Alltid tillgänglig, hjälpsam och lösningsorienterad. Härlig energi, trevlig och varm.
Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Våra mäklare hittar köpare i hela landet Vi förmedlar bostäder, både villor och bostadsrätter, i Partille kommun, Utby, Kviberg, Kortedala, Bergsjön, Hjällbo, Gårdsten, Angered, Gunnilse och Olofstorp. Eftersom vi verkligen brinner för att göra bra bostadsaffärer kan du förvänta dig hög kvalitet och service från vår sida, oavsett...
1473 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Sedan starten hos Reco 2016
Trevligt och proffsigt bemötande. Svarar och återkoppla fort. Tillgänglig. Kunnig och trygg som mäklare.
Bra och tydlig genom hela processen!
Supertrevlig! Fanns alltid tillgänglig oavsett vilken fråga man hade, blev en väldigt bra köpupplevelse för oss!
Märklare är duktig på sin enhet. Välbemötande,
Professionell och är lyhörd. Hjälpsam och engagerad.
Vi kan varmt rekommendera Caroline Svanberg som mäklare. Hon hade ett lugnt men ändå engagerande sätt. Professionell och vänlig. / Magnus och Karoline
Mycket professionellt bemötande! Lugn och informativ. Tog sig tid att hålla en extra visning för oss, vilket slutade med att vi köpte objektet! Tack Caroline!
Caroline är engagerad, kunnig och lyhörd. Hon har ett varmt och professionellt bemötande och lotsar en tryggt genom hela processen! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera henne!
Caroline var tillgänglig under hela perioden, som köpare blev jag uppdaterad löpande och vi hade kontinuerlig kontakt.
Hon är otroligt professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Alltid snabb med svar, tydlig i kommunikationen och väldigt trygg att samarbeta med. En grym mäklare som verkligen gör sitt jobb på bästa sätt. Rekommenderas starkt!
Hon är väldigt kunnig och trovärdighet. Man känner sig välkommen. Hon svarar dina frågor och hjälper till. Man känner sig trygg hos henne.
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och kan verkligen rekommendera henne varmt. Hon har tidigare sålt vårt radhus och eftersom vi var så nöjda med henne då var det självklart för oss att anlita henne igen när det var dags att sälja min mammas hus på Tyrsjövägen 28. Hon är varm, engagerad, professionell och väldigt lätt att ha att göra med. Man känner sig trygg genom hela processen och hon är alltid tillgänglig, återkopplar och håller en informerad om vad som händer. Vi har hela tiden känt att hon verkligen bryr sig och...
Bästa Mäklaren 👍 🌟🌟🌟🌟🌟⭐️
En kunnig, inkännande mäklare med förståelse för vad det innebär att tömma sitt barndomshem
Lyhörd, rapp och flexibel! Vi är jättenöjda med Angelas insats. Rekommenderas starkt!
Angela hjälpte oss att hitta vårt fina hus. Väldigt lätt att komma i kontakt med henne, fint bemötande och smidig process. Kan varmt rekommendera henne!
Daniel är en lugn och vänlig mäklare. Lyssnar på oss och hjälper till på ett mycket bra sätt. Vi har känt oss mycket lugna och trygga med Daniel under våra två försäljningar.
Kunnig och engagerad. Ett mycket bra stöd vid både försäljning och köp.
Kunnig, engagerad, serviceinriktad och framförallt trevlig.
Daniel har varit oerhört hjälpsam och pålitlig. Snabb, lösningsorienterad, engagerad och empatisk. Ett fint stöd i en jobbig tid. Tack!
Tack Mia för att du lämnar ett omdöme och att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen.
Väldigt tillmötesgående, snabb och ett mycket trevligt bemötande!
Daniel är mycket korrekt och kunnig. Jag önskar honom all lycka. Betyg 9/10
Härligt att höra Rolf. Tack för rekommendationen och att jag fick hjälpa er med försäljningen.
Vi är väldigt nöjda och glada som fått ta del av hennes erfarenhet och kunskap. Angela är professionell och enkel att ha att göra med! Hon är tydlig i kommunikationen och ställer alltid upp för att besvara ens frågor eller vara behjälplig på alla sätt som behövs. Rekommenderar henne varmt!
Bra bemötande och fin service gällande visning och hur det informerades om budgivning och allt som har med husets försäljning att göra. Lyhörd, kom med tips och var mycket påläst om området så vi kände oss trygga med Daniels bemötande för de kommande spekulanterna. Rekommenderas varmt till de som står i tanken att sälja sin bostad.
Tack Pernilla för att du lämnar ett omdöme, det betyder jättemycket.
Angela är väldigt lyhörd som mäklare, tryggade mig som säljare när det behövdes och pushade när det behövdes. En supersmidig process från start till kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera henne.
