile
Vi strävar alltid efter att ligga rätt i priser men med ett sortiment på ca 27.000st artiklar så kan det bli någon produkt som inte ligger helt rätt i pris och därför har vi en prisgaranti där du som kund får mellanskillnaden plus 10% extra av mellan skillnaden tillbaka från oss om någon annan återförsäljare säljer samma produkt till ett lägre pris än vad vi gör.
Tveka inte att höra av sig om vi kan hjälpa till med vår prisgaranti.
skrev om Brand New Profile
Trevligt bemötande och snabb leverans.
skrev om Brand New Profile
Allt fungerade bra. Trevligt och proffsigt bemötande.
Lars Hallbergson -
skrev om Brand New Profile
Jag fick jättebra hjälp med att få till ett tryck som skulle passa bra på produkten, och snabb leverans.
skrev om Brand New Profile
Bra och proffsigt bemötande. Rekommenderas starkt!
skrev om Brand New Profile
Snabb återkoppling och fina kvalitet på produkten.
skrev om Brand New Profile
Vår första beställning fungerade utan problem.
Andra beställningen skulle komma inom fyra dagar men kom efter 14.
Vi fick olika besked om varför och kommunikationen fungerade dåligt.Hej Signe!
Brand New Profile
Tack för ditt fina betyg
Vi ber om ursäkt för att leveransen inte kom fram till er som planerat. Vi försöker alltid göra vårt yttersta för att lösa alla utmaningar som kommer upp vid leveranser men denna gång har vi tyvärr inte lyckats få fram allt som utlovat.
skrev om Brand New Profile
Vi lade en offert på pappersmuggar med tryck och fick en offert väldigt snabbt samt förslag på storlek som skulle göra leveransen snabbare. Väldigt tillmötesgående när en ändring behövde göras och leveransen kom tidigare än beräknat så detta är inte sista gången vi använder oss av Brand New Profile!
skrev om Brand New Profile
Snabba och professionella. jag beställde egendesignade fikaboxar. Min designer hade kontakten med Brand New Profile och fick de uppgifter vi behövde. Slutresultatet blev mycket bra.
skrev om Brand New Profile
Tydlig kommunikation, bra hjälp vid beställning, nöjd med produkterna vi beställde.
skrev om Brand New Profile
Super snabb återkoppling och trevligt bemötande.
skrev om Brand New Profile
Trevlig bemötande, snabba leveranser utmärkt!
skrev om Brand New Profile
Gick väldigt smidigt. Tydlig och bra kundtjänst.
skrev om Brand New Profile
Var på jakt efter snygga profilkläder av hög kvalité. Kom då i kontakt med Brand New Profile och fick där ett väldigt fint bemötande. De lyssnade in behovet och presenterade sedan ett par olika alternativ som jag fick prova ut. Efter att jag tog beslut gick leveransen gick mycket snabbt och smidigt inte minst eftersom jag hade behov att dela upp både fakturering och leveransadress på två olika bolag.
Kan ge mina allra bästa rekommendationer! -
skrev om Brand New Profile
Vi hade snabbt behov av mössor med brodyr till vårt jubileum. All kontakt fungerade utmärkt och leveransen kom med god marginal.
Bra kvalité på såväl mössan som brodyren.
Tack, vi återkommer gärna vid behov. -
skrev om Brand New Profile
Väldigt bra bemötande och snabba besked och leverans.
Solglasögon med tryck -
skrev om Brand New Profile
Snabbt svar på offert och snabb leverans, snabb återkoppling på frågor som dök upp under vägens gång.
skrev om Brand New Profile
Riktigt bra och snabbt bemötande,hade blivit en miss från mitt sida som gjorde att det blev kort om tid att få T-shirt med tryck i tid till eventen men de hjälpte till och löste detta fort och vi fick dem till och med 2 dagar tidigare.
Rekommenderar varmt dem till alla. -
skrev om Brand New Profile
Vi på Enspecta AB tackar för snabb och bra service. Speciellt tack till Angelica som skötte beställningen galant! De lyckades på kort tid leverera produkterna till oss, uppskattas enormt! 5/5!
skrev om Brand New Profile
Snabb återkoppling och trevligt bemötande. Säljaren/desigskissaren kändes genuint trevlig och man märker att han(Sebastian) gillar sitt jobb. Ser fram emot ett långt samarbete. Jag uppfattade inte att han kände att det var jobbigt även fast jag ändrade logos hela tiden. Blev grymt bra! Heja Sebbe!
skrev om Brand New Profile
Bra och snabb service, produkten var snygg!
skrev om Brand New Profile
Bra o snabb leverans av de beställda varorna
skrev om Brand New Profile
Tröjor till företaget. Gick fort få offert och fort att få leverans.
Alla blev nöjda och glada! -
skrev om Brand New Profile
Express service via chattfunktionen och därefter en mycket snabb och bra leverans. Tack!
skrev om Brand New Profile
Bra service av säljare! Trycket på isskrapan är enligt korrektur
skrev om Brand New Profile
Bra bemötande och snabb leverans
skrev om Brand New Profile
Har beställt produkter vid ett flertal tillfällen och har alltid fått proffsigt bemötande, snabb återkoppling och smidig leverans.
skrev om Brand New Profile
Fick supersnabb och bra support när jag skickade in en offertförfrågan på en produkt. Hade en väldigt tajt deadline för att få denna vara beställd och levererad och processen gick smidigt från beställning till leverans. Utom ett litet misstag, man hade glömt ge budet telefonnumret så första utlämningsförsöket misslyckades men vi fick ändå produkten i tid så på det stora hela ändå supernöjd med service och slutprodukt. Tack!
skrev om Brand New Profile
Bra och snabb service. Produkterna levererades snabbt.
skrev om Brand New Profile
Mycket strul med leveranser och kommunikation.
Produkterna var billiga och okej kvalité. -
skrev om Brand New Profile
Vi beställde nya tygkassar med tryck på hos Brand New Profile och fick från förste början ett väldigt bra bemötande samt tydlig och snabb återkoppling. Vi är jättenöjda med våra nya tygkassar!