Victor Helgesson

Victor Helgesson

Victor Helgesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Victor Helgesson har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Victor Helgesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 287 omdömen med ett betyg på 4.9. Victor Helgesson har haft 36 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

287 omdömen om Victor Helgesson

Sedan starten hos Reco 2016
Tobias N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Helgesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Ruddalen

Mycket bra och professionell hantering. Lätt att få kontakt med och återkopplar alltid på frågor på ett bra sätt.

Siv Klara Gun-Britt H
Järnbrott

Kunde inte ha fått en bättre service. Vad hade jag som novis vetat om hur jag skall gå till väga om inte Victor hade svar på alla mina frågor

Prabha M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Helgesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Askim

Victor was available for home tour and he provided all information that was needed related to house and procedures. He also clearly explained about the details in the contract both in English and Swedish. Overall we had a good experience with him.

David C
Askim

Victor bemötte oss med stor kunskap och lugn vilket gav oss trygghet i hela processen. Om vi i framtiden ska sälja igen så kommer vi vända oss till Victor, för tredje gången gillt!

Gabriel T
Grimmered

Absolut den bästa mäklaren från första kontakt till kontraktsskrivning. Att välja annan mäklare i västra Göteborg är för mig oförståeligt. Proffsig.kunnigt. Engagerat, snabbt återkoppling och framför allt tryggt genom hela processen är bara några ord som jag kan beskriva Victor med. Jag rekommenderar stark alla att kontakta Victor när det är dags att sälja sin bostad för att uppleva den kompetent och allt som innebär till att göra sitt livs bästa bostadsaffär. Tusen tack Victor evigt tacksam/ Gabriel

Alexandra Josephine A
Ruddalen

Precis köpt lägenhet av Victor och jag har känt mig trygg och lugn genom hela processen. Han är påläst, engagerad och otroligt serviceminded.

Chandrika T
Ruddalen

It was a great and a smooth experience. He helped us buy our first ever home :). Great dedication in getting help every way possible. We were directed to the right people who could answer our questions abt the loans and we also didn't have to worry abt any questions abt the property as he had answered most of them. Thanks again Victor :)

Emma J
Ruddalen

Ska du sälja din lägenhet, ring Victor! Hjälpsam och kunnig, du kan lita på Victor.

Magnus M
Tynnered

Trevlig och kunnig, men var lite seg med återkoppling efter genomförda visningar.

Marielle P
Flatås

Victor är kunnig och väldigt bra på det han gör. En transparent mäklare som man gärna hade anlitat igen!