Bright 1-2-3

Bright 1-2-3

• Badge2026
4.5
Call 08-640 51 23 Share

Letar du efter hållbar belysning? På Bright 1-2-3 lägger vi fokus på tidlös design och hög kvalitet som motvikt till slit-och-släng. Genom att skapa belysning som håller över tid minskar vi behovet av nyproduktion. I vår lampverkstad i Stockholm erbjuder vi professionell reparation och elomdragning av lampor och kristallkronor....

51 omdömen om Bright 1-2-3

Sedan starten hos Reco 2026

Greta H
Wrote about Bright 1-2-3

Snabbt och smidigt, leverans på ett kick.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Greta! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att allt gick smidigt och att paketet kom fram på ett kick! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Suzanne A
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans med superfina tavelbelysningar. Så nöjd.😀

Svar från Bright 1-2-3

Hej Suzanne! Så roligt att du är så nöjd med dina nya tavelbelysningar och att de kom fram snabbt! Vi hoppas att de lyfter fram dina tavlor på allra bästa sätt. Tack för ditt fina omdöme! 😀 Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Gerd R
Wrote about Bright 1-2-3

Super! Snabb leverans och varorma var väl paketerade! Väldigt nöjd.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Gerd! Tack för ditt fina omdöme! Härligt att varorna kom fram snabbt och var väl paketerade. Vi är glada att du är så nöjd med ditt köp! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Elin G

Bara bra. Kan inte bli bättre . Rekommenderas

Svar från Bright 1-2-3

Hej Elin! Vilket fint betyg – stort tack! Det gläder oss att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Tack också för att du rekommenderar oss vidare! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Hans Z
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans och bra leverans info

Svar från Bright 1-2-3

Hej Hans! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att leveransen gick snabbt och att informationen gjorde det enkelt att följa din beställning! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Tomas B
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans till efter beställning

Svar från Bright 1-2-3

Hej Tomas! Tack för ditt omdöme. Vad roligt att din beställning kom fram snabbt! Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Sara L
Wrote about Bright 1-2-3

Supersnabb leverans, fick en vara som var sönder, direkt fick jag meddelande från speditören att en ny var på väg! Enda man kan säga i så fall var att själva butiken svarade aldrig på mitt mail om att ljuslyktan var sönder, men å andra sidan fick jag en ny så ingen skada skedd.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Sara! Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att ljuslyktan kom fram trasig och ber om ursäkt för att du inte fick svar på ditt mejl. Även när en ersättningsvara är på väg ska du få återkoppling från oss. Skönt att den nya lyktan kom fram och att det löste sig! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Restaurang A
Wrote about Bright 1-2-3

Proffsig service och en fin upplevelse

Svar från Bright 1-2-3

Stort tack för era fina ord! Det gläder oss att ni uppskattade vår service och fick en fin upplevelse hos oss. Ni är varmt välkomna tillbaka – vi hjälper er gärna igen! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Birgit N
Wrote about Bright 1-2-3

Helt nöjd. Inget att klaga på.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Birgit! Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att du är helt nöjd med ditt köp hos oss! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Liselotte N
Wrote about Bright 1-2-3

Bra service! Hade missat 20% rabatt med en dag, mailade om nästa tillfälle men fick rabatten ändå! Nöjd kund!! Hälsn. Liselotte

Svar från Bright 1-2-3

Hej Liselotte! Vad roligt att vi kunde hjälpa dig med rabatten även om du precis hade missat kampanjen. Tack för dina fina ord – det gör oss glada att du är så nöjd! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Harald L
Wrote about Bright 1-2-3

Allt fungerade perfekt med köp och leverans av varan.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Harald! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att både köpet och leveransen fungerade så bra. Vi hoppas att du får stor glädje av din vara! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Bengt K
Wrote about Bright 1-2-3

Mycket bra service. Och ni tog ansvar utöver vad som krävdes. Tack!

Svar från Bright 1-2-3

Hej Bengt! Tack för dina fina ord. Det betyder mycket att du uppskattar vår hjälp och hur vi tog ansvar för ditt ärende. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Lars E
Wrote about Bright 1-2-3

Bra pris och snabb leverans. Blev glatt överraskad av att de hade så många olika lampskärmar.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Lars! Vad roligt att vårt utbud av lampskärmar blev en glad överraskning! Tack för ditt fina omdöme – härligt att du också uppskattade priset och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Carina J
Wrote about Bright 1-2-3

Jag har inte fått paketet ännu????

