Liam Ekvall

Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
4.9
Affärer senaste året

Liam Ekvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Liam Ekvall har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Liam Ekvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Liam Ekvall har haft 33 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

96 omdömen om Liam Ekvall

Sedan starten hos Reco 2023
Henrik W
Köpte sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Torslanda

Liam var grymt flexibel och behjälplig med allt när jag köpte hus genom han. Han gick den exstra milen för mig och det är jag väldigt tacksam för. Väldigt enkel och kommunicera med och snabb i svängarna.

Lars-Gunnar L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Göteborg

Jag gillade Liam direkt när jag väl fick träffa honom. Vi skulle träffas för att han skulle visa mig de tilltänkta objekten och visa runt mig i nybyggprojektet, BRF Kvisljungeby Ängar. Liam, är en mäklare som försökte hjälpa mig att få till mig och möta mina funderingar och villkor för att känna mig nöjd för att kunna genomföra ett köp. Det blev ett smidigt kontraktskrivande och genomförande för mig som nöjd kund.

Anton P
Sålde sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Torslanda

Liam tog sig an försäljningen av vår villa med struktur, engagemang och härlig energi. Han kommunicerade tydligt genom hela processen och var ett uppskattat bollplank i flera frågor vi ställdes inför. Vi kände oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera Liam

Julia S
Centralt

Väldig trevlig och lätt att ha och göra med. Gick igenom allt väldigt noggrant och fick oss att känna oss trygga.

Miranda S
Göteborg

Jag är otroligt nöjd med Liam Ekvall som mäklare och kan varmt rekommendera honom till alla som går i tankarna på att köpa bostad. Från första kontakten har Liam varit professionell, engagerad och framför allt väldigt hjälpsam. Han har varit tydlig genom hela processen, svarat på mina frågor och gjort sitt bästa för att allt skulle kännas tryggt och enkelt. Det jag uppskattat mest är att Liam verkligen har varit tillgänglig och lyhörd. Även när det dykt upp frågor eller saker som behövt redas ut har han tagit sig tid och...

Sture N
Centralt

Inger förtroende och är väldigt kunnig i sitt yrke. Han är mycket proffsig

Mevlude S
Göteborg

Jag tycker att Liam är en väldigt hjälpsam och professionell mäklare. Han är lätt att prata med och förklarar allt på ett tydligt och enkelt sätt så att man verkligen förstår. Han är engagerad, trevlig och alltid väldigt hjälpsam. Jag känner mig trygg med hans hjälp och rekommenderar honom varmt.

Elisabet N
Centralt

Liam ingav oss förtroende direkt vid första kontakt. Han är väldigt inlyssnande , vänlig, tålmodig och otroligt hjälpsam med alla våra frågor. Han har varit stöttande under hela processen enär jag varit ensam i att ta alla beslut. Liam är proffsig och dessutom väldigt väldigt trevlig alltid positiv och glad.

Miranda S

Stort tack till Liam Ekvall för all hjälp genom hela processen! Han har varit otroligt hjälpsam, engagerad och lyhörd från första kontakten. Jag har känt mig trygg hela vägen och verkligen uppskattat att han alltid tagit sig tid att svara på mina frågor och hjälpa mig när det behövts. Är supernöjd och kan varmt rekommendera Liam! ❤️🏡

Jimmy L
Hönö

Liam var vänligt och tydligt och hjälpte oss på ett bra sätt med försäljning av vår fastighet.