Angela Eriksson

Angela Eriksson

Angela Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Angela Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Angela Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 336 omdömen med ett betyg på 4.9. Angela Eriksson har haft 48 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

336 omdömen om Angela Eriksson

Sedan starten hos Reco 2017
Anette R
Sålde sitt hus med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Utby

Otroligt nöjd med mäklaren. Fantastiskt bemötande och engagemang under hela säljprocessen från början till slut. Kan varmt rekommendera att överlåta försäljning av bostad till Angela.

Liv C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

Angela hjälpte oss att sälja vår lägenhet snabbt och till mycket bra villkor. Hon var otroligt hårt arbetande, pålitlig och kommunikativ. Vi tackar så mycket.

Ewa Malgorzata O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angela Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

En mycket professionell och engagerad mäklare. Snabb och tydlig kommunikation genom hela processen.

Bill M
Kortedala

Hon är förtroendeingivande och ger ett ärligt intryck, lovade inte mer än hon kunde leverera. Förklarade hela processen på ett för mig förståeligt sätt.

Svar från Angela Eriksson

Tack 🙏🏽Har varit en ära att förmedla din lägenhet vidare. Är helt säker att nästa ägare kommer stortrivas lika bra som dig

Sandra Linnea I
Partille

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Kände mig trygg genom köpprocessen. Rekommenderas!

Svar från Angela Eriksson

Tack 🙏🏽 och välkommen till Partille. Tror ni båda kommer trivas i både lägenheten och i området.

Milad Werda Y
Partille

"Angela gav ett fantastiskt bemötande genom hela köpprocessen. Hon var professionell, lyhörd och engagerad, vilket gjorde mig trygg och nöjd med mitt köp. Jag kan varmt rekommendera Angela till alla som söker en mäklare som bryr sig om sina kunder."

Svar från Angela Eriksson

Tack 🙏🏽 så roligt att du gillade denna pärla!

Pernilla J
Lexby

Alltså vad är det att inte gilla med Angela! Hon är rak kunnig proffsig, fixar allt lämnar inget åt slumpen. Bra på att förklara. Grym på att förhandla. Har en grym expert på Anticimex. Detta är ndra försäljningen med henne och Svensk Fastighetsförmedling.

Svar från Angela Eriksson

Tack 🙏🏽 ❤️Har varit en ära att få hjälpa er igen.

Björn W
Kortedala

Proffsig kunnig engagerad och trevlig

Svar från Angela Eriksson

Tack 🙏🏽hoppas att nästa ägare kommer trivas lika bra som ni har gjort.

Sylwia L
Utby

Vi är så nöjda med Angela, hon har varit en trygg klippa i att sälja vårat hus. Från första till sista stund har Angela varit engagerad & proffsig. Så tacksamma att vi valde just Angela.

Svar från Angela Eriksson

Tack 🙏🏽 Har varit en ära att få hjälpa er.

Andreas L
Utby

Kompetent och lätttillgänglig. Hjälpsam med det mesta! Kändes tryggt att lämna husförsäljning i hennes händer!

Svar från Angela Eriksson

Tack 🙏🏽 för förtroendet. Har varit en ära att få hjälpa er