Snabb och tydlig kommunikation. Målmedveten!
Hanna Zackariasson
Hanna Zackariasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Hanna Zackariasson har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Hanna Zackariasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 246 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanna Zackariasson har haft 20 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
246 omdömen om Hanna Zackariasson
Mycket noggrann, gav information om läget kontinuerligt. Vi är så nöjda att vi låter Hanna även sälja ett hus till som vi har 😃 Hälsningar Susanne
Hanna är en kunnig, omtänksam, tydlig och mycket trevlig mäklare. Hon är effektiv i sitt arbete och mycket bra på att hantera människor. Rekommenderar henne varmt❤️
Hanna är väldigt engagerad, gör försäljningen till både en personlig och professionell upplevelse för såväl säljare som köpare. Hon är empatisk och förstående samtidigt som hon leder det framåt för att få affären i hamn.
Trevlig och kunnig. Kände väl till området.
Trevlig duktig mäklare väldigt engagerad super.
Trevligt bemötande. Lätt att kommunicera med. Alltid nåbar. Uthållig. Vi hade nästan gett upp och tänkte avsluta uppdraget, men Hanna ville fortsätta. "Vi tar en visning till". Och där blev det napp! Snabb kontraktskrivning.
Jag är mycket nöjd med Hanna Zackariassons arbete. Professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Kommunikation var snabb och smidig, och jag kände mig väl informerad från början till slut. Rekommenderas varmt!
Fick ett väldigt fint bedömande av Hanna när vi köpte vår bostad. Mycket nöjda.
Vi fick ett väldigt fint bemötande av Hanna, sympatisk, kunnig och kommunikativ. Ser helheten och vill att alla parter i processen ska vara nöjda. Kan varmt rekommendera Hanna, hon gjorde det lilla extra!