Mats Wahlbäck

Mats Wahlbäck

Mats Wahlbäck är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mats Wahlbäck har varit registrerad mäklare sedan 1995-08. Mats Wahlbäck har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.6. Mats Wahlbäck har haft 35 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

34 omdömen om Mats Wahlbäck

Sedan starten hos Reco 2018
Rasmus L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Har bara haft bra interaktioner med Mats, utöver detta besvarar han även alla frågor snabbt.

Maria N
Kungsbacka

Matas har varit professionell och tillmötesgående! Har hittills bokat en lägenhet genom honom och ser fram emot att fortsätta processen hela vägen fram tills köpet är gjort.

Lisbeth K
Kungsbacka

Vi blev mycket väl bemötta. Våra förväntningar infriades till fullo. Kunnig och förklarade allt rörande köpet mycket tydligt och väl.

Filip G
Kungsbacka

Han är mycket professionell och svarar alltid på frågor snabbt.

Ulf S
Kungsbacka

Bra service, lätt att prata med, kunnig, påläst

Carolina B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Centralt

Kunnig och kompetent mäklare som sålde vår dödsbo på ett trevligt sätt

Amanda D
Köpte sitt hus med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Frillesås

Proffsig, bra med information om objektet och omgivningen. Fokus på att hitta lösningar.

Svar från Mats Wahlbäck

Tack Amanda, lycka till med byggnationen av ert drömhus.

Elisabeth C
Vallda

Proffesionellt bemötande. Om något - så saknas det lite kommunikation. Kändes som om vi som köpare fick jaga för att få uppdatering om läget.

Jan-Erik E
Kungsbacka

Utmärkt bra även sen tidigare år som vi haft lite kontakt.

Andreas Peter E
Kungsbacka

Mats var alltid tillgänglig och hade svar på allt. Han är lugn och noggrann med att förklara så vi förstod alla detaljer. Vi är mycket nöjda med Mats och rekommenderar honom till andra