Helt kanon! Fint, varmt och professionellt bemötande rakt igenom!
Vi är supernöjda med hur snabbt och smidigt hon löste försäljningen av våran lägenhet!
Vi upplevde Daniel som trygg, kunnig och uppriktig vid vårt husköp. Vi letade länge innan vi hittade rätt hus på marknaden och träffade således på många olika mäklare. Daniel var för oss, utan tvekan, i en klass för sig.
Tack Edijana för de fina orden. Kul att höra att ni uppskattar mitt arbete och att jag lyckades hitta ett hus till er.
Mkt trevlig, informativ, trygg, kunnig och snabb på att återkoppla när det fanns frågor.
Angela har genomfört denna försäljning helt perfekt från första mötet. Vi rekommenderar henne verkligen.
Daniel inger förtroende och är lätt att jobba med. Han är snabb och enkel att kommunicera med och är både trevlig och professionell. Kommer kontakta honom igen om det blir fler fastighetsaffärer i framtiden.
Tack för lämnat omdöme och att jag fick hjälpa dig med försäljningen. Välkommen åter!
Daniel är mycket bra mäklare som svarar snabbt vid sådan frågor till båda köparen och säljaren. Han ge rådgivning på vilken bättre val för att köpa på trygg och säker sätt. Jag är mycket nöjd med honom .
Kul att höra att ni är nöjda. Ni kommer få det bra i er nya bostad.
Han sköter sitt jobb på utmärkt sett
Tack Mona och kul att höra att du är nöjd med mitt arbete.
Bra bemötande och information! Proffsigt!
Tack för återkopplingen Bengt.
Daniel hjälpte oss med en förhandsvisning som ledde till att vi kunde köpa huset. Han är tydlig, lugn och återkopplade alltid snabbt. Vi uppskattade särskilt att han tog sig tid att gå igenom och resonera kring besiktningsprotokollet under visningen, och att han såg till att lämna över till en kollega dagen innan sin semester. Rekommenderas varmt!
Tack för att du lämnar ett omdöme och att du så tydligt berättar om er upplevelse. Stort lycka till med er nya bostad.
käck o gla allt ok.....................................................
Professionellt och trevligt bemötande genom hela försäljningsprocessen. Snabb försäljning från det att vi var redo att sälja 🌟
Vi valde Angela på grund av att hon kändes förtroendeingivande, ärlig, och seriös vid vårt första möte. Hon tog sig tid så inget kändes stressigt. Under hela säljprocessen var hon lyhörd och anpassade sig efter våra önskemål, samtidigt som vi fick relevanta rekommendationer när det behövdes.
Jag hade en mycket bra erfarenhet då Angela har kommunicerat klart och tydligt med mig hela vägen igenom. Det blev en smidig sälj process och jag kan starkt rekommendera att välja Angela som er mäklare.
Angela har varit en klippa i min försäljnings resa. Proffesionellt engagemang och enormt driven. Hon har alltid varit tillgänglig med återkopplingar till och med midsommar, förmedlade hon säljare och köpare emellan. Jag kan tryggt rekommendera denna superkvinna….känslan att vara omhändertagen och vara i trygga händer i en försäljning är överväldigande. /Helen S
Caroline var lyhörd under hela processen vid försäljningen av vår lägenhet. Kunnig, lätt att få tag på och tydlig information. Skulle varmt rekommendera Caroline! :)
Tycker han var lugn och trygg i sitt bemötande till oss hade koll på allt. Han var väldigt trevlig kan rekommendera honom till andra.
Tack för rekommendationen Lars! 👍
Daniel är en märkbart kunnig, proffsig och respektfull mäklare! Han tog sig tid, var lätt att få kontakt med, kom med värdefulla råd och överträffade alla förväntningar som jag haft. Bostadsförsäljningen gick snabbt och smidigt tack vare Daniels insats. Jag rekommenderar varmt denna mäklare!
Härligt att höra Susannah. Tack för att jag fick hjälpa dig med försäljningen.
Respektfullt artigt bemötande. Mycket bra och tydlig information. Vi är väldigt nöjda med Daniel som mäklare för vår husförsäljning.
Tack Lena för att du lämnar ett omdöme och kul att ni är nöjda.
Caroline provided excellent service throughout the purchase process. She was always helpful, responsive, and easy to work with, making the experience smooth and straightforward from start to finish. We would highly recommend her to anyone looking for a reliable and professional estate agent.
Fick snabb kontakt med Frida redan när jag gick in på deras kontor. Hon gjorde sedan ett professionellt jobb från början till slut. Vi är helnöjda.
Väl förberedd, trevlig, och tillgänglig under hela processen. Kan starkt rekommendera!
Trevlig och fin bemötande. Hon var tillgänglig och hjälpt med alla frågor.
Effektiv, tydlig och nogrann! Tack!!