Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Strax utanför centrala Göteborg vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda. Här sitter Fastighetsbyrån med centralt läge i Amhult, varifrån vi förmedlar bostäder från idylliska Säve i norr hela vägen vidare ut till skärgårdspärlan Rörö längst ut i havsbandet. Här har vi suttit sedan 2005, men för många av oss går relationen till Torslanda och öarna längre tillbaka än så.

Vi vet att varje affär är unik och vi jobbar med personligt engagemang och affärsmässighet i varje bostadsaffär för att den ska bli framgångsrik och trygg för alla parter. Vårt nära samarbete med Swedbank ger dessutom dig som kund möjlighet till enkel och förmånlig finansiering

Kontakta oss för att boka rådgivning eller en fri värdering av din bostad!

Utmärkelser

768 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sedan starten hos Reco 2013
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-03-29 Verifierad kund
    Vi blev väldigt bra bemötta av Anna, efter vi hade skrivit på kontraktet hörde Anna av sig och frågade hur det hade gått ( eftersom hon inte kunde närvara vid kontraktsskrivningen) det visar att hon bryr sig om sina kunder.
    Vi är väldigt nöjda med Anna och rekommenderar henne varmt!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-03-27 Verifierad kund
    Väldigt fint bemötande, lätt att prata med... lätt att få tag på... svarar alltid på sms och telefonsamtal!
    Rekommenderar Anna varmt!!!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-03-20 Verifierad kund
    Duktig och lyhörd säljare som visade intresse och förmedlade bostadens bra sidor.
    Både före, under och efter försäljningen fick vi toppenhjälp!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-03-17 Verifierad kund
    Otroligt trevlig, inlyssnande, engagerad och fantastisk mäklare som hjälpte oss med både köp och försäljning
    2023-03-07 Verifierad kund
    Bra mäklare, seriös saklig tydlig.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    • Torslanda - Amhult
    2023-03-02 Verifierad kund
    Sandra är en varm och trevlig person och vi har haft en bra kontakt hela försäljningsperioden.
    Trots tuffa tider på bostadsmarknaden så har Sandra envist försökt att hitta olika lösningar.
    Jag kan hjärtligt rekommendera henne.
    2023-02-28 Verifierad kund
    Trevlig, korrekt o hjälpsam! Inga problem med någonting, utan allt gick väldigt smidigt!
    Mvh
    Lena Bay
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundgren Höij en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-02-22 Verifierad kund
    Hon är världens finaste, ärligaste, en riktig krigare som alltid höll upp vårat hopp och kämparglöd även om det gick trögt i denna marknaden . Ska man anlita en mäklare så är det Maria alla dagar i veckan . Hon är helt klart bäst !
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Maria Lundgren Höij en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-02-22 Verifierad kund
    Med vänlighet, uppriktighet och professionalism.
    Vi hade höga förväntningar då detta är ett av de största beslut man tar i livet. Maria levde verkligen upp till alla våra förväntningar.
    Mycket bra kommunikation, Maria hjälpte oss med att besvara våra frågor och vi fick bra information löpande under hela förloppet. Detta kändes tryggt och bra för oss som köpare.
    Vi rekommenderar Maria till 100% pga hennes engagemang, professionalism och trevlighet.
    • Torslanda - Hällsvik
    2023-02-13 Verifierad kund
    Maria har varit helt fantastisk före, under och efter hela processen i samband med vårt husköp.
    Alltid tillmötesgående och tillgänglig, ställt upp med kort varsel och tagit reda på alla svar vi efterfrågat + lite till.
    Kan inte annat än att ge Maria våra bästa rekommendationer!

