Daniel Kjörling
Daniel Kjörling är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Daniel Kjörling har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Daniel Kjörling har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Kjörling har haft 35 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 71% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 28 Läs vad Daniel Kjörling
2020-11-28Verifierad kund
Vi köpte precis en lägenhet och Daniel har varit väldigt duktig, förstående och guidande genom processen. Daniel är trevlig och svarar på frågor och vet han inte svaret kollar han upp dem åt än. Mina förväntningar på en mäklare är att dem enbart försöker sälja men vår uppfattning av Daniel är att han sa korrekta saker och försökte inte sälja på en lägenheten.
Sammanfattningsvis en väldigt bra och personlig mäklare men han hade kunnat informerat lite mer på lägenhetsvisningen om bland annat tillträde (som vi missade att fråga just då).köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Kjörling en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen -
2020-09-10Verifierad kund
Daniel gjorde ett kanon jobb, han är mycket kunnig har bra struktur. Vi är supernöjda!
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Kjörling en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen -
2020-08-29Verifierad kund
Jag har köpt min första lägenhet med hjälp av Daniel. Han var duktig på att förklara det juridiska, köpprocessen och mina rättigheter & skyldigheter som bostadsägare. Rekommenderar definitivt att få hjälp av Daniel.
2020-08-21Verifierad kund
Hej! Vi hade ett avtal möte med honom .Det gick jätte bra , han var jätte trevlig Och förklarade allt som behovs.
2020-08-03Verifierad kund
Proffsig och tålmodig, svarar på alla frågor du har!
2020-06-22Verifierad kund
Kan starkt rekomendera Daniel Kjörling, professionell, påläst och mycket hjälpsam!
I bought an apartment
the broker was really professional and nice.
the broker did more than what expected
great experience would deffinately recommend.köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Kjörling en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen -
Köpt nyproducerad lägenhet.
Fått bra och korrekt information angående projektet.
Gott bemötande och gav ett gott intryck.
Lätt att prata med samt gav svar på frågor som jag ställde
Överlag en bra upplevelse och mäklaren tillgodosåg mina förväntningarköpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Kjörling en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen -
2019-08-14Insamlad av företaget
Daniel kändes mycket lyhörd och levererade från första mötet. Rekommenderas varmt.
2019-06-19Insamlad av företaget
Han var väldigt professionell i sitt arbete och hade en god kommunikation.
skrev om Daniel Kjörling en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen