Daniel Eriksson

Registrerad mäklare
14 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Affärer senaste året

Daniel Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Daniel Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Daniel Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 229 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Eriksson har haft 33 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

229 omdömen om Daniel Eriksson

Sedan starten hos Reco 2016
Huu Hanh Hanna T
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Angered

Märklare är duktig på sin enhet. Välbemötande,

Kristina R
Övre Kåbäcken

En kunnig, inkännande mäklare med förståelse för vad det innebär att tömma sitt barndomshem

Birgitta C
Sålde en tomt med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Olofstorp

Daniel är en lugn och vänlig mäklare. Lyssnar på oss och hjälper till på ett mycket bra sätt. Vi har känt oss mycket lugna och trygga med Daniel under våra två försäljningar.

Mia R
Övre Kåbäcken

Daniel har varit oerhört hjälpsam och pålitlig. Snabb, lösningsorienterad, engagerad och empatisk. Ett fint stöd i en jobbig tid. Tack!

Svar från Daniel Eriksson

Tack Mia för att du lämnar ett omdöme och att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen.

Rolf R
Utby

Daniel är mycket korrekt och kunnig. Jag önskar honom all lycka. Betyg 9/10

Svar från Daniel Eriksson

Härligt att höra Rolf. Tack för rekommendationen och att jag fick hjälpa er med försäljningen.

Pernilla R
Utby

Bra bemötande och fin service gällande visning och hur det informerades om budgivning och allt som har med husets försäljning att göra. Lyhörd, kom med tips och var mycket påläst om området så vi kände oss trygga med Daniels bemötande för de kommande spekulanterna. Rekommenderas varmt till de som står i tanken att sälja sin bostad.

Svar från Daniel Eriksson

Tack Pernilla för att du lämnar ett omdöme, det betyder jättemycket.

Edijana D
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Lexby

Vi upplevde Daniel som trygg, kunnig och uppriktig vid vårt husköp. Vi letade länge innan vi hittade rätt hus på marknaden och träffade således på många olika mäklare. Daniel var för oss, utan tvekan, i en klass för sig.

Svar från Daniel Eriksson

Tack Edijana för de fina orden. Kul att höra att ni uppskattar mitt arbete och att jag lyckades hitta ett hus till er.

Daniel T
Partille

Daniel inger förtroende och är lätt att jobba med. Han är snabb och enkel att kommunicera med och är både trevlig och professionell. Kommer kontakta honom igen om det blir fler fastighetsaffärer i framtiden.

Svar från Daniel Eriksson

Tack för lämnat omdöme och att jag fick hjälpa dig med försäljningen. Välkommen åter!

Kinda A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Bergsjön

Daniel är mycket bra mäklare som svarar snabbt vid sådan frågor till båda köparen och säljaren. Han ge rådgivning på vilken bättre val för att köpa på trygg och säker sätt. Jag är mycket nöjd med honom .

Svar från Daniel Eriksson

Kul att höra att ni är nöjda. Ni kommer få det bra i er nya bostad.