Per-Olof Bengtsson
Per-Olof Bengtsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
.Per-Olof Bengtsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Per-Olof Bengtsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.8. Per-Olof Bengtsson har haft 7 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 44 Läs vad Per-Olof Bengtsson
köpte sitt hus med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
bra på alla sätt, även bra påläst om området och vad som händer runtomkring.
sålde sitt hus med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Jsg fick omedelbar god kontakt med P.O. Han hjäpte mig mycket eftersom jag sålde 2 objekt.
Ingen kan göra det bättre !
Eva Esping -
En lugn, lyhörd och fötroendegivande person. Kändes mycket engagerad och fick verkligen känslan av att han skulle göra sitt yttersta och lite till. Per-Olof överträffade mina förväntningar men han hade en känsla och var väldigt ärlig i den. Den känslan gick jag på men som sagt, han överträffade den.
En engagerad person med stor intigritet, flexibiltet och strukturerad. KAn varmt rekommendera honom. -
Allt fungerade perfekt, kan absolut rekommendera!
köpte en tomt med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Per-Olof är en fantastisk mäklare för köpare och säljare
Vi anlitade Per-Olof Bengtsson för att sälja ett hus. Han gav ett lugnt och stabilt intryck. Var mycket noggrann och saklig vid första mötet samt vid genom hela säljprocessen inkl kontraktsskrivandet. Vi rekommenderar honom varmt.
Trevlig och lugn rekommenderas.
Vi har just sålt ett hus med PeOs hjälp. Vi fick redan första gången vi träffade honom stort förtroende för hans kunskap och framtoning.
Vi är mycket nöjda med hans hantering av vår försäljning och kan varmt rekommendera honom. -
Per-Olof var alltid väldigt trevlig och professionell. Han såg snabbt att vi var seriösa köpare och det upplevdes som att han tog oss på väldigt stort allvar, mycket positivt!
Jag,,BirgittaHansson har just fått sålt mitt hus på Hagenvägen39 i Billdal
Valde Per-Olof Bengtsson som mäklare efter ett tidigare möte med honom för värdering av huset inför Arvskifte.
Fick då stort för förtroende för honom ,som visade sig stå fast .
Jag har blivit mycket väl bemött av Per-Olof och mina förväntningar helt infriats.Per-Olof är vänlig ,inkännande och jag har fått hjälp och svar på mina frågor och funderingar ,som kund.
Per-Olof är i mitt tycke mycket kunnig i allt som rör en husförsäljning och skulle mer än gärna välja honom igen om det skulle bli aktuellt.
Kan starkt rekommendera Per-Olof Bengtsson
Vänligen Birgitta Hansson