Fastighetsbyrån Lerum

• BadgeElevenYears
1 442
4.8
Ring 0302-150 00 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån och Lerum. I denna kommun hittar du ett rikt förenings- och friluftsliv men också centrum med ett stort urval butiker och restauranger. I Lerum har du goda pendlingsmöjligheter både till Göteborg och Alingsås samtidigt som du bor naturnära. Låt oss på Fastighetsbyrån sköta din bostadsaffär om...

1442 omdömen om Fastighetsbyrån Lerum

Sedan starten hos Reco 2013

Leif Robert K
Lerum - Rydsberg

Bra kontakt och närvaro, andas ett lugn och självsäkerhet i sin approach samt att man känner att han verkligen vill hjälpa dig! Jag kan varmt rekommendera Jimmy.

Irene L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Floda

Vi blev bemötta på ett trevligt och förtroendeingivande sätt. Han är en grymt duktig mäklare. Vi har ett flertal ggr varit i kontakt med Martin i olika projekt. Vi är supernöjda!!

Barbro G

Professionell, lyhörd, påläst

Jesper L
Skrev om Pontus Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Lerum

Kan varmt rekommendera Pontus! En kunnig och trygg mäklare som kan Lerum och som har en förståelse för hur det kan vara att sälja ett hem och säkerligen också hur det kan vara att köpa ett.

Eric C
Köpte sitt hus med hjälp av Elenor Fehrm en del av Fastighetsbyrån Lerum
Floda - Uddared

Mycket proffesionell - bra och trevligt bemötande.

Elsa D
Stenkullen

Vi blev väl bemött av Elenor. Hon var tydlig med hur en försäljning går till med allt vad det innebär. Våra förväntningar på Elenor var att hon skulle göra ett bra jobb och det tycker vi att hon har gjort. Trots flera visningar på peppade hon oss till att hålla modet uppe och att det kommer att bli sålt.

Eva B
Sålde sitt hus med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum - Södra Lerum

Jag blev utmärkt bemött. Jag hade gärna velat ha lite tätare kontakt med uppföljningar och kommentarer, men han drev försäljningen mycket proffsigt. Eftersom det var så få intressenter, så är min upplevelse att köparen fick ett mycket bra pris.

Eva L
Tollered

Han var positiv och engagerad inget var besvärligt

Svar från Pontus Samuelsson

Hej Eva, tack för ert fina omdöme och tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med er bostadsaffär. Stort lycka till med ert nästa boende!

Katarina E
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Lang en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum - Södra Lerum

Professinell, vänlig och kunnig.

Orvar L

Positiv, engagerad och kunnig

Svar från Pontus Samuelsson

Hej Orvar, tack för ert fina omdöme och tack för att jag fick förtroendet att ta hand om er bostadsaffär. Stort lycka till med ert nästa boende!

Kajsa L
Lerum

Supertrevlig! Köpte min första bostad och hon var otroligt hjälpsam.

Robin P
Gråbo

Jag kan starkt rekommendera Carina Jönsson. Från första kontakten till avslutad affär har jag varit imponerad av hennes professionalism och vänlighet. Hon tog sig tiden att förstå mina behov och guidade mig genom hela säljprocessen med stor kunskap och engagemang. Det var uppenbart att Carina har en djup förståelse för marknaden och hennes råd var ovärdeliga. Dessutom var hon tillgänglig för frågor och uppdateringar, vilket gjorde att jag kände mig trygg och säker på att Carina skulle göra jobbet bättre än någon annan....

Johanna A
Lerum - Södra Lerum

Professionell och engagerad mäklare som visste hur han skulle lägga upp försäljningen och gjorde processen snabb och smidig.

MATTIAS S
Lerum - Södra Lerum

Jimmy är en trevlig och väldigt duktig mäklare, han ser tills allas bästa och levererar! Kan varmt rekommendera Jimmy

Gunnel A
Lerum

Carina är en väldigt bra,trevlig och engagerad mäklare. Hon återkopplar löpande och det uppskattar jag.