Svar från Bright 1-2-3

Hej Carina, Tack för att du hör av dig! Jag har kontrollerat leveransen och enligt spårningen registrerades paketet som uthämtat den 11/9. Om du inte har hämtat ut eller tagit emot paketet får du gärna återkomma till oss, så undersöker vi självklart vad som har hänt. Om allt är i sin ordning hoppas vi att du är nöjd med dina varor, och vi ber om ursäkt för att leveransen tog lite längre tid än förväntat. Vänliga hälsningar Tintin Bright 1-2-3

Linda Elisabeth W
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb och personlig service när beställd vara blivit restad. Mycket trevliga och serviceinriktade.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Linda Elisabeth! Tack för dina fina ord. När en vara blir restnoterad vill vi hjälpa till och ge tydliga besked, så det gläder oss att du uppskattade den personliga kontakten och vår service. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Maria L
Wrote about Bright 1-2-3

Lätt att beställa, snabb leverans, mycket bra förpackat

Svar från Bright 1-2-3

Hej Maria! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att beställningen gick enkelt och leveransen var snabb. Extra fint att du uppskattade packningen – vi vill att varorna ska komma fram tryggt och väl skyddade! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Gunilla G
Wrote about Bright 1-2-3

Det gick fort och lätt att handla via nätet men bara en av två produkter var korrekt. Inom några dagar fick jag rätt produkt samt retursedel så jag kunde skicka tillbaka den felaktiga produkten. Toppenservice. Tack. Vänliga hälsningar, Gunilla

Svar från Bright 1-2-3

Hej Gunilla! Tack för dina fina ord och ditt tålamod när en av varorna blev fel. Vi ber om ursäkt för misstaget, men är glada att rätt produkt och retursedeln kom fram snabbt och att du uppskattade hjälpen! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Ann K
Wrote about Bright 1-2-3

Ganska lång leveranstid men annars var allt som det skulle.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Ann! Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du fick vänta på leveransen längre än du önskat. Skönt att allt i övrigt var som det skulle – vi hoppas att du är nöjd med dina varor! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Yvonne S
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans och allt var jättebra. Supernöjd

Svar från Bright 1-2-3

Hej Yvonne! Vad härligt att du är supernöjd! Tack för dina fina ord – vi är glada att leveransen gick snabbt och att allt blev så bra. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Catrin O
Wrote about Bright 1-2-3

Smidig webbsida och snabb leverans! Lampskärmen var noggrant förpackad och överskred förväntningarna. Mycket nöjd kund!

Svar från Bright 1-2-3

Hej Catrin! Så roligt att lampskärmen överträffade dina förväntningar! Tack för dina fina ord om webbsidan, leveransen och den omsorgsfulla packningen. Vi hoppas att skärmen ger din lampa ett riktigt fint lyft. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Eva Maria H
Wrote about Bright 1-2-3

Snygga och starka. Fungerar för sitt ändamål.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Eva Maria! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du uppskattar både utseendet och styrkan, och att produkterna fungerar bra för det du behövde dem till! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Britt-Marie &
Wrote about Bright 1-2-3

Varan jag köpte är fin och motsvarar förväntningarna , en av tre lampskärmar var dock restad, men kom som utlovat senare.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Britt-Marie! Tack för ditt fina omdöme och ditt tålamod medan du väntade på den tredje lampskärmen. Vad roligt att skärmarna motsvarade dina förväntningar och att den restnoterade kom som utlovat. Vi hoppas att de ger dina lampor ett fint lyft! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Karl-Erik H

Snabb leverans.lätt att beställa

Svar från Bright 1-2-3

Hej Karl-Erik! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att det var lätt att beställa och att leveransen gick snabbt. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

David G
Wrote about Bright 1-2-3

Bra och snabb service av kundtjänst. Leveransen drog dock verkligen ut till max, av det som man förvisso kunde förvänta sig, men det drar ner från 5 till 4 från min sida.

