Briljant Tak & Bygg Stockholm AB

Briljant Tak & Bygg Stockholm AB, sid 2

Välkommen till Briljant Tak & Bygg Stockholm AB!

Har du länge funderat på att bygga altan, renovera badrummet eller kanske byta ut pappen mot plåt? Vi på Briljant Tak & Bygg Stockholm AB kan ta ett helhetsgrepp på ditt projekt då vi gör allt från fasadrenovering, takrenovering, kök & badrum till mark & anläggning, måleri, konstruktioner och mycket mer. Kort och gott skulle vi vilja påstå att vi kan hjälpa dig med allt - utan att för den skull tumma på kvaliteten. Vi är en grupp passionerade hantverkare som verkligen älskar att skapa fantastiska miljöer. Varmt välkommen till oss på Briljant Tak & Bygg Stockholm AB!

Utmärkelser

102 omdömen om Briljant Tak & Bygg Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-02-26 Insamlad av företaget
    Snabbt och smidigt. Tydlig offert som stämde precis med det vi fick betala. Vi fick snyggaste taket i Radhuslängan ;)
    2023-02-16 Insamlad av företaget
    Mycket professionellt bemötande. Han tog flera bilder för att ge oss ett korrekt underlag inför beslut. Detta underlättade valet bland flera anbud.
    Punktligt utförande. Erbjöd även att beskära ett antal grenar som vara nära taket.
    Upplevdes mycket kompetenta inom takläggningen.
    2023-02-14 Insamlad av företaget
    Briljant var tidiga att svara på offerförfrågan, gjorde ett plastbesök inkl att filma taket med drönare. Proffsigt intryck och en tydlig offert gjorde att vi valde dem som leverantör trots ett högre pris än konkurrenter. Leverans gick mycket smidigt på utsatt tid. Någon detaljmiss men det rättades snabbt till och fakturan kom efter allt var utfört.
    Beställde även solpaneler, då vi fick offert i samma veva från ett företag de samarbetade med.

Är mycket nöjd med Briljants montage av vårt nya papptak.
    2023-01-17 Insamlad av företaget
    Installerade hängrännor och stuprör. Inga problem.
    2023-01-17 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, snabba och smidiga att ha att göra med!
    2023-01-14 Insamlad av företaget
    Omläggning av tak
    Mycket trevligt bemötande
    Enkelt att komma överens om vad som behövde göra
    Snabbt och snyggt jobb
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Väldigt trevligt bemötande när vi brådskande behövde få hela taket renoverat för första gången på 90 år. Mycket hjälpsamma med sitt kunnande i alla stadier och mycket engagerade i sitt genomförande.
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Bra förbredelse med presentation av material och montering av taket. Priset var mycket bra trots att materialet är av högsta kvalitet .Man klarade uppgiven tid för arbetet och gjorde även en bra städning. Allt avfall togs bort. Mycket nöjd med både personal och utfört arbete.
    2023-01-06 Insamlad av företaget
    Höll tider och utförde de som lovats
    Besiktning före någon form av betalning
    2022-11-02 Insamlad av företaget
    Snabb och rak kommunikation. Detaljerade offert för tak renovering
    Bra kommunikation under arbetsgång.
    Noggranna och städade undan varje dag.
    Höll tidplan
    2022-10-19 Insamlad av företaget
    Beställde ihop med mina grannar alla tog samma företag
    2022-10-19 Insamlad av företaget
    Enkel och rak kommunikation med projektledaren
    Enligt min mening proffsigt genomfört
    Höll tidsplanen bra
    Hos oss bytte vi från betongpannor till dubbelfalsad bandning.
    2022-10-17 Spontant omdöme
    Ett professionellt företag, som dessutom är service minded och trevliga.