Tack Maria!
    Gilla
  • köpte en tomt med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-01-27 Verifierad kund
    Trovärdigt, tydligt och trevligt bemötande!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-01-23 Verifierad kund
    Det har varit helt okej, informerade. Har varit aktiv
  • skrev om Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-01-18 Spontant omdöme
    Innan vi bestämde oss för Maria kollade vi
    (3 syskon)med flera aktörer på marknaden, vi var alla för att välja Maria. Maria har varit en positiv kraft genom hela processen och alltid funnits tillgänglig för support och synpunkter. Hon har även levererat på hög nivå efter kontraktet skrivits på och hon säkrat sitt (välförtjänta) arvode, vilket inte alla säljare gör.. Skulle jag ännu en gång behvöva en mäklare i Torslanda skulle jag inte tveka att kontakta Maria. Tack och all heder till dig Maria!!
    Gilla
  • skrev om Maria Lundgren Höij en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2023-01-18 Spontant omdöme
    Professionell, mycket trevlig, engagerad och hjälpsam. Stor kunnighet om allt vi behövde veta vilket ger en stor trygghet för oss som säljare. Tillgänglig och återkom alltid så fort hon kunde om hon var upptagen.
    Vi är supernöjda med Maria och kan varmt rekommendera henne. Blir det aktuellt med försäljning igen kommer vi absolut att anlita henne.
    2022-12-26 Verifierad kund
    Anna har gett ett professionellt och engagerat intryck och arbete från start. Vi är jätte nöjda med hennes arbete speciellt under denna tid på marknaden. Vi upplever att vi fått ett bra bemötande från början och hade gärna rekommenderat henne till familj och vänner.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Willerstrand en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2022-12-24 Verifierad kund
    Levde upp till mina förväntningar och var proffsig i sitt utförande
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Julia Eriksson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2022-12-23 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande då hon förstod mina önskemål

God jul och gott nytt år
    Gilla
  • sålde en tomt med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    • Torslanda - Tumlehed
    2022-12-19 Verifierad kund
    Att mäklaren är tydlig med uppdragets innehåll.
    Att mäklaren uppdaterar kontinuerligt i tiden så jag känner mig uppdaterad.
    Att mäklaren har bra kännedom om aktuella försäljningar och sålt hus i området och hela tiden följer utvecklingen i området.
    Att mäklaren är tydlig mot spekulanter om vad som gäller vid köp och vad som finns som förutsättningar vid själva försäljningar.
    2022-12-16 Verifierad kund
    Maria har varit väldigt engagerad i den fastighetsaffären. Maria har alltid varit tillgänglig och återkommit snabbt med svar och information.
    Maria fixade extra visning för oss, och har varit ett fantastikt stöd under hela processen.
    2022-12-14 Verifierad kund
    Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag fått av Anna! Hon har guidat mig genom bostadsaffären på ett tryggt sätt. Alltid trevligt bemötande och snabba svar på de frågor som uppkommit.
    • Öckerö
    2022-12-10 Verifierad kund
    Jörgen är en väldigt trevlig och kunnig mäklare vi har anlitat han tidigare med bra resultat vi känner oss trygga med Jörgen
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2022-12-02 Verifierad kund
    Sandra har sedan dag 1 varit helt fantastisk. Jag har blivit så fint bemött! Hon har alltid funnits tillgänglig och hjälpt mig med, inte bara bostadsköpet, utan alla mina funderingar och frågor genom hela processen. Man känner sig trygg i hennes händer och är så tacksam att hon var mäklaren i mitt första bostadsköp!
    2022-11-14 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett bra sätt och vi hade en bra snabb kommunikation. Det kändes jätte bra med att Sandra skötte vår försäljning.
    2022-11-09 Verifierad kund
    Bästa tänkbara mäklare, tryggt hela vägen till försäljning! Hel nöjd, kunde inte ha varit bättre!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2022-11-07 Verifierad kund
    Sandra hade mycket bra och professionellt bemötande.
    2022-11-02 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande, proffsigt agerande och på det hela en positiv upplevelse.
    2022-11-01 Verifierad kund
    Mycket professionellt och trevligt bemötande. Maria hade koll på allt, var väl organiserad och svarade alltid snabbt så fort vi hade frågor.

Att sälja ett hus samtidigt som Riksbanken höjer räntan med 100 punkter visade sig inte vara det lättaste, men tack vare Marias driv och engagemang hade vi tre visningar med bra uppslutning, och vi fick sålt huset till ett pris som vi är nöjda med.

