Daniel Eriksson

Daniel Eriksson

Daniel Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Daniel Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Daniel Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Eriksson har haft 24 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

124 omdömen om Daniel Eriksson

Sedan starten hos Reco 2016
Lena Anna-karin H
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Övre Kåbäcken

Trevlig bemötande och kunnig. Upplyst mig med all information jag behövde veta. Har varit en trygg försäljning. Hade höga förväntningar för jag har haft dåliga erfarenheter av mäklare. Daniel uppfyllde alla min förväntningar.

Svar från Daniel Eriksson

Tack Lena för den fina rekommendationen.

Hasan R
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Agnesberg

Han var utmärkt, välorganiserad, förklarade allt och var lätt att ha att göra med, och vi är mycket tacksamma för honom

Svar från Daniel Eriksson

Tack Hasan för rekommendationen och stort lycka till med nya huset.

Bengt C
Agnesberg

Daniel gick noggrant igenom hela säljprocessen på ett lugnt och pedagogiskt sätt innan vi valde Daniel som mäklare. Därefter kunde vi planera och förbereda huset till försäljning med med hjälp av informationen och rekommendationerna Daniel förmedlade.. Våra förväntningar var att vi ville få hjälp och avlastning med försäljningen och det blev bättre än vi förväntat oss. Med Daniel som mäklare fick vi en stabil och trevlig mäklare med stor kunskap som är enkel att samarbeta med på alla sätt. Vi fick kontinuerliga uppdateringar...

Svar från Daniel Eriksson

Tack Bengt för att du lämnar en rekommendation, mycket uppskattat.

Kevin F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Furulund

Samarbetet med Daniel har varit väldigt enkelt och smidigt. Han har gett ett gott bemötande genom hela affären och en god service.

Svar från Daniel Eriksson

Tack Kevin för återkopplingen och ett fint samarbete. Lycka till framöver med nästa boende.

Joakim R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Utby

Trevlig och lugn, kände mig väl bemött och ingen stress.

Svar från Daniel Eriksson

Tack för återkopplingen Joakim, toppen att ni tycker det fungerade bra.

Eija B
Utby

Daniels lugna mjuka sakliga personlighet, har varit en trygghet för oss under hela processen. Vi valde Daniel för att han kändes som en fin människa och just den personen vi önskar ha runt oss när vi efter 26 år bestämmer oss för att lämna vårat älskade hus. Vi är så oerhört nöjda och tacksamma över att vi gjorde denna resan med Daniel. Vi önskar honom all lycka i framtiden

Svar från Daniel Eriksson

Tack Eija för de varma orden, jag är tacksam över att just jag fick hjälpa er med försäljningen. Övertygad om att ni kommer få det toppenbra i er nya bostad.

Birgitta K
Paradiset

Daniel är toppen.Förklarar så man förstår vad söm händer vid en försäljning.Han är saklig ,lugn och lätt att fråga om vad som helst.Daniel mer än godkänt.

Svar från Daniel Eriksson

Tack Birgitta dels för att jag har fått hjälpa dig med försäljningen och för den fina rekommendationen. Hoppas du ska trivas bra i din nya bostad.

Laila G
Kortedala

Hej! Hej. Jag är mycket nöjd med Daniels sätt att marknadsföra bostaden. Han höll mig ständigt uppdaterad om läget.. Han kom med förslag visningar och tog till sig den information som jag lämnade. enligt mig så är Daniel en mycket kompetent mäklare. Engagerad 0cg hjälpsam - kunnig och engagerad...Dessutom tålmodig... Ja g rekommenderar honom gärna

Svar från Daniel Eriksson

Tack Laila för den fina rekommendationen. Jag är glad att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen och att ni är nöjda med mitt arbete.

Ellen B
Skepplanda

Upplevde honom lugn och kunnig. Han gjorde så att bostadsaffären kändes trygg

Svar från Daniel Eriksson

Tack Ellen. Stort lycka till med er nya bostad.

Dan A
Skepplanda

Lugn, kunnig och seriös fastighetsförmedlare som har förstått vikten vid att bygga en bra relation med säljaren.

Svar från Daniel Eriksson

Tack Dan för återkopplingen, jag är glad att jag får hjälpa dig med dina fastighetsförsäljningar.