Tack Briljant Tak & Bygg för ett bra arbete!
    2022-09-13 Insamlad av företaget
    Proffsigt gjort. Dom städade efter sig varje dag.
    2022-09-04 Insamlad av företaget
    Snabb och trevlig kontakt vid offertförfrågan. Snabbt hembesök och offert. Kom med idéer och förslag på lösningar. Höll vad vi kom överens om. Skickade bilder under arbetets gång så vi kunde följa hur arbetet fortskred. Mycket nöjda!
    2022-08-30 Insamlad av företaget
    Bytte tak på mina villa. Priset och tiden var enligt offert! Grymt arbete och resultat. Super nöjd!
    2022-07-21 Insamlad av företaget
    Brilliant bygg lade om takpannetaket på vår villa i Tyresö. Kombinationen trevligt bemötande o proffsigt utfört arbete gör att vi kan ge de bästa rekommendationer till Ronny Hall o hans "gubbar"
    Conny o Monica Berg, Tyresö.
    2022-07-18 Insamlad av företaget
    Snabbt & fint arbete av Briljant Tak
    2022-07-15 Insamlad av företaget
    Mycket bra bemötande av företaget, gjorde ett jätte bra jobb med taket. Snabbt o effektivt byggande, städade undan allt. Kan verkligen rekommendera detta företag.
    2022-07-12 Insamlad av företaget
    Väl genomfört jobb och snabb respons och bra bemötande
    2022-07-12 Insamlad av företaget
    Allt ifrån upphandling med välspecad offert och genomförande gick snabbt och smidigt, med proffsigt bemötande och arbete. Vi är mycket nöjda också med tanke på att det var det klart lägsta priset av 3 anbud.
    2021-09-06 Spontant omdöme
    Inledande bra kommunikation. Efter en rad förseningar kom 2 duktiga killar och la om vår råspont och papp. De höll rent omkring sig. Men en rad saker blev fel.
    Det missade att en takhuv skulle höjas trots att material fanns levererat.
    En skorsten blev lite felaktigt monterad.
    Garagetakets papp skulle rivas och ny skulle läggas, men ny papp lades direkt på den gamla. Även detta trots att nytt material fanns levererat.
    En hållare för stege missades att monteras.
    Kommunikationen blev sämre under arbetets gång då kontaktperson var på semester och annan kontakt verkade ha mkt att göra.
    Ett jobb som sades ta 1v-10 dagar tog 7 VECKOR !!! En stor container upptog plats under lång tid vilket vi inte hade räknat med.
    Företaget skulle ge ett mkt bättre intryck om de anställda kom i en företagsloggad bil med verktyg etc, eller iallafall hade företagskläder på sig.
    Kanske vi bara hade otur med tanke på att de har fina omdömen av andra men av oss blir det inte mer än 1 stjärna. Med facit i hand kan jag inte säga annat än om ni står och väljer mellan olika entrepenörer för ett takbyte, ta inte dessa!
    2021-08-22 Insamlad av företaget
    Professionellt bemötande och snabb återkoppling av offert. Arbete levererades inom överenskommen tid och takläggarna lämnade det snyggt efter sig. Det tillkom ett plåtarbete som vi fick bekosta trots fast pris och vi upplevde projektledaren lite svår att få tag på stundtals. Men överlag väldigt nöjda då Briljant Tak & Bygg fixade ett snyggt och stabilt tak åt oss medan vi själva var på semester, och projektledare rapporterade arbetets gång efter att själv ha inspekterat jobbet vid olika tillfällen.
    2021-08-21 Insamlad av företaget
    Hade kontakt med både Rony och Janne under hela processen. Väldigt professionellt bemötande, följt tidsplanen och bolaget har varit väldigt transparenta från start till slut. Var dessutom väldigt nöjd med slutresultatet!
    2021-08-19 Insamlad av företaget
    La om taket på hus och bod på Enskedefältet i juni 2021 och är supernöjd. Briljant bygg har verkligen levererat, väl utfört arbete och de höll vad de lovade. Projektledaren var verkligen pålitlig, svarade alltid i telefon, var närvarande och delaktig och kom med ideer på lösningar och hur taket på bästa sätt skulle läggas tillsammans med plåtarbeten och allt därtill. Kan verkligen rekommendera Briljant bygg
    2021-08-19 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötta!
    Alla förväntningar väl uppfyllda.
    Vi fick ett superfint tak!
    Fräscha vita rännor och stuprör gav den där extra snygga touchen till den kolsvarta takpappen.
    Sammantaget helt Brilljant!!
    Monica och Janne Gribb
    2021-08-17 Insamlad av företaget
    Hela processen har varit smidig. Informationen inför offert var tydlig, bra referenser, jobbet utfördes enligt tidsplan och det var ordning och redan under tiden takomläggningen pågick.
    2021-08-17 Insamlad av företaget
    Mycket nöjda med briljant bygg snabba och mycket proffsiga, fint jobb från start till mål. Tog in 5 offerter och fick bästa förtroendet utav Brilljant bygg bra personal och kan mycket väl rekommenderar dem.
    Mvh Björne i sköndal
    2021-07-01 Spontant omdöme
    Vi tog in offerter från olika företag. Valet föll på Briljant då vi fick mycket stort förtroende för Ronny Hall som lyssnade på våra önskemål och behov. Stämde även av med grannar som hade anlitat Briljant och de var mycket positiva till deras arbete och support.

