Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

• BadgeTenYears
1 523
4.9

Funderar du på att byta eller sälja en bostad här i Torslanda? Eller kanske vill du flytta hit? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan vårt område och erbjuder en mäklartjänst anpassad specifikt för dig och dina behov. BoButiken här i Torslanda har funnits i över 25 år och vi kan säga att vi har full koll på bostadsmarknaden...

1523 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Sedan starten hos Reco 2016

Marina S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Öckerö

Proffesionellt samtidigt som han är personlig. Erfaren & känns tryckt!

Heléne Susanne T
Köpte sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Fotö

Även om man som köpare vet att mäklarens uppdrag är för säljaren så kände vi ändå att Per var lyhörd för och tog seriöst på våra frågor, funderingar och genast tog tag i dem. Han var också kunnig om objektet. Per gav ett väldigt seriöst intryck, var professionell i sitt uppdrag, lätt att prata med och gav snabbt återkoppling. Hade det inte varit för Per hade vi nog inte varit husköpare idag. Per agerade på ett förtroendeingivande sätt när vi vacklade utan att på något sätt forcera fram ett beslut från oss.

Louise S
Sålde sitt hus med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Centralt

Jag hade bestämt mig, och när jag väl har bestämt mig finns det inget att vänta på. Grannen hade precis sålt och sa: “Therese är GRYM.” Eftersom jag inte var sugen på en långdragen process kontaktade jag henne och frågade om hon hade någon köpare till mitt hus. Mindre än en vecka senare var pappren påskrivna. SJUKT effektiv kvinna med enorm fingertoppskänsla. Driven, målinriktad, proffsig och samtidigt väldigt inlyssnande. Det här var inte bara en lyckad försäljning. Det var ett bevis på hur stor skillnad rätt mäklare...

Daniel S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Öckerö

Positivt, trevligt och proffesionellt bemötande.

Anton J
Köpte sitt hus med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Centralt

Therese var väldigt enkel att ha kontakt med och vi fick bra hjälp vid vårt hus köp

Gunnar B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Skutehagen

Säljade i fokus, informativ, tillgänglig och drivande 👍

Solveig A
Sålde sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Säve

Solveig tycker att Liam var helt underbar. Familjen tyckte Liam var väldigt hänsynsfull i mötet med Solveig. Vi är väldigt nöjda med hans arbete.

Jan B
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hälsö

Vi är väldigt nöjda och hon har utfört sitt mäklaruppdrag till vår belåtenhet.

Mark P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Amhult

Professionell och hjälpsam med affären

Daniel K
Lilleby

Vi är otroligt nöjda med Therese och den hjälp vi fick genom hela bostadsaffären. Hon var professionell, tillgänglig och mycket trevlig från första kontakt till påskrivet kontrakt. Therese ordnade en extra visningstid när vi inte kunde den ursprungliga, höll oss kontinuerligt uppdaterade, var alltid snabb att svara på våra frågor och ställde dessutom upp med kontraktsskrivning under helgen, vilket vi uppskattade väldigt mycket. Det som imponerade mest på oss var Therese genuina engagemang och omsorg om oss, det gav en...

Anette J
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Öckerö

Den absolut bästa mäklare man kan få. Proffesionellt bemötande och tillgänglig. Inga frågor känns för många. Kunnig och jordad.

Håkan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Amhult

Trevlig påläst la ner en hel del förarbete jättebra

Lennart J
Öckerö

Proffsig kunnig trevlig skötte allt prickfritt från start till mål

Erik S
Kalvsund

Emelie var grym från start till mål. Tydlig och strukturerad genom hela processen. Mycket bra!

Nermin G
Centralt

Therese har varit oerhört professionell, tydlig och lösningsorienterad genom hela processen, samtidigt som som hon har varit varm, inbjudande och lätt att ha att göra med. Therese har fått allt att kännas tryggt och smidigt från start till mål, och jag har verkligen uppskattat hennes engagemang och tillgänglighet. Jag skulle utan tvekan rekommendera henne till andra, alla dagar i veckan.

Petter D
Centralt

Otroligt kunnig, professionell och tillmötesgående. Jag skulle rekommendera Therese alla dagar i veckan!

Sara Ö
Centralt

Mycket fint bemötande och mycket bra tillgänglighet! Hjälpsam och proffesionell.

Per M
Sålde sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hönö

Toppen bra och snabb service under hela försäljningsprocessen.

Mattias Ö

Proffsig och tillgänglig!

Annica P
Centralt

Therese sålde vårat hus. Hon är en erfaren mäklare med stor kunskap inom branschen och otroligt trevlig och lätt att kommunicera med. 100% nöjd kund

Lars H
Centralt

Terese var tydlig och sakkunnig på det hon gjorde, hon var trevlig och snäll och hade höga ambitioner för uppdraget som gick bra.

