Anna Salinas
Anna Salinas är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Anna Salinas har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Anna Salinas har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.7. Anna Salinas har haft 9 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
65 omdömen om Anna Salinas
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Salinas en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Anna är en bra och duktig mäklaren
Väldigt trevligt 🤗 och kan allt 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😩🙏😩
Hon var hjälpsam och lätt att få tag kanonbra med andra ord
Oerhört hjälpsam och svarade glatt på alla frågor som jag hade.
Mycket tydlig med all information.
Väldigt behjälplig under alla faser i affären när jag köpte lägenhet.
Jag kan varmt rekommendera Anna! -
Hon är väldigt trevlig och kompetent. Jag fick svar på mina frågor och hittills har hela processen gått enkelt och smidigt.
Grym mäklare lyssnade på alla mina behöv och hjälpte mig väldigt mycket samt besvarade alla mina frågor!
Trevligt bemötande och snabb hjälp då det var bråttom med mitt lägenhetsköp! Jag är väldigt nöjd.
/Camilla -
Vi blev bemött bästa sätt. Vi är jätte nöjda med Anna och Adams insats.
Jag har köpt en nybyggd insatslägenhet i Tuve (3 rum och kök). Trevligt bemötande, glad. Svarar snabbt. Svarar på det hon kan och återkommer med svar på det hon inte vet. Allt har hittills gått smidigt.
I met with her on the need to buy an apartment. She clarified all my doubts impeccably and with honesty.