Alla kategorier Konditori Skåne Malmö Bröder & Systrar AB

Bröder & Systrar AB

Östra Rönneholmsvägen 26, 211 47 Malmö — Visa karta

4.2 i betyg av 6 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om Bröder & Systrar AB

 • Qpaqex
  Qpaqex skrev om Bröder & Systrar AB
  Bästa frukostbuffén i stan!
  Bra priser!
  Enda nackdelen är att det är tight till brodsgrannen.
  Trevlig personal.
  Bra läge. Mitt i smeten men ändå inte.
  gillar detta
 • Rickard L
  Rickard L skrev om Bröder & Systrar AB
  "Systrar & Bröder" ligger inte så avsides som många vill göra gällande. Intill Teatern, några stenkast från Triangeln helt enkelt. Gediget utbud, fina varor med en ypperlig buffé och obegränsad kaffepåtår. Trevlig personal som jobbar effektivt. Nackdelen är egentligen den något slamriga och i viss mån trista lokal som mer ofta än inte är fullsatt och lite väl "fyrkantig".
  gillar detta
 • Maja N
  Maja N skrev om Bröder & Systrar AB
  Framförallt rekommenderas deras stora, välsorterade, goda och prisvärda frukostbuffé!! Stället ligger som sagt inte jättecentralt, men det är helt klart värt ett besök om man gillar frukost! Bland annat har de nybakat, fantastiskt bröd av massa olika sorter som man också kan köpa med sig.
  gillar detta
 • Kaffemannens T
  Kaffemannens T skrev om Bröder & Systrar AB
  Heter det inte "Systrar och bröder"? Nice ställe, med veg sopplunch med fantastisk salladsbuffé, nybakt bröd och massa annat gott inkl kaffe, synd höjt priset, men värt det. Goda biscotti i alla möjliga smaker. Gott bröd att ta hem, bakverke och tårtor kan beställas och smakar fin fint! Mysigt retro ställe
  gillar detta
 • Kerstin A
  Kerstin A skrev om Bröder & Systrar AB
  Här kan du beställa underbara tårtor på detta trevliga bageri. Speciellt den med "baylis" smak. En tårta du borde testa att smaka. Du lär inte bli besviken (under förutsättning att du gillar just baylis). Givetvis finns ett antal fler sorter. Dock ligger den väl inte i det bästa läget i stan, men är du ändå ute i svängarna så varför inte? Detta ställe får 4/5 recos av mig.
  gillar detta
 • Jonas E
  Jonas E skrev om Bröder & Systrar AB
  Bröder & Systrar ligger lite avsides skall väl sägas, men om du besöker malmö och känner att du vill ha en RIKTIGT bra frukost skall du ta bussen till Rönneholmsägen för att få dig en riktigt bra frulle. Rekomenderas stenhårt, och sen har du inte långt till shoppingen vid Triangeln
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Östra Rönneholmsvägen 26, 211 47 Malmö
Kategorier