Proffsig med ett vänligt och humant bemötande.
Fastighetsbyrån Lerum
Välkommen till Fastighetsbyrån och Lerum. I denna kommun hittar du ett rikt förenings- och friluftsliv men också centrum med ett stort urval butiker och restauranger. I Lerum har du goda pendlingsmöjligheter både till Göteborg och Alingsås samtidigt som du bor naturnära. Låt oss på Fastighetsbyrån sköta din bostadsaffär om...
1894 omdömen om Fastighetsbyrån Lerum
Sedan starten hos Reco 2013
Vi är otroligt nöjda med Pontus. Trevlig, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Han hjälpte oss att få svar på alla våra frågor och tog reda på den information vi behövde. Dessutom var han alltid tillgänglig när vi undrade något, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Pontus till andra som ska köpa eller sälja bostad!
Bra och enkel kommunikation. Ett härligt driv.
Tycker Carina skötte affären proffsigt. Eftersom vi var köpare träffade vi Carina inte så mycket.
Servicemind, hjälpsam och professionell
Riktigt bra och duktig mäklaren.
Stort tack för ert fina omdöme och grattis till er nya fina bostad! Trevlig sommar!
Pontus och Fastighetsbyrån har skött min husförsäljning på bästa tänkbara sätt. Han har ett stort engagemang, noggrannhet och ett trevliga sätt att kommunicera. Rekommenderas starkt!!!
Stort tack för dina fina ord och för att du gav mig förtroendet att ta hand in försäljningen! Trevlig sommar!
Vi är mycket nöjda med Martins hjälp genom hela köpprocessen. Han har varit tillgänglig och tydlig i sin kommunikation, och vi har alltid fått snabb återkoppling när vi haft frågor. Tack för ett trevligt bemötande och en smidig affär. Vi rekommenderar gärna Martin som mäklare.
Bra planering, som gjorde att det blev en snabb försäljning och ett bra pris.
Vi kan varmt rekommendera Elenor som mäklare. Hon hade tålamod och lät oss gå fram i den takt som kändes bekväm för oss. Elenor gav oss rimliga förväntningar och var även lyhörd när vi tyckte annorlunda. Lugn, trygg, professionell och lagom pådrivande när beslut skulle fattas.
Snabbt. Smidigt och proffsigt bemötande
Vår erfarenhet var helt igenom väldigt positiv. Elenor var lyhörd, serviceinriktad, kunnig och dedikerad uppgiften
Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Pontus. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och uppskattade den tydliga kommunikationen samt det stora engagemanget. Rekommenderas varmt!
Stort tack för ert fina omdöme och för att ni gav mig förtroendet att ta hand om er försäljning. Önskar er en trevlig sommar!
Super bra! Trevlig, hjälpsam och professionell
Elenor är en mycket professionell mäklare med mycket kunskap och är lätt att prata med. Allt var iordning in i minsta detalj.
Kontakten med Pontus var jättebra under hela husköpet. Han var alltid tillgänglig, svarade snabbt och förklarade allt tydligt. Vi kände oss trygga hela vägen och är supernöjda – vi kan varmt rekommendera honom. Marta
Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till er nya fina bostad! Trevlig sommar!
Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse av Per i samband med vårt husköp. Genom hela processen var han professionell, tydlig och lätt att få kontakt med. Vi uppskattade särskilt att vi fick bra information, snabba svar på våra frågor och ett tryggt bemötande från visning till kontraktsskrivning. Rekommenderas!
Super bra mäklare, proffsig och kunnig och väldigt snäll och glad!
Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till er nya fina bostad!
Trevligt och professionellt bemötande. Inlyssnande och flexibel. Rekommenderar Per!
Vi är mycket nöjda med vårt husköp. Genom hela processen har vi blivit bemötta med stort engagemang, professionalism och tillgänglighet. Per var lyhörd för våra frågor, gav tydlig information och skapade en trygg känsla från första visningen till kontraktsskrivningen. Tack vare ett kunnigt och personligt bemötande blev husköpet en positiv och smidig upplevelse!
Vi är otroligt nöjda med hjälpen vi fick av vår mäklare. Genom hela processen har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Mäklaren var engagerad, kunnig och tog sig alltid tid att svara på våra frågor. Tack vare det stora engagemanget hittade vi till slut vårt drömhus. Vi uppskattar verkligen det professionella bemötandet och den fina servicen. Vi rekommenderar varmt denna mäklare till alla som letar efter sitt nya hem. Stort tack för all hjälp och stöd!
Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till ert nya fina hus! Trevlig sommar!
Vi har haft en fantastisk upplevelse med vår mäklare. Från första kontakten har vi fått ett mycket trevligt, professionellt och engagerat bemötande. Tack vare mäklarens hjälp hittade vi vårt drömhus, något vi är otroligt glada och tacksamma för. Mäklaren har varit lyhörd, hjälpsam och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som söker en trygg och smidig bostadsaffär. Stort tack för all hjälp!
Stort tack för ert fina omdöme och stort grattis till ert nya fina hus!
Jag tror vi hade en av de mest komplicerade försäljningar man kan tänka sig. Pontus var mitt i den över tid med tålamod, professionellt och gedigen kunskap om såväl marknaden som mänsklig psykologi.
Stort tack för det fina omdömet och för att ni valde att ge mig förtroendet att hjälpa er med er bostadsaffär. Jag önskar allt gott framåt och en riktigt glad sommar!