Bodil A
Lerum

Carina är en trevlig och proffsig person. Mycket pedagogiskt när vi skrev på kontraktet. Hon gick igenom kontraktet steg för steg. Jag kunde ställa frågor och fick bra svar.

Amanda S
Tollered

Vi är väldigt nöjda med Pontus. Professionell, lyhörd samt kände oss trygga i köpeprocessen. Kan varmt rekommendera Pontus för framtida bostadsförsäljningar.

Svar från Pontus Samuelsson

Tack så mycket för era fina ord och stort lycka till med ert nya fina hus!

Tarja S
Östad/sjövik

Om vi skulle sälja ett hus igen skulle vi be om att få Pontus som mäklare och det säger väl egentligen allt! Med ett oändligt tålamod svarade han på alla våra frågor, löste ut problem vi stötte på och vägledde oss när vi var osäkra. Att han dessutom hade en personlighet som var en perfekt avvägning mellan korrekt och avslappnad gjorde att vi kände oss trygga och lugna. Pontus, du är bäst!

Svar från Pontus Samuelsson

Tack snälla för era fina ord och för att jag fick förtroendet att ta hand om er bostadsaffär! Stort lycka till med ert nya boende sedan när det är dags. Ha det gott så ses vi här framöver.

Lena S
Östad/sjövik

En kunnig och serviceinriktad mäklare som var väldigt flexibel och tillmötesgående när vi köpte vårt hus. Vårt köp blev snabbt och smidigt avklarat tack vare att Pontus hade god kontakt med både säljarna och oss. Kan bara rekommendera honom!

Svar från Pontus Samuelsson

Tack snälla för ert fina omdöme och stort lycka till med ert nya fina hus. Jag är övertygad om att ni kommer att trivas otroligt bra!

Malin P
Floda - Kyrkmossen

Allt var toppen 👍 Vi är jättenöjda

Kristian P
Lerum - Centralt

Hon var väldigt proffsig och vi fick en fin kontakt direkt. Det kändes som en vän mer än en mäklare.

Kåre Lennart A
Sålde sitt hus med hjälp av Mats Häger en del av Fastighetsbyrån Lerum
Gråbo - Centralt

Levde upp till förväntningarna, snabb och bra kommunikation.

Eva L
Floda

Carina höll bara i den lägenheten vi köpte så vi har inte haft då mycke kontakt men allt fungerade bra när vi skrev kontraktet på lägenheten

Magnus E

Trevlig, Engagerad, Får jobbet gjort

Orvar L
Floda

Vi uppfattar Carina som en duktig och seriös mäklare som verkar att ta både säljare och köpare på allvar. Skulle inte ha några problem med att anlita Carina igen.

Gordon B
Floda

Carina Jönsson har ett mycket trevligt och servicemedvetet samt professionellt bemötande. Carina lämnar feed-back på de spörsmål som framställs av mig - Gordon Bäck. Hon har enligt mitt förmenade skött försäljningen av bostadsrättslägenheten utomordentligt bra.

Sara J
Tollered

Tillgänglig och snabb på att svara. Trevligt bemötande och gav ett ärligt och tryggt intryck. Bara positivt att säga. Vi är supernöjda

Svar från Pontus Samuelsson

Tack snälla för ert fina omdöme och stort lycka till med ert nya fina hus! Ha en fortsatt fin sommar.

Christer J
Floda

Väldigt bra bemötande och snabb start på försäljningen. Lätt att få tag på trots semestertider

Mikael S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carina Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum

Carina gjorde ett mycket bra arbete med försäljningar av lgh. Från början till slut.

Pär O
Tollered

Vi träffade tre mäklare från olika företag innan vi bestämde oss för Pontus. Han gav ett förtroendefullt intryck och hade dessutom en lokal anknytning som vi tyckte var ett plus. Pontus gav goda råd i samband med vårt lägenhetsköp (vi köpte en lägenhet innan vi sålde vårt hus) och visade stor kunnighet och en positiv inställning som vi uppskattade mycket.

