Bröderna Flytt AB

Bröderna Flytt AB

www.brodernaflytt.se
  • BadgeTwoYears
Call 070-080 90 91 Share

Vi på Bröderna Flytt strävar efter att göra din flyttupplevelse så enkel och stressfri som möjligt. Med lång erfarenhet inom flyttbranschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag som flyttar inom, till eller från Västkusten. Vårt team av professionella flyttarbetare ser till att dina ägodelar...

673 omdömen om Bröderna Flytt AB

Tomas S
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jag har anlitat Bröderna Flytt 2 gånger och fått en otroligt bra service. Dom har hållit de överenskomna tiderna vilket är viktigt. Kunde kanske fått ett billigare pris från ett annat bolag men det är värt mycket att ha att göra med en flyttfirma som är punktlig och tar varsamt hand om sakerna. Killarna som jobbade med flytten har varit otroligt tillmötesgående och hjälpsamma.

Carl-arne P
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jag har använt dom 4 ggr först i augusti 2018 när vi flyttade från vårt hus ,vår stora gård i Rolfstorp till vår villa i Kärradal . Sedan i januari år 2022 när vi flyttade våra möbler från vår övernattningslägenhet på Vegagatan för förvaring i Varberg . Samt i december 2023 till vår nya lgh på Sveagatan 117 . Nu senast 20 mars -2026 när jag sålt lgh i Varberg och flyttade möblerna till mitt hus här i Kärradal . Samtliga fyra uppdrag har de gjort på ett alldeles utmärkt vis ,de har duktiga , aktsamma samt trevlig personal ,vilket gjort att jag återkommit .

Mimmi J
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jättetrevliga och snabb service. Rekommenderas!

Ann-Cathrine A
Wrote about Bröderna Flytt AB

Ett mycket trevligt bemötande o två fantastiskt hjälpsamma o service minded flytt grabbar.

Christina D
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jättetrevliga killar. Bra bemötande och service.

Glenville P
Wrote about Bröderna Flytt AB

Starka gubbar flyttade oss problemfritt

Göran K
Wrote about Bröderna Flytt AB

Vi flyttade från Skåne till Mölndal i måndags och fick hjälp av Vilhelm och Kevin på Bröderna Flytt. Fantastisk service och väldigt trevliga killar. Rekommenderar verkligen detta företag. Göran och Maria

Offensive content
Choose a reason:
Fredric W
Wrote about Bröderna Flytt AB

Mycket bra. Rekommenderas starkt!

Marcus F
Wrote about Bröderna Flytt AB

Allting gick så som man önskar, snabbt, effektivt, försiktigt och prisvärt!

Tommy B
Wrote about Bröderna Flytt AB

Fick offert som inte ändrades, trots vissa ändringar. Positiva och hjälpsamma medarbetare. Flyttstädning noggrant utförd. Rekommenderar Bröderna flytt varmt

Jan-Erik S
Wrote about Bröderna Flytt AB

Mycket trevliga killar som fixade det vi ville Kan verkligen rekommendera er

Ove H
Wrote about Bröderna Flytt AB

På ett väldigt bra sätt , artiga , vi hade inga förväntningar då vi inte hade flyttat tidigare, men så duktiga killar att jobba o så starka o snabba , allt blev super bra.hälsa till killarna o tacka så mycket från Ellinor o Ove Hansson.

Nikola K
Wrote about Bröderna Flytt AB

Allt var jättebra och gick snabbt! Jag bad dem till och med att flytta datumet för min flytt (2 dagar före själva flytten), och de gjorde det utan några problem. Rekommenderas varmt!

Bernhard R
Wrote about Bröderna Flytt AB

Allt var jättebra! Vi var nöjda med allt från början till slut.

Carl-Henrik G
Wrote about Bröderna Flytt AB

Bra och flexibla samt enkla att arbeta med Nu återstår flyttstädningen som jag få recensera senare

Tommy G
Wrote about Bröderna Flytt AB

Bröderna Flytt var riktigt grymma, dom packade ner hela köket så proffsigt (helt otrolig tjänst). Sedan fick jag även med mig alla saker från förrådet om cyklar och liknande. Så skönt att bara behöva åka med två lass samtidigt. Rekommenderar dem varmt, 5 av 5 stjärnor.

