Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears
1 161

Strax utanför centrala Göteborg vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda. Här sitter Fastighetsbyrån med centralt läge i Amhult, varifrån vi förmedlar bostäder från idylliska Säve i norr hela vägen vidare ut till skärgårdspärlan Rörö längst ut i havsbandet. Här har vi suttit sedan 2005, men för många av oss går...

1161 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sedan starten hos Reco 2013

Joel P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Lilleby

Upplever Lina som kompetent och lugn. Hon var också väldigt hjälpsam med de frågorna vi hade att ställa och aggresiv(på ett bra sätt) under budgivningen. Detta möjliggjorde att budgivningen kunde gå framåt.

Jennifer D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Öckerö

Fantastiskt duktig och professionell mäklare! Vi kände oss hörda och trygga under hela processen av försäljningen av våran lägenhet!

Öckerö

Väldigt trevlig och är väldigt lyhörd

Lisa H
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sandra var lyhörd vad vi sökte, lätt att få kontakt med och snabb återkoppling. Vid köp av fastigheten var hon mycket bra på att gå igenom köpekontraktet och möjlighet att ställa frågor och få bra svar, mycket kunnig och ödmjuk.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla! Så roligt att ni efter mycket visningar äntligen hittade ert radhus! Det kommer blir SÅ bra, ser fram emot att följa renoveringen:)

Björn F
Torslanda - Amhult

Köpte och sålde lägenhet. Marknaden lite trögare vilket gäckade mitt tålamod med Lina höll sig lugn.

Torgny D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Källö-knippla

Korrekt och kunnigt bemötande.

Emelie H
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Lundgren Höij en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Hönö

Maria var en otroligt trevlig och trygg mäklare! Hon tillsåg oss som köpare och säljarnas behov för att skapa en riktigt dröm-affär! Jag tror inte vi hade kunnat få en bättre hantering i det här köpet. Rekommenderar verkligen Maria som var rak, varm, trygg, ärlig, snabbfotad och väldigt trevlig och tillmötesgående! Fem av fem stjärnor :)

Casper K
Hönö

Jag tror inte att man kunde önskat sig mer av en mäklare. Under hela processen var Maria både otroligt service-minded och omhändertagande, från visningen tills kontrakt var skrivit. Vill verkligen tacka Maria för all hjälp under denna resa och kan starkt rekommendera henne till andra.

Andrea U
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundgren Höij en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Hönö

Vi är supernöjda med Maria! Hon är alltigenom proffsig och lotsade oss tryggt genom alla moment i försäljningen. Hon är duktig på att förklara och inga frågor förblir obesvarade. Hon är verkligen engagerad och närvarande från första stund. En mer genuin och seriös mäklare är svårt att hitta. Skulle vi sälja igen att vi hört av oss till Maria direkt.

Chen H
Torslanda - Amhult

Effektiv, tydlig och rak. Jättebra!

Bo A
Källö-knippla

Påläst och professionell. Svarar alltid snabbt alla dagar och dygnets tider.

Senay J
Källö-knippla

Alltid snabb återkoppling. Lyhörd och hjälpsam.

Annika H
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sandra kunde inte vara bättre. Hon är tydlig och mycket kundfokuserad! Lugn och sansad, och lätt att få kontakt med. Är mycket nöjd!! Rekommenderas varmt!

Mårten B
Sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Bohus - Björkö

Seriös, kunnig, stor erfarenhete av området och trevligt bemötande.

Magnus A
Torslanda - Lilleby

Toppen. Svårt att sätta ett betyg. Såldes innan den kom ut på marknaden

Paulina K
Torslanda - Lilleby

Trevlig och serviceinriktad mäklare. Hon fick oss att känna oss trygga genom hela köpet och gav oss kontinuerliga uppdateringar om vart processen befann sig. Mycket nöjda!

Amy S
Torslanda - Centralt

Trevlig, god kontakt med oss med öppen dialog. Tålmodig när det gick lite långsammare än vanligt med vår process.

Birte J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Lilleby

Sandra har varit jättebra hela tiden, både personlig och väldigt kunnig. Ett utmärkt val av mäklare :)

Svar från Sandra Fjällström

Tack Birte, uppskattar att du tog dig tid att lämna omdöme. Vi har haft ett fint samarbete, njut av havet och Koster nu:)

Henrik M
Torslanda - Centralt

Hjälpsam, effektiv, trevlig och professionell.

Ulrika Anette K
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Källö-knippla

Blev bemött helt okej🙂 Hade inga förväntningar, men bra blev det

Niklas B
Torslanda - Amhult

Tack Sandra som skötte köpet exemplariskt. God dialog från början och trygghet i samband med kontraktsskrivningen

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Niklas, så glad att du har hittat till ditt nya hem. Det kommer bli så bra!!!

Leif J
Torslanda - Lilleby

Sandra är ett säkert och tryggt (kompetent) kort inför (och under) försäljningen. Med andra ord: saklig, konkret, strukturerad och påläst, inget tjafs :) Därtill socialt kompetent samt återkopplar hela tiden om läget, tider mm. Vi kan varmt rekommendera Sandra som mäklare. Stort tack!

