Alla kategorier Mäklare Västra Götaland Partille Svensk Fastighetsförmedling Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Göteborgsvägen 75, 433 63 Sävedalen — Visa karta

4.7 i betyg av 20 rekommendationer
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Östra Göteborg!

Vi förmedlar bostäder, både villor och bostadsrätter, i Partille kommun, Utby, Kviberg, Kortedala, Bergsjön, Hjällbo, Gårdsten, Angered, Gunnilse och Olofstorp. Eftersom vi verkligen brinner för att göra bra bostadsaffärer kan du förvänta dig hög kvalitet och service från vår sida, oavsett om du ska köpa, sälja eller byta bostad.

Under 2016 har vi satsat mycket på bred digital marknadsföring och har sett tydliga resultat. Vi är en lokal mäklare, med en rikstäckande mäklarkedja bakom oss, vilket gör att vi dels kan erbjuda god lokalkännedom och personligt bemötande, men också ett stort kundregister och effektiv marknadsföring i flera kanaler.

Kom förbi i vår BoButik så kan vi tillsammans komma fram till hur vi kan hjälpa dig få ut det mesta av din bostadsaffär!

Läs vad 20 kunder tycker om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

 • Fredrik J
  Fredrik J skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Professionellt och vänligt bemötande. Vi fick en bra relation direkt. Var engagerad och svarade alltid snabbt på mail och telefonsamtal. Mycket tillgänglig. Kunnig om närområdet. Kan inte bli bättre! Vi är mycket nöjda.
  gillar detta
 • Ralph C
  Ralph C skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Förtroendegivande lättsam och trevlig, om tillfället skulle återkomma gällande fastighetsförsäljning vill vi gärna återkomma till Leif Nilsson
  gillar detta
 • Cecilia S
  Cecilia S skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Mycket nöjd. Proffsigt bemötande och hantering av allt.
  gillar detta
 • Stig O
  Stig O skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Första intrycket gott.
  Dålig priskännedom i området. Ville ha ett alldeles för lågt utlångspris, så blev det inte. Önskade att kontrakt skulle skrivas efter förhandsvisning annars kunde köparen med högsta budet hoppa av.
  Intresset var mycket stort.
  Priset blev 1 miljon över mäklares tänkta utgångspris
  gillar detta
 • Carina L
  Carina L skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Leif Nilsson har från första till sista mötet haft mitt fulla förtroende.
  Det första mötet präglades av ett bemötande som gjorde att jag, utan krav, fick en noggrann och tydlig genomgång av hela processen under en försäljning. Leif var väldigt tydlig med att jag alltid kunde återkomma med frågor och funderingar under tiden. Min spontana känsla var att om jag blir så väl omhändertagen, så kommer också köpare känna sig sedda och väl bemötta. (Jag var i kontakt med 3 andra mäklare, Leif gav mig inte det högsta utgångsbudet).
  Under försäljningens gång har Leif fortsatt haft samma professionella bemötande och hållit mig underrättad om viktiga detaljer.
  Leifs kunskaper och erfarenhet visade sig inte minst vid sista mötet med köparna under tillträdesdagen. En tänkt timmesförhandling drog ut på tiden och slutade i 6 timmars förhandling där Leif i stort sett skötte all kommunikation med den äran!
  Jag är otroligt glad och tacksam över att jag valde Leif Nilsson, Svensk Fastighetsförmedling, som min mäklare och kan å det varmaste rekommendera honom!
  Med vänlig hälsning
  Carina Larsson
  gillar detta
 • Michael P
  Michael P skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Evelina var både trevlig och tillmötesgående. Och fixade en bra affär.
  gillar detta
 • Catherine Z
  Catherine Z skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Mäklaren var väldigt professionnellt och hjälpsam med praktiska och administrative grever. Vi fick et bra pris av vår lägenhet tack vare mäklarenstips.
  gillar detta
 • Marianne F
  Marianne F skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Professionellt bemötande. Sakligt. Kunnigt. Tryggt. Jag är helt nöjd.
  gillar detta
 • Sirvan A
  Sirvan A skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Jag tycker att jag har fått riktigt bra bemötande och jag är mer än nöjd för all hjälp jag har fått hittills.
  gillar detta
 • Johanna V
  Johanna V skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Personligt och tryggt! Supernöjd med Den kontakt vi haft med Hanna på svenskast.
  gillar detta
 • Petra B
  Petra B skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Mycket bra bemötande, självsäkra, duktiga. Jag är mycket nöjd.
  gillar detta
 • Irene S
  Irene S skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Positivt bemötande, härligt engagemang, hjälpsam, flexibel och ingav oss trygghet.
  gillar detta
 • Dödsboet Inga G
  Dödsboet Inga G skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  jag är nöjd hur affären har sköts,och mäklarens bemötande
  gillar detta
 • Stefan D
