Det känns tryggt och bra med Emma som mäklare. Hon är kunnig, kompetent och månar om att det ska bli en bra affär för båda parter. Som köpare rekommenderar jag henne starkt till nya förmedlingsuppdrag./Helen
Emma Veesmaa
Emma Veesmaa är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Emma Veesmaa har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Emma Veesmaa har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Emma Veesmaa har haft 10 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-11 - 2026-03
5 omdömen om Emma Veesmaa
Emma var jättetrevlig och mån om att affären skulle bli så bra som möjligt. Hon tog sig verkligen tid, vilket gjorde att vi kände oss prioriterade. Lätt att kommunicera med och snabba svar. Rekommenderas varmt.
Emma var lyhörd och hjälpsam. Hon fick mig att känna mig trygg i mitt bostadsköp. Hon svarade snabbt och hörde också av sig för stämma av hur det gick för mig. Jag skulle varmt rekommendera Emma som mäklare.
Mycket bra på att känna sig välkommen, bra och tydlig information och väldigt kunnig
Emma var mycket professionell, tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig för frågor. Hon gjorde processen smidig och trygg från början till slut. Jag uppskattade hennes engagemang och kunskap om marknaden. Rekommenderas varmt.