Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

• BadgeEightYears
1 162
4.8

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen,...

1162 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Sedan starten hos Reco 2017

Adis D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Widén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Göteborg

Hon var väldigt duktig på alla sät.Från bemötande,guida mig genom alla steg(min första bostadsrätt),tydliga svar på alla mina frågor,till att vara där när jag behövde gå in i lägenheten o mäta för möbler(vid flera tillfällen). Det finns verkligen inget att klaga på. Jag kan definitivt tänka mig att anlita henne vid eventuell försäljning av bostadsrätten.

Sarah Ingrid Mary S
Köpte sitt hus med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen - Tolered

Yusuf är en klippa! Lugn, saklig och kompetent. Lätt att få kontakt med och har varit snabb på att besvara våra frågor. När vi i framtiden kommer sälja är Yusuf den första vi hör av oss till.

Carl Fredrik Jonathan N
Centrala Hisingen - Tolered

Väldigt förtroendeingivande, jordnära och informativ. Har ett mycket gott och även skämtsamt bemötande som vi inte sett hos mäklare förut. Enkelt att ge honom 5/5.

Axel E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen - Kvillebäcken

Superproffsig, kunnig och mycket trevlig. Rekomenderas varmt!

Maria W
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Skärhamn

Jakob bemötta oss redan från start på ett tryggt och proffsigt sätt i en pressad situation. Han är tydlig, tillmötesgående och lyhörd. Då vi även haft olika förväntningar på vår försäljning. Jakob har sålt både en lägenhet och ett hus åt oss. Och har hela tiden varit fokuserad på sin uppgift för att båda parter ska bli nöjda. Vi har känt oss trygga i samarbetet med Jakob från start till slutsignering och kan därför varmt rekommendera honom som mäklare. /M.W

Niklas W
Skärhamn

Han ger ett kunnigt och proffsigt intryck. Lyssnar på säljarens tankar och åsikter och kommer med bra input och feedback. Han levde mer än upp till våra förväntningar och kan varmt rekommendera Jacob till andra som står inför en bostadsförsäljning.

Anne-Marie A
Tolered

Allt har varit väldigt bra! Toppen!

Nellum A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Backadalen

Elin är väldigt duktig och professionell på sitt yrke. Väldigt positivt bemött. Vi hade inga stora förväntningar när vi kom på visningen men efter att ha pratat med Elin fick vi hopp om att köpa lägenheten, vilket vi trodde var helt omöjligt. Med tanken på det höga räntan och svårigheter att få lån från banker. Elin höll kontakten med oss och såg även till att Nordea kontaktade oss så snart dom möjligt. Allt gick dnabbt och enkelt. Tackar Elin för all hjälp som vi har fått! Vi är så glada över att ha träffat dig önskar dig all lycka.. Mvh Nelum

Joachim K
Sålde sitt hus med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Krabbeliderna

Mycket proffsigt bemötande med rak och tydlig kommunikation och med realistiska bedömningar kring tidplaner, förfarande och slutpris.

Simon H
Krabbeliderna

Yusuf gav ett lugnt och samlat intryck. Metodisk genomgång på signeringsmötet. Tydlig och uppmuntrande att parterna skulle ta kontakt med varandra och dokumentera lösöre mm. Möjligen inte helt tydligt för mig i skrivande stund hur det funkar med fastighetsdokumentation. Lämnar säljaren allt som finns prydligt i en pärm från tidigare renoveringar mm? Löser sig säkert.

Akhil S
Centrala Hisingen

Yusuf was very professional and helped at each step of the buying process. Being first time buyers we needed some handholding during the process and Yusuf cleared all our doubts and queries in an efficient manner.

Joakim E
Göteborg

Sofia har varit fantastiskt tillmötesgående när vi köpt bostadsrätt i Göteborg då yngsta sonen flyttar dit för studier. En ny stad för oss att leta bostad i är inte alltid så lätt, Sofias kunnande och feedback har varit ovärderlig för oss.

