Fastighetsbyrån Lerum

• BadgeThirteenYears
1 805
4.8
Ring 0302-150 00 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån och Lerum. I denna kommun hittar du ett rikt förenings- och friluftsliv men också centrum med ett stort urval butiker och restauranger. I Lerum har du goda pendlingsmöjligheter både till Göteborg och Alingsås samtidigt som du bor naturnära. Låt oss på Fastighetsbyrån sköta din bostadsaffär om...

1805 omdömen om Fastighetsbyrån Lerum

Sedan starten hos Reco 2013

Björn J
Floda

Carina har bemött oss på ett professionellt och trevligt sätt. Visning av lägenhet och kontraktskrivning gick smidigt och under trevliga former. Vi är nöjda.

Gunilla Caroline Margareth J
Floda

Bra bemötande. Kunnig i sitt arbete

Robert R
Floda - Hästhagen

Pontus är en duktig mycket kompotent mäklare. Inger ett mycket starkt förtroende i sitt arbete. Kommer varmt rekomendera Pontus till vänner och bekanta. Nästa husaffär så är Pontus våran givna husmäklare. En riktigt go göbbe 😄

Svar från Pontus Samuelsson

Ett jättetack för era fina ord, och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa er med er bostadsaffär! Stort lycka till med er nästa bostad! Vi ses snart igen.

Ingalill A
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Lang en del av Fastighetsbyrån Lerum
Floda

Jimmy är väldigt lyhörd, ambitiös, kunnig och har enkelt att samarbeta. Kanske en naturlig begåvning? Dessutom ett stort kontaktnät, vilket är en stor fördel. Det märks att Jimmy älskar sitt yrke. Det kan ju inte gå fel då! Värdsklass. Ingalill & Peter Ask

Ruth N
Lerum - Centralt

Mycket proffsigt bemötande. Hjälpsam med allt. Kan varmt rekommendera henne.

Mikael B
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum - Hulan

Bra, trevligt professionellt bemötande. Mäklaren var väl insatt i objektet och kunde svara utförligt på alla frågor.

Kjell G
Sålde sitt hus med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Gråbo - Lekstorp

Är helnöjd med pers jobb kunde ln̈te varit ɓättre

Lennart S
Gråbo

Vänligt och professionellt bemötande. Eftersom vi inte hade så stora förväntningar första gången vi träffades så levde Martin med råge upp till mina önskemål. Jag är nöjd med mina möten med Martin och det sätt han har hjälpt mej.

Eva-Kristin G
Sålde sitt hus med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Gråbo - Lekstorp

Mäklaren var trevlig och lyssnade på vad vi tyckte. Han verkade veta hur försäljningen skulle planeras och affären avslutades snabbare än vi räknat med.

Stefan J
Gråbo

Fantastisk bra och tillmötesgående mäklare. Alltid tillgänglig med snabba svar. Kunnig och seriös. Rekommenderas.

Ola H

Tillmötesgående. Serviceinriktad

Fanny D
Köpte sitt hus med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Gråbo - Lekstorp

En trevlig, bemötande och stöttande mäklare som är duktig och intresserad av sitt jobb. Som köpare kände man sig sedd och förstådd samt att Per var noga med att stämma av både frågor men också stämma av känslor och tankar.

Leo T
Gråbo

Pålitliga och snabba svar. Grymt nöjd

Kent O

Mycket kompetent, hjälpsam,trevlig. Alltid tillgänglig. En fin och bra människa

Susanne O
Gråbo

Alltid lika hjälpsam och tillmötesgående. Snabb på att återkoppla . Det här är tredje hus/lägenhetsaffären vi har gjort med Martin.Blev väldigt glada när vi såg att han skulle ansvara för Bäckamadens försäljning. En proffsig mäklare! /Susanne

Maria Elisabet Pernilla Ö
Gråbo

Fint bemötande, flexibel och kunnig. Skapar trygghet i hela situationen. Jag är nöjd som helhet.

Michael Z
Gråbo

Han är en underbar tycker jag, han är lyhör och hjälpsamma.

