Per Lind
Per Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
.Per Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Per Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Lind har haft 39 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
171 omdömen om Per Lind
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Vi sålde vår lägenhet genom Per och vi är mycket nöjda med Pers uppdrag som mäklare. Per var väldigt engagerad genom hela processen och mycket lyhörd för våra önskemål och planer. Trots att vi sålde i en svag marknad är vi väldigt nöjda med utfallet som vi utan tvekan tror beror på Pers engagmang och kunskaper. Vi kan varmt rekomendera Per för den som ska sälja sin bostad.
köpte sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Proffsig och snabb hantering vid försäljning av huset. Snabb återkoppling på frågor. Ordning och reda. Snygga prospekt och sammanställningar av dokument för affären.
Kommer definitivt att anlita Per vid försäljningen av mitt nuvarande hus. -
sålde sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Proffsigt och trevligt bemötande. Trovärdig och ger 100% när han tar sig an ett uppdrag.
köpte sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Mycket trovärdig och kunnig på ett ödmjukt sätt, samt trevlig och hjälpsam.
Tillmötesgående, proffsig, lättillgänglig. Gjorde vårt köp av nya boendet smidigt.
Självklart val att ta Per när vi nu ska sälja vårt hus. -
Per Lind känner sina kunder :)
Väldigt bra, mina förväntningar var stora och dom föll in
Bra, tydlig, saklig.
Helt nöjd med Per. Alltid nåbar alla dagar.... Inget att klaga på.. -
Per gav ett väldigt profisionellt intryck och gav oss gott stöd och goda råd genom hela köp/sälj processen.
Per Lind ger ett förtroendeingivande intryck. Han är vänlig och korrekt.
Förväntningarna förändrades under försäljningens gång men under tiden hade vi, säljare och mäklare men även köpare en kreativ dialog som gjorde det möjligt att sälja lägenheten till ett pris där samtliga blev nöjda.
Jag rekommenderar gärna Per Lind då han är både professionell och ambitiös i sitt bemötande av kunder.
Med vänlig hälsning Eleonora Gröning