Martin var mycket professionell, hjälpsam och lätt att ha att göra med. Han gav snabb återkoppling, svarade tydligt på alla frågor och gjorde hela köpprocessen smidig och trygg. Vi är mycket nöjda med köpet av bostaden och kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Bästa mäklaren. Proffsig, sakkunnig, insatt, tillgänglig, empatisk.
En seriös sammarbets partner man får stort förtroende för
Otroligt trevlig och hjälpsam! Har tagit sig tid att svara på frågor och varit väldigt tillmötesgående, vi är så nöjda!
Väldigt trevlig mäklare. Om det är något man undrar angående lägenheten man ska köpa svarar hon på alla frågor. Om hon missar telefonsamtal ringer hon tillbaka. Hon informerar allt som gäller husköpet så att man vet vad som gäller innan man bestämmer sig att köpa lägenheten.
Carina Jönsson är en bra mäklare. Hon är seriös/ proffesionell/ har empati/vänlig/positiv/har stor kunskap i sitt yrke/känner till i områden i Lerums kommun. Har inget att säga negativt om Carina. Lisbeth Flodén
Elenor var personlig och trevlig från första samtalet. Visade stort engagemang och följde upp genom hela resan till köpet av vårt drömhus. Vi kände oss trygga som köpare och hade en tät kommunikation hela vägen. Därför känner vi oss glada att hon även hjälper oss att sälja vårt hus i nästa skede. Vi vet med säkerhet att hon är professionell och kommer sköta det lika snyggt när hon hjälper nästa köpare till sitt drömhus.
Elenor har varit helt fantastisk från början till slut. Hennes kommunikation har varit enastående, hon har alltid varit punktlig, professionell och otroligt stöttande genom hela processen. Det här har varit en känslomässigt utmanande flytt för mig, och Elenor har guidat mig genom varje steg med stort tålamod, omtanke och engagemang. Jag har hela tiden känt mig trygg, välinformerad och väl omhändertagen. Hon har hanterat både mig och köparna på ett mycket professionellt sätt och fått hela processen att flyta smidigt. Jag...
Mycket trevlig och professionell.
Professionell , lyhörd och kunnig mäklare med en exceptionell förmåga att möta människor på bästa sätt. Säljer fastigheter som ingen annan! Kan varmt rekommendera Carina!
Lätt att kommunicera med, serviceminded. Vi är väldigt nöjda!
Vi fick ett bra och trevligt bemötande.Vi hade frågor som vi fick svar på. Hon var kunnig i sin roll som mäklare.Engagerad och hjälpsam.
Pontus är trevlig och känns trygg, samtidigt som man märker att han är väldigt påläst, kunnig och proffsig. Han har precis de kvaliteter man söker hos en mäklare.
Stort tack för er fina omdöme och stort grattis till ert nya fina hus!
Min upplevelse med Carina Jönsson är Denna fantastiska kvinna har givit mig den bästa servicen, bemötande och att jag fick en helt underbar lägenhet som snart blir min Dom bästa lovord till dig Carina Ett stort tack Helen Mellberg
Jag är jättenöjd med Carina!!. Hon är proffsig och hon slog mina höga förväntningar. Hon såg till att jag var informerad och trygg i alla steg av processen. Utöver att hon är kompetent och proffsig så är hon en fantastisk trevlig person Hon hade mitt fulla förtroende hela vägen.
Proffsigt och fint bemötande. Helt nöjd
Trevligt o kunnigt bemötande. Vårt köp gick fort att genomföra .
Elenor har alltid varit behjälplig med rådgivning och svarat på alla frågor vi har haft. Det har varit tydligt med processen och hon har varit lyhörd vad vi har haft för behov. Hon har levt upp till de förväntningar vi haft, bland annat med vad huset är värderat till och vad vi sålde det för. Sammanfattningsvis känns Elenor trygg, lugn och kompetent som mäklare.
Snabb och smidig försäljning av vårat hus. Per gjorde affären lätt att hantera och såg till att allting fungerade bra.
Trevligt bemötande, påläst, saklig, informativ, kompetent och engagerad.
Trevlig och professionell mäklare
hej Vi upplevde Elenor som väldigt trevlig och driven . hon svarade alltid på våra frågor som vi hade och kom med lite tipps runt visningar och affären . Andreas
Hon är kunnig, trevlig och väldigt tillgänglig.
Tillgänglig, trevlig, informativ, proffsig. Jag är väldigt nöjd över Carinas hjälp!
Kompetent, trevlig och omtänksam.
En kompetent mäklare med ett vänligt och professionellt bemötande. Även enkel att få tag på vid behov.
Stort tack för det fina omdömet och grattis igen till ert nya fina hus!
Carina var för mig en mycket drivande person, och var på så vis stressande. En bostadsaffär är vanligtvis en av de större ekonomiska affärer som vi gör under vår livstid. Då vi skulle skriva på överlåtelseavtalet hade Carina inte beaktat mitt krav på upp till fyra månaders tid som senaste tillträdesdag. Min fru, Gudrun, hade även begärt att överlåtelseavtalet skulle innefatta ett villkor om att köpet kan återgå om vi/köparen inte lyckats sälja vår nuvarande bostad/radhus innan en månad före senaste tillträdesdag, men Carina...