Therese är Proffsig, kunnig & trygg. Flexibel & lätt att få tag på när man behöver hennes hjälp.
Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Funderar du på att byta eller sälja en bostad här i Torslanda? Eller kanske vill du flytta hit? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan vårt område och erbjuder en mäklartjänst anpassad specifikt för dig och dina behov. BoButiken här i Torslanda har funnits i över 25 år och vi kan säga att vi har full koll på bostadsmarknaden...
1569 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Sedan starten hos Reco 2016
Liam var grymt flexibel och behjälplig med allt när jag köpte hus genom han. Han gick den exstra milen för mig och det är jag väldigt tacksam för. Väldigt enkel och kommunicera med och snabb i svängarna.
Jag gillade Liam direkt när jag väl fick träffa honom. Vi skulle träffas för att han skulle visa mig de tilltänkta objekten och visa runt mig i nybyggprojektet, BRF Kvisljungeby Ängar. Liam, är en mäklare som försökte hjälpa mig att få till mig och möta mina funderingar och villkor för att känna mig nöjd för att kunna genomföra ett köp. Det blev ett smidigt kontraktskrivande och genomförande för mig som nöjd kund.
Liam tog sig an försäljningen av vår villa med struktur, engagemang och härlig energi. Han kommunicerade tydligt genom hela processen och var ett uppskattat bollplank i flera frågor vi ställdes inför. Vi kände oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera Liam
Väldig trevlig och lätt att ha och göra med. Gick igenom allt väldigt noggrant och fick oss att känna oss trygga.
Jag är otroligt nöjd med Liam Ekvall som mäklare och kan varmt rekommendera honom till alla som går i tankarna på att köpa bostad. Från första kontakten har Liam varit professionell, engagerad och framför allt väldigt hjälpsam. Han har varit tydlig genom hela processen, svarat på mina frågor och gjort sitt bästa för att allt skulle kännas tryggt och enkelt. Det jag uppskattat mest är att Liam verkligen har varit tillgänglig och lyhörd. Även när det dykt upp frågor eller saker som behövt redas ut har han tagit sig tid och...
Inger förtroende och är väldigt kunnig i sitt yrke. Han är mycket proffsig
Jag tycker att Liam är en väldigt hjälpsam och professionell mäklare. Han är lätt att prata med och förklarar allt på ett tydligt och enkelt sätt så att man verkligen förstår. Han är engagerad, trevlig och alltid väldigt hjälpsam. Jag känner mig trygg med hans hjälp och rekommenderar honom varmt.
Liam ingav oss förtroende direkt vid första kontakt. Han är väldigt inlyssnande , vänlig, tålmodig och otroligt hjälpsam med alla våra frågor. Han har varit stöttande under hela processen enär jag varit ensam i att ta alla beslut. Liam är proffsig och dessutom väldigt väldigt trevlig alltid positiv och glad.
Stort tack till Liam Ekvall för all hjälp genom hela processen! Han har varit otroligt hjälpsam, engagerad och lyhörd från första kontakten. Jag har känt mig trygg hela vägen och verkligen uppskattat att han alltid tagit sig tid att svara på mina frågor och hjälpa mig när det behövts. Är supernöjd och kan varmt rekommendera Liam! ❤️🏡
Liam var vänligt och tydligt och hjälpte oss på ett bra sätt med försäljning av vår fastighet.
Liam bemötte oss väldigt vänligt och svarade gärna på alla våra frågor. Han överträffade alla våra förväntningar både med hur han hjälpte oss med köp och att han verkligen tog sej tid med oss. Så sammanfattningsvis är han lyhörd, vänlig, och påläst. Kan verkligen rekommendera honom.
Hej! Jag tycker Per Lind är kunnig inom sitt område och är väldigt trevlig . Han lyssnar och har ett lugn . Kommer med tips och idéer .Jag litar verkligen på honom !
Tydlig, professionell och stöttande genom hela affären. Rekommenderar verkligen Liam!
Vi är så tacksamma för Liam! Han är korrekt och inlyssnande. Möter upp på ett naturligt fint sätt i frågor. Kunnig och påläst. Konstruktiv i samtal! Det är SÅ en mäklare ska vara ❤️
Trevligt och lyssnade på vårt önskemål vad vi ville ha i vår nya bostad och hjälpte oss hitta det.
Proffsigt och tryggt intryck redan från start. Liam trodde på vår bostad lika mycket som vi gjorde, och genom sitt engagemang lyckades han nå det pris vi hade satt som mål. Affären gick dessutom väldigt snabbt och var klar på bara några dagar. Vi rekommenderar Liam varmt!
Tagit hänsyn till önskemål av bostad och hittat objekt som matchar önskemålen
Trevlig,lyhörd och tillmötesgående! Liam hjälpte oss att få köpt vårat första hus! Han har återkopplat snabbt, uppdaterat oss när det behövts! Vi kan verkligen rekommendera Liam
Jag kan varmt rekommendera Therese Krafft! Hon sålde min lägenhet på bara en vecka – och dessutom till prisrekord i föreningen! Therese är otroligt engagerad, professionell och lyhörd och gjorde hela processen både enkel och trygg. Jag är verkligen supernöjd med resultatet!
