Jag är mycket nöjd med Lina Erlandsson. Hon var mycket tydlig i sin kommunikation, höll mig uppdaterad genom hela processen och visade ett stort engagemang. Försäljningen gick bra och slutpriset överträffade mina förväntningar. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan varmt rekommendera Lina Erlandsson till andra som ska sälja.
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Strax utanför centrala Göteborg vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda. Här sitter Fastighetsbyrån med centralt läge i Amhult, varifrån vi förmedlar bostäder från idylliska Säve i norr hela vägen vidare ut till skärgårdspärlan Rörö längst ut i havsbandet. Här har vi suttit sedan 2005, men för många av oss går...
1070 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Sedan starten hos Reco 2013
Våra förväntningar var att Lina skulle hjälpa oss att hitta en bostad utan trappa och det löste sig väldigt snabbt då hon fick in ett objekt i samma förening som vi nu bor i. Hon ordnade med visning ganska omgående och hjälpte oss också med kontakt med Swedbank. Lina är saklig, rak och struk-turerad och vi kan rekommendera henne.
Väldigt trevlig, social och kunnig, Ordade en otroligt smidig affär
Hej, Jag upplevde Maria som positivt engagerad och lyssnade till vad vi ville med vår försäljning, allt gick fort och smidigt och vi kände oss nöjda. Hälsningar//Ellinor
Jag hade träffat Maria i samband med en tidigare värdering av huset, på någon visning av annat objekt samt vid ett seminarium anordnat av Swedbank och Fastighetsbyrån, så jag kände henne därför sedan tidigare. Baserat på den erfarenheten så valde vi Maria som mäklare för vårt hus.
Lina is very energized and driven broker, proposing different selling tactics during the slow market boosting the sale process forward. The feedback from Lina was very appreciated and helped us to sell somewhat specific apartment for a good price.
Mycket smidig och professionell process med ett trevligt bemötande av både Andreas Paulsson och Sandra Fjällström
Som jag ville bli bemött. Få den hjälp jag behövde. Detta stämde. Mycket bra.
Maria är en fantastisk person som hela tiden var närvarande, tillgänglig och mkt lyhörd. Samt levererade högst möjliga service. Väldigt påläst och kunnig angående den lokala marknaden. Maria lyckades sälja vår fastighet genom sina egna plattformar utan att vi behövde betala dyra pengar till Hemnet. Hela affären från första kontakt, besiktning, fotografering, all info till objektet, visningar och försäljning samt avtal med de nya ägarna tog exakt 30 dgr. Mkt effektivt och vi fick hela tiden information vi telefon, SMS och...
Tydlig och snabb kommunikation
Trevlig, ärlig och erfaren mäklare som kan sina saker
Hej! Lina var ett mycket stort stöd i min säljprocess. Närvarande, ständigt beredd att svara på mina frågor och funderingar. Empatiskt och med fingertoppskänsla coachade hon mig fram till målet. Jag är ganska nöjd, om man säger så!😌
Lina was incredibly communicative throughout the house-buying process, She kept me informed about every development. She has impressive negotiation skills, she managed to lower the asking price significantly with the knowledge of market trends. She let go property for several viewings for the benifit of seller which shows she is very professional. As a first-time home buyer, she also educated me about each step and her guidance in understanding the mortgage process was very helpful. She expedited the paperwork and coordinated very well leading to a quick sale. I am very pleased with Lina !!!
Sandra har varit jättebra, lyhörd, hjälpsam, proffsig och snabb i kommunikationen. Vi är väldigt nöjda och glada!
Tack snälla Camilla! Så roligt att få hjälp er med köp av en riktig pärla. Vilken härlig sommar ni kan se fram till:) Hälsningar Sandra
Väl genomförd försäljning. Positivt att budgivningen startade först några dagar efter visningen.
Jörgen gav ett mycket professionellt intryck och var lugn och tillgänglig under hela processen. Det kändes tryggt och stabilt och han var väl påläst om objektet och området.