Vi är mycket nöjda med det arbete som Briljant har utfört. Ronny och medarbetare har verkligen varit engagerade i uppdraget. Kan varmt rekommendera Briljant till andra villaägare.
    2021-06-12 Insamlad av företaget
    Briljant bygg la nytt papptak på mitt hus plus garage nyligen, och bytte takkupa. Mycket nöjd! Trevligt bemötande, snabba och effektiva. Arbetet påbörjades och avslutades på utlovad tid och de som var här arbetade verkligen effektivt. Rekommenderas!
    2021-06-03 Insamlad av företaget
    Briljant var verkligen det! Briljant mottagande, utförande och dessutom snabba! Bra kommunikation. Allt motsvarade mina förväntningar och mer därtill! Kan bara rekommenderas å det varmaste! Fem diamanter får de av mig!
    2021-05-22 Insamlad av företaget
    Bra och proffsigt utförande av yrkeskunniga medarbetare med inriktning på kvalitet, säkerhet och miljö.
    2021-03-30 Insamlad av företaget
    Omläggning av tak på två plans villa. Snabb, kunnig och trevligt bemötande. Hade höga förväntningar vilket Briljant levde upp till och mer!

Janne och hans gäng var snabba med att starta igång arbetet med mitt tak, de var noggranna och lösnings orienterade. Kan inte ha valt ett bättre företag.
    2021-03-02 Insamlad av företaget
    Mycket snabbt och proffsigt bemötande hela vägen från offert till planering och genomförande av Janne när jag med kort varsel behövde lägga om ett helt tak samt byta diverse fuktskadat virke. Lyhörda för specifika önskemål och ansträngde sig för att hitta just de produkter jag önskat. Bra och effektiva hantverkare som utförde jobbet precis enligt plan och med hög kvalitet.
    2021-01-08 Insamlad av företaget
    Bra kommunikation med ledningen.
    Tidsplanen enligt avtal, mycket bra!
    2021-01-06 Insamlad av företaget
    Briljant Tak och Bygg renoverade fyra takkupor (tak, panel, plåt, snickerier och målning), vindskivor och fönsterbleck på vår sekelskiftesvilla. Ett stort jobb med många moment och många inblandade. Vi upplevde genom processen att Briljant Tak och Bygg hörsammande våra önskemål, var flexibla och utförde jobbet noggrant. Framförallt var det väldigt värdefullt för oss att få det mesta av jobbet utfört av en och samma firma, väl koordinerat av Janne. Ett stort plus till de duktiga snickarna som gjorde ett strålande jobb med alla vinklar, skrapning, snickarglädje mm och stämde av med oss på ett tillfredsställande sätt under arbetets gång. Arbetet tog längre tid än beräknat och blev inte helt färdigt under säsongen, delvis på grund av att det tillkom en del arbeten. För oss är det prioriterat att det blir noggrant utfört och därför underordnat att det drog ut på tiden. Våra varmaste rekommendationer till Janne och övriga på Briljant Tak och Bygg. Familjen Loo, Järfälla
  • Per B
    skrev om Briljant Tak & Bygg Stockholm AB
    2021-01-06 Insamlad av företaget
    Vi behövde nytt tak på garaget. Arbetet utfördes proffsigt och snabbt enligt offert. Mycket bra kommunikation med företaget inför, under och efter bygget. Rekommenderas!
    Jag köpte Moniers tak program
    med 15 års garanti.
    Mycket bra.
    Mina förväntningar uppfylldes.
    Jag är mycket nöjd med arb.
    kontakt med arb.ledn ect.