Pratima G
Centrala Hisingen

We really had a best experience with Yusuf. This is our first purchase in Sweden and with all basic questions he was very patient to answer all our queries. He also shared all the information in advance which is good to know for first time buyer. I am very happy that Yusuf is our real estate agent for the deal. We are english speaking and we never felt any problem due to language. He explained all clause and condition in english as well. I will definitely recommend Yusuf and Svensk Fastighetsförmedling to others. Thank you Pratima

Rawa A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Väldigt kunnig och trevlig mäklare

Farhang F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Backadalen

Hon är artig och svarade på alla frågor vi hade. Inget problem kom upp med försäljningen heller.

Ulla H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Mashallah en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Eriksberg

Mycket bra mäklare. Informerar och har ett trevligt bemötande

Daniel C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Mashallah en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Eriksberg

Simon är bland de bästa mäklarna jag skådat med. Finns ingen mäklare som är så enkel att prata med som Simon och dessutom väldigt ödmjuk. Rättvis och absolut inte girig mäklare som gör det bästa för säljare och köpare. Av egen erfarenhet så ska ni absolut inte vända er till någon annan mäklare än Simon i Hisingen/Eriksbergs området om ni inte vill svika plånboken.

Annika A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hisings Kärra

Jacob hjälpte oss att sälja i ett marknadsläge som inte var optimalt. Trots att försäljningen drog ut på tiden lite, så gick allt smidigt och vi slapp vara nervösa mer än nödvändigt. Jacob är mycket duktig på att kommunicera och hålla alla uppdaterade. Jacob har ett varmt o personligt bemötande och är inte rädd för att jobba och göra det lilla extra när det tar emot lite. Det gör att han får högsta betyg av oss.

Mona Katarina N
Göteborg

Sofia har hjälpt oss från första stund vi hade kontakt med henne! Hon har gett otroligt bra service, då det inte varit lätt för oss att köpa en bostad när vi bor över 100 mil bort. Hon har ordnat digitala visningar, alltid varit snabb och tillgänglig och mycket professionell! Vi hade aldrig klarat detta utan henne. Vi har känt oss mycket trygga och väl omhändertagna med Sofia som mäklare! Vi hade inte kunnat tänka oss en bättre och mer proffsig mäklare än henne! Kan mycket varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Sofia Widen! Superproffsiga!

Daniel G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Widén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Sofia var en fantastisk mäklare att jobba med. Det kändes verkligen som att vi var ett team och att hon såg vår lägenhet som ett boende och inte bara ett objekt att sälja, vilket gjorde en stressfull situation mycket mindre stressfull. Jag kan varmt rekommendera henne till andra säljare - en frisk fläkt i en annars kanske lite cynisk mäklarbransch.

Matilda S
Hisings Backa

Gav ett lite halvintresserat intryck men var absolut glad och trevlig

Rajko G
Lundby

Simon var mycket professionell i sin kommunikation med oss som köpare. Han är lösningsorienterad och kommer med många praktiska råd kring bostadsköpet. Jag kan varmt rekommendera Simon till andra bostadsköpare.

Maria Angelica Irene M
Tolered

Yusuf var mycket trevlig, hjälpsam person. Han hade svar på alla frågor som man frågade.

Leif K
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Pålsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Johan är proffsig och klar i sin kommunikation. Han ledde oss genom försäljningen på ett mycket bra sätt. Fanns på plats vid frågor och undringar. Mycket bra.

Donya T

Bästa mäklare i Göteborg rekommenderar 100%

Serdar K
Övre Eriksberg

Väldigt bra mäklare som ger aldrig up 💪

Jonatan B
Tolered

Mycket trevlig kille som kan sitt jobb och har svar på alla frågor😁 Rekommenderar starkt!

Emma B
Krabbeliderna

Yusuf var tydlig och kompetent. Han svarade så utförligt han kunde på frågor och återkom så snart han kunde om han inte visste svaret på en gång.

Kristina E
Kvillebäcken

Trevlig, flexibel och serviceinriktad.

Rolf Ove N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Hoxhaj en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hisings Kärra

Gjorde ett mycket bra jobb. Speciellt när köparen hade svårt att köpa vilket hon per telefon givit ett 99%-tigr ja.

Yongfeng S
Ramberget

Han gör sitt bästa för att möta förväntningarna med köpare och säljare.

Xinqiang C
Göteborg

Det hände många saker och de löstes perfekt. Han är väldigt trevlig och omtänksam.

