Therese Krafft
Therese Krafft är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
.Therese Krafft har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Therese Krafft har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 421 omdömen med ett betyg på 4.8. Therese Krafft har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det är en livsstil att vara mäklare som jag trivs väldigt bra med!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Driven och engagerad där jag alltid gör mitt yttersta för att leverera det bästa resultatet.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Positiv och glad. Brinner för min yrkesroll och gör det fortfarande efter 15 år i branschen.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Svår fråga. Mina bästa minnen är idag en bank utav lyckade försäljningar med nöjda säljare och köpare.
Vad gör du helst på fritiden?
Är med min familj, tränar och älskar havet, både att bada och åka båt är en storfavorit.
Hur ser din drömbostad ut?
En vit villa vid havet
Vad vet vi inte om dig?
Fart och fläkt, snabba bilar är kul!
2022-03 - 2023-02
421 omdömen om Therese Krafft
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Good listen to the need of customer and awalys have a constuctive proposal,
Always think about the most benifit for both partners' side,
Strong recommadation. -
Therese är grymt mäklare som man kan lita på, Stort tack för ett bra affär i livet!
sålde sitt hus med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Proffsigt utfört arbete! Varmt rekommenderas!
köpte sin lägenhet med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Trevligt bemötande och professionellt agerande mot båda parterna. Gick igenom kontrakt och processer noggrant.
sålde sin lägenhet med hjälp av Therese Krafft en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Therese är proffsig och trevlig. Lätt att få kontakt. Hon överträffade mina förväntningar vid försäljningen av min bostad.
Therese är en fantastisk mäklare med en god förståelse för oss som säljare och våra behov. Hon är mycket professionell och har bred kunskap om fastighetsmarknaden. I dessa turbulenta tider så var det väldigt skönt att ha anlitat en erfaren och kunnig mäklare att luta sig emot. Jag rekommenderar starkt Therese som mäklare då hon varit trygg, informativ och produktiv under hela uppdragstiden.
Jag kan varmt rekommendera Therese till någon som söker en duktig, pålitlig och dedikerad mäklare. Hon har gjort ett fantastisk jobb för oss! Från det första mötet visade Therese en djup förståelse för våra behov och önskemål. Hon har alltid varit tillgänglig för att besvara frågor och ge råd, och jag uppskattar verkligen hennes engagemang och professionalism.
Mycket positiv upplevelse! Snabb återkoppling och Therese är väldigt förtroendeingivande.
Therese skötte allt utmärkt och med imponerande tillgänglighet och service. Mycket förtroendeingivande. Tack!
Jag är så nöjd med Therese och kan starkt rekommendera henne.