Angela var mäklare vid vårt husköp och vi kände direkt att vi även ville sälja vårt gamla hus via henne. Alla våra förväntningar infriades på alla punkter. Hon har känts oerhört proffsig, alltid kontaktbar, väldigt bra kommunikation genom hela processen, kommit med bra råd, lyhörd, man har helt enkelt känt sig trygg. Vi rekommenderar starkt Angela vid köp/försäljning av bostad!
Angela Eriksson
Angela Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Angela Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Angela Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 367 omdömen med ett betyg på 4.9. Angela Eriksson har haft 50 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
367 omdömen om Angela Eriksson
Vi har varit supernöjda med Angela! Hon är mycket kunnig, engagerad och håller tät kontakt med oss som säljare. Hela processen har gått väldigt smidigt och slutresultatet blev över förväntan. Vi kan varmt rekommendera Angela, hon är grym!
En mäklare i toppklass – från en kollega i branschen Att jag själv är mäklare gör mig både kräsen och svårimponerad. Jag vet vad som krävs för en bostadsförsäljning i dagens marknad. Angela överträffade alla mina förväntningar. På riktigt! Redan från första mötet var det tydligt att hon hade full koll: hon visste exakt hur mitt hem skulle presenteras, vad spekulanter söker och hur vi skulle nå ett bra slutresultat. Hon har en förmåga att förstå och hjälpa människor i olika situationer som bara kan komma från erfarenhet,...
Proffsigt bemötande och hög servicegrad, genomgående en smidig och bra säljprocess. Rekommenderas varmt!
Jag är jättenöjd med Angela. Trevlig och kompetent mäklare som verkligen lyssnade på mina önskemål och även kom med bra och konkreta tips. Hon var hela tiden kontaktbar och hjälpsam från start till vi gick i mål med försäljningen. Hon rekommenderas varmt.
Jag blev väl bemött, då jag klev in på byrån & kände att jag fick en bra kontakt med Angela vid första mötet. Förväntningarna har varit utmärkta, haft bra kontakt via sms & telefon. Försäljningen har gått smidigt & enkelt, inga konstigheter alls. Kan varmt rekommendera Angela vid försäljning av bostad.
Superproffsig, lösningsorienterad & tillmötesgående, rekommenderar verkligen Angela för alla era bostadsärenden!
Angela är mycket trevlig, hjälpsam och proffsig. Man får verkligen känslan av att hon ärligt bryr sig för att affären ska gå enkelt och lättsamt. Hon finns tillgänglig för frågor och hjälp när som helst när man behöver.
Trevlig och mycket kunnig! Avslappnat men samtidigt proffsigt. Otroligt hjälpsam och bra även för mig som köpare vilket jag inte var beredd på. Jättenöjd och glad!
Även om försäljningen av lägenheten var en ganska lång process tappade hon aldrig tron och optimismen!