Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

• BadgeSevenYears
Ring 0300-722 22 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kungsbacka! Dags att skaffa ett nytt boende i Kungsbacka? Vi på Svensk fastighetsförmedling har lång yrkeserfarenhet och brinner för att ge dig personlig service så att du hittar ditt drömboende här i Halland. Hos oss får du en trygg och modern mäklartjänst samtidigt som vi har koll...

874 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Sedan starten hos Reco 2016

Elke R
Sålde en tomt med hjälp av Lena Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Inkompetent rakt igenom. Oartig och arrogant, oärlig och bryter mot mäklaretiken regelbundet.

Svar från Lena Andersson

Hej Elke, tråkigt och höra! Jag är lite förvånad också då du i ditt sista sms till mig skrev "stort tack"!

Sandra H
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Fjärås

Utav Jessica kan du förvänta dig att då får en mäklare som är närvarande, noggrann och personlig. Glad och tillmötesgående.

Svar från Jessica Lagergren

Tack Sandra för dom fina orden. Så roligt att få hjälpa till att förmedla ert nya drömboende till er! Vi hörs när det närmar sig tillträde.

Rasmus L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Har bara haft bra interaktioner med Mats, utöver detta besvarar han även alla frågor snabbt.

Maria N
Kungsbacka

Matas har varit professionell och tillmötesgående! Har hittills bokat en lägenhet genom honom och ser fram emot att fortsätta processen hela vägen fram tills köpet är gjort.

Lars B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Maria är proffsig och lyhörd för kundens önskemål, men kommer samtidigt med förslag och inspel som gör att samspelet mellan henne oss fungerade fantastiskt bra. Dessutom hade hon förmågan att vaska fram intressenter som var precis sådana som vi behövde för att göra en riktigt bra affär. Vi rekommenderar Maria å det varmaste.

Lisbeth K
Kungsbacka

Vi blev mycket väl bemötta. Våra förväntningar infriades till fullo. Kunnig och förklarade allt rörande köpet mycket tydligt och väl.

Sture Karl-Erling T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Professionell och trevlig Effektiv …………………………………………..

Filip G
Kungsbacka

Han är mycket professionell och svarar alltid på frågor snabbt.

Margareta A
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Frillesås

Blev mycket bra bemött Hon var handlingskraftig och snabb Mycket nöjd!🤗

Catarina E
Sålde sin bostad med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Hällingsjö

Har aldrig träffats, mina syskon hade kontakten eftersom jag bor utomlands. Har varit väldigt nöjd med hennes emailrapporter etc

Kerstin E
Hällingsjö

Har inte haft någon direkt kontakt med Camilla vi hade en person som hade den kontakten.

Hans J
Frillesås

Trevligt bemötande. Kunnig. Bra underlag vid annonsering och försäljning.

Ewa S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Jessica är engagerad och resultatinriktad. Hon behärskar konsten att förhålla sig professionellt och samtidigt vara personlig. Vi kan varmt rekommendera Jessica!

Christina H
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Frillesås

Trovärdig och noga med att både köpare och säljare skulle vara nöjda.

Ingrid Barbro Birgitta L
Frillesås

Camilla är mycket respektfull, inkännande och förstående för just mina behov. Även om det finns problem som ligger utanför hennes åtagande, tvekar hon inte att hjälpa till och stödja så mycket hon kan. Jag är mycket tacksam för hennes expertis och hjälp!

Malin H
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Onsala

Mycket trevlig, kunnig och professionell.

Anna L
Sålde sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Mycket bra och kunnig mäklare. Snabb återkoppling vid frågor och efter visningar. Lyhörd för mina önskningar och väldigt engagerad. Rekommenderas!

Caroline F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Lena har varit en underbar kontakt och inlyssnade för mina önskemål. Jag har bara positiva erfarenheter av vårt samarbete!

Johan Peter B
Vallda

Kompetent, tydlig och lätttillgänglig. Högre betyg om bilder inomhus och besiktningsprotokoll fanns innan visning.

Christer D
Vallda

Trevlig kunnig och mycket tillmötesgående

Amanda Maria N
Kungsbacka

Jessica är närvarande, lyhörd och har glimten i ögat. Hon ha stor erfarenhet och det märks.