Carianne N
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Lang en del av Fastighetsbyrån Lerum

Jag är mycket nöjd med Jimmy Lang som mäklare och kan varmt rekommendera honom. Jag blev bemött på ett professionellt och engagerat sätt och kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Min förhoppning var en smidig och effektiv försäljning med tydlig och löpande kommunikation, vilket Jimmy levde upp till på bästa sätt. Jag är mycket nöjd med såväl bemötande som slutresultat och vill rikta ett stort tack till Jimmy för ett mycket väl utfört arbete.

Gudbjörg F
Lerum - Centralt

Proffesionellt bemötande och engagerad . Man får svar på alla sina frågor och man känner sig trygg i sitt köp av bostad Kan varmt rekommendera Carina och fastighets byrån i Lerum .

Olivera J
Köpte sitt hus med hjälp av Elenor Fehrm en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum

Flexibel och snabba svar. Jobbade effektivt och alltid trevligt bemötande

Harry G
Sålde sitt hus med hjälp av Pontus Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Lerum

Jag kan varmt rekommendera Pontus Samuelsson! Han har varit otroligt hjälpsam, lyhörd och alltid snabb med återkoppling. Hans kommunikation har varit tydlig och transparent genom hela processen, och arbetet han utfört har varit mycket väl genomfört. Slutresultatet motsvarade precis min vision och jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen. En mäklare som verkligen levererar på alla nivåer

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för dina fina ord och för att du gav mig förtroendet att hjälpa till med försäljningen! Det är roligt att höra att du är så nöjd. Jag önskar all lycka framåt.

Hans S
Sålde sitt hus med hjälp av Elenor Fehrm en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum

Vi är mycket nöjda med Elenor som mäklare. Genom hela försäljningen upplevde vi henne som professionell, tålmodig och lyhörd för våra önskemål. Elenor var ärlig och gav oss rimliga förväntningar . Hon var skicklig på att driva processen framåt, men gav oss samtidigt det utrymme för eftertänksamhet som vi behövde. Vi kan varmt rekommendera Elenor till alla som söker en mäklare.

Patrick O
Köpte sitt hus med hjälp av Pontus Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Lerum

Trevligt och proffsigt bemötande från start till signat kontrakt. Rekommenderar han starkt!

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för era fina ord och grattis igen till ert nya fina hus!

Adina Z
Köpte sitt hus med hjälp av Pontus Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Lerum

Vi är väldigt nöjda med Pontus som var professionell, kunnig och tillgänglig genom hela affären. Han var tydlig i sin kommunikation och skapade ett stort förtroende. Vi kände oss trygga från visning till kontraktsskrivning. Rekommenderas!

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för era fina ord och grattis igen till ert nya fina hus!

Marie-Louise R
Gråbo - Lekstorp

Pontus har med stort engagemang tagit sig an uppgiften att sälja vårt hus. Han har hållit oss informerade om hur processen framskridit. Och slutligen, vårt hus har sålts till ett acceptabelt pris.

Svar från Pontus Samuelsson

Tack så mycket för era fina ord och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa er med er försäljning!

Julia N
Köpte sitt hus med hjälp av Elenor Fehrm en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum - Centralt

Allt fungerade bra och processen var smidig. I vissa delar hade vi önskat en mer engagerad kommunikation, men i övrigt är vi nöjda.

Jesper Å
Lerum - Centralt

Carina har uppvisat en utomordentligt professionell hållning genom hela försäljningsprocessen av min fastighet. Hennes tålamod, målmedvetenhet och strategiska approach har varit avgörande för ett framgångsrikt utfall. Jag rekommenderar henne utan tvekan och skulle med största förtroende anförtro henne åt min allra närmaste vän.

Mikael G
Lerum - Centralt

Mycket bra mäklare. Trevlig, glad och duktig på det hon gör! Finns inget att anmärka på när det kommer till min upplevelse om hur hon sköter fastighetsaffärer.

Frida M
Lerum - Centralt

Hjälpsam, trevlig och tillmötesgående. Använt Carina 3 gånger både vid köp och försäljning. /Catarina (ombud för Pers försäljning genom fullmakt)

Gunnel A
Lerum - Centralt

Carina var lugn, kunnig, proffsig och lyhörd. Litade helt på hennes kompetens vid försäljningen. Lyssnade på oss som säljare men lämnade sin syn på olika saker som kunde öka försäljningvärdet.

Mats A
Lerum - Centralt

Carina har en glad och öppen personlighet som ger förtroende i en för privatperson viktig affär, vilket då är mycket viktigt. Hon har också stor erfarenhet av mäklarjobbet och hanterar allt det på ett professionellt sätt utan att vara opersonlig.

