Funderar du på att byta bostad i Torslanda eller Öckerö kommun? Vi på Fastighetsbyrån kan vårt område och ger dig personligt engagemang och affärsmässighet genom hela bostadsaffären. Välkommen!
Monica F:
Maria är en fantastisk mäklare! Vi har både köpt ett hus och sålt vårt nuvarande hus med hjälp av Maria. Hon lyckas hela vägen balansera sitt uppdrag, dels genom ett professionellt genomförande av köp- och säljprocessen från början till slut, dels genom ett personligt och varmt bemötande genom hela processen. Maria är ärlig och sanningsenlig och hon är mån om att både köpare och säljare ska bli nöjda. Hon är inlyssnande, klok och ger trovärdiga och goda råd. Maria är lätt att nå via telefon/mail och hon svarar alltid utförligt på alla frågor vi haft genom hela processen. Hon är snabb utan att forcera men samtidigt noggrann med alla detaljer.
Maria har levt upp till alla våra förväntningar och mer därtill! Jag rekommenderar henne av hela mitt hjärta! Ska ni sälja ert hus, så anlita Maria! Ni kommer inte att bli besvikna. Mvh Monica