Camilla Möllerström
Camilla Möllerström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
.Camilla Möllerström har varit registrerad mäklare sedan 1993-10. Camilla Möllerström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Camilla Möllerström har haft 26 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 115 Läs vad Camilla Möllerström
sålde sitt hus med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mycket trevlig, bra kunskap. Mycket bra upplevelse.
köpte sitt hus med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Camilla är så trevlig och hjälpsam. Jättenöjd med henne som mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Lugn, harmonisk och förtroendeingivande mäklare.
Hon lyssnade på våra önskemål, gav oss uppriktig feedback och kunde bemöta oss vid en snabb kontraktsskrivning. -
Proffsigt och tryggt hela vägen. Levde mer än väl upp till våra förväntningar. Jättenöjd med försäljningen.
Camilla var väldigt engagerad och gjorde ett väldigt bra jobb.
Hon var lugn, påläst och punktlig. -
Är så imponerad och tacksam över Camillas arbete då vi hade krångel med vår bank.
(Alla partner är överens om att det är vår bank som skapade problem för oss)
Stor eloge till dig Camilla som var så hjälpsam i vår husdröm! -
Camilla är en mycket erfaren mäklare och kan varmt rekommenderas.
Vi är jättenöjda. -
Camilla har med stor omtanke och professionalism hanterat försäljningen av min villa. Eftersom jag stod ensam med försäljningen var det extra viktigt för mig att ha en engagerad mäklare. Det har Camilla varit!
köpte sin bostad med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Erfaren mäklare med känsla för att bemöta kunder. Tydlig dialog och trygghetsgivande för både köpare och säljare. Rekommenderas stark för fastighets försäljning/Mathias
sålde sin bostad med hjälp av Camilla Möllerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Camilla var trevlig och jag är nöjd med försäljningen. Men jag har inget att jämföra med så det är svårt att veta om det hade kunnat vara bättre.