Maria Celion
Maria Celion är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
.Maria Celion har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Maria Celion har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-12 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 5.0. Maria Celion har haft 23 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
142 omdömen om Maria Celion
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Från första ögonblicket kände jag att Maria är en varm och inkännande person. Hon lyssnar och besvarar alla frågor med stor kompetens och tålamod. Att sälja ett älskat hus är svårt, men Marias vägledning gjorde det lättare.
Jag hade egentligen inga direkta förväntningar mer än att huset skulle bli sålt, men hela processen från första samtalet till kontraktsskrivning har överstigit alla förväntningar jag hade kunnat ha.
Kan varmt rekommendera att anlita Maria, ni får den bästa hjälp ni kan tänka er! -
köpte sitt hus med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mycket kompetent och tillmötesgående
köpte en tomt med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Maria är supertrevlig, kunnig och duktig på att lyssna in vad vi som köpare behövde. Hon förmedlade mellan oss och säljare på ett tydligt och sakligt sätt. Vi är jättenöjda med hennes bemötande och kan varmt rekommendera henne!
Har träffat Maria 2 gånger bara, men fick väldigt bra bemötande båda gångerna, däremot har min fru varit i kontakt med henne ett flertal gånger under tomtköps processen o hon har varit helt fantastisk från start till mål. 👍
Omhändetagande Kunden väldigt viktig. Kände mig trygg.
Möter köpare på rätt sätt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kände mig från första stund trygg med Maria. Kompetent, inkännande, lugn, har lätt att förmedla och sammanfatta vad som är viktigt vid en försäljning. Maria är dessutom personlig på helt rätt nivå vilket säkert hänger ihop med hennes inkännande förmåga. Försälningen blev enkel tillsammans med Maria. Rekommenderar henne varmt.
Vi är väldigt nöjda med Maria, bra bemötande och lätt att ha att göra med.
Maria är glad, har energi och är väldigt proffsig.
Var påläst vid första mötet och tydlig med hur hon kunde hjälpa oss sälja vår bostad. Efter det första mötet var vi väldigt imponerade och hade höga förväntningar som hon också infriade.
Guidade oss genom hela processen och hjälpte även till med andra frågor, så som tips för att byta bank
Skicklig på kommunikation och bemötande och hjälpte oss att få mer betalt för vårt hus än vi trodde vi skulle få, trots osäkra tider.
Vi kunde inte vara mer nöjda!Tack snälla Malin för din generösa feedback! Stort tack även för förtroendet att hjälpa er med er försäljning. Det gläder mig oerhört att jag lyckades infria era högt ställda förväntningar, det är ju mitt absoluta mål att lyckas med det. Nu ska vi se till att hitta ett nytt boende till er också! Varma hälsningar Maria Celion
Maria Celion -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Celion en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Jag och min sambo fick bemötande på ett exemplariskt sätt av Maria och alla inom Svensk Fastighetsförmedling i Kungsbacka.
De förväntningar vi hade på tillgänglighet, bemötande och proffessionalitet överträffades direkt av Maria.
Jag och min sambo upplever att vi kunde inte fått en smidigare och enklare affär än den vi fick. Vi är så tacksamma för kommit i kontakt med Maria och Svensk Fastighetsförmedling i Kungsbacka. -
Fantastisk mäklare och person. Jordnära och väldigt hjälpsam. Vid motgång under försäljningsperioden, resulterad av en extern omständig, ryckte Maria in för att hjälpa till och styra upp så vi tillsammans kunde komma på banan igen. Jag är supernöjd, jag fick precis det jag önskade och försäljningen gick i slutändan så mycket smidigare än vad jag förväntat mig.