Andréa Gustafsson

Andréa Gustafsson

Andréa Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale

Andréa Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Andréa Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 221 omdömen med ett betyg på 5.0. Andréa Gustafsson har haft 44 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

221 omdömen om Andréa Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2020
  • sålde sitt hus med hjälp av Andréa Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
    • Bohus
    2023-03-20 Verifierad kund
    Professionell och vänlig. Engir förtroende
    Har hållit mig löpande uppdaterad. Har varit behjälplig med papper och kontakt med överförmyndaren.
    Stort tack för de fina orden och för fint samarbete under den här försäljningen! Andréa Gustafsson
    • Älvängen
    2023-03-09 Verifierad kund
    Andrea är en fantastiskt professionell , kompetent och omtänksam mäklare.
    Smidigt lotsade hon oss genom de olika momenten och med stor respekt svarade hon rakt och enkelt på alla våra frågor och funderingar.
    Vi är så nöjda med hela försäljningen från första kontakten och fram till avslut!
    Tusen tack för att jag fick förtroendet att sälja din barndomspärla Elisabeth! Det har bara varit härligt att jobba med er och det känns skönt att veta att ni har känt att ni varit i trygga händer! Andréa Gustafsson
    • Skepplanda
    2023-03-09 Verifierad kund
    Väldigt engagerad och bra på att hålla kontakten!
    Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva några ord här Adam! Det uppskattas verkligen ska du veta! Andréa Gustafsson
  • Stefan Mikael H
    • Älvängen
    Toppen mäklare!
    Rekommenderas!
    Stort tack Stefan och välkomna till trevligaste gatan! Ni kommer trivas superbra! Andréa Gustafsson
    2023-03-03 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande från början till slut. Bra på att återkoppla snabbt så snart det är något som behöver diskuteras.
    Rekomenderar absolut att använda Andrea som mäklare
    Blir superglad över dina fina ord Dan. Tack för dom. Så roligt att vi fick till en budgivning också samt att köparna kändes så bra! Andréa Gustafsson
  • Erkki S
    2023-02-12 Verifierad kund
    Kändes som hon var kunnig i vad hon gör! Förklarade alt mkt väl,,
    Tack för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation Erkki. Jag önskar er allt gott där nere i värmen! Andréa Gustafsson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Andréa Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
    2023-02-12 Verifierad kund
    Andrea hjälpte oss att sälja vårt hus och var grym på alla sätt. Därför tog vi såklart hjälp av henne när vi skulle köpa vårt nya. Andrea löste allt hur bra och smidigt som helst. Toppen helt enkelt. Självklart skall man välja Andrea som mäklare!
    Tack själv för gott samarbete Sofia! Önskar er all lycka i nya huset. Ser fram emot att få komma förbi på en kaffe i nya köket sedan! Andréa Gustafsson
  • 2023-02-06 Spontant omdöme
    Andrea måste vara en av Sveriges bästa mäklare, lätt. Jag har genomfört många bostadsaffärer i Göteborgsområdet men aldrig haft att göra med en vassare mäklare. Hon är lyhörd och har helt rätt balans av professionalitet och personlig kommunikation. Superengagerad, ambitiös och visar stor förståelse för de utmaningar man som säljare kan ställas inför. Extremt streetsmart och med fantastiska knep i bakfickan som vaskade fram bra köpare med bra priser till vårt hus även under krisvintern 2022-23.
    Stort stort tack för dina fantastiskt fina ord Patrik. Andréa Gustafsson
    • Nol
    2023-01-27 Verifierad kund
    Jag tycker att Andreas bemötande var professionellt samt varmt och trevligt. Andrea hade god kännedom om objektet och var behjälplig med att förmedla en snabb och smidig affär mellan mig och säljaren. Känner stort förtroende för henne och kommer definitivt att köpa eller sälja bostad av er om det blir aktuellt i framtiden.
    Dina ord rimmar verkligen bra med hur jag önskas uppfattas i min yrkesroll Åsa. Stort tack för det, är jätteglad över att det blev just du som köpte Nols charmigaste hus! Andréa Gustafsson
    2023-01-25 Verifierad kund
    Väldigt proffsig och bra mäklare
    Stort tack Johan, önskar er allt gott framöver! Andréa Gustafsson