Daniel var hela tiden lyhörd och hjälpsam. Jag fick sålt min lägenhet på en förhandsvisning och fick det jag begärde.Jag är väldig nöjd med Daniel
Daniel Kjörling
Daniel Kjörling är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Daniel Kjörling har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Daniel Kjörling har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Kjörling har haft 12 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
53 omdömen om Daniel Kjörling
Hela säljprocessen kändes väldigt trygg och smidig. Daniel är oerhört kunnig och professionell. Kan varmt rekommenderas.
Mycket trevlig mäklare och väl genomförd information av kontraktet
Vi hade avtal med en annan mäklare från en annan mäklarbyrå innan Daniel Kjörling. Måste tyvärr säga att det blev en besvikelse med tidigare mäklare. Försäljningen gick inte alls bra och vi kunde inte se att vår tidigare mäklare gjorde sitt bästa för att hjälpa oss att sälja vår lägenhet. Jag fick ringa Daniel och rådfråga vad vi kunde göra åt situationen vi befann oss i. Han var supersnäll och erbjöd hjälp. Det kändes en lättnad när han sa att han kunde ta över vår lägenhet och hjälpa oss med försäljning. Han gjorde verkligen...
Tack för de otroligt fina orden! Det var väldigt härligt och kul att få hjälpa er.
Trevligt bemötande och professionell i sin roll då Daniel gör det bästa för båda parter
Tack Agneta! Ni var väldigt härliga att ha och göra med.
Daniel har varit väldigt flexibel och ordnat extra visning samt svarat snabbt på mina frågor
Snabb, effektiv, påläst med mkt goda råd
Daniel uppdaterade oss genom hela processen och vi kunde lätt få kontakt med honom! Han var lyhörd på våra önskemål men samtidigt gav oss goda råd om vilken strategi man bör ta utifrån rådande marknad. Vi är nöjda med hans engagemang och skulle absolut anlita honom igen!
Jag tycker Daniel är en seriös och kunnig mäklare. Så bra att vi har valt honom som mäklare för vår egen husförsäljning.
Mycket bra kontakt genom hela processen. Lätt att kommunicera med, och lätt att nå.