Varbergs HemService
Wrote about Bröderna Flytt AB

Starka killar som hjälpte oss med flytt av piano. Snabbt och enkelt

Ingela L
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jag är helnöjd. Både planering och genomförande motsvarar förväntningarna.

Gottskärs A
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jättetrevligt bemötande. De kom i tid och var mycket vänliga o hjälpsamma, trots stor röra. De var tålmodiga, respektfulla och försiktiga. Kommer alltid att rekommendera och anlita Bröderna Flytt. Hade beställt företagsflytt - en liten lägenhet med mycket prylar.

Maya E
Wrote about Bröderna Flytt AB

Väldigt trevliga och lösningsorienterade! Kan dock vara bra att dubbelkolla att de som sitter på kontoret och gör bokningarna förstår ungefär hur mycket jobb som ska göras. I mitt fall fick de som gjorde flyttjobbet ringa och bli försenade till nästa kund pga för kort tid på sig. Men det påverkade inte deras humör mot mig som kund.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Maya för din recension och värdefulla feedback! Vad roligt att höra att du upplevde vårt team som trevliga och lösningsorienterade. Vi jobbar kontinuerligt med att det ska bli ännu bättre. Bröderna Flytt 🔷

Yvonne G
Wrote about Bröderna Flytt AB

Mycket bra. Jag är så jätte nöjd. Mycket hjälp fick jag.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Yvonne för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd och att vi kunde hjälpa till. Det betyder mycket för oss. Bröderna flytt🔷 🚚

Jenny S
Wrote about Bröderna Flytt AB

Fantastiskt bra från början till slut! Enkel kommunikation kring offerten. Jättetrevliga kikar som utförde flytten. De kom med egna förslag som underlättar för oss och de tag stort ansvar för så väl vårt bohag som företagets varumärke. Toppklass!

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Jenny för din utförliga och fina recension! Vi är glada att höra att kommunikationen fungerade bra och att vårt team kunde göra flytten smidig för er. Bröderna flytt🔷 🚚💪

Nellie T
Wrote about Bröderna Flytt AB

Mycket nöjd!! Bra bemötande. Snabb flytt.

Carina S
Wrote about Bröderna Flytt AB

Galet effektiva och väldigt noggranna. Trevliga killar, kan varmt rekommendera Bröderna Flytt AB

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Carina för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade både noggrannheten och effektiviteten hos vårt team. Bröderna flytt🔷 🚚

Birgitta K
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jag har flyttat mycket. De senaste åren har jag behövt mycket hjälp av det flyttföretag som heter Bröderna Flytt. De är i absolut särklass när det gäller pålitlighet, kompetens och totalt uppträdande. Det är viktigt för oss som använder RUT bidrag, att använda seriösa utförare med ordning och reda i både bokföring och personalhantering. Så lätta att flytta med!!!!!! Rekommenderas varmt. Hur deras samarbetspartners utför köpta tjänster kan jag inte uttala mej om.

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Birgitta för din fina och utförliga recension! Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar vår pålitlighet och service. Bröderna flytt🔷 🚚✨

Kristofer Y

Jättebra! Allt gick smärtfritt

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Kristofer för din recension! Vad bra att höra att allt gick smärtfritt. Bröderna flytt🔷 🚚

Ludwig N
Wrote about Bröderna Flytt AB

Har bara gott att skriva om dem. De är noga och professionella. Använt dem två gånger och de ringer alltid innan och meddelar om de är några minuter sena eller om de kan komma lite tidigare.

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Ludwig för de fina orden! Vad kul att höra att du valt oss flera gånger och att kommunikationen fungerat bra varje gång. Bröderna flytt🔷 🚚💪

Ingmar J

Jättebta. Bra bemötande, snabbt jobbat, kan varm rekommenderas Ingmar

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Ingmar för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Bröderna flytt🔷 🚚

Kavitha S
Wrote about Bröderna Flytt AB

I had a very positive and wonderful experience using bröderna flytt for our move and cleaning. The communication was very efficient and their work was also very efficient and timely. They had indeed made our move and move cleaning a very smooth process indeed.

