Jakob är en väldigt duktig och engagerad mäklare! Detta är vår andra fastighetsaffär där vi anlitat Jakob. Båda gångerna har vi känt oss väldigt trygga med honom.
Jakob Franzon
Jakob Franzon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
.Jakob Franzon har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Jakob Franzon har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.8. Jakob Franzon har haft 24 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 69% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
89 omdömen om Jakob Franzon
Jakob är en inlyssnande, kunnig och grym mäklare! Vi rekommenderar verkligen honom som mäklare!
Jakob är en trevlig mäklare som alltid dyker upp i tid. Noggrann och intresserad. Återkopplar och håller kunden informerad tydligt och bra.
Vi har anlitat Jakob flera gånger och är alltid lika nöjda! Trots en vikande bostadsmarknad levererade Jakob på topp. Rekommenderar honom gärna
Vi har anlitat Jakob för andra gången och är mycket nöjda med hans engagemang, kunskap och kommunikation. Rekommenderar Jakob varmt.
Jättenöjd med Jakob som mäklare. Professionell och trevlig. Fick något bättre än vad vi förväntade oss av försäljningen.
It was really good support from him!
Snabb, trygg o bra affär med Jacob som mäklare. Väldigt nöjda med både köp och mäklare.
Både sålt och köpt genom Jacob och alltid lika smidigt.
Bra och trevlig mäklare med mycket tålamod.