Kommunikativ, tydlig och responsiv. Mycket professionell! Gjorde det lilla extra o ringde upp och berättade om förvisning som jag hade missat.
Caroline Svanberg
Caroline Svanberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Caroline Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Caroline Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.8. Caroline Svanberg har haft 40 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
137 omdömen om Caroline Svanberg
Tack vare Caroline fick vi en säljprocess som på alla sätt överträffade våra förväntningar. Caroline är en synnerligen bra mäklare och vi kan varmt rekommendera henne.
Det var en slump att vi fick kontakt med Caroline. Redan vid första mötet imponerade hon; med sin skarpa, erfarna men ändå lugna utstrålning var hon ett givet val för oss. Vi skulle sälja vårt hus och genomgående under försäljningen har hon varit otroligt professionell. Caroline har stöttat/väglett oss utan att säga vad vi ska göra och framförallt utan att värdera våra val. Det blev till slut en smidig försäljning med ett resultat över förväntan. Kan väldigt starkt rekommendera Caroline till alla som går i säljtankar!
Åh så fint Mona! Jag är så glad att ni upplevt det så. Ni har varit helt fantastiska att få jobba med, så positiva och härliga. Underbart att vi kom i mål så bra och att ni nu kan få börja packa och planera för flytt:) ha en fin dag och njut av att inte behöva städa och styla mer 😊💛
Caroline är en super trevlig och proffsig tjej och jag är super nöjd med hur hon har bemött oss och tagit hand om försäljningen från början till slut. Alltid snabb på att svara och återkoppla till oss. Kommer rekommendera Caroline/svensk fast för vänner och bekanta som kommer vilja köpa/sälja framöver.
Tack Marcus! Jag är så glad att det gick så bra och håller tummarna att jag även får sälja något till er snart! Vi hörs! ☀️🌸
Caroline är helt fantastisk! Snabb på att återkoppla och väldigt tillmötesgående. Vi är jätte nöjda med Caroline.
Hannah så fint du skriver! Jag är så glad att ha fått ha er som kunder! Och tänk- nu är ni halvvägs mot målet:) vi hörs och ses!💛
Caroline är en toppenbra mäklare! Vi har känt oss trygga i kontakten med Caroline hela tiden och allt har flutit på och saker blir gjorda som överenskommet. Rekommenderar!
Sakligt och trevligt bemötande, professionell.
Mycket trevligt bemötande och saklig. Vi kände oss trygga inför vårt köp av bostad.
Endast som köpare varit och skrivit kontrakt med henne så har inte fått så mycket erfarenhet av henne som mäklare. Men det kändes tryggt och proffsigt.
Jag har köpt o sålt tidigare med Caroline och uppskattar hennes proffsighet i,alla avseenden. Naturligt för mig att vända mig till henne igen och har och samma uppfattning efter denna affär och samma sak några veckor senare med min försäljning. Hon aktiv, uppmärksam återkopplar snabbt, ja jag har bara positiva erfarenheter av henne. Jag kan varmt rekommendera henne
Lars! Jag blir så glad att ha fått hjälpt dig nu med 2 försäljningar och ett köp! :) Tänk att du snart är i din nya ljusa fina 3:a som du önskade när vi sågs på kontoret. Vi hörs och ses snart igen, Glad Påsk så länge :)