Väldigt proffsig. Löste allt Väldigt tillmötesgående
Svensk Fastighetsförmedling Ale
Våra mäklare i Ale hittar köpare i hela landet Alla våra mäklare är uppväxta eller bosatta i vår härliga kommun och besitter djupgående kunskap om varje område för att kunna presentera bostäderna på absolut bästa sätt. Mäklarna är också certifierade för försäljning av nyproduktion och vi kan även hjälpa dig med på förmedling...
1221 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ale
Sedan starten hos Reco 2016
Stort tack för att du tog dig tiden och lämna en rekommendation Martin och för gott samarbete.
Andréa är en otroligt proffsig mäklare, det märks från första stund att hon är väldigt påläst och kunnig, så inget lämnas åt slumpen sen är ju det ett stort plus att hon är dessutom väldigt trevlig som person. Kan varmt rekommendera henne!
Ååh vad jag blir glad över dina fina ord Ksenia. Precis så som jag önskas uppfattas som mäklare så väldigt härligt att du fick den känslan. Ni kommer trivas så bra i nya huset, tänk vad många fina kvällar ni kommer kunna njuta av i trädgården.
Trevlig, harmonisk och empatisk med stor fingertoppskänsla.
Julia är en ödmjuk, kunnig och härlig person som vi fick förtroende för direkt. Hon har varit väldigt lyhörd och förstående genom hela säljprocessen där vi har känt oss trygga hela vägen. Jag rekommenderar Julia alla dagar i veckan! 👏🏻
Svårt att ge ett omdöme efter att ha träffat någon rn timme och pratat med i telefon men hon är positiv och glad
Super positivt. Flexibel och lätt att göra med.
Julia har varit snabb på att svara samt återkoppla och lättillgänglig för mig som kund. Hon inger förtroende från första stund, och man känner sig trygg med att hon besitter erfarenhet och hanterar hela processen på ett ärligt och klokt sätt med mig som kund i åtanke främst. Är glad att jag valde Julia som mäklare!
Cecilia var väl påläst. Vi fick svar på alla våra frågor. Skötte budgivningen mycket bra och var lätt att komma i kontakt med under hela processen. Under kontrakt skrivningen fick vi en noggrann genomgång av alla dokument. Signering gjordes i deras fina lokal med mycket kaffe och ingen stress. Kan varmt rekommendera Cecilia!
Tänk att det kan kännas så rätt direkt - jag är helt säker på att ni kommer att trivas i ert nya hem. Stort lycka till och tack för fina ord!
Julia bemötte oss fint och professionellt, vi kontaktade Julia en fredag, på lördag hade hon ordnat alla dokument trots helg, och på måndagen så hade hon redan fått tag i ett par som var intresserade av att köpa vår lägenhet. Redan på fredagen samma vecka sa paret ja, efter visning på torsdagen. På en enda vecka, utan färdig annons, fick Julia vår lägenhet såld i en ganska tuff period för försäljning av bostäder. Vi är så himla nöjda! Vi rekommenderar Julia alla dagar i veckan!
Johan har ett proffsigt bemötande och gjorde verkligen sitt yttersta för att hitta den rätta köparen till mitt hus. Mina varmaste rekommendationer ger jag till dig som ska sälja eller köpa av svenskfastighetsförmedling och Johan.
Andréa är väldigt hjälpsam, och har alltid ett trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera henne då hon är otroligt duktig på sitt jobb.
Tusen tack för dom fina orden Mikaela, blir jätteglad! Tack också för trevligt bemötande och enkel kommunikation, det uppskattas verkligen ska du veta.
Vi har haft ett jättebra samarbete med Andrea under vår försäljning.Vi kan varmt rekommendera henne till andra. Glad käck lätt att prata med. Ing-marie å Mats
Ååh, blir superglad för era fina ord. Ni är så mysiga, tack för förtroendet att förmedla ert hem sedan 50 år tillbaka vidare till nya ägare (som kommer trivas lika bra som ni har gjort!)
Tycker Andrea är väldigt lätt att ha och göra med. Hon lyssnar och är förstående. Rekommenderar henne till 100%
Stort tack för god kommunikation längs med vägen och för dom fina orden. Blir otroligt glad för att du tar dig tiden att skriva några rader här. Nu börjar jakten på ert nya drömhem, ska bli spännande att få vara en del av den resan också!
Rekommenderar Andrea om du ska sälja eller köpa bostad!
Tusen tack Kristin! Det kommer bli många härliga grillkvällar på den altanen! :)
Har haft bra dialog under hela affären. Julia svarar blixtsnabbt på alla mejl och informerar löpande under alla steg i affären.
Proffsig, kunnig och personlig. Lyssnar verkligen in sina kunder. Kan inte önska mig något annat.
Tack för fina ord, nu börjar en ny resa för er, stort lycka till med ert nya hus!
