Lisa Stafsing

9 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Affärer senaste året

Lisa Stafsing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst

Lisa Stafsing har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Lisa Stafsing har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 268 omdömen med ett betyg på 4.8. Lisa Stafsing har haft 34 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

268 omdömen om Lisa Stafsing

Sedan starten hos Reco 2018
Pirkko O
Sålde sitt hus med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Kullavik

Professionell, trevlig och kunnig mäklare med brett kontaktnät som engagerar sig i försäljningen av ditt objekt så att både du som säljare och köpare blir nöjda. Rekommenderas varmt . Två nöjda säljare

Svar från Lisa Stafsing

Tack snälla ni för fin återkoppling 💗 Så roligt att få hjälpa er. Lovar att jag hör av mig när jag hittar drömlägenheten till er 😉 Bästa hälsningar Lisa

Amanda N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Kullavik

Jag blev bemött på ett trevligt och personligt sätt av mäklaren. Kontakten kändes trygg och professionell genom köpprocessen. Jag hade förväntningar på ett bra bemötande, tydlig kommunikation och att känna mig trygg i mitt köp, och mäklaren levde verkligen upp till detta. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med min upplevelse vid köpet av bostaden på Seglarängsvägen 27B. Mäklaren var trevlig, personlig och trygg, vilket gjorde hela processen smidig och positiv.

Svar från Lisa Stafsing

Tack Amanda för din fina återkoppling. Så roligt att vi hittade en lösning till dig och din familj. Jag är övertygad om att ni kommer trivas toppen! Bästa hälsningar Lisa

Anna B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Kullavik

Engagerad och mycket professionell mäklare med gedigen erfarenhet samt värdefull kunskap om närområdet. Personlig och snabb återkoppling gällande frågor under processen. Kan varmt rekommendera Lisa för dig som värdesätter ett genuint engagemang samt en trygg och bra affär för alla parter.

Svar från Lisa Stafsing

Tack Anna för din fina återkoppling! Så roligt att vi kunde lösa pusslet efter ett gott samarbete! Soliga hälsningar Lisa

Ann-Marie J

Påläst kunnig glad energisk. Det blir 5 bollar när vårt hus är sålt

Svar från Lisa Stafsing

Ha, ha..! Tack för fin återkoppling! Jag lovar att göra mitt bästa för att hitta en bra köpare till er. Må gott så hörs/ses vi snart! //Lisa

Anders H
Särö

Full fart från början, effektiv, och höll oss väl uppdaterade under hela processen.

Svar från Lisa Stafsing

Tack Anders! Det är ju lika bra att bara köra på, eller hur!? ;-) Tack för förtroendet! Bästa hälsningar Lisa

Jörgen H
Köpte sitt hus med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Särö

Lisa gjorde ett fantastisk jobb, lagom drivande och lagom inväntande. Hon var mycket påläst och höll oss alla i loopen under hela processen på ett mycket profesionellt sätt. Hon var snabb med att plocka fram relevant information och fixade med alla berörda parter. I vårt läge handlade det om både en försäljning och ett köp vid samma tillfälle - vilket hon orkestrerade mycket bra. Vi är supernöjda och kan med säkerhet rekommendera henne å det varmaste. Jörgen & Ulrika

Svar från Lisa Stafsing

Tack Jörgen för din fina återkoppling, så roligt att vi fick ihop pusslet! Tack för ett gott samarbete! Bästa hälsningar Lisa

Ulrika H
Kullavik

Professionell, kunnig och mycket trevlig. Kan sitt område och har koll på sina kunder. Jag kan varmt rekommendera Lisa. Ska jag sälja eller köpa bostad igen, tvekar jag inte att välja Lisa Stafsing.

Svar från Lisa Stafsing

Tack Ulrika, nu hoppas jag att allt landar in bra och att ni kommer trivas gott framöver. Den dagen ni kommer på andra tankar hjälper jag er mer än gärna igen! Bästa hälsningar Lisa

Karin B
Särö

Lisa lotsade oss genom hela processen väldigt proffsigt. Hon var alltid tillgänglig även när hon var på semester och hon deltog både vid styling och vid besiktning och kändes därför väldigt närvarande.

Svar från Lisa Stafsing

Tack snälla Karin, det har varit så fint att hjälpa er. Nu skall vi bara lösa resten ;-) Varma hälsningar Lisa

Tommy J
Kullavik

Varit i kontakt med några mäklare, lisa var en person man snabbt kände förtroende för. Trevlig, erfaren och ambitiös. Känslan har fördjupats och varje möte är konstruktivt. Jag har bara positivt att säga om Lisa

Svar från Lisa Stafsing

Tack snälla Tommy för er återkoppling! Det känns så roligt att få hjälpa er med både köp och sälj. Tack för ett gott samarbete! Vänliga hälsningar Lisa

Birgitta H
Köpte en tomt med hjälp av Lisa Stafsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Kullavik

Mycket trevliga samtal som jag gjorde till henne vid flera tillfällen. Lisa var på semester men ändå bemötte hon mig på ett fantastiskt sätt. Mycket hjälpsam på alla vis.

Svar från Lisa Stafsing

Tack snälla för fin återkoppling! Så roligt att vi kunde lösa allt - trots avståndet. Härligt med fantastiska kollegor som ställer upp hemma också. Nu ses vi snart till tillträdet! Soliga hälsningar Lisa