Sammanfattat så är vi otroligt nöjda med Maria och Fastighetsbyrån Torslanda Öckerö.
    2022-11-01 Verifierad kund
    Jörgen ger ett lugn och erfaret intryck, vilket vi upplevde som väldigt positivt förtroendefullt. Han är tydlig och rak kring frågor och annat, lätt att få tag på, gav snabb återkoppling på frågor och annat.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    • Torslanda - Andalen
    2022-10-31 Verifierad kund
    Andreas har ett sällsynt förtroendegivande sätt att förmedla. Lyhörd, pålitlig och är naturligt trevlig. Rekommenderas varmt.
    2022-10-28 Verifierad kund
    Vi är jätte nöjda hittills med både bemötande och hur vi hanterats både som köpare och säljare.
    Vår upplevelse är att Anna på ett professionellt sätt gett oss realistiska råd och tips under köpstadiet.
    Vi har känt oss ärligt behandlade och fått kontinuerligt med återkoppling.
    2022-10-28 Verifierad kund
    Sandra Fjällström är enligt mig en trygg, stabil och kunnig mäklare.
    Genom sin erfarenhet gav hon oss som säljare bra stöd med realistiska förväntningar genom hela processen.
    Hon var även flexibel och snabb i alla återkopplingar vilket var av stor betydelse för mig speciellt i den stundande oro som hastigt kom att prägla bostadsmarknaden.
    För mig är hon ett självklart val och jag rekommenderar henne varmt.
    2022-10-28 Verifierad kund
    Superbra och supertrevlig, kan varmt rekommendera Sandra till många som antingen ska sälja sin bostad eller söker bostad 🤗
    2022-10-27 Verifierad kund
    Vi kan varmt rekommendera Anna Willerstrand som mäklare.
    Hon er en kunnig och engagerad mäklare. Bra bemötande, lätt att tala med och hela försäljningen av bostaden gick snabbt och smidig, alla förväntningar uppfylldes.
    2022-10-20 Verifierad kund
    Anna va kanon snabbt o lätt gick affären. Inget klaga på o gott kaffe också.
    2022-10-19 Verifierad kund
    Julia har varit trevlig o proffsig hela tiden . Alltid ringt tillbaka om vi sökt henne ….har oxå väldigt bra koll på allt runt om kring ..med henne känner man sig väldigt omhändertagen .
    2022-10-17 Verifierad kund
    Proffesionellt och trevligt bemötande.

I en prövande tid för försäljningar av bostäder upplevde jag att Anna jobbade brett med att leta spekulanter och att marknadsföra min lägenhet. Anna visade fingertoppkänsla i prissättningen av lägenheten och som jag upplevde det i diskussioner med spekulanter.

I slutändan blev det affär på en prisnivå jag som säljare var nöjd med och troligen även köparen.
    2022-10-05 Verifierad kund
    Kör på som ni gör det har ni gjort bra hittills
    Med vänlig hälsning, Rickard
    2022-09-28 Verifierad kund
    Hon är väldigt mjuk å fin i sin framtoning och hon hjälpte oss att ha realistiska prisförväntningar
    2022-09-26 Verifierad kund
    Sandra har varit supertrevlig och väldigt professionell under hela processen. Har som köpare känt mig trygg från första stund då hon varit påläst och kunnat svara på mina frågor. Kan varmt rekommendera Sandra som mäklare.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2022-09-21 Verifierad kund
    Han var bra, tydlig och hjälpsam.
    2022-09-20 Verifierad kund
    Sandra är proffesionell innom sin branch. Alltid på och har koll på läget. Våran försäljning gick på 1 månad från första mötet. Visserligen med en kanon säljare men ändå. Nej skämt o sido skall ni sälja radhus e hon en av de bästa jag har jobbat med.
    2022-09-20 Verifierad kund
    Till en början var allt väldigt bra. Serviceminded och var flexibel med visning. När allt var klart fick jag minde hjälp. Så upplever jag det.
    2022-09-11 Verifierad kund
    En utmärkt bra mäklare som kan svara på alla frågor som vi har
    2022-09-10 Verifierad kund
    Bra bemötande. Tydlig i informationen. Snabb återkoppling
    2022-09-09 Verifierad kund
    Andreas Paulson gick igenom allt så man förstod han är mycket kunnig i sitt område. Lätt och kunnig person
    • Bohus - Björkö
    2022-09-08 Verifierad kund
    Klar, korrekt och snabb och därtill kunnig och trevlig
  • Darja S
    2022-09-06 Verifierad kund
    Så lugn och tillmötesgående person, fantastisk trygg och trevlig mäklare.
    • Öckerö
    2022-09-05 Verifierad kund
    Bra service, svarar på mail, sms och i mobilen. Om hon är upptagen så återkommer hon asap. Kunnig och påläst.
    2022-09-02 Verifierad kund
    Enkel att ha och göra med, lättillgänglig på telefon, positiv och glad.
    Gilla
  • sålde en tomt med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
    2022-08-30 Verifierad kund
    Professionellt bemötande. Tillgänglig och kunnig.