Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Vi tror att det krävs 3 saker för att göra en lyckad bostadsaffär i Göteborg City:
1. En engagerad fastighetsmäklare
2. Tillgång till marknadens främsta verktyg, tjänster och produkter
3. En situations- och objektanpassad mix av dessa tjänster och produkter
Vi på Svensk Fastighetsförmedling gör vårt yttersta för att du ska känna dig trygg i bostadsaffären och få ut det mesta av den. Att vi ingår i en rikstäckande mäklarkedja gör att vi har tillgång till marknadsföring i flera kanaler i hela landet och ett brett kundregister. Vi är dock också lokala fastighetsmäklare som kan bostadsmarknaden i Göteborgs innerstad.
Kom förbi vår kontor på Övre Husargatan 21, så kan vi prata om hur vi bäst kan hjälpa dig få ut det mesta av ditt bostadsbyte!
Kontakt:
Utmärkelser
121 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Korrekt och ärlig hantering från mäklaren insamlandet med köp av lägenhet
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Daniel sålde våran lägenhet på förhand i en skakig marknad.
Allt har funkat bra och mäklaren har varit engagerad hela vägen.
Jag rekommenderar honom om du letar mäklare i området. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Affären vi gjorde kändes bra med en transparent köp/sälj process vilket vi som köpare uppskattar.
Mäklaren agerade proffsigt -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket ihärdig mäklarens inte gav upp.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket bra bemötande och en stor förståelse för den extraordinära händelse som drabbades oss köpare, vilket gjorde att slutförandet av köpet förlängdes några veckor. Lätt att få kontakt med mäklaren som var snabb att återkoppla via telefon, sms eller mejl.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Henric Gillner was our broker. He was really friendly and engaging in our conversation regarding the apartment as well as genuinely interested in the buyers. We would definitely contact him in the future if we wish to sell the apartment.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Jag fick ett mycket gott intryck av Olivia, mycket trevlig och upplevdes väl förberedd till vårt första möte. Hon var tillgänglig och snabb på att återkoppla igenom hela säljprocessen. Olivia var tydlig med all information kring försäljningen och kostnaderna.
Hon hade även en god kunskap om mitt området och hade en realistisk bild av den aktuella marknaden. Jag känner mig jätte nöjd och kan absolut rekommendera Olivia som mäklare. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Proffsigt, kunnigt och trevligt bemötande. Förväntningar är väl oftast att man gärna vill ha lite mer men under rådande omständigheter på marknanden är vi aboslut nöjda och vår mäklare gjorde allt som man ska förvänta sig av en mäklare. Han var kunnig och bra på att återkoppla och uppdatera och tanker på hur vi skulle gå vidare i processen tills lägenheten blev såld.
Mycket proffsig hantering . Förtroendeingivande / känns tryggt som köpare
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Trevlig, tydlig, öppen och ärlig mäklare. Trygg upplevelse som köpare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Bra bemötande fr er mäklare. Mkt servicevänlig och tillmötesgående.
God återkoppling enligt sånt som vi har kommit överens om.
Formalia med underskrift av papper o. dylikt funkade också smärtfritt.
Så totalt sett en mkt bra och professionell hantering från Daniel hos er.
/ Tommy Hallén -
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket bra genomförd affär, det kändes tryggt och säkert hela vägen. Trevlig, tillmötesgående och alltid tillgänglig. Kan verkligen rekommendera mäklaren Olivia Sjögren samt Svenskt fastighetsförmedling🌟🌟🌟🌟
Proffsig, kunnig, pondus.
Höll mig underrättad ingav mig förtroende.
Gav hjälp m att se på olika ekonomiska alternativ, utan att råda, bara visa på fakta.
Fick även hjälp av en kollega att se på en lägenhet + hundvakt när vi gjorde det.
Okrångligt, helt enkelt! Tack! Mett Hartelius -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
I den rådande marknad är de inte konstigt att man blir lite orolig och ännu mer när ens första lägenhet ska ut på försäljning men Olivia har hanterat situationen professionellt och fått en att känna sig väldigt lugn och trygg genom hela processen. Redan vid första mötet märker man vilket driv och fokus Olivia har.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Personlig och intresserad mäklare. Vi har använt honom flera gånger och är nöjda varje gång.
Bra bemötande
Goda uppdateringar
Realistiska förväntningar -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Very nice and smooth deal, good experience
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Bemöt på ett trevligt sätt. Fått bra information under hela affären.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Proffsigt och supertrevligt bemötande, jättebra stöd inför, under och efter försäljning!
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Lättsamt, smidigt och informativt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
. På ett strålande sätt, mycket proffsigt .
. Jag hade inga förväntningar , Daniel var trevlig och kunnig
. Jag har bara positiva omdömen och förmedlar er gärna till
vänner.