Trevlig och lyhörd, jag fick bestämma det mesta om hur jag ville min försäljning skulle läggas upp.och utföras. 2 veckor efter fotografering var huset sålt och köpekontraktet påskrivet. Och jag och köparna var nöjda.
Min förväntningar på mäklaren överträffades med råge. AP har hela vägen informerat och hållit oss uppdaterade om vad som hänt och vad som står i tur att ske. Vi har känt oss omhändertagna, mycket vänligt bemötta och väl informerade. Jag upplever AP vara kunnig och mycket seriös. Påläst och van i alla frågor som kommit upp. AP s varma personlighet har ”färgat” våra möten och sammankomster, och även gjort det lätt att ta upp lite svårare frågor. I svårare frågor har vi fått rak och tydlig information, vilket uppskattas...
Jörgen har varit kanon hela vägen. Han är alltid tillgänglig när jag ringer med frågor och funderingar, och är alltid trevlig och kunnig att prata med. Högsta betyg.
Trevligt bemötande. Lätt att komma i kontakt med. Finns inget att klaga på
Tack snälla för att du tog dig tid att lämna omdöme. Uppskattas mycket! Så glad att jag kunde hjälpa till. Hälsningar Sandra
Vi blev väl bemötta av Andreas på ett korrekt och bra sätt. Allt har fungerat enligt våra förväntningar. Är enbart positiva. Vi vill också nämna Sandra som hjälpt oss väldigt mycket med flera visningar m m och som vi känt stort förtroende för. Så sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda.
Väldigt lugn och trevlig. Lät oss i lugn och ro kolla runt utan att vi kände någon press. Väldigt tillmötesgående och förstod att vi jobbar och inte alltid kan svara i telefon med en gång. Tydlig. Löste inflyttningsdatumet så vi var nöjda. Överlag en väldigt positiv upplevelse av person. Vi har tidigare träffat andra mäklare som inte varit lika bra.
Super bra. Både köpt och sålt hus med maria
Fem av fem på allt! Sandra har länge vetat om att vi varit på g att sälja men vi har väntat ut rätt objekt och hon har ständigt uppdaterat oss när intresse visats för vår bostad. När det väl va dags att sälja så har hon arbetat på ett professionellt sätt och vi är supernöjda och har alltid känt oss så trygga med att vi valde just Sandra som mäklare⭐️
Ursäkta sen återkoppling, hade helt missat ditt fina omdöme!!! Tack snälla Nikita. Så glad att vi kunde hjälpa er med både försäljning och ny jättefin bostad!
Mycket trevlig och hjälpsam. Empatiskt, och kunnigt lotsade hon fram mig till köpet av lägenheten. Jag kände att jag gjorde en bra affär, tack vare hennes stora engagemang. Bra jobbat Lina!
Vi är jättenöjda med hela försäljningen, Sandra är en jättebra mäklare!
Tack snälla! Så spännande med er flytt, det kommer bli så bra!
Sandra är professionell, kunnig och har ett mycket gott bemötande och skapar trygghet i samband med försäljning och köp av fastighet.
Tack själv för ett bra samarbete Eva, så fint att få hjälpa er!
Super proffsig! Jätte härlig och trygg
Tack snälla Victoria, så roligt att ni har " hittat hem" igen. Ni kommer få det så fint där, det är jag säker på!
We had a great experience working with Sandra Fjällström when buying our home. She is professional, attentive, and made the entire process smooth and stress-free. Her expertise and support gave us confidence every step of the way. We highly recommend Sandra to anyone looking for a dedicated and reliable real estate professional! Irina Moncheva and Angel Monchev
Thank you so much Irina & Angel , so glad that I could help you and you really find a nice apartment in Torslanda!
Mycket trevligt, sakligt och tillmötesgående bemötande! Snabb i återkoppling i samtliga frågeställningar, stora som små!
Tack snälla Leona, så tacksam för att du tog dig tid att lämna omdöme. Ni kommer att få en underbar sommar på Knippla!
Sandra har tagit sig ann sitt uppdrag på bästa möjliga sätt
Tack snälla, uppskattar att ni lämnar omdöme och att jag har fått hjälpa er med två försäljningar:)
Sandra är en väldigt kunnig och empatisk mäklare som hjälpt oss vid frågor som uppkommit och varit ärlig vad vi kan förvänta oss.
