Jessica Lagergren
Jessica Lagergren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
.Jessica Lagergren har varit registrerad mäklare sedan 2015-05. Jessica Lagergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Lagergren har haft 17 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 56 Läs vad Jessica Lagergren
2020-12-01Verifierad kund
Jessica har på ett mycket proffsigt sätt förmedlat mitt hus till en försäljning med två mycket nöjda parter. Frågor och svar har hanterats korrekt och mycket snabbt i hela processen. Nu avvaktar vi tillträdet och jag utgår från att det blir lika smidigt.
Jag kan lätt rekommendera Jessica vidare till andra som ska sälja sin bostad.sålde sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka -
2020-12-01Verifierad kund
Jessica är väldigt proffsig och påläst. Hon återkopplar snabbt och det kändes tryggt att ha henne som kontakt vid köpet av vår nya bostad.
köpte sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka -
2020-11-26Verifierad kund
Jessica är noggrann, snabb att återkoppla och väldigt trevlig att ha att göra med
sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka -
2020-10-30Verifierad kund
Snabbt, lätt och tryggt och proffsigt genom hela processen.
2020-10-29Verifierad kund
Bra bemötande. Proffsigt hanterat.
2020-10-21Verifierad kund
Försäljning av fritidsbostad/tomt belägen havsnära. Jessica har uppträtt mycket just och varit trevlig under hela processen. Har delgivit alla inblandade löpande information. Slutpriset översteg vårt förväntade belopp med 20 %, så ett fantastiskt jobb gjort.
Väldigt nöjd med det utförda arbetet.sålde sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka -
2020-10-20Verifierad kund
Jessica är Snabb på att återkoppla, lyhörd. Vi är väldigt nöjda med hantering och bemötande.
2020-10-20Verifierad kund
Jag tycker att Jessica Lagergren har skött uppdraget att sälja tomt/fritidshus på ett mycket bra sätt.
Hon gav ett intryck av att vara mycket seriös och kunnig och jag kände direkt ett stort förtroende för henne. Jag kan alltså å det varmaste rekommendera henne och Svensk Fastighetsförmedling i Kungsbacka.sålde sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka -
2020-10-20Verifierad kund
Jessica has been very professional and sold our property in the best possible manner, good communication and feedback.
All done to the highest standard.sålde sitt hus med hjälp av Jessica Lagergren en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka -
2020-08-28Verifierad kund
Först köpte vi en bostadsrätt av henne därefter fick hon förtroendet att sälja vårt hus. Jessica gör ett gediget intryck, hon är alltid tillgänglig, hon ger feedback och är mellanhand på ett imponerande sätt. Hon är snabb och målinriktad för att få ett snabbt, bra avslut för bägge parter!