Jessica Lagergren

Jessica Lagergren

Jessica Lagergren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Jessica Lagergren har varit registrerad mäklare sedan 2015-05. Jessica Lagergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Lagergren har haft 12 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-06

101 omdömen om Jessica Lagergren

Sedan starten hos Reco 2016
Erika A
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Engagerad, trevlig och effektiv! Toppenbra!

Svar från Jessica Lagergren

Tack Erika för det fina omdömet. Är helt säker på att ni kommer trivas så bra i huset. Varma hälsningar Jessica!

Doris L
Sålde sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Jessica är välorganiserad o tydlig i sin kommunikation. Återkoppling ang vårt hus har fungerat mycket bra. Hon är väl insatt i hur marknaden fungerar o återkommer med förslag till visning och säljprocess kan fortsätta. Jessica har ett trevligt sätt mott oss som kund.Vi är mycket nöjda med hur hon har hanterat försäljningen av vårt hus. Mvh Swante Larsson och Doris Larsson-Zackariasson

Svar från Jessica Lagergren

Doris & Swante, nöjet har varit helt på min sida att få hjälpa er med försäljningen av ert hus. Tack snälla för omdömet - jag blir väldigt glad att höra att ni är nöja med hela upplevelsen. Ni har en spännande flytt framför er! Varma hälsningar Jessica!

Sofie J
Onsala

Vi blev jättebra bemötta och Jessica var snabb med att svara samt hade bra koll på radhuset. Allt gick snabbt och smidigt! Vi är så nöjda!

Svar från Jessica Lagergren

Tusen tack för omdömet Sofie! Jag är så glad för er skull och helt övertygad om att ni kommer trivas hur bra som helst i huset. Vi ses snart igen!

Joakim L
Onsala

Var mäklare för den bostad vi köpte. Jessica var ofta snabb på telefonen kring frågor och funderingar. Hon hade full koll på bostaden hon förmedlade och budgivningen flöt på bra.

Svar från Jessica Lagergren

Tack så mycket för ert fina omdöme. Det gläder mig att höra att ni upplevde kommunikationen som snabb och smidig, och att budgivningen kändes trygg och välhanterad. Det var verkligen roligt att få hjälpa er med ert bostadsköp!

Per N
Onsala

På en marknad som ibland kan vara oberäknelig har Jessica genomfört försäljningen på ett lugnt, tryggt och hela tiden professionellt sätt, vilket har varit otroligt viktigt och lugnande för oss som säljare. Ett glatt sätt har också hela tiden funnits där. Vi kan varmt rekommendera Jessica för en lyckad bostadsaffär.

Svar från Jessica Lagergren

Stort tack för ert fina omdöme! Det har varit mitt nöje att få guida er genom försäljningsprocessen. Jag är väldigt glad att ni känt er trygga och omhändertagna – det är precis så jag vill att mina kunder ska känna. Tack för ert förtroende och vårt fina samarbete.

Katarina W
Frillesås

Jessica förklarade väldigt bra på första mötet hur det skulle gå till. Fick förtroende för henne. Klara instruktioner.

Svar från Jessica Lagergren

Tack för ett fint samarbete Katarina, det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. Vi ses snart igen! // Jessica

Carin B
Frillesås

Proffsig! Carin -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svar från Jessica Lagergren

Tack för ditt omdöme Carin. Du har köpt ett så fint hus som jag är helt säker på att du kommer stortrivas i! // Jessica

Ann N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Upplevde att vi fick bra kontakt vid första mötet. Den känslan och förväntningarna infriades. Tack för gott samarbete!

Svar från Jessica Lagergren

Det glädjer mig enormt att dina förväntningar infriades, det är alltid mitt mål i varje försäljning. Tack snälla för ett gott samarbete // Jessica

Ingrid H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Blev bra bemött av Jessica och fick god hjälp med allt. Hon är sympatisk. Bra kommunikation, har ringt ngr gånger och fått hjälp med olika frågor.

Svar från Jessica Lagergren

Tack snälla Ingrid för ditt omdöme. Är helt övertygad om att du kommer trivas väldigt bra i din nya fina lägenhet. Vi hörs av om du har några mer funderingar // Jessica

Yvonne Ö
Kungsbacka

Proffesionellt och vänligt bemötande, hela vägen, från början till slut. Tack Jessica! Du är bäst! Yvonne Ö

Svar från Jessica Lagergren

Tack Yvonne. Det har varit mitt nöje att få hjälpa dig med försäljningen. Vi hörs framöver! // Jessica