Victor Helgesson
Victor Helgesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Victor Helgesson har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Victor Helgesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 275 omdömen med ett betyg på 4.9. Victor Helgesson har haft 41 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
275 omdömen om Victor Helgesson
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Helgesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Ett mycket positivt bemötande vid visningen och snabbt och effektivt kontraktsskrivande. Uppföljning efteråt mycket bra.
Bengt Sonesson -
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Helgesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Nu är det andra lägenheten som jag säljer mha Victor. Han är artig, tålmodig och bete sig professionellt. Jag nått inte minimum priset för lägenheten men det är inte pga hans arbete utan så är det marknaden idag och jag inte kunde vänta mer. Eftersom jag skrev avtal på en annan lägenhet som jag måste flytta första August
Trevligt proffsig hantering av hela affären från början till (snart) slut.lyhörd för våra önskemål om upplägg osv . Fått all information löpande och snabbt.
Kort sagt; vi e supernöjda ! Mvh dottern Birgitta som är ombud för Majvi -
Trevlig å sympatisk med glimten i ögat å ett trevligt bemötande
Veldig god kommunikasjon og info hele veien.
Tydlig och trevlig, tog snabbt reda på information jag saknade.
Engagerad, kunnig och påläst. Alltid tillgänglig och mycket trevlig att ha att göra med.
Enkel tydlig informaiton samt väldgt snabb kommunikation.
Jag kände ett stort förtroende från första mötet med Victor. Vi löste uppgiften tillsammans på ett bra sätt med tanke på rådande läge. Vi hade en bra och förtroende givande dialog under resan, Victor har de egenskaper som krävs och behövs för att göra en lyckad affär för båda parter.
Trevligt bemötande och mycket kunnig!!