Cecilia är en jordnära och mänsklig person, kände hög tillit och trygghet genom vår försäljningsprocess.
Tack för att jag fick äran att hjälpa er med ert fina hus i Älvängen.
Cecilia är helt fantastisk! Så personlig, hjälpsam och tillmötesgående. Cecilia är så mjuk och avslappnad under visningar och tydlig i kontakten efter. Hjälpsam och mån om både säljare och köpare. Kommer helt klart rekommendera🌸🌸
Tusen tack för varma ord, jag både tror och hoppas att ni kommer att trivas jättebra i ert nya hem!
Hon var väldigt trevlig, och var påläst. Hon var snabb på att svara på både mail och sms. En smidig affär helt enkelt!
Tack för dina fina ord Amanda! Hoppas att ni kommer trivas toppenbra i huset! :)
Mycket mycket mycket mycket mycket bra
Tusen tusen tack Ahmed! Vilka solnedgångar ni kommer få njuta av i uterummet!
Andréa motsvarade samtliga krav vi hade på en mäklare. Hon lyckades stå på två sidor samtidigt: både köparens och säljarens. Hennes kunskaper om försäljning/köp var imponerande. Som säljare kvarstod inga tvivel om vilket som var vårt ansvar. Det kändes tryggt att lägga försäljningen i hennes händer. Dessutom var hon snabbare än en virvelvind 👍
Men ååh vad glad jag blir över dina fina ord Marianne! De rimmar verkligen väl med hur jag önskar uppfattas som mäklare. Det har varit så roligt att få vara en del av stugans resa mot nya ägare, som jag är säker på kommer att älska huset lika mycket som ni i familjen har gjort!
Trevlig bemötande och kunnig. Upplyst mig med all information jag behövde veta. Har varit en trygg försäljning. Hade höga förväntningar för jag har haft dåliga erfarenheter av mäklare. Daniel uppfyllde alla min förväntningar.
Tack Lena för den fina rekommendationen.
Professionell och alltid ett fint bemötande. Det är lätt att få tag på Andrea och få svar på alla frågor som man som köpare kan ha.
Blir jätteglad för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation Martina, stort tack för det. Kommer bli många lata dagar vid poolen nästa sommar för er, så härligt.
Cecilia är en proffsig och mycket trevlig mäklare att göra med. Mycket snabb och smidig köp på våran framtida hus.
Tack Sara för fina ord, jag är helt säker på att ni kommer att trivas i Nol.
Julia väldigt seriös och genuin och jag kan inte vara mer än nöjd med hur mitt bostadsköp har gått till! Tack så mycket Julia!
Andrea är bra. Trevlig, tillmötesgående, hjälpsam och lätt att förstå.
Stort tack Anders. Det ska bli roligt att få följa er resa framöver. Kommer bli en riktig pärla.
Ambitiös och pålitlig mäklare som är engagerad hela vägen. Snabb smidig affär som sköttes proffsigt. Jag rekommenderar Andrea.
Tusen tack Marie och tack för att jag fick förtroendet att förvalta er pärla vidare till nya lyckliga ägare. Det kommer vara många lata dagar vid poolen även för dom :)
Väldigt duktig och engagerad! Trevlig och kunnig!
Stort tack Lars! Ska bli spännande att följa ert husbygge framöver!
Det var ett glatt bemötande av Johan redan från första handslaget och entusiasmen från hans sida var god. Han gav oss den informationen vi behövde och svarade så gott han kunde på de frågor vi ställde, då informationen om just Båstorp 300 var bristfällig. Vi är väldigt nöjda med ärendet!
Han var utmärkt, välorganiserad, förklarade allt och var lätt att ha att göra med, och vi är mycket tacksamma för honom
Tack Hasan för rekommendationen och stort lycka till med nya huset.
Julia är superbra , proffesional, trevlig och går 110% in för att hjälpa med att sälja sin bostad. Rekommenderar varmt Julia som mäklare
Daniel gick noggrant igenom hela säljprocessen på ett lugnt och pedagogiskt sätt innan vi valde Daniel som mäklare. Därefter kunde vi planera och förbereda huset till försäljning med med hjälp av informationen och rekommendationerna Daniel förmedlade.. Våra förväntningar var att vi ville få hjälp och avlastning med försäljningen och det blev bättre än vi förväntat oss. Med Daniel som mäklare fick vi en stabil och trevlig mäklare med stor kunskap som är enkel att samarbeta med på alla sätt. Vi fick kontinuerliga uppdateringar...
Tack Bengt för att du lämnar en rekommendation, mycket uppskattat.
Jag känner mig extremt nöjd med Julia som vår mäklare och känner att vi har blivit väldigt bra bemötta. Julia är glad och noggrann, känner att hon varit lättillgänglig och uppdaterat oss bra genom hela processen. För att sammanfatta känner jag att vi varit i trygga händer och jag skulle absolut rekommendera Julia om man vill sälja sin bostad.
