Alla kategorier Mäklare Västra Götaland Göteborg Svensk Fastighetsförmedling Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Större karta Vägbeskrivning
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Marconigatan 13, 421 44 Västra frölunda

4.7 i betyg av 9 rekommendationer
Vi är kunniga och erfarna mäklare som som ligger i topp när det gäller kundnöjdhet. Vårt kontor har fått flera utmärkelser för nöjdast kunder i Göteborg. Det är vi mycket stolta över.

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag. Vi har alla lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte med någon av våra mäklare är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer du oss som fastighetsmäklare får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll.

De flesta av oss som jobbar på kontoret bor eller är uppvuxna här i västra Göteborg och vi tycker verkligen om vårt område. Vi har specialiserat oss på att sälja bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

2015 var ett speciellt år för oss, då vi firade att vi funnits i västra Göteborg i hela 30 år. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!
Öppet just nu
Mån-Tor: 09:00-17:00
Fre: 09:00-16:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 9 kunder tycker om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

 • Stefan J
  Stefan J skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Engagerade och intresserad mäklare. Hjälpsam och tillgänglig.
  2016-10-12 Lena B svarar Stefan J
  Tack Stefan. Vad roligt att du är nöjd med din mäklare hos oss. Victor hälsar! Mvh Lena Janhäll, franchisetagare Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Lena B gillar detta
 • Ann-Mari L
  Ann-Mari L skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Vi valde mellan flera mäklare men fick bäst förtroende för Svenska Fastighetsförmedling. Detta stämde sedan under hela processen.
  Lena B gillar detta
    2016-09-15
  Lena B: Det var roligt att höra. Tack!
 • Eva O
  Eva O skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Seriös, förtroendeingivande, mycket sympatisk framförallt väldigt trevlig skulle absolut kontakta honom igen vid ev. försäljning.
  Lena B gillar detta
 • Madeleine A
  Madeleine A skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Min mäklare Katarina Engström uppfattade jag som väldigt kompetent och med stor erfarenhet av området. Trots lite oseriösa spekulanter så blev det till slut en enkel och smidig affär och Katarina var hela tiden lätt att ha att göra med och alltid tillgänglig. Jag tycker Katarina har det som vissa mäklare saknar, nämligen en trovärdighet hos både säljare och köpare. Båda parter kan känna sig trygga vilket jag tycker är jätteviktigt vid bostadsffärer.
  Lena B gillar detta
 • Shahla A
  Shahla A skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  En trevlig och kunnig person som utstålar lugn och harmoni. Man känner att man är i goda händer och kan lita på honom och hans erfarenhet.
  Lena B gillar detta
 • Erik B
  Erik B skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Bra process från början till slut, Magnus har koll på området och hur få ut maximalt värde vid försäljningen, på ett bra sätt.
  Lena B gillar detta
 • Björn F
  Björn F skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Ett mycket professionellt genomfört uppdrag, vilket gör att vi varmt rekommenderar Katarina
  Lena B gillar detta
 • Afram M
  Afram M skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Mycket nöjd med mäklaren , hela tiden en uppdatering om vad som hände å rak å bra var han. Skall absolut anlita samma mäklare för framtida jobb. Över det hela så var jag väldigt nöjd med svensk fastighets förmedling, mycket proffsiga. Christian gjorde ett fantastisk jobb på kort tid.
  Lena B gillar detta
 • Henrietta L
  Henrietta L skrev om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
  Blev bra bemött från första början. Snabb kommunikation, både per mail och telefon/sms. Sakkunnig men lyssnade även på våra önskemål.
  Lena B gillar detta
Kategorier