Nicklas E
Ramberget

Hej ! Mycket smidigt. bra uppdatering hela tiden och lätt försäljing.

John M
Övre Eriksberg

1. The broker always had a good attitude since the first viewing time visit and he also was very polite in the whole process. 2. I had really good expectations, and indeed, once I visited the place the broker answered to me all the questions and doubts I got regarding the info about the flat itself, for example, the material of the walls, the renovations within the apartment, what was included within the flat (extra storage in the attic), and so on. 3. Finally once we decided to buy the apartment, the broker was always...

Martin F
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Kjörling en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Göteborg

Daniel gav ett väldigt seriöst och tryggt intryck. Han kan marknaden och är lätt att ha att göra med. Hans kundunderlag gjorde att vi kunde sälja vårt hus på en förhandsvisning vilket var väldigt skönt.

Mathias E
Kvillebäcken

Har verkligen hjälpt mig och ställt upp då jag varit borta mycket under processen. Känns väldigt genuin och är en mäklare man verkligen uppskattar som både säljare och köpare.

Diana B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Jacobsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Lindholmen

Firstly, I would like to underline the excellent, well-coordinated and well-organized system of buying and selling real estate in Sweden! It was a wonderful experience, of course, thanks to such a professional as Alexandra! Ethics, respect for details are the strengths of our broker! My husband and I would like to meet such managers on our way again!

Marino P
Lindholmen

Highly Recommended! I had the pleasure of working with Alexandra as my real estate agent, and I cannot speak highly enough of her professionalism, expertise, and dedication. From the very beginning, she displayed remarkable attention to detail and guided me through every step of the selling process. Alexandra went above and beyond to ensure that my property was presented in the best possible light. Her extensive knowledge of the local market and her strategic approach enabled us to attract a wide range of potential...

Göran Sven-Erik E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Jacobsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Kvillebäcken

Alexandra är mycket saklig och noggrann. Lyhörd för köparens behov och förväntningar. Professionell!

Sara Josefin E
Kvillebäcken

Alexandra är mycket kunnig, saklig och ödmjuk. Vi upplevde henne som inlyssnande och inte på något sätt påstridig under affärens olika steg. Ger henne dom varmaste rekommendationer!

Mikael Michal Joseph G
Kvillebäcken

Vi har haft affärer genom Yusuf tidigare och eftersom att han är så otroligt kompentent och trygg så återkommer vi till honom för hans tjänster och jag rekommenderar alla att göra detsamma.

Tanja Tuulikki P
Tuve

Trevligt & professionellt bemötande

Nina P
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Pålsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Göteborg

Lugn, professionell, saklig och duktig på att bemöta de behov som vi har haft under vårt sökande efter vårt hus. Vi är supernöjda!

Jakob G
Kvillebäcken

Supertrevlig Mäklare, Med extremt mycket kunskap om området och marknaden! Jobbar snabbt och enkelt och tillgänglig när man har frågor eller liknade. Jag kände mig väldigt trygg i att han hade hand om affären!

Regina Louise J
Skrev om Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Yusuf är mycket tillmötesgående och kunnig, han la upp en tydlig och detaljerad plan för vår försäljning där han förklarade motiv bakom varje steg och vi hade chans att påverka.

Yusuf Onur gillar detta
Danai B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Roberta Stevanovska en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen

Är extremt nöjd med Robertas professionella inställning, samarbete, tillgänglighet och tydlighet. Hon är verkligen exceptionell på sitt arbete och uppdrag och är tacksam att ha fått samarbeta med henne!

Oscar L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Roberta Stevanovska en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen

Mycket hjälpsam och professionell mäklare. Rekommenderas.

Jacob B
Göteborg

Lugn, trygg, lyhörd och förtroendeingivande! Johan har visat på en stor förståelse inför våra behov och önskemål vilket gjorde att vi matchades mot ett objekt som passade oss bra.

Oscar L
Göteborg

Hela affären sköttes professionellt och snabbt. Roberta gav ett trevligt och engagerat intryck. Skulle rekommendera henne till vänner som tänker på att sälja sin bostad.

Berit L
Hisings Backa

Mycket gott . Simon är duktig mäklare som vi använt tidigare , bra info hela tiden under försäljning. Professionell bästa rekommendationer.