Victor Helgesson

Victor Helgesson

Victor Helgesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Victor Helgesson har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Victor Helgesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 366 omdömen med ett betyg på 4.9. Victor Helgesson har haft 44 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

366 omdömen om Victor Helgesson

Sedan starten hos Reco 2018
Peter H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Helgesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Järnbrott

Mycket professionell! Gör sin del i hela processen galant och man känner förtroende hela vägen!

Liubov A
Västra Frölunda

Viktor är kompetent mäklare, engagerad, lyhörd och trevlig person. Han var lättillgänglig, tydligt och svarade på alla mina frågor och informerade om försäljningsprocessen i god tid. Jag är jättenöjd och tacksam för hans fantastiska arbete. Mvv Liubov.

Christina A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Helgesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Ruddalen

Bra mäklare! Lugn och fin och ingen stress. Kunnig, hade allt under kontroll👍👍👍👍👍

Alexandra Josephine A
Ruddalen

Kan rekommendera Victor till alla! Han är lugn, trygg och otroligt duktig på sitt jobb.

Lisbeth E
Västra Frölunda

Trevligt bemötande o var lyhörd för mina önskemål

Stina O
Ruddalen

Victor skötte allt från visning till kontraktskrivning med komplicerade förhandlingar på ett oerhört snyggt sätt och jag kände mig trygg hela vägen.

Johan J
Ruddalen

Lugn, trygg och professionell. Victors hantering gav ett lugn i hela processen, rekommenderas varmt.

Theres W
Ruddalen

Så nöjd med Victor! Han var tillgänglig och under hela vår köpprocess och vi kände ett gott stöd. Vi upplevde Victor som engagerad och han hade koll på läget. Jag rekommenderar varmt Victor.

Kathrin T
Ruddalen

Väldigt snabb respons, trevligt och korrekt bemötande. En mäklare som bryr sig om alla detaljer. Kan bara rekommenderas!

Rashid S
Ruddalen

Jag upplevde Victor Helgesson var engagerad och var alltid tillgänglig. Rekommenderar Victor mycket starkt.