Proffesionellt samtidigt som han är personlig. Erfaren & känns tryckt!
Per Lind
Per Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
.Per Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Per Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 309 omdömen med ett betyg på 4.9. Per Lind har haft 71 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
309 omdömen om Per Lind
Även om man som köpare vet att mäklarens uppdrag är för säljaren så kände vi ändå att Per var lyhörd för och tog seriöst på våra frågor, funderingar och genast tog tag i dem. Han var också kunnig om objektet. Per gav ett väldigt seriöst intryck, var professionell i sitt uppdrag, lätt att prata med och gav snabbt återkoppling. Hade det inte varit för Per hade vi nog inte varit husköpare idag. Per agerade på ett förtroendeingivande sätt när vi vacklade utan att på något sätt forcera fram ett beslut från oss.
Toppen bra och snabb service under hela försäljningsprocessen.
Kunnig, tydlig, snabba återkopplingar känns som ett bra stöd när man gör affärer som inte hör till vanligheterna
Han var kunnig, lyhörd och man kände sig väldigt trygg i allt han sa och gjorde. Rekommenderas varmt. Bästa mäklaren som finns.
Vi upplever Per som en mycket förtroendeingivande och erfaren mäklare. Han var informativ och höll oss uppdaterade. Vi känner oss trygga i vårt köp och är glada att det är Per som är mäklaren.
Mycket positivt.Vi har anlitat Per i 17 år i vår familj och alltid blivit trevligt bemötta och fått bästa resultat vid varje tillfälle. Jag kan varmt rekommendera honom.Han överträffar alltid våra förväntningar.
Kunnig, förklarade tydligt och informativt
Väldigt trevlig och tillmötesgående, informativ.
Mycket kunnig, trevlig och alltid tillgänglig, alla ingredienser för att bostadsköpet skall kännas både tryggt och bra.