Per-Olof Bengtsson

Per-Olof Bengtsson

Per-Olof Bengtsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst

Per-Olof Bengtsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Per-Olof Bengtsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Per-Olof Bengtsson har haft 4 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

48 omdömen om Per-Olof Bengtsson

Sedan starten hos Reco 2018
Victoria W
Sålde sitt hus med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Kullavik

Vi har fått fantastisk hjälp av PEO både innan försäljning när vi letat andra boenden samt under försäljning. Vi är väldigt nöjda och skulle verkligen rekommendera honom vidare.

Jörgen A
Köpte sitt hus med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Särö

Tydlig, kunnig o förtroendeingivande.

Michael L
Särö

Per-Olof har arbetat på ett proffsigt sätt genom hela processen. Vi känner ett starkt förtroende för honom. Han har hela tiden hållit oss uppdaterade om affären. Vi är mycket nöjda med hur han har arbetat med försäljningen av huset.

Jonas F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Särö

Jag fick ett proffessionelt och trevligt bemötande. Jag är nöjd!

Ilkka H
Kullavik

bra på alla sätt, även bra påläst om området och vad som händer runtomkring.

Eva E
Kullavik

Jsg fick omedelbar god kontakt med P.O. Han hjäpte mig mycket eftersom jag sålde 2 objekt. Ingen kan göra det bättre ! Eva Esping

Anna L
Kullavik

En lugn, lyhörd och fötroendegivande person. Kändes mycket engagerad och fick verkligen känslan av att han skulle göra sitt yttersta och lite till. Per-Olof överträffade mina förväntningar men han hade en känsla och var väldigt ärlig i den. Den känslan gick jag på men som sagt, han överträffade den. En engagerad person med stor intigritet, flexibiltet och strukturerad. KAn varmt rekommendera honom.

Magnus L
Kullavik

Allt fungerade perfekt, kan absolut rekommendera!

Jens F
Köpte en tomt med hjälp av Per-Olof Bengtsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Billdal

Per-Olof är en fantastisk mäklare för köpare och säljare

Marcus A
Billdal

Vi anlitade Per-Olof Bengtsson för att sälja ett hus. Han gav ett lugnt och stabilt intryck. Var mycket noggrann och saklig vid första mötet samt vid genom hela säljprocessen inkl kontraktsskrivandet. Vi rekommenderar honom varmt.