Svar från Bröderna Flytt AB

Thank you Kavitha for your kind review! We are very happy to hear that both the move and cleaning went smoothly and that you were satisfied with our team and communication. Bröderna flytt🔷 🚚✨

Amanda B
Wrote about Bröderna Flytt AB

Jättenöjd. Det var ingen lätt flytt med massa trappor men Bröderna flytt löste det utan problem. Lyhörda och bra kommunikation. Kan rekommendera!

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Amanda! Vad skönt att höra att flytten gick smidigt trots alla trappor. Kul att vår kommunikation och lösningsförmåga uppskattades. Tack för rekommendationen! Bröderna Flytt 🔷🚚

Katarina W
Wrote about Bröderna Flytt AB

Vi är väldigt nöjda, killarna var supertrevliga och fixade med det som skulle komma med. De hanterade allt fint och försiktigt och ställde möblerna på plats. Vi hade bra kontakt och de kunde också lämna fast pris. Tack för fint bemötande och vänlighet 👍👍👍

Katarina W och Alex Mathias B gillar detta
Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Katarina! Vad roligt att höra att ni var nöjda med både bemötandet och hur möblerna hanterades. Vi försöker alltid göra flytten så enkel som möjligt för kunden. Bröderna Flytt 🔷🚚✨

Anders K
Wrote about Bröderna Flytt AB

Suveränt smidig flytt från Glommen till Åsa. Trevlig, snabb och noggrann personal.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Anders! Kul att höra att flytten mellan Glommen och Åsa gick så smidigt. Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram både snabbheten och noggrannheten. Bröderna Flytt 🔷🚚

Lisbett H
Wrote about Bröderna Flytt AB

Det var 2 stycken duktiga killar dom kom och det gick som en dans att få in och ut möblerna Så vi är mycket nöjda Ett stort tack från Hermansson

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack så mycket Lisbett! Härligt att höra att allt flöt på så smidigt och att flytten gick som en dans. Hälsa så gott! Bröderna Flytt 🔷🚚

Herman G
Wrote about Bröderna Flytt AB

Blev bra bemött. Goa gubbar. De löste flyttlasset snabbt och smidigt. Mina förväntningar var att de skulle utföra det som jag önskade, och det gjorde dem utan konstigheter. Köpte den ''lilla'' tjänsten, flytt av mina stora möbler + emballering av min tv och spegel. Inget kom till skada under flytt och färd. 3400kr totalt. Rimligt pris. 5 stjärnor.

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Herman för den utförliga recensionen! Vad kul att höra att både emballering och flytt av möbler fungerade bra och att allt kom fram utan skador. Extra roligt att höra att du upplevde priset som rimligt. Bröderna Flytt 🔷🚚💪

Ulrika B
Wrote about Bröderna Flytt AB

Så trevliga och så proffsiga!!

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Ulrika! Det gläder oss verkligen att du upplevde teamet som både trevliga och professionella. Tack för att du tog dig tid att skriva. Bröderna Flytt 🔷🚚

Bertil F
Wrote about Bröderna Flytt AB

Ett mycket väl och proffessionellt utfört flyttjobb av två trevliga killar, arbetet var klart på ca: 6 timmar vilket jag tycker är mycket bra. Inget av flyttlasset blev skadat 😃. Jag kan varmt rekommendera Bröderna Flytt till personer som jag känner. Bertil.

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Bertil för din fina recension! Vad bra att höra att flytten gick effektivt och att allt klarade sig utan skador. Vi uppskattar verkligen rekommendationen. Bröderna Flytt 🔷🚚⭐

Jan Erik L
Wrote about Bröderna Flytt AB

Trevligt bemötande rakt igenom, från bokning till genomförande.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Jan Erik för din recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett bra bemötande hela vägen från bokning till själva flytten. Det är precis så vi vill att det ska kännas. Bröderna Flytt 🔷🚚

Suzanne D
Wrote about Bröderna Flytt AB

Allt har fungerat bra. Trevlig och duktig personal både för flytt och städ. Skönt att kunna ha en kontakt för alla moment. Uthyrning av stadiga flyttkartonger, mycket praktiskt.

