Simon Mashallah
Simon Mashallah är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Simon Mashallah har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Simon Mashallah har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.8. Simon Mashallah har haft 23 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
53 omdömen om Simon Mashallah
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Mashallah en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hej,
Tacksamhet kommer från ett belåtet hjärta. Jag är mycket nöjd med den service märklare har tillhandahållit och fortsätter att ge mig i min bostadsköpprocess.
Simon Mashallah är fantastisk, han gör sitt jobb med vänlighet och integritet.
Tack Simon.
Med vänlig hälsning,
Adellars -
köpte sitt hus med hjälp av Simon Mashallah en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Simon was welcoming and very efficient. He helped take photographs of the roof from the drone camera as it was not accessible during inspection.
He explained all the details of the contract before signing. -
Nice, calm, explained everything needed and answered my question clearly and in time.
sålde sitt hus med hjälp av Simon Mashallah en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Ett utmärkt och proffsigt bemötande. En personlig och trygghetsskapande miljö.
Vårt mål var att få ett nollsummespel med köpet av en lägenhet. Precis det uppnådde Simon. Försäljningen gick fortare och smidigare än förväntat.
Vi är väldigt nöjda -
sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Mashallah en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Nöjd på alla sätt. Trevlig, kunnig och tillgänglig.
Simon var väldigt lätt att kommunicera med. Upplevde att han han hade "koll på läget" och var transparant. Lätt att få tag på och gav god information av vad vi kunde förvänta oss av försäljningen. Vi var väldigt nöjda med hela processen.
Lyhörd, bra återkoppling och tydligt
Träffade aldrig Simon personligen men han skötte försäljningen jätte snyggt även fast jag var på långt avstånd. Proffsigt och trevligt bemötande i telefon, alltid tillgänglig och hörde alltid av sig på utsatt tid vare sig det fanns information eller inte att dela med sig av. Kan inte annat än rekommendera Simon!
Simon var trygg, påläst och lätt att ha att göra med.Tät och tydlig kontakt/uppdatering genom hela processen, alltid kontaktbar.
Slutresultat över förväntan.
Hade rekommenderat Simon till alla säljare därute. -
Simon är mycket trevlig och det känns tryggt att ha honom vid sin sida genom hela affären. Han är enkel att ha och göra med och vi är mycket nöjda med hans arbete.