Mats B
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Onsala

Bra partner i arbetet med förberedelserna, försäljningen inklusive förhandlingar och avslut

Svar från Maria Celion

Tack snälla för dina ord Mats. Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er. Varma hälsningar Maria Celion

Johan B
Onsala

Mycket professionell och kunnig. Duktig på att läsa av köpare och säljare för att komma fram till ett snabbt avslut som är bra för båda parter. Genuint intresserad av att skapa bra affärer som bidar till att förverkliga drömmar.

Ulf S
Kungsbacka

Bra service, lätt att prata med, kunnig, påläst

Karin R
Kungsbacka

Lena är kunnig, förtroendeingivande och trevlig. Hon har gjort ett mycket bra jobb denna gången och de två gånger vi blott henne tidigare.

Svar från Lena Andersson

Hej Karin, tack för omdömet! Det var roligt att träffas igen och att få hjälpa till med försäljningen. Väl mött igen! Hälsningar Lena

Lisa B
Kungsbacka

Vänlig och tydlig. Höll oss informerade. Eftersom affären gick så snabbt, vilket var en stor fördel, hann vi inte ha så mycket kontakt.

Svar från Lena Andersson

Hej Lisa, tack för omdömet! Nästa gång så får vi ta det lite lugnare med försäljningen;) Tack för förtroendet och att jag fick hjälpa er med försäljningen. Hälsningar Lena

Daniel H
Kungsbacka

Fantastisk mäklare som jag kan rekommendera i alla lägen, vi kände oss trygga och Maria var tydlig samt hade ett bra upplägg på vår försäljning! jag kommer använda Maria om jag säljer någon gång igen! Tack!

Svar från Maria Celion

Tusen tusen tack för dina fina ord. Jag är så glad att jag fick förtroendet att hjälpa er! Det värmer verkligen att höra att ni är nöjda och att vi hörs om jag behövs vid ev. framtida försäljning. Varma hälsningar Maria Celion

Bo S
Kungsbacka

Mycket trevlig och påläst. Det är väldigt lätt att arbeta med Maria och hon ser verkligen till att man som kund känner sig trygg.

Svar från Maria Celion

Stort tack för det fina omdömet. Det känns underbart att ni känt er trygga i ert bostadsköp, det är av största vikt för mig! Grattis till er nya fina bostad! Varma hälsningar Maria Celion

Linda S
Kungsbacka

Maria är en mycket pålitlig och seriös mäklare. Snabb med återkoppling och tydlig i sin information samt mycket trevlig i sitt bemötande.

Svar från Maria Celion

Tusen tack för ditt hjärtliga och värmande omdöme. Så kul att ni hittade en bostad som hela familjen älskar! Varma hälsningar Maria Celion

Elie D
Onsala

Proffsigt bemötande och en genuin mäklare! Sålde oss en bostad som vi ser framemot att flytta in i. Stort tack!

Svar från Maria Celion

Tack snälla Elie för et fina omdömet. Varmt välkomna till Kungsbacka! Varma hälsningar Maria Celion

Dennis O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Björkris

Väldigt kunnig och tillmötesgående. Tar sig tid att svara på frågor och funderingar.

Svar från Jessica Lagergren

Tack Dennis, det är en jättefin lägenhet som ni köpt så jag är helt övertygad om att ni kommer trivas!

Angeliqa A
Björkris

Jessica är trevlig och driven. Gjorde våran försäljning lätt och det gick så bra.

Svar från Jessica Lagergren

Tack snälla! Jag är så glad att allting blev så bra för er del. Hoppas att kommande visningar för er går bra. Lycka till med allt!

Ulrika K
Fjärås

Från första ögonblicket kände jag att Maria är en varm och inkännande person. Hon lyssnar och besvarar alla frågor med stor kompetens och tålamod. Att sälja ett älskat hus är svårt, men Marias vägledning gjorde det lättare. Jag hade egentligen inga direkta förväntningar mer än att huset skulle bli sålt, men hela processen från första samtalet till kontraktsskrivning har överstigit alla förväntningar jag hade kunnat ha. Kan varmt rekommendera att anlita Maria, ni får den bästa hjälp ni kan tänka er!

Svar från Maria Celion

Tack snälla Ulrika för dina generösa ord. Tack också för att vi fick förtroendet att hjälpa dig. Det har varit väldigt roligt att få äran att göra upplevelsen kring din försäljning till den bästa möjliga. Varma hälsningar Maria Celion

Axel K

Mycket kompetent och tillmötesgående

Tack snälla för ditt omdöme Axel! Varma hälsningar Maria Celion

Thomas L
Åsa

Blev korrekt bemött Då det endast var hjälp med kontrakt o d, detta då vi hade en köpare klar och detta har ju fungerat. Trevligt bemötande och dokumenten är i ordning så allt är ok.

