Liam Ekvall

Liam Ekvall

Liam Ekvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Liam Ekvall har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Liam Ekvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Liam Ekvall har haft 30 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

82 omdömen om Liam Ekvall

Sedan starten hos Reco 2023
Simon G
Köpte sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Björkö

Trevlig,lyhörd och tillmötesgående! Liam hjälpte oss att få köpt vårat första hus! Han har återkopplat snabbt, uppdaterat oss när det behövts! Vi kan verkligen rekommendera Liam

Maria R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Amhult

Engagerad och professionell mäklare. Vi är mycket nöjda med vårt lägenhetsköp.

Lisa L
Hällsvik

Liam var lugn, påläst och tydlig genom hela processen. Han höll oss väl informerade hela vägen. Ett professionellt och tryggt bemötande från början till slut. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Liam!

Lars-Erik J
Sålde sitt hus med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Allt perfekt. Kan inte bli bättre. Lars-Erik

Mattias F
Hällsvik

Behaglig och social person. Tryggt bemötande och upplevs kompetent.

Eva-Lena J
Hällsvik

Liam är lugn, saklig, konkret, iderik och profsig i sitt utförande. Dessutom mycket trevlig.

Eva S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Liam Ekvall en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Amhult

Vi har fått professionell hjälp från första träffen med Liam. Han har varit engagerad och guidat oss och gjort att vår dröm gick i uppfyllelse. Vi är så glada och lite chockade över resultatet. Mvh/ Eva och Inge

Kate J
Amhult

Lyhörd, trevlig, samlad, professionell. Ska du sälja någon gång tveka inte att kontakta Liam.

Solveig A
Säve

Solveig tycker att Liam var helt underbar. Familjen tyckte Liam var väldigt hänsynsfull i mötet med Solveig. Vi är väldigt nöjda med hans arbete.

Mark P
Amhult

Professionell och hjälpsam med affären