Trevligt bemötande och bra på sitt jobb!
Angela Eriksson
Angela Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Angela Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Angela Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 284 omdömen med ett betyg på 4.9. Angela Eriksson har haft 45 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
284 omdömen om Angela Eriksson
Proffsig , trevlig och seriös
Professionell, engagerad, trevlig.....bästa mäklaren, rekommenderar varmt Angela till framtida kunder
Tack Mia 🙏🏽 så roligt att det var jag som fick äran att hjälpa er att förmedla er unika pärla vidare.
Tack för mycket bra hjälp. Vi blev bemötta på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Angela var mycket tillgänglig.
Tack Shahriar 🙏🏽 för förtroendet att få förmedla er unika bostad vidare.
Riktigt bra mäklare som alltid bjuder på leenden. En tillgänglighet samt noggrannhet som ger både köpare och säljare en trygghet genom hela affären.
Tack Felicia 🙏🏽 är övertygad att nästa ägare kommer trivas lika bra som ni har gjort.
Professionell kvinna, tydlig information om hur en försäljning går till. Vi hade inga förväntningar utan förlitade oss på Angelas kunskaper. Har bara gott att säga om hela uppdraget !
Tack Päivi 🙏🏽 för förtroendet att förmedla eran pärla vidare
Proffsig, lätt att ha att göra med och lättillgänglig!
Tack Tobias 🙏🏽 rätt köpare på rätt hus
Angela är en väldigt duktig mäklare. Lyhörd o h respektfull både mot köpare och säljare.
Tack Elin 🙏🏽 är övertygad om att ni kommer skapa något riktigt bra och stortrivas i många år
Vi är supernöjda med Angela! En engagerad, trevlig och duktig mäklare som med tid och egegeman alltid bjuder på sitt bästa jag.
Tack Tomas 🙏🏽 Har varit otroligt roligt att få förmedla er trevliga lägenhet vidare.
Allt var toppen! Vänligt bemötande, alltid snabba svar o tydlig kommunikation.
Tack Annika 🙏🏽 Har varit riktigt roligt att få följa er bostadsresa. Ni kommer garanterat stortrivas i er nya pärla!