Professionellt bemötande, glad, trevlig och enkel att nå.
Andrea har på ett ytterst proffesionellt sätt hjälpt oss genom hela säljprocessen och vi har känt oss trygga med hennes kunnighet och engagemang t.o.m under sin semester. Hon är en stjärna ⭐️
Dina ord rimmar verkligen väl med hur jag önskar att mina säljare och köpare uppfattar mig i min yrkesroll. Tusen tack för din fina rekommendation och tack för gott samarbete under sommaren som ledde fram till att vi hittade helt rätt köpare till ert fantastiska hus!
Min sambo skötte den mesta kontakten men vi är väldigt nöjda samt så tacksamma över allt arbete som Andrea utförde på sin semester!
Tusen tack Emma! Ni kommer trivas superbra i nya huset :)
Andrea har på ett föredömligt sätt skött förmedlingen och köpet av vår fastighet. Hon har ställt upp på sin semester som man inte kunnat förvänta sig.
Stort tack för gott samarbete och kommunikation Timo, det uppskattas verkligen från min sida. Ni kommer trivas så bra och förvalta huset precis så som säljarna önskade. Stort grattis till ett toppenhus!
Andréa är varm, proffsig och har varit engagerad från start! Stenkoll på läget, svarat på frågor och vi har känt mycket tillit. Vi känner att hon vill att det blir den bästa möjliga upplevelsen för köparen och säljaren. Stort tack! Vi rekommenderar varmt Andréa som mäklare!
Blir verkligen jätteglad och tacksam över dina fina ord Jim. Så roligt att få vara en del av er resa mot ett nytt kapitel i livet och för förtroendet att förmedla ert nuvarande hus vidare till en ny härlig familj.
Samarbetet med Daniel har varit väldigt enkelt och smidigt. Han har gett ett gott bemötande genom hela affären och en god service.
Tack Kevin för återkopplingen och ett fint samarbete. Lycka till framöver med nästa boende.
Proffsig på alla sätt och vis..!!
Julia är oerhört grym både som person och mäklare
Vi köpte en bostad förmedlad av Andrea och är mer än nöjda med både bemötande och engagemang i processen. Med en personlig touch gav hon oss en trygg känsla redan från första kontakt. Vi rekommenderas Andrea varmt!
Ni kommer trivas så bra i huset och området Jennika! Både jag och säljaren är väldigt glada över att det blev just ni som köpte huset. Varmt välkomna till Ale och stort tack för att du tog dig tiden att skriva så fina ord. Precis så jag önskar uppfattas i min yrkesroll, personlig men kunnig. Tack!
Enkelhet igenom hela processen. Professionell och superbra 👍🏼
Jag hade först kontakt med Cecilia Olofsson eftersom Julia hade semester. Båda två har varit väldigt bra. Lätta att prata med och jordnära, precis som jag vill ha det
Andréa Gustafsson är en professionell och engagerad mäklare som höll mig som säljare ständigt uppdaterad, mån om försäljningen och gav mig som säljare en trygghet genom affären.
Men så glad jag blir över dina fina ord Alicia! Tusen tack för det, dom värmer verkligen ska du veta! Är verkligen glad över att jag fick förtroendet av dig och för vår kommunikation under hela resan. Önskar dig all lycka till framöver, och skulle du vilja flytta tillbaka till vår fina kommun så vet du vart jag finns :)
Proffsig, lätt att få kontakt med, engagerad,
Julia är grym, hon hade semester men avbröt den för att hjälpa oss att köpa våran nya lägenheten. Väldigt engagerad och trevlig! Högsta betyg!
Återigen en mycket snabb och smidig bostadsaffär med Andrea vid rodret. Detta trots en mycket tuff bostadsmarknad
Så roligt att få lov att vara en del av er bostadsresa Svante! Tusen tack för förtroendet och för god dialog under den korta resan. Det är en tuff marknad vi haft senaste året och kommer ha närmaste, så väldigt kul att vi kunde se till att det blev så bra för er!
Trevlig och lugn, kände mig väl bemött och ingen stress.
Tack för återkopplingen Joakim, toppen att ni tycker det fungerade bra.
Daniels lugna mjuka sakliga personlighet, har varit en trygghet för oss under hela processen. Vi valde Daniel för att han kändes som en fin människa och just den personen vi önskar ha runt oss när vi efter 26 år bestämmer oss för att lämna vårat älskade hus. Vi är så oerhört nöjda och tacksamma över att vi gjorde denna resan med Daniel. Vi önskar honom all lycka i framtiden
Tack Eija för de varma orden, jag är tacksam över att just jag fick hjälpa er med försäljningen. Övertygad om att ni kommer få det toppenbra i er nya bostad.