Per var hjälpsam och professionell genom hela processen. Tack!
Per har varit ett stort stöd under försäljningsprocessen. Han är lugn, lyhörd och arbetar systematiskt. Väldigt bra att han är utbildad snickare i botten vilket innebär att han kan svara på tekniska frågor på ett adekvat sätt. Jag skulle kunna rekommendera honom utom all tvekan.
Engagerad och professionell mäklare. Vi är mycket nöjda med vårt lägenhetsköp.
Liam var lugn, påläst och tydlig genom hela processen. Han höll oss väl informerade hela vägen. Ett professionellt och tryggt bemötande från början till slut. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Liam!
Professionellt, kunnigt och engagerat bemötande. Förväntningarna vi hade uppfylldes fullt ut.
Allt perfekt. Kan inte bli bättre. Lars-Erik
Behaglig och social person. Tryggt bemötande och upplevs kompetent.
Liam är lugn, saklig, konkret, iderik och profsig i sitt utförande. Dessutom mycket trevlig.
Personligt och proffsigt rakt igenom. Kände oss helt trygga med Per som mäklare
Per gav ett mycket bra intryck och skötte våran försäljnig på ett alldeles utmärkt sätt.
Det är inte mäklaren som avgör köpet, men att ha med sig Per under resan gör att köpet känns hanterbart och tryggt. Per som mäklare är både professionell, personlig, och trevlig med en förmåga att göra det obegripliga begripligt.
Allt har fungerat väldigt bra!
Fick ett otroligt härligt bemötande och bra intryck av Emelie vid försäljningen av mitt hus! Hon är lyhörd, svarar snabbt vid funderingar och frågor gällande precis ALLT, stort som smått. Rak och tydlig i kommunikationen och gjorde processen betydligt enklare än vad jag någonsin trott att det kunnat bli. Supernöjd från start till slut!
Vi har fått professionell hjälp från första träffen med Liam. Han har varit engagerad och guidat oss och gjort att vår dröm gick i uppfyllelse. Vi är så glada och lite chockade över resultatet. Mvh/ Eva och Inge
Snabbt agerande! Super smidigt.
Upplever Therese som väldigt kunnig och trevlig!
Proffesionelll och kompetent, tillmötesgående
Professionell, kunnig och tydlig genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med allt från start till kontraktsskrivning. Snabb återkoppling och bra bollplank. Rekommenderar stark Therese för er nästa bostadsaffär!
Noggrann, kunnig, trevlig, glad och alltid tillgänglig. Helt klart ett mäklarproffs.
Kort och koncist, det fanns kaffe, Bjurfors bjöd på bubbel. Therese var trevlig.
Therese hjälpte oss med en smidig och snabb affär mitt i semestertider. Rekommenderas!
Mäklaren var väl införstådd om att vi var på semester och vi hade inte möjlighet att komma på visningen. Vi hade kontakt medans vi var utomlands och vi hoppades att han kunde få till en visning när vi kom hem. Detta uppfylldes vilket så klart gynnade oss. Ett fantastiskt hus som han var väl insatt i och hade svar på alla våra frågor. Även närområdet kunde han på sina fem fingrar eftersom han själv var därifrån.
Mycket sympatisk och tillmötesgående på alla sätt Svarar rakt och tydligt på alla frågor Och förklarar på ett enkelt och tydligt sätt Är mycket social och trevlig. Är mycket nöjd.
Hon har varit jätteduktig jag är så nöjd med Therese arbete kommer att rekommendera henne till andra som ska sälja
Bästa mäklaren! Rekommenderar starkt!
Lyhörd, trevlig, samlad, professionell. Ska du sälja någon gång tveka inte att kontakta Liam.
Proffesionellt samtidigt som han är personlig. Erfaren & känns tryckt!
Även om man som köpare vet att mäklarens uppdrag är för säljaren så kände vi ändå att Per var lyhörd för och tog seriöst på våra frågor, funderingar och genast tog tag i dem. Han var också kunnig om objektet. Per gav ett väldigt seriöst intryck, var professionell i sitt uppdrag, lätt att prata med och gav snabbt återkoppling. Hade det inte varit för Per hade vi nog inte varit husköpare idag. Per agerade på ett förtroendeingivande sätt när vi vacklade utan att på något sätt forcera fram ett beslut från oss.
Jag hade bestämt mig, och när jag väl har bestämt mig finns det inget att vänta på. Grannen hade precis sålt och sa: “Therese är GRYM.” Eftersom jag inte var sugen på en långdragen process kontaktade jag henne och frågade om hon hade någon köpare till mitt hus. Mindre än en vecka senare var pappren påskrivna. SJUKT effektiv kvinna med enorm fingertoppskänsla. Driven, målinriktad, proffsig och samtidigt väldigt inlyssnande. Det här var inte bara en lyckad försäljning. Det var ett bevis på hur stor skillnad rätt mäklare...
Positivt, trevligt och proffesionellt bemötande.