Svar från Bright 1-2-3

Hej David! Tack för ditt omdöme och dina fina ord om kundtjänsten. Vi förstår att den långa väntan drog ner helhetsupplevelsen. Tack för ditt tålamod – vi hoppas att du är nöjd med ditt köp! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Nicklas M
Wrote about Bright 1-2-3

Det är snabba leveranser på bra prylar

Svar från Bright 1-2-3

Hej Nicklas! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att du gillar prylarna och att leveransen gick snabbt! Vi hoppas att de kommer väl till användning. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Walborg W
Wrote about Bright 1-2-3

Bra produkter, bra utbud, snabb leverans.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Walborg! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du uppskattar både produkterna och vårt utbud, och att leveransen gick snabbt! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Lilian K
Wrote about Bright 1-2-3

Enkelt att handla och beställa. Hade brett sortiment av lampskärmar. Mycket nöjd med varan.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Lilian! Vad roligt att du hittade en lampskärm du är så nöjd med i vårt sortiment! Tack för ditt fina omdöme – härligt att beställningen också gick enkelt. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Arne H
Wrote about Bright 1-2-3

Tycker det var bra, men förstår inte varför reco skickar ut flera mail och vill att jag ska svara på frågor hela tiden, borde räcka med ett svar till er ..eller???

Svar från Bright 1-2-3

Hej Arne! Tack för ditt omdöme – roligt att du är nöjd med ditt köp. Vi förstår att det blir irriterande med flera mejl från Reco. Du behöver självklart inte svara fler gånger; vi uppskattar att du redan har delat din upplevelse! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Kristina R

Toppen.Snabbt.Efektivt.Prisvärt.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Kristina! Tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att köpet kändes både smidigt och prisvärt, och att allt gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Helena M
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans, bra pris och bra produkt Mycket nöjd.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Helena! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att du är så nöjd med produkten och priset, och att leveransen gick snabbt! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Jonna Ingrid Birgitta P

Snabb leverans och fin lampskärm.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Jonna! Vad roligt att du tycker om din nya lampskärm och att den kom fram snabbt! Tack för ditt fina omdöme – vi hoppas att skärmen ger din lampa ett fint lyft. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Michael W
Wrote about Bright 1-2-3

Enkelt, och smidigt att beställa. Leverans o vara helt enligt förväntningar. Toppen!

Svar från Bright 1-2-3

Hej Michael! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att beställningen gick smidigt och att både varan och leveransen motsvarade dina förväntningar! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Birgitta S
Wrote about Bright 1-2-3

Lampan var fantastisk precis som jag hoppades på. Tyvärr var skruven där skärmen ska sitta lite sned så den sitter inte helt rakt.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Birgitta! Vad roligt att lampan var precis så fin som du hoppades på. Vi beklagar däremot att skruven är sned så att skärmen inte sitter rakt. Hör gärna av dig till oss med en bild, så hjälper vi dig att hitta en lösning – även den detaljen ska kännas rätt! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Jerzy C
Wrote about Bright 1-2-3

Det hade varit 5 stjärnor, men butiken lämnade felaktigt information om lampan jag beställde.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Jerzy! Vi ber om ursäkt för att du fick felaktig information om lampan. Du ska kunna lita på de uppgifter vi lämnar, och vi förstår att det drog ner din upplevelse. Hör gärna av dig och berätta vad som blev fel, så kan vi reda ut det och rätta informationen. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Per A
Wrote about Bright 1-2-3

Oftast snabb lev och har gjort några beställningar som jag varit nöjd med

Svar från Bright 1-2-3

Hej Per! Tack för att du återkommer till oss och för ditt fina omdöme. Det gläder oss att du har varit nöjd med dina beställningar och att leveranserna oftast gått snabbt. Varmt välkommen tillbaka nästa gång! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

John F
Wrote about Bright 1-2-3

Lätt att beställa och snabb. korrekt leverans

Svar från Bright 1-2-3

Hej John! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att beställningen gick enkelt och att rätt varor kom fram snabbt! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Jonas E
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans, korrekt produkt.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Jonas! Tack för ditt omdöme. Härligt att rätt produkt kom fram snabbt och att allt gick som det skulle! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Ingrid V
Wrote about Bright 1-2-3

Hade inte köpt något från er förrut. Men är så nöjd med lampskärmen jag beställt. Snabb leverans. Kommer nog att handla hos er igen.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Ingrid! Vad roligt att ditt första köp hos oss blev så lyckat och att du är så nöjd med lampskärmen! Tack för ditt fina omdöme. Vi blir extra glada att du kan tänka dig att handla hos oss igen. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Carin O
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans och trevligt bemötande

Svar från Bright 1-2-3

Hej Carin! Tack för dina fina ord. Vad roligt att du uppskattade bemötandet hos oss och att leveransen gick snabbt! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Ingmar P

Allt var som det skulle 30 tecken för att skriva detta är för långt Ok räcker

Svar från Bright 1-2-3

Hej Ingmar! Tack – ett ”ok” räcker gott för oss! Skönt att allt var som det skulle. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Björn T
Wrote about Bright 1-2-3

Trevligt bemötande, svar på mina frågor och hjälp att lösa problemet. Snabb och korrekt hantering av beställning/ leverans!