(Det gamla betygsskalan på min tid måste bli ett Stort A) -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket proffesionell och engagerad mäklare. Väldigt nöjd med mitt val.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Daniel var väldigt kunnig, trevlig och professionell. Vi är mycket nöjda med honom som mäklare vid våra två största affärer i livet (vi har både köpt av och sålt via Daniel). Vi kan varmt rekommendera denna mäklarfirman. Mvh, Jonathan
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket proffsigt bemötande och handläggning. Mäklaren överträffade mina förväntningar på alla sätt. Vi fick den hjälp vi efterfrågade med råge. Kan inte bli bättre.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket bra bemötande av Henric. Smidig process där köpet var klart inom några dagar. Mycket uppskattat!
//Elias -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Henric är en mycket duktig och trevlig mäklare. Försäljningen gick rekordsnabbt och han lyckades sälja den till ett mycket bra pris.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Jag fick ett glatt och riktigt bra bemötande från Henric från första mötet. Det kändes skönt att få all den hjälp jag behövde från någon som brinner för sitt jobb och vill göra alla parter glada över affären.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Bra bemötande, kunnig och intresserad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Jättenöjd med allting! Smidigt och bra
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Bra på alla sätt! Aktiv med visningar och att få igång försäljningen
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Henric gjorde ett alldeles strålande arbete. Mina förväntningar blev överträffade med stor marginal. Rekommenderar helhjärtat.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Proffsigt, kunnigt och ödmjukt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Professionell mäklare, trevligt bemötande.
Lätt att få kontakt med. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Väldigt proffsigt hela vägen. Utmärkt dialog och snabba beslut. Fick rekommendationer att lägga uppdraget på Henric Gillner och mina höga förväntningar blev överträffade med råge. Kommer att rekommendera honom om jag får förfrågningar om lägenhetsförsäljningar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Trevligt och professionellt bemötande och agerande. Lösningsfokuserad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Henric har skött försäljningen av vår bostadsrätt på ett professionellt, engagerat och effektivt sätt. Han har gett oss goda och adekvata råd samt hållit oss uppdaterade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Henric!
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Jag blev bemött på ett alldeles utmärkt sätt av mäklaren. Han levde upp till alla förväntningar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Vi sålde vår lägenhet via Daniel Landgren/Svensk Fast. och hade höga förväntningar av försäljningen. Daniel med sitt lugn och proffsiga approach levde upp till våra förväntningar och lite där till.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Snabb och enkel försäljning genom ett förtroendefullt bemötande. Lätt att nå vid frågor och rekommenderas varmt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Bra och kompetent, svarar alltid på telefon
Serviceminded -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Kanon jobb förstod vår situation och agerade efter dem
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Jag blev väldigt bra bemött av Henric som köpare när han var mäklare. Henric är alltid tillgänglig och har svar på alla frågor.
Henric är väldigt kompetent och var ett stort support under hela processen.
Kan starkt rekommendera Henric! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Trevligt och välkomnande bemötande. Stöttande i frågor och gav rimliga resonemang. Innan träffen med mäklaren fanns en del frågor men dessa fick vi betryggande svar på. Mycket nöjd med bemötande och upplevelse.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket vänlig och snabb personal.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mycket professionellt med ett stort och personligt engagemang!.
Mäklaren, Henric Gillner med kollegor, hade stor kännedom om marknaden och fastigheten och skötte hela försäljningen i tät dialog med mig. Mycket bra hanterat hela vägen och effektivt och tydligt i avslutet. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Vi anlitade Svensk Fastighetsförmedling för att sälja vår lägenhet.
Henric skötte uppdraget på ett utmärkt sätt; lyssnade på på önskemål och genomförde processen på ett smidigt och effektivt sätt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Sålde min lägenhet via Svensk Fastighetsförmedling och är mycket nöjd med deras hantering av försäljningen. Mäklaren var väldigt kunnig och alltid tillgänglig och snabb i vändningarna. Mycket lösningsorienterad och hjälpsam under hela processen. Rekommenderas varmt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Superproffsiga ett plus för mäklare som inte är så stereotypiskt mäklare! Lättsamma, smidiga inte för säljiga.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Sålt en bostadsrätt för min mammas räkning i ett +55 boende.
Daniel mäklare, proffsig och personlig, upplevs ärlig. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Henric gjorde försäljningen av min 2a till det enklaste någonsin. Service utöver mina förväntningar på alla punkter när det gällde både hans eget arbete samt att kordinera alla omkring-tjänster på ett smidigt sätt. Han gjorde det lilla extra som resulterade i bud över förväntan även före budgivning och en extremt smidig säljprocess - även fast jag befann mig i en helt annan stad så skötte han allting på plats och på ett imponerande snabbt sätt.