Trevlig, proffesionell och duktig på alla sätt!
Per Lind
Per Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
.Per Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Per Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.9. Per Lind har haft 43 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
184 omdömen om Per Lind
Lätt att få kontakt med. Korrekt och saklig.
Han är saklig och kunnig Förklarar bra dom olika stegen i försäljningen Sedan att det gick snabbt är ett stort plus
Saklig , proffesionellt och kunnigt beteende. Både mot säljare och köpare Noga med att alla förstår vad som händer och gäller
Klar och tydlig med vad och hur det kommer att gå till med försäljningen. Svarar utan tvekan på frågor och funderingar kring försäljningen.. Hjälpsam och trevligt bemötande! H/Rolf.
Per gav ett väldigt bra intryck och tog sig tid för att "lyssna för att verkligen lyssna", han svarade sakligt på våra frågor och han var engagerad kring huset samt förutsättningarna för säljaren samt för oss som spekulanter och sedermera köpare. Det märktes tydligt att han har en gedigen erfarenhet och kunskap samt att han verkligen gillar sitt jobb, allt har gått väldigt smidigt. Vi har både använt oss av samt träffat ett många mäklare under åren och vi kan varmt rekommendera Per.
Vi sålde med Per både på en lättsåld marknad för några år sedan och han var nu det självklara valet för oss när vi stod inför en försäljning på en svårsåld marknad. Så glada över att vi gjorde det valet - Lika nöjda båda gångerna! Han har stor erfarenhet, är superproffsig, trygg och strukturerad. Lägger stort engagemang även i det lite mindre objektet. Vi är så nöjda med Per och det var även våra köpare. Kan varmt rekommendera Per!
Per är kompetent, informativ, korrekt, snabb på att återkoppla och trevlig.
Per gav ett mycket fint bemötande på visningen. Visade tomt och hus på ett trevligt vis. Rekommenderas.
Proffsigt bemötande! Lugn och sansad samt väldigt bemötande