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Suzanne! Kul att höra att både flytten och städningen fungerade bra och att allt kunde skötas via en och samma kontakt. Det ska vara enkelt för kunden. Bröderna Flytt 🔷🚚✨

Peter F
Wrote about Bröderna Flytt AB

Proffsiga och duktiga killar. De kom i tid och kommunicerade väldigt bra

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Peter för de fina orden! Vad bra att allt fungerade smidigt och att kommunikationen var tydlig under flytten. Bröderna Flytt 🔷🚚

Majvor K
Wrote about Bröderna Flytt AB

Mycket trevligt bemötande. Anlitade Bröderna Flytt vid flytt. Flytten gick smidigt. Killarna var proffsiga och mycket trevliga.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Majvor! Härligt att höra att flytten gick smidigt och att du upplevde vårt team som både trevliga och professionella. Bröderna Flytt 🔷🚚

Petra L
Wrote about Bröderna Flytt AB

Trevliga killar som gjorde vår flytt smidig. Kom exakt i tid, var hjälpsamma och gjorde ett grymt jobb- tack! Företaget var lätta att boka med och vi fick ett proffesionellt bemötande genom hela processen.

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Petra! Vad roligt att höra att allt fungerade bra från bokning till själva flytten och att teamet kunde hjälpa till på bästa sätt. Bröderna Flytt 🔷🚚⭐

Märit C
Wrote about Bröderna Flytt AB

Smidigt! Trevliga flexibla flyttkillar! Bra kommunikation med företaget.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Märit! Kul att höra att flytten gick smidigt och att du uppskattade flexibiliteten och kommunikationen. Bröderna Flytt 🔷🚚

Charlotte N
Wrote about Bröderna Flytt AB

Vi anlitade Bröderna Flytt för både pack och flytt. Kan verkligen rekommendera dem. Väldigt trevliga killar som slet med alla våra saker.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Charlotte för din rekommendation! Vad roligt att få hjälpa till med både packning och flytt och att allt gick bra. Bröderna Flytt 🔷🚚📦

Örjan F
Wrote about Bröderna Flytt AB

Fantastisk flyttfirma! Snabba, noggranna och väldigt trevliga. våra saker hanterades varsamt. Rekommenderas varmt – högsta betyg utan tvekan!

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Örjan! Vi uppskattar verkligen din fina recension och är glada att höra att både noggrannheten och bemötandet levde upp till dina förväntningar. Bröderna Flytt 🔷🚚💪

Peter E
Wrote about Bröderna Flytt AB

Mycket bra bemötande och smidigt utfört.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Peter! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Kul att höra att allt fungerade smidigt. Bröderna Flytt 🔷🚚

Wenche Ö
Wrote about Bröderna Flytt AB

Killarna bar och bar utan att ens pusta, fantastiska! 👍

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Wenche! Vad roligt att höra att du upplevde teamet som så effektiva. Det ska gå snabbt men ändå tryggt. Bröderna Flytt 🔷

Robert F
Wrote about Bröderna Flytt AB

Flytt och städ fungerade felfritt.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Robert! Vad bra att höra att både flytt och städ fungerade helt utan problem, så man vill ha det! Bröderna Flytt 🔷🚚

Anna Marie H
Wrote about Bröderna Flytt AB

Allt fungerade mycket bra och killarna Filip och Philip var väldigt duktiga och hjälpsamma! Jag vill verkligen rekommendera dom på alla sätt. Väl värt priset det tog!

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Anna Marie! Kul att höra att Filip och Philip gjorde ett bra jobb och att du upplevde flytten som prisvärd. Bröderna Flytt 🔷🚚💪

Lena F
Wrote about Bröderna Flytt AB

Flyttkillarna var fantastiska, noggranna, hårt arbetande, snabba, trevliga, kan verkligen rekommendera dem. Träffade aldrig de som städade, köparna av vår bostadsrätt har inte hört av sig så det innebär tänker jag att det var välstädat✅👏

Svar från Bröderna Flytt AB

Stort tack Lena! Vad roligt att höra att både flytten och städningen fungerade bra. Härligt att få hjälpa till hela vägen. Bröderna Flytt 🔷🚚✨

Maj-lis M
Wrote about Bröderna Flytt AB

Super nöjd. Killarna som kom var super trevliga och effektiva.

Svar från Bröderna Flytt AB

Tack Maj-lis! Härligt att höra att du blev så nöjd och att flytten upplevdes både snabb och smidig. Bröderna Flytt 🔷🚚