Eugenia K

Tack! Vi köpte vårt drömhus, och There hjälpte med det

Julia H
Köpte sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Torslanda

Väldigt trevlig och proffsig :)

Malin A
Öckerö

Kunnig, tydlig, snabba återkopplingar känns som ett bra stöd när man gör affärer som inte hör till vanligheterna

Jimmy A
Centralt

Grymt bra ! Vi är jättenöjda med all hjälp vi får och fått med vårat köp. Vi kan starkt rekommendera.

Eric P
Göteborg

Trevlig mäklare som svarar på alla ens frågor!

Anders H
Öckerö

Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fått genom hela affären. Mäklaren var trevlig, professionell och saklig i sitt bemötande, vilket skapade ett stort förtroende genom processen. Kommunikation och tillgänglighet fungerade mycket bra, och vi kände oss trygga från start till mål. Det enda lilla förbättringsområdet var att hon hade kunnat vara något mer påläst om själva objektet vid vissa frågor (förstår samtidigt att hon har fler pågående objekt), men det vägs upp av hennes engagemang och professionella hantering i övrigt. Sammantaget är vi mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne vidare.

Lena W
Hönö

Han var kunnig, lyhörd och man kände sig väldigt trygg i allt han sa och gjorde. Rekommenderas varmt. Bästa mäklaren som finns.

Lissi M
Björlanda

Väldigt duktig bra info om hon inte viste det vi frågade ringde hon och tog reda på det

Mitch O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hjuvik

Lätt att och ha kontakt med och guidar dig igenom hela processen.

Emelie J
Centralt

Jag upplevde mig väl bemött och han lyssnade in min tankar och önskemål i försäljningen. Han höll mig uppdaterad under processen och han uppfattades ha en god kännedom om marknaden i området. Försäljningen upplever jag blev smidig och inom den tidsram som jag önskade. Rekommenderar varmt Liam som mäklare vid försäljning av bostad.

Jenny S
Sandvik

Vi upplever Per som en mycket förtroendeingivande och erfaren mäklare. Han var informativ och höll oss uppdaterade. Vi känner oss trygga i vårt köp och är glada att det är Per som är mäklaren.

Marita C
Sandvik

Mycket positivt.Vi har anlitat Per i 17 år i vår familj och alltid blivit trevligt bemötta och fått bästa resultat vid varje tillfälle. Jag kan varmt rekommendera honom.Han överträffar alltid våra förväntningar.

Per Martin H
Björkö

Kunnig, förklarade tydligt och informativt

Liselotte H
Björkö

Väldigt trevlig och tillmötesgående, informativ.

Britt B
Öckerö

Emelie har varit mycket hjälpsam och lotsat oss vidare i vår hus affär Goda råd vid fotografering och visning.Försäljningen med budgivning gick snabbt Vi har stort förtroende för hennes arbete

Kurt A
Sålde sin stuga med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Torslanda

Förtroende givande, proffsig, tålmodig. Har upplevt Liam som engagerad och positiv i sitt sätt att bemöta oss och engagerad i sin uppgift att hitta rätt köpare till vårt hus.

Petra G
Hönö

Emmelie har under hela processen med min husförsäljning hjälpt mig på ett smidigt professionellt sätt kan varmt rekommenderas .

Solveig S
Lilleby

Hej, jag är nöjd med Liam och tycker det har varit väldigt smidigt.

Beatrice J
Öckerö

Mycket kunnig, trevlig och alltid tillgänglig, alla ingredienser för att bostadsköpet skall kännas både tryggt och bra.

Anna J
Hönö

Ihärdig, lösningsorienterad och otroligt lätt att ha att göra med. Fem plus!

Mats I
Lilleby

Liam gjorde processen enkel för oss att komma till beslut. Hans närvaro i våra samtal kändes professionell och vi kände oss trygga hela vägen. Grattis till Svensk Fastighetsförmedling Torslanda! Ni kommer få många nöjda kunder via Liam. Liselotte & Mats

Penny L
Hjuvik

Therese har varit otroligt trevligt i all kontant, har givit oss svar eller kollar upp allt vi undrat över. Hon har varit lätt att ha kontakt med och gjort vårt köp av lägenhet att kännas otroligt tryggt!

Carl William Axel N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hönö

Han är en helt fantastisk man.

Meja A
Torslanda

det kändes tryggt och bra med Emelie. Hon förstod att jag har särskilda behov och agerade efter det med tydlighet och lugn.

Linnéa F
Göteborg

Kunnig, trevlig och hjälpsam. Mycket nöjda med bemötandet och hjälpen vi fick vid köpet av vår bostad.

Axel H

Väldigt kunnig, lugn och professionell. 10/10

Christopher B
Centralt

Trevlig, hjälpsam och lätt att få tag i.

Karina D
Centralt

Rekommenderar Therese! Therese är lätt att kommunicera med, svarar snabbt, trevlig och professionell. Har hjälpt oss med flera försäljningar.

Emelie L
Centralt

Enkel och trevlig att samarbeta med. Tillgänglig, hjälpsam och gjorde köpprocessen smidig och trygg.