Christina L
Åsa

Väldigt bra bemötande Mäklaren arbeta snabbt och profisionelt Inget att klaga på

Emma E
Köpte en tomt med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
ONSALA

Maria är supertrevlig, kunnig och duktig på att lyssna in vad vi som köpare behövde. Hon förmedlade mellan oss och säljare på ett tydligt och sakligt sätt. Vi är jättenöjda med hennes bemötande och kan varmt rekommendera henne!

Svar från Maria Celion

Tack snälla Emma för dina fina ord. Så kul att få vara del i er väg mot att bygga hus! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda. Varma hälsningar Maria Celion

Christian R
ONSALA

Har träffat Maria 2 gånger bara, men fick väldigt bra bemötande båda gångerna, däremot har min fru varit i kontakt med henne ett flertal gånger under tomtköps processen o hon har varit helt fantastisk från start till mål. 👍

Svar från Maria Celion

Tusen tack för era värmande ord. Är så glad för er skull att det äntligen är er tur att förverkliga er husbyggardröm, och på en sån underbar plats dessutom, det ska bli kul att följa er! Varma hälsningar Maria Celion

Wilson L

Bästa personlighet. Hin är som en sol. Glåd och varm

Fabian A
Kungsbacka

Gick jättebra och smidig! Inga konstigheter! Jätte snäll och trevlig och man fick all information man behövde!

Svar från Jessica Lagergren

Tack så mycket Fabian! Är helt säker på att du kommer trivas jättebra i den fina lägenheten du köpt!

Johanna A
Kungsbacka

Jessica är helt fantastiskt duktig på sitt jobb och är otroligt hjälpsam! Vill rekommendera henne till ALLA som letar efter en mäklare. Min första lägenhet som jag sålde så jag har inte någon stor erfarenhet och inte några direkta förväntningar. Men jag hade inte velat ha någon annan mäklare än just Jessica!

Svar från Jessica Lagergren

Det har varit ett nöje att få samarbeta med dig Johanna! Tack för dom fina orden.

Joakim P
Kungsbacka

Informativ, tydlig och proffsig.

Camilla J
Onsala

Lena är en utomordentlig duktig mäklare. Hon har ett lugnt och proffesionellt bemötande vilket tilltalade mig i mitt val av mäklare. Lena skötte allt och lotsade mig igenom bostadsaffären vilket jag var mycket tacksam för. Lena är en trygg, engagerad, drivande, kunnig och professionell mäklare som jag gärna rekommenderar.

Svar från Lena Andersson

Tack för ditt fina omdöme Camilla! Det var ett nöje att få hjälpa dig med din försäljning! Lycka till med dina nya planer! Bästa hälsningar Lena

Birgitta D
Sålde sitt hus med hjälp av Lena Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Onsala

Lena har genom processen varit mycket tillgänglig och informativ. Lena har också varit påläst utifrån det ekonomiska läget som Sverige befinner sig i och gett och objektiva råd om hur vi ska förhålla oss till det i förhållande till säljmarknaden. Vi upplever att Lena skapar ett bra klimat omkring sig. Hon har således uppfyllt våra förväntningar.

Svar från Lena Andersson

Härligt och höra! Tack för ett gott samarbete och lycka till med ert nya hem! Bästa hälsningar Lena

Carolina B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Centralt

Kunnig och kompetent mäklare som sålde vår dödsbo på ett trevligt sätt

Carolina B
Kungsbacka

Kunnig och engageradsom hjälpte oss på ett trevligt sätt att sälja vår dödsbo

Tack Carolina och Anna! Det var mitt nöje att hjälpa er! Bästa Hälsningar Lena

Ionut C
Köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Emil...... bästa mäklare 🫡🫡🫡

Mikael J
Köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Åsa

Kunnig. Lugn. Hjälpsam. Hövlig.

Gunilla J
Anneberg - Älvsåker

Bra bemötande och ger snabb återkoppling. Vi är nöjda med Emil Möller som mäklare.

Glenn N
Anneberg - Älvsåker

Han levde upp till alla förväntningar