Svar från Pontus Samuelsson

Stort tack för ert fina omdöme och tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen av ert hus. Det gör mig glad att ni är nöjda. Stort lycka till med ert nästa boende och ha en riktigt trevlig sommar!

Alf N
Gråbo

Mycket bra att samtala med. Kunnig och ett gott bemötande.

Peter P
Lerum - Centralt

Carina är en noggrann ock skicklig mäklare Raka besked om läget under försäljningen Hör av sig om det är något man kan komma överens med Carina är nummer ett kan varmt rekommendera henne Snygg ock trevlig Köpte av henne hon sålde denna lägenheten Bästa hälsningar Peter

Håkan R
Lerum - Centralt

Bra och snabb service, kunde svara på alla mina frågor och löstecdet som dök upp under vägen snabbt och smidigt.

Ulla M
Lerum - Centralt

Hej.. Vi är mycket nöjda, affären gick fort. Trevligt o enkelt bemötande...gick tom in en lördag och skrev vårt kontrakt. Tack. Mvh Ulla och Jimmy

Marie Ö
Lerum

Carina är trevlig, proffsig och har full koll på allt. Hela affären flöt på bra och allt kändes tryggt.

Silvana L
Lerum

Carina är en bra lägenhetsmäklare. Hon höll mig uppdaterad hela tiden under försäljningen.

Robert H
Lerum

Carina är ett superproffs och kan inte inte se vad som skulle kunna vara bättre. Jag är helnöjd.

Agnes R
Lerum

Trevlig, tydlig och kompetent!

Anna R
Lerum

Jag upplevde Carina som mycket professionell och hon gav ett trevligt bemötande.

Björn T
Köpte sitt hus med hjälp av Per Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Gråbo - Centralt

Grymt bra och hjälpsam försöker verkligen lösa så alla blir nöjda 👍

Malin P
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Jönsson en del av Fastighetsbyrån Lerum
Floda

Vi kändes oss trygga och nöjda under hela processen!

Lovisa S
Köpte sitt hus med hjälp av Elenor Fehrm en del av Fastighetsbyrån Lerum
Lerum - Aspenäs

Professionell och trevlig mäklare med god lokalkännedom.

Niklas S
Lerum

Hon svarar alltid bra på samtal samt sms. Känns tryggt. Hon har varit superbra!

Johan Mattias A
Lerum

Att hon på ett professionellt sätt hanterat vår situation med att sälja huset då vi haft väldigt bråttom med att sälja.

Viktor Z
Floda - Drängsered

Med ett trevligt och professionellt bemötande skötte Pontus affären galant

Svar från Pontus Samuelsson

Tack snälla för det fina omdömet och stort lycka till med ert nya fina hus!

Kristian P
Lerum

Hon var proffsig och visade ett stort engagemang

Eva Margareta A
Sålde sitt hus med hjälp av Mats Häger en del av Fastighetsbyrån Lerum
Björboholm

Lugn och inkännande och har ett stort tålamod . Utgångspris och tid var viktigt. - priset uppfylldes men tiden blev intensiv pga av en snabb köpare . Så det blev en kompromiss. Köparen fick vänta på att vi hittade en bostad . Samkörning av köp och sälj , för vår del , blev tillslut lyckad .

Håkan R
Lerum

Proffsigt bemötande och svar på allt jag har undrat över.

Stefan G
Floda - Drängsered

Bra, trevlig och seriös mäklare. Kändes dock lite onödigt med förhandsvisning utan vi skulle nog gått ut med en öppen visning direkt.

Svar från Pontus Samuelsson

Hej Stefan, tack så mycket för ditt omdöme. Det finns såklart alltid olika vägar att gå. Denna taktik ledde till att ni fick önskat slutpris och en smidig affär innan sommaren. Du får jättegärna slå en signal om du vill prata mer kring det. Ha en fortsatt fin dag. Mvh Pontus

Henric P
Lerum

Seriös, bra kontakt och närvarande! Kändes väldigt tryggt hela vägen. Rekommenderas varmt!