Svar från Bright 1-2-3

Hej Björn! Tack för dina fina ord. Vad roligt att vi kunde svara på dina frågor och hjälpa dig att lösa problemet. Härligt att även beställningen och leveransen fungerade smidigt! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Jonas Sebastian H
Wrote about Bright 1-2-3

Produkt och pris enligt förväntan med OK leveranstid.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Jonas Sebastian! Tack för ditt omdöme. Fint att produkten och priset motsvarade dina förväntningar och att leveranstiden var okej. Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Anette S
Wrote about Bright 1-2-3

Snabb leverans och väldigt fina Fatboy lampor som jag köpt tidigare. Kan varmt rekommendera Bright 123.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Anette! Vad roligt att du är så nöjd med dina Fatboy-lampor och att leveransen gick snabbt. Tack för ditt fortsatta förtroende och din varma rekommendation – det betyder mycket för oss! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Martin E
Wrote about Bright 1-2-3

Bra bemötande och givande hjälp när det behövdes!

Svar från Bright 1-2-3

Hej Martin! Tack för dina fina ord. Det gläder oss att du uppskattade bemötandet och fick hjälp som gjorde nytta. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver råd igen! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Anders V
Wrote about Bright 1-2-3

Köpte golvlampa Lysekil oxid. Bra utbud med trevliga lampor till bra priser. Lite förvånad att i produktbeskrivningen är det glödlampa och inte LED lampa som står med. Kan varmt rekommenderas

Svar från Bright 1-2-3

Hej Anders och tack för din recension! I produktbeskrivning skriver vi vad armaturen är max godkänd för och det är i detta fall 60w men under rekommenderade tillbehör listar vi de lampor vi rekommenderar och där kör vi bara LED-lampor som helt enligt din feedback är ett mycket bättre alternativ. :) Mvh Björn Bright 1-2-3

Hans-Ivar S

-- --

Svar från Bright 1-2-3

Hej Hans-Ivar! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och hjälper dig gärna om du har några frågor. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Jacob N
Wrote about Bright 1-2-3

Sjukt bra och trevlig kundservice som på eget initiativ löste mina problem med ordern åt mig.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Jacob! Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att du uppskattade att vi tog initiativ och löste problemen med din order. Det gör oss extra glada att du också kände dig så väl bemött. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Annica R
Wrote about Bright 1-2-3

Superbra, snabbt och smidigt!!

Svar från Bright 1-2-3

Hej Annica! Tack för ditt härliga omdöme! Så roligt att allt gick snabbt och smidigt och att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Mats W
Wrote about Bright 1-2-3

Fick fantastisk hjälp vid missförstånd när jag handlade via nätet. Åtgärdades kostnadsfritt omgående. Grymt jobbat!

Svar från Bright 1-2-3

Hej Mats! Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att vi kunde reda ut missförståndet snabbt och utan extra kostnad för dig. Härligt att du uppskattade hjälpen! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar från oss på Bright 1-2-3

Pirjo S
Wrote about Bright 1-2-3

Beställde halogenrör 119 mm, fick en som var 118 mm och efter kontakt sade de att den som jag fick var den som jag beställde, lyste några dagar, gick sedan sönder. Kommer välja annat företag i fortsättningen.

Svar från Bright 1-2-3

Hej Pirjo och tack för ditt omdöme! Det var tråkigt att ditt halogenrör inte höll som det ska. Hör av dig till oss så fixar vi givetvis ett nytt rör. Det är dock inte längden som är förklaringen till att det gick sönder så det svaret får vi söka vidare efter. De lamphållare som används för dessa R7s-rör är fjädrande i båda ändar och en del tillverkares rör är 119mm och andras 118mm. Båda längderna passar och fungerar. Mvh Björn Bright 1-2-3