Hanna Zackariasson

Hanna Zackariasson

Hanna Zackariasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Hanna Zackariasson har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Hanna Zackariasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 129 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Zackariasson har haft 36 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

129 omdömen om Hanna Zackariasson

Sedan starten hos Reco 2022
Sara S
Sålde sin stuga med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Hult

Vi vill ge Hanna Zachariasson våra varmaste rekommendationer. Hon hade en tät dialog med oss och meddelade alltid när det hände något. Hanna sålde vår bostad till ett mycket bra pris, var mycket noggrann men det som var viktigt för oss var att vi kände att vi gjorde det hela i vår takt då det var känslomässigt för oss med försäljningen. Vi sålde utan att lägga upp på Hemnet vilket jag tror blev en fördel för både oss säljare samt köpare och dessutom att priset blev rätt, Hanna hade kunskapen och kontaktnätet som möjliggjorde detta. Har bara gott att säga om vår försäljning med Hanna.

Emma H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Ruddalen

Blev bemött bra! Väldigt hjälpsam och tillmötesgående! Hon gjorde hela processen smidig och snabb vilket jag uppskattar. Hon var mån om att informera mig mycket angående bostadsköpet och allt runt omkring samt att hon höll mig uppdaterad under tiden saker var ovissa.

Henrik L
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Ekebäck

Hanna har agerat mycket proffsigt och alltid varit snabb på att svara och agera. Hon har visat prov på att kunna marknaden och hur man säljer hus på bästa sätt. Vi kände oss trygga i Hannas händer och hon drev processen på bästa tänkbara sätt. Hon guidade även oss som säljare i vad vi bör tänka på för att lyckas med försäljningen. Stor tack Hanna!! /Henrik

Cecilia L
Ekebäck

Hanna är myket kunnig och professionell. Tillgänglig under hela processen och såg till att vi hela tiden kom framåt. Erfarenheten och det genuina intresset för sitt arbete var tydlig.

Wilhelm I
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Ekebäck

Trevlig och kunnig mäklare som kan sin sak. Alltid villig att svara på frågor och kunde redan innan mycket om fastigheten och omgivningen. Hon kunde paketera köpet på ett bra sätt.

Anders H
Kaverös

Påläst och har ett fantastiskt engagemang :)

Pirjo L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Kaverös

Hanna är vänlig och effektiv. Väldigt kunnig och noggrann. Hon förklarade tydligt för mig om det var något som jag inte riktigt ”hängde med”. Jag är supernöjd att just hon blev min mäklare. Med vänlig hälsning Pirjo Lindahl

Lotta C
Västra Frölunda

Omtänksam, tillgänglig och stöttande hela vägen.

Anne T

Skriver efter 3/8 hitintills Fantastisk 🌷

Susann S
Köpte sin stuga med hjälp av Hanna Zackariasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Hult

Hanna var otroligt proffsig och kunnig i sitt yrke och området. Var det något hon inte visste tog hon reda på det. Hon ställde upp med visningar på kort varsel även att hon hade semester. Hon var inte påträngande som vissa mäklare kan vara utan gav oss tid i lugn o ro att gå igenom objekten. Hon släpper heller inte taget när affären är klar utan är fortsatt proffsig och behjälplig. Vi rekommenderar starkt Hanna som mäklare.