Roland E
Gråbo - Centralt

Pontus är mycket trevlig och positiv. Vi fick tips och råd om hur vi skulle förbereda oss inför försäljningen. Vi fick ett bud som vi accepterade. Vi är mycket nöjda med Pontus och hans arbete.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni ville ge mig förtroendet att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. Passar också på att önska er god jul och ett gott nytt år.

Ganna N
Sålde sitt hus med hjälp av Carina Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum - Rydsberg

En riktig professionell mäklare. Jag rekommenderar Carina starkt.🫶🫶🫶

Oksana K
Floda

Carina var en fantastisk mäklare för oss! Hon var artig och berättade om olika lägenheter. Hon gör sitt jobb väldigt bra. Tack så jättemycket Carina

Julia N
Köpte sitt hus med hjälp av Carina Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum - Rydsberg

Hjälpsam och kommunikativ. Jag upplevde att vi blev tryggt vägledda genom bostadsaffären. Vi är väldigt nöjda som köpare.

Petter L
Lerum - Centralt

Lyhörd, ambitiös och pålitlig!

Christoffer L
Lerum - Höjden

Pontus var väldigt proffsig och kommunikativ. Han var väldigt mån om att allt skulle bli rätt från början och medlade väl mellan oss som säljande part och köparna.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa till med försäljningen av ert fin hem. Lycka till med ert nästa boende!

Inger S
Floda

Hon är bäst! Hade aldrig kunna tänka mej att en människa man inte känt kunde ställa upp så mycket som hon gjort. Dessutom tack vare henne har jag fått en ny vän i den förra ägaren till den bostad som hon förmedlat. Jag är så tacksam. Kommer att rekommendera henne till alla jag kan, om de tänker byta bostad.❤️🩷❤️🧡💛💚💜💙🩵🤍💗💓💝

Ethel N
Floda

Tillmötesgående och alltid behjälplig med frågor. Informerade om läget. Det var tyvärr en svår period att få sålt var inte marknad för säljare. Kan absolut rekomendera henne

Christer S
Floda

Bra och rak. Sa på ett bra sätt vad vi skulle göra före visning. Bra hanterad budgivning.

Baraha A
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Lerum
Gråbo - Centralt

Väldigt professionell, trevlig och hjälpsam mäklare. Jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!

David A
Stenkullen

Mycket trevlig och kompetent mäklare. Allt har rullat på utan minsta bekymmer, vi rekommenderar varmt Carina!

Barbro S
Lerum - Centralt

Carina är mycket trevlig och engagerad Har bara bra omdöme om Carina ,hon svarar på alla frågor vi har osv,hjälpt oss att hitta lägenhet med hiss,och vi hoppas att vi kommer att trivas. Mvh Barbro och Lennart Stenholm

Evalina B
Köpte en tomt med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Floda - Drängsered

Hej! En mycket bra mäklare. Han var påläst på tomten och kunde svara på frågan. Vi rekommenderar honom.

Frida D
Lerum - Höjden

Superbra mäklare. Skulle välja honom igen alla gånger .

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Allt gott.

Ellinor B
Floda - Uddared

Proffsig mäklare som hjälpte oss med vårt livs största köp - husköp..! Vi är jättenöjda med Pontus

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och lycka till med ert nya fina hus!

Lena D
Sålde sitt hus med hjälp av Elenor Fehrm en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum

Mycket korrekt, proffsig och trevlig mäklare som löste vårt uppdrag snabbt, effektivt och till rätt pris!

Daniel V
Sålde en tomt med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Floda - Drängsered

Per har varit ett tryggt stöd för oss under en längre period och hjälpt oss med flera värderingar och nu även en tomtförsäljning. Alltid mån om att göra det bästa för varje situation och är tillgänglig och stöttande under hela processen.

Caroline L
Köpte sitt hus med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Stenkullen

Per ordnade en extravisning då jag inte kunde komma på ordinarie visning, väldigt uppskattat!

Tobias I
Lerum

Super nöjda med Pontus, skulle inte rekommendera någon annan mäklare än honom om man skall sälja en fastighet i Lerum 👍

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att hjälpa er med försäljningen av ert fina hus!