  Stefan D skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Vet inte riktigt vart jag ska böra men det blev riktigt tråkig affär. Mäklaren hade noll koll och sa olika saker om bla vatten och parkering på visningen. Mäklaren hade även lyckats boka in tillträdet på en söndag då bankerna är stängda vilket vi fick omboka. Parkering skulle vara ”gratis” och ingå i avgiften, vilket jag även fick skriftligt. Sen ändrades det att det inte var så utan att det kostade. Sen försökte det bortförklara det med att det pratat om en ”annan” besöksparkering osv. Försökte lägga skulden på säljaren att det hade svarat ”fel”. Sen när jag ville ha kompensation så sa de bara att det inte ”kommer ihåg” något som sagts på visningen. Vad gäller vattnet så fick jag info från mäklaren om att det antingen kunde väljas en fast avgift man betala till föreningen för att få använda obegränsat med vatten eller att man betalade rörlig avgift efter förbrukningen. När jag senare ringde föreningen själv så visade sig att man blev debiterad i förskott och sen betalade man det som behövdes (extra) om man hade förbrukat mer eller fick tillgodo till nästa gång (man kunde inte välja en fast avgift). I objektbeskrivningen så står det att vatten ingår i avgiften. Vilket det inte gör. Jag tror att då mäklaren haft noll koll har blandat ihop vad som ingår i avgiften och hur vatten debiteras. För dessa fel tyckte jag det vore rimligt att få en ersättning på ca 3000kr för missarna de gjort vilket skulle motsvara några månaders parkering och vattenförbrukning. Efter en del samtal kunde ge med sig att det kunde tänka ”swisha” över 1000kr privat till mig (trots att det inte gjort något fel eller ville erkänna det). Jag tackade nej då jag tyckte det var för lite och att det hade hanterat allt otroligt dåligt. Jag fick även kommentaren att ”men du fick ju lägenheten så billigt juh” vilket det tyckte var en bra anledning till att inte behöva kompensera mig för de fel de gjort.
  Ni borde skämmas.
  Vill även tillägga att på tillträdet så var inte mäklaren med utan en annan mäklare fick ta han om affären i slutet.
  2017-01-12 Caroline S svarar Stefan D
  Det är väldigt tråkigt att du upplever din bostadsaffär på det sätt du beskriver, vi är väldigt måna om att både säljare och köpare ska göra en trygg och bra affär med oss. Vi har tyvärr lite olika uppfattning om vad som sagts men jag tar inte ifrån dig hur du upplevt det och kan inte annat än be om ursäkt. Jag skulle gärna vilja få kontakt med dig så vi kan prata igenom affären, du når mig på telefon 031 719 58 01. Vänligen, Caroline Svanberg, Franchisetagare, Svensk Fastighetsförmedling Partille
  2017-01-12 Stefan D svarar Caroline S
  Jag vet inte riktigt vad det ni vill prata om då allt finns på mejl. Men jag undviker gärna er via telefon då jag föredrar att ha allt skriftligt pga hur ni hanterat försäljningen. Om ni verkligen vill komma i kontakt med mig så är det bara att ringa mig och ni har ju mitt nummer. Kompensationen nu är ju helt ointressant. Vad som är riktigt förvånande är att ni hävdar att ni så gärna värnar om era kunder. Jag visa er två rättsfall från ARN som hade liknande fall när det hade blivit fel. Ni bara viftade bort det och sa att det inte var aktuellt. Så hela hanteringen kring den här affären är ju otroligt dåligt där ni påstår att jag har fel på alla punkter och missuppfattat allt samt att föreslagen kompensation är inget att tänka på. Att "swisha" 1000kr vid sidan om kommer ni säkerligen inte "komma ihåg" att ni föreslagit istället för en riktig lösning. Så vill bara varna andra för er. Visst går allt ok så fungerar säker ni som mäklare men den gången man råkar få lite problem så är det kört. Tycker det är helt otroligt att om man gör affär för flera miljoner och tycker att en bråkdel av summan som kompensation för en snabb och smidig lösning är otänkbart.
  Er nya slogan borde vara "Kunden har alltid fel".
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Rolf A
  Rolf A skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Hanna är en kanonbra mäklare som vi varmt rekommenderar.
  gillar detta
 • Sara N
  Sara N skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Jag tycker att Camilla har varit väldigt professionell, engagerad, tydlig, trevlig genom vår försäljning.
  gillar detta
 • Fredrik W
  Fredrik W skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Hanna är lyhörd och vi upplevde verkligen en känsla av att hon jobbade och slet för vårt bästa! Resultatet av det syntes också när sista budet var lagt!!
  gillar detta
 • Ryan E
  Ryan E skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Jättemöjda med Leif, kunnig, pålitlig och alltid tillgänglig!
  gillar detta
 • Ylva R
  Ylva R skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Det kändes tryggt att lämna över ansvaret till en kunnig mäklare.
  gillar detta
 • Claes E
  Claes E skrev om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
  Väldigt nöjd med Leif som mäklare, rak och ärligt.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Göteborgsvägen 75, 433 63 Sävedalen
Kategorier