Trevlig,lyhörd och tillmötesgående! Liam hjälpte oss att få köpt vårat första hus! Han har återkopplat snabbt, uppdaterat oss när det behövts! Vi kan verkligen rekommendera Liam
Liam Ekvall
Liam Ekvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
.Liam Ekvall har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Liam Ekvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Liam Ekvall har haft 30 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
82 omdömen om Liam Ekvall
Engagerad och professionell mäklare. Vi är mycket nöjda med vårt lägenhetsköp.
Liam var lugn, påläst och tydlig genom hela processen. Han höll oss väl informerade hela vägen. Ett professionellt och tryggt bemötande från början till slut. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Liam!
Allt perfekt. Kan inte bli bättre. Lars-Erik
Behaglig och social person. Tryggt bemötande och upplevs kompetent.
Liam är lugn, saklig, konkret, iderik och profsig i sitt utförande. Dessutom mycket trevlig.
Vi har fått professionell hjälp från första träffen med Liam. Han har varit engagerad och guidat oss och gjort att vår dröm gick i uppfyllelse. Vi är så glada och lite chockade över resultatet. Mvh/ Eva och Inge
Lyhörd, trevlig, samlad, professionell. Ska du sälja någon gång tveka inte att kontakta Liam.
Solveig tycker att Liam var helt underbar. Familjen tyckte Liam var väldigt hänsynsfull i mötet med Solveig. Vi är väldigt nöjda med hans arbete.
Professionell och hjälpsam med affären