Bright123.se

Bright123.se

4.0

Hållbar belysning från Bright 1-2-3 Vår produktion sker främst i Sverige och Europa med fokus på tidlös design och hög kvalitet som motvikt till slit-och-släng. Genom att skapa belysning som håller över tid minskar vi behovet av nyproduktion. Våra verksamheter för förlängd livslängd: - Lampverkstad: Professionell reparation...

9 omdömen om Bright123.se

Sedan starten hos Reco 2026

Anette S
Skrev om Bright123.se

Snabb leverans och väldigt fina Fatboy lampor som jag köpt tidigare. Kan varmt rekommendera Bright 123.

Martin E
Skrev om Bright123.se

Bra bemötande och givande hjälp när det behövdes!

Anders V
Skrev om Bright123.se

Köpte golvlampa Lysekil oxid. Bra utbud med trevliga lampor till bra priser. Lite förvånad att i produktbeskrivningen är det glödlampa och inte LED lampa som står med. Kan varmt rekommenderas

Svar från Bright123.se

Hej Anders och tack för din recension! I produktbeskrivning skriver vi vad armaturen är max godkänd för och det är i detta fall 60w men under rekommenderade tillbehör listar vi de lampor vi rekommenderar och där kör vi bara LED-lampor som helt enligt din feedback är ett mycket bättre alternativ. :) Mvh Björn Bright 1-2-3

Hans-Ivar S

-- --

Jacob N
Skrev om Bright123.se

Sjukt bra och trevlig kundservice som på eget initiativ löste mina problem med ordern åt mig.

Annica R
Skrev om Bright123.se

Superbra, snabbt och smidigt!!

Mats W
Skrev om Bright123.se

Fick fantastisk hjälp vid missförstånd när jag handlade via nätet. Åtgärdades kostnadsfritt omgående. Grymt jobbat!

Pirjo S
Skrev om Bright123.se

Beställde halogenrör 119 mm, fick en som var 118 mm och efter kontakt sade de att den som jag fick var den som jag beställde, lyste några dagar, gick sedan sönder. Kommer välja annat företag i fortsättningen.

Svar från Bright123.se

Hej Pirjo och tack för ditt omdöme! Det var tråkigt att ditt halogenrör inte höll som det ska. Hör av dig till oss så fixar vi givetvis ett nytt rör. Det är dock inte längden som är förklaringen till att det gick sönder så det svaret får vi söka vidare efter. De lamphållare som används för dessa R7s-rör är fjädrande i båda ändar och en del tillverkares rör är 119mm och andras 118mm. Båda längderna passar och fungerar. Mvh Björn Bright 1-2-3

Aron S

Helt ok