Engagerad, positiv, tillgänglig, uppdaterad oss regelbundet under processens!
Angela Eriksson
Angela Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Angela Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Angela Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 398 omdömen med ett betyg på 4.9. Angela Eriksson har haft 41 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
398 omdömen om Angela Eriksson
Vi kändes oss trygga med Angela och hon gav oss bra råd och guidade oss väl genom hela försäljningen.
Hej, hon var påläst och höll bra kontakt. Såg potential i vårt hus och kunde förmedla det till kunder. När vi hade bestämt att sälja fixade hon snabbt stylist, fotograf och Anticimex. Hon har mycket erfarenhet och samtidigt mycket energie och engagemang. Hon gav tips, var med om fotograferingen och fixade mycket så att det blev bra. Hon lovade mycket men överträffade vad hon lovade.
Hon förklarade mycket, var kunnig och engarerad. Vid köpet förmedlade hon bra mellan säljaren och oss.
Hon var påläst. Och såg verkligen potentialen i huset. Hon svarade alltid snabbt på sms:en man skickade, även på kvällen. Höll hela tiden kontakt med oss och om vad som behövde göras så vi fick bra hjälp. Hon var även med under fotograferingen av huset och kom med bra idéer.
Kunnig och varm framtoning. Gillar att hon har objektet på papper som man får med sig hem.
Trevlig, proffsig, ärlig och tydlig. Precis vad man önskar sig av en mäklare.
Vår erfarenhet av Angela var exceptionell. Processen gick smidigt, vi fick all information vi behövde under hela processen och därtill en extra visning av objektet. Vi är väldigt nöjda, känner oss trygga med affären och ser fram emot vår nya bostad.
Hej jag vill tacka Angela Eriksson som har varit mycket bra på visningen av lägenheten och vi var mycket nöjda tack för alla information som vi fick
Mycket professionell och kunnig. Snabb och smidig med återkoppling. Trevlig på ett förtroendegivande sätt. Lätt att rekommendera henne.