Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Havsutsikt, balkong, stor trädgård, sjötomt? Valen är många här i sydvästra delen av Göteborg och det är bara ni som sätter gränsen för vad som är möjligt. Vi på Svensk Fastighetsförmedling hjälper er gärna hitta ert nya drömhem!
Ska du sälja eller byta bostad här i området? Vi har koll på hela processen från värdering, till vad du ska tänka på inför visning och hur du hittar rätt köpare. Genom att vi ingår i en stor mäklarkedja kan vi erbjuda ett brett sortiment av tjänster och vi kan anpassa vårt erbjudande efter din bostad, din situation och dina önskemål.
Kom gärna förbi vår BoButik och ställ dina frågor direkt till oss! Då kan vi ge dig personlig service och ta reda på hur vi kan hjälpa dig få ut det mesta av din bostadsaffär!
Utmärkelser
496 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Zetterberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Malin är tillgänglig, kunnig trygg att arbeta med i försäljningsprocessen
sålde sitt hus med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Suverän insats av Lisa gett oss löpande information o tips som hjälpt oss mycket Lisa definierar utrycker service minded
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Zetterberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Malin var väldigt proffesionell och tydlig genom hela processen från visning till signering av kontrakt.
köpte sitt hus med hjälp av Malin Zetterberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Hon verkade Erfaren, kunnig, tålmodig…
sålde sitt hus med hjälp av Malin Zetterberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Malin är mycket professionell och strukturerad.
Vår försäljning gick väldigt snabbt och smidigt mycket tack vare Malins som alltid var snabbt tillgänglig och kunde handleda oss -
Malin har varit superproffsig och supportande genom hela försäljningsprocessen. En mycket trygg och bra kontakt. Vi har kunnat bolla alla typer av frågor och funderingar med Malin. Hon är positiv, glad och trevlig som person och inte minst väldigt professionell. Vi rekommenderar henne varmt !
sålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Lisa är kunnig och trevlig. Hon har varit lyhörd för mina synpunkter och visat stor lojalitet. Det har varit ett nöje att samarbeta med Lisa
sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Franzon en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Jakob är en trevlig kille som levererade det vi ville trots en tuffare marknad. Vi hade kanske högre förväntningar men då marknaden hann svänga så mycket från det att vi tog vårt beslut att lägga ut till försäljning, tills det faktiskt var dags, så är vi i efterhand väldigt nöjda med försäljningen.
Väldig positiv och drivande person. Snabb att återkoppla och redovisa hur försäljningen går.
Mycket nöjd med henne! -
Engagerad och seriös………………………………
Martin -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Franzon en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Positiv, flexibel och engagerad.
köpte sitt hus med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Mycket bra mäklare som höll sig till fakta och med ett trevligt bemötande!
köpte sitt hus med hjälp av Jakob Franzon en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Nöjd med köpet från början till slut.
Trevligt bemötande och snabb återkoppling. -
Malin är en toppenmäklare som har skött försäljningen av vårt hus på bästa sätt. Malin är en kunnig mäklare och lyhörd för våra önskemål. Kan starkt rekommendera Malin.
Engagerad och lyhörd. Flexibel och vänlig. Kändes väldigt bra genom hela försäljningsprocessen.
Malin har varit tydlig och givit adekvata råd. Har känts trygg och pålitlig.
sålde sitt hus med hjälp av Jakob Franzon en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Mycket trevlig o hjälpsam.
Hade större förväntningar på
Priset.
Men på grund av krig o ränte höjningar
blev det inte så.
Rekommenderar honom gärna
till bekanta.
Kent -
köpte sitt hus med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Tydlig, kunnig o förtroendeingivande.
sålde sitt hus med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Per-Olof har arbetat på ett proffsigt sätt genom hela processen. Vi känner ett starkt förtroende för honom. Han har hela tiden hållit oss uppdaterade om affären.
Vi är mycket nöjda med hur han har arbetat med försäljningen av huset. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Jag fick ett proffessionelt och trevligt bemötande.
Jag är nöjd! -
sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Hjelm en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Supertrevlig som hela tiden ser till allas bästa.
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hjelm en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Otroligt trevlig och hjälpsam i processen att köpa hus!
Professionell, punktlig och trevlig.
Bra och trevlig kontakt. Vi var hela tiden välinformerade. Bilderna kunde varit något mer heltäckande.