PS. Glöm ej garantbevus samt
    foto på taket
    2021-01-04 Insamlad av företaget
    Arbetet dom fick att utföra, renovering av papptak på ett garage
    Gjordes snabbt och vad jag kan se enligt gällande byggnormer.
    Väntar doch fortfarande på en offert att göra en ny altan.
    2021-01-04 Insamlad av företaget
    Bra och tydlig offert efter seriös genomgång av hur arbetet skulle höras. Höll utlovad tidsgräns och blev klara i tid. Rekommenderas!
    2021-01-03 Insamlad av företaget
    Tog in 5 st offerter men 1 stack ut direkt, Briljant Bygg kändes proffsiga från början så valet var lätt.
    Blev väldans snyggt och jobbet gick på nolltid.
    Rekommenderas varmt.
    Janne.
    2021-01-03 Insamlad av företaget
    Inte den största firman på stan men riktigt seriösa & ordentliga! Lägg till att de är flexibla, tillmötesgående & ger snabb respons.
    Svårt att hitta något att klaga på...
    Gillar också att av de sex takfirmor vi hade inne (de var inte billigast men näst inpå) så var de den enda firma som gjorde en offert med drönarbild & sedan återkom med en efterbild. SNYGGT!
    Ska du ta in några offert på ert tak så kan jag varmt rekommendera dessa som ett alternativ!
    Med vänlig hälsning, Linus
    2021-01-02 Insamlad av företaget
    Bytte tak på vår villa med hjälp av Briljant Tak & Bygg, mycket snabbt och professionellt utfört, utfördes i november så de har lovat återkomma våren 2021 för finputs då väderleken tillåter bl.a bättring av målningsarbeten.
    Mycket nöjd! 🔨🔨🔨 av 3.
    2021-01-01 Insamlad av företaget
    Plåttak på fritidshus
    Mycket trevligt bemötande och kanongubbar som utförde jobbet, allrahelst lagbasen
    2020-12-17 Spontant omdöme
    Vi är mer än mycket nöjda med vårat nya tak. Tack Ronny för ett mycket bra takbyte ända intill takstolarna. Väldigt bra att ni sa till när det var saker som behövdes åtgärdas utöver offerten och tack för ni fixade endel saker som vi missat i offerten. Givetvis får ni dom bästa rekommendationer vi kan ge. Detta är en serös och professionell firma.
    Håkan i Hallstavik
    2020-10-16 Insamlad av företaget
    Briljant Tak la ny papp på vårt garagetak.
    Det gick mycket snabbt och proffsigt och allt fixades på 1 dag till stor belåtenhet.
    2020-10-05 Spontant omdöme
    Jättebra jobb med vår fasadrenovering. Enkel kommunikation, bra svar på våra frågor och allt inom utsatt tid.
    2020-09-28 Insamlad av företaget
    Proffsigt genomfört arbete. Enligt plan, höll sig till offerten, bra resultat!
    Mycket nöjd :)
    2020-09-28 Insamlad av företaget
    Briljant Bygg satte in ett nytt takfönster hos oss. Dom var lätta att få kontakt med och kommunicera med.
    Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet. Vi är mycket nöjda med både arbetsinsats och slutresultat.
    Mvh/Janne
    2020-09-28 Insamlad av företaget
    Mycket proffsigt från offert till färdigställande. Rekommenderas!