Svar från Sandra Fjällström

Tusen tack! Tack för ett långt och gott samarbete tillsammans:)

Torslanda - Centralt

Vi köpte hus via Maria och hon är agerade mycket professionellt

Tove Yvonne K
Källö-knippla

Toppen och proffsigt bemötande! Bara positivt allting.

Per F
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Källö-knippla

Jag hade i och för sig höga förväntningar sedan tidigare möte med Andreas. Han svarade med råge upp mot dessa förväntningar och var mycket praktisk och tillmötesgående.

Mari F
Källö-knippla

Mkt trevlig gör sig inte till. Menar vad han säger får förtroende för honom

Fredrik L
Torslanda - Amhult

Otroligt professionell mäklare med många verktyg i sin låda. Vi är väldigt nöjda med hela processen.

Daniel A
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Lina var lyhörd för våra behov och gjorde ett mycket bra jobb när vi sålde vårt hus!

Anne A
Torslanda - Centralt

Lina har haft ett trevligt bemötande och kunnigt guidat oss genom vår försäljning.

Malin W
Torslanda - Amhult

Vi är mycket nöjda med Lina och kommer anlita henne igen om det skulle bli aktuellt.

Ann-Dorit B
Köpte sitt hus med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Trevlig. Finns oftast tillgänglig. Svarar på konstiga frågor man har. Gör sitt jobb bra.

Christian U
Hönö

Andreas var mycket påläst och kompetent. Tydlig och bra på att kommunicera vad som gäller. En bra och trygg upplevelse för oss som köpare.

Adis S
Torslanda - Centralt

Kanon Mäklare Blev bemött på ett fantastiskt sätt , vi kom överens om allt tillsammans , och vi rodde allt i hamn 😊👍 Lina är bäst 😉

Björn F
Torslanda - Amhult

Bra mottagande, tillgänglig och sedan även trygg i kontraktsprocessen.

Anna L
Torslanda - Centralt

Har både köpt och sålt med Maria som mäklare. Det märks att hon kan och har ett stort intresse av sitt jobb. Hon vet marknaden och har stor kunskap om både byggnader och juridiken. Har ett vänligt, rakt och ärligt bemötande. Blir det någon ny bostadsaffär i framtiden är Maria ett självklart val för oss.

Anne A
Torslanda - Centralt

Trevligt och kunnigt bemötande.

Maria L
Öckerö

En engagerad och trevlig mäklare med fokus på att göra kunden nöjd.

Svar från Sandra Fjällström

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Så glad för att allt gick bra för er. Nu väntar en ny bostad:)

Marko K
Torslanda - Centralt

Proffsig, kunnig, hjälpsam, engagerad och mycket trevlig! Maria har varit en klippa genom hela vår process. MVH Marko

Sasa A
Säve

Riktigt proffshjälp. Rekommenderas verkligen.

Monica S
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Hönö

Vi har blivit väl bemötta och har stort förtroende för Jörgen som är en erfaren mäklare. Det har varit en unik situation då vi köpt ett hus och ägaren till det huset har köpt vårt hus. Jörgen har varit en bra mellanhand och vi har haft mycket bra kommunikation. Affären är ännu inte genomförd men vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete.

Isabelle F
Torslanda - Lilleby

Jag är väldigt nöjd och har fått snabb återkoppling och stöd i min bostadsaffär.

Eva E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Otroligt fin omtänksam och hjälpsam. Så tacksam och glad för all hjälp och stöttning jag fått vid köp av bostad <3

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla för fina ord. Uppskattar de mycket. Så glad för er skull!

Hasse Patrik A
Torslanda - Lilleby

Proffsigt bemötande men ändå med värme. Bra pratstunder kring allt. Positiv, kunnig och alltid snabb på att svara när man sökt honom.

Jeanette Linda Marie A
Torslanda - Lilleby

Tålmodig, erfaren och professionell.

Tobias C
Torslanda - Centralt

Mycket positiv och hjälpsam. Rekommenderar Lina till framtida säljare!

Kenth L
Säve

Jörgen är tydlig, transparent och professionell! Vi fick bra vägledning i en fastighetsaffär som av olika anledningar var lite annorlunda och krånglig. Vi kan varmt rekommendera Jörgen som mäklare.

Nathalie S
Torslanda - Centralt

Vi träffade flera mäklare inför försäljningen av vår bostad innan vi träffade just Lina - som blev vår perfect match. Lina har under hela försäljningsprocessen varit väldigt engagerad, driven, lyhörd och tillgänglig som mäklare. Vi hade en målbild som ur ett prisperspektiv kunde uppfattas som hög, men Lina visade stor förståelse för vår situation och gav inte upp förrän vi nådde hela vägen dit vi ville. Vi är oerhört tacksamma för Linas arbete och rekommenderar henne väldigt varmt. Alla borde få möjlighet att anlita en mäklare som Lina!

Jonas F
Torslanda - Centralt

Engagerad, proffsig och trevlig mäklare

Anna B
Torslanda - Centralt

Lina var väldigt lyhörd för mig och mina önskemål på mitt framtida hem. Hon kom med rekommendationer och tips på kommande objekt. Lätt att prata med, inbjudande och välkomnande.

Zoran M
Torslanda - Andalen

Professionell med personlig kontakt samt mycket trevligt bemötande. Rekommenderas starkt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️