Det stora misslyckandet var förståelse för marknaden och det pris vi fick ut. -
Trevligt bemötande och angagerad.
Fredrik har varit lätt att kommunisera med och alltid anträffbar. Vi kan varmt rekommendera honom. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Hjelm en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Jättebra bemötande och tryggt
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Hjelm en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Fredrik ordnade en snabb o säker försäljning av min bostadsrätt
Vi kände oss väldigt trygga med Lisas kännedom om området och upplevde henne som mycket engagerad vid försäljningen av lägenheten.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Lisa var trevlig, kunnig i att hjälpa oss att få svar på våra frågor, samt lätt att ha att göra med med snabba svar
Lisa är en mycket välkommande person och vi har varit mycket nöjda med hennes arbete.
Hon har ett trevligt och framåt sätt och har varit väldigt profsig
i sitt framförande och försäljande av lägenheten.
Bara positivt så här långt. -
Vi har haft med Lisa att göra i tidigare försäljningar men då som köpare, men denna gången var vi säljare. Vi får alltid ett mycket trevligt bemötande & hon lever upp till ens förväntningar. Därav ville vi själva använda oss utav Lisa när vi skulle sälja våran bostadsrätt i Kullavik. Vi känner en stor trygghet, bred kunskap & brett kundunderlag som Lisa besitter.
Vi är super nöjda med Lisa & kan starkt rekommendera henne till andra kunder! -
lisa felhanterade min försäljning fullständigt, vilket har resulterat i en stämning.
Vi är nöjda med vår försäljning genom Jakob och svensk fastighetsförmedling!
Lisa är så proffsig!
Hon värnar lika mycket om säljare och köpare!
Hon är tydlig i sin yrkesroll och samtidigt familjär.
Hon levde upp till våra förväntningar.
Vi är mycket nöjda! -
Fredrik har varit mycket trevlig och engagerad och lätt att kommunisera med och alltid anträffbar. Vi drabbades av att marknaden "dök" och försäljningen tog tid. Trots att vi fick sänka priset rejält är vi mycket nöjda med Fredrik Vi kan varmt rekommendera honom.
Mycket trevlig och tillmötesgående
Kändes som genuint intresserad .
Har använt Svensk fast tidigare flera gånger så hade höga förväntningar och de uppfylldes mycket bra!
Mycket nöjd! -
Malin är en bra, proffsig och trevlig mäklare som jag absolut rekommenderar eller kan anlita igen!
Påläst, kunnig, bra på återkoppla.
Hittade vår bostad genom kontakt via en annan annons Jakob hade. -
Enkel och snabb! Det kändes tryggt.
Hon ingav ett stort förtroende.
Hon var över förväntan vad gäller att direkt få en fin kontakt och lätt att prata med.
Det blev väldigt positivt! Och hon ger ett mycket seriöst intryck.
Vid försäljning av våra nuvarande tyckte vi bägge att vi gärna kommer tillbaka till Lisa -
Välinformerad, kunnig och trevlig.
Tillmötesgående och personlig. Duktig mäklare :)
Nice and professional, knows the area well and has a good view on the value of the apartment in mind.
Fredrik gav oss ett mycket proffsigt, vänligt och förtroendeingivande bemötande i Särö.
Vi är mycket nöjda och kommer att varmt rekommendera honom till övriga.
Stort tack! -
Fick kontraktet i förväg och allt har gått smidigt hittills!
Fredrik har på ett imponerande sätt levererat över våra förväntningar från första kontakten och igenom hela processen. Med ett genuint engagemang i sin kunds intresse och i sitt uppdrag, har Fredrik varit ett tryggt och professionellt bollplank för både oss som säljare och för köpare. Han har verkligen tillfört ”det lilla extra”. Rekommenderar starkt att jobba tillsammans med Fredrik i bostadsaffärer. //Elias, Särö
Trevligt och korrekt bemötande från början till slut. Vi är noga med att en mäklare är grundlig och ärlig samt är en fungerande länk mellan köpare och säljare. Vår upplevelse att Fredrik levde upp till sin roll. Kan varmt rekommendera Fredrik till andra köpare.
behaglig, trevlig, tillgänglig
sålde sin bostad med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Toppen jättebra jobbat vi är mycket nöjda
Bra social förmåga. Svarar snabbt, ser till att värna om båda parter på ett bra sätt.