Tusen tack Nathalie, ett fint samarbete från er sida! Tacksam att jag fick hjälpa till att förmedla ert fina radhus!
Vi är väldigt nöjda med Maria då hon verkligen tog hänsyn till vårt behov och situation. Rekommenderar!
Det kändes tryggt att sälja min lägenhet med Sandra som mäklare, då hon hela tiden varit professionell, trevlig, noggrann och lugn. Hon har kommit med bra tips längs vägen och lägenheten såldes inom relativt kort tid efter annonsering. Jag rekommenderar definitivt Sandra som mäklare och skulle höra av mig igen om försäljning av annan bostad blir aktuellt framöver.
Tusen tack Jennie, så fint att få vara med på både sälj och köp resan, ibland går det snabbt:)
Lina har varit hjälpsam då jag letat efter nytt boende. Hon har varit påläst och återkopplat eventuella frågeställningar snabbt. Jag upplever att jag kunde bolla med henne genom hela processen och kände mig trygg då jag köpte bostad med henne.
Maria är en otroligt professionell och kunnig mäklare. Det var ett självklart val att anlita henne då hon sålt bostad åt oss tidigare. Hon har levererat trots helt olika förutsättningar på bostadsmarknaden. Utöver detta har hon värnat om våra önskemål, varit flexibel och inkännande samt kommit med värdefull input under pågående försäljningsprocess. Att hon är nogrann, erfaren och kommunikativ får både köpare och säljare att känna sig trygga. Utöver detta har hon alltid gjort det lilla extra mellan försäljningar och varit stöd i nytt bostadssökande. Kan varmt, varmt rekommendera Maria.
Vilken otrolig duktig mäklare! Entusiastisk, glad, engagerad, professionell och mycket kunnig i många områden bland annat ombyggnation vilket gjorde att vi fick väldigt snabbt mycket stort förtroende för henne. Hon ringde dagen efter försäljningen för att se hur vi mådde därefter, om vi var nöjda och så vidare. Kan mycket varmt rekommendera Maria!
Professionell, lugn och trygg.
Fantastiskt mäklare. Tydlig och noga.
Lina hjälpte mig att sälja min lägenhet i rekordfart. Från vårt första möte så var lägenheten såld efter 2 veckor. Lina gav sitt allt för att det skulle bli en så bra försäljning som möjligt och fanns alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera Lina om ni ska sälja ert boende!
Maria var tillgänglig och behjälplig för alla frågor. Hon visade på god kännedom om området och agerade professionellt och med transparens från visning till kontrakskrivning. Kan varmt rekommendera Maria.
Guidade oss kunnigt genom processen från första möte till påskrivet säljkontrakt. Var alltid nåbar,för alla frågor.
Trevlig, korrekt och proffsig.
Sandra är mycket trevlig och kunnig. Hon är mån om att både säljare och köpare ska känna sig lyssnade på och känna sig nöjda. Hon kommer aktivt med tips och påminnelser om vad man ska tänka på. Vi är mycket nöjda med Sandra, som nu både hjälpt oss att köpa och sälja.
Tack snälla för fint omdöme. Nytt kapitel med större bostad och nytt område:). Tack för ett fint samarbete!
Trevlig och professionell, svara snabbt vid frågor eller funderingar.
Tack snälla Jesper! Så roligt att få vara med och förmedla er första bostad:)
Allt gick så smidigt! Snabba svar och återkopplingar på frågor vi hade vi är så himla nöjda med Maria! 10 av 10 🌟
Professionellt bemötande från första kontakt till kontraktskrivning. Har inget att klaga på, bra visning bra information om processen hela tiden.
bra kommunikation ,engagerad,påläst
Lina är både kunnig och trevlig, svarar alltid snabbt och på alla våra frågor, hon är väldigt hjälpsam och lätt att ha att göra med. Köpet av bostaden har känts väldigt tryggt och smidigt tack vare Lina. Vi är jättenöjda!