Duktig och hjälpsam, snabb och oerhört kompetent 👍
Fastighetsbyrån Lerum
Välkommen till Fastighetsbyrån och Lerum. I denna kommun hittar du ett rikt förenings- och friluftsliv men också centrum med ett stort urval butiker och restauranger. I Lerum har du goda pendlingsmöjligheter både till Göteborg och Alingsås samtidigt som du bor naturnära. Låt oss på Fastighetsbyrån sköta din bostadsaffär om...
1183 omdömen om Fastighetsbyrån Lerum
Sedan starten hos Reco 2013
Proffsig, pedagogisk och tillgänglig för dumma frågor när som helst. Mycket nöjd!
Fick ett mycket gott intryck redan vid första mailkontakten. Mailade flera mäklarbyråer men detta kändes helt klart bäst. Stort engagemang och tydlig. Kändes tryggt hela vägen igenom försäljningen. Kunnig!
Bra och trevligt bemötande, bra kommunikation och återkoppling genom hela processen! Väldigt nöjd, rekommenderar Elenor!
Jimmy har funnits där genom hela försäljning. Ambitiös, trygg och mycket kunnig.
Har fått all hjälp vi önskat, kan verkligen rekommenderas!
Professionell mäklare som kommunicerar bra mellan säljare och köpare.
Bra bemötande, påläst och kunnig!
Utmärkt och tydlig kommunikation och engagemang genom hela processen.
Inlyssnande, engagerad, fingertoppskänsla och gedigen kunskap om bostadsområdet.
Carina är en mycket sympatiskt, hjälpsam och serviceinriktad mäklare, hon är väldig informativ och lyhörd, ger service i världsklass, är super professionell , jag ger utan att blinka mina bästa rekommendationer. Mvh Otto ALvarado Internrevisor, Ledare, Kontorsansvarig.
Hon var en charmerande kvinna som verkligen ville göra ett bra och gjorde det.
Trevlig och service inriktad samt har god kunskap
Trevlig och tillmötesgående! Hade bra koll på föreningen mm.
Extremt målinriktad Lyhörd för uppdragsgivarens önskningar Återkopplar jämt Då man sökt honom Proffsigt bemötande
Carina är professionell och jag har intrycket av att hon försöker göra det där lilla extra för att bidra till en försäljning. Nu är samhällsklimatet som det är och det tog sin lilla tid men jag uppskattar det arbete hon lade ner.
En trevlig o lugn person . Ingav förtroende värderade huset och slutpriset blev det han sagt var möjligt . Nöjd med slutbudet fick igenom en snabb affär
Kunnig och trevlig, men vi blev extremt pressade när vi uttryckte att vi önskade en utökad besiktning. Det kändes om att vi måste bestämma oss där och då, annars försvinner chansen för oss. Vi fick dessutom inte veta att vi hade kunnat lägga in en klausul i kontraktet om utökad besiktning. Det kändes oseriöst och inte tillmötesgående.
Utmärkt genomförd försäljning av vår bostad.
Lätt att få kontakt med Tydlig,trevlig och proffsig Snabb att fixa det man vill Helt enkelt jättebra! Rekommenderar henne
Jättenöjd med Carina, proffsig. Hade bra tips inför foto tagningen Vi hade kontinuerligt kontakt så man visste vad som hände. Hon la in visningar med jämna mellanrum nu i dessa svåra tider att sälja. Och hon lyckades…. Efterarbetet var också skönt att också få hjälp med. Tack Carin
Allt har varit jättebra, bra bemötande, bra information
Mycket lugn o sansad mäklare som man får förtroende för.Visste kanske inte allt om bostaden men i det här fallet är det förlåtit då även säljaren inte visste så mycket.Rekomenderar Mats till andra som skall sälja eller köpa.
Förtroendeingivande, flexibel med tid erfarenhet, Lyckades genomföra uppdraget tillfyllest även med vårt snäva tidsram.
Genomgående proffesionellt intryck, svarar upp snabbt i dialoger och återkopplar alltid enligt överenskommelser.
Martin har varit väldigt tillmötesgående på alla sätt. Snabb i kommunikationen, korrekt, konkret och påläst.
Bra bemötande, flexibel och var snäll nog att hålla utkik åt oss så att vi till slut fick ett hus. Toppen, helt enkelt.
Bra jobbat. bra kontakt och svarade snabb
Mycket trevligt och kompetent bemötande. Man kände sig trygg med att han såg till både säljarens och köparens bästa. Vi fick huset sålt snabbare och till bättre pris än vad vi hade förväntat oss. Rekommenderas!
Per har skött uppdraget till min fulla belåtenhet
Otroligt proffsig, lyhörd, kunnig och trevlig. Rekommenderar honom varmt.
Carina har skött allt perfekt för min del
Lätt att få kontakt med , social och intresse
Kanonbemötande med tydlighet och pedagogiska förklaringar mm.
Lyhörd och väldigt trevlig med båda fötterna på jorden. Kan verkligen Rekommenderar han.
En mycket kompetent, lyhörd och trevlig mäklare,.
Hon har varit väldigt tydlig och hjälpsam genom hela processen
Trevlig, kunnig och hjälpsam. Verkar göra sitt yttersta för att vara tillgänglig och flexibel vilket uppskattas. Mycket professionell!
Hon är mycket proffsig,pigg,glad och framåt tjej. Hon lever upp till alla förväntningar jag har. Inte lätt och göra affärer i dessa tider med allt som sker här hemma och i omvärlden,men som det verkar är det ”bara” själva övertagandet och resterande summan kvar av affären. Det blir toppen.
Mats försökte manipulera en budgivning, varje gång det kom ett nytt bud över mig så fick jag ett personligt sms eller samtal av honom. Så har det inte fungerat på tidigare budgivningar jag varit med om. När jag misstänkte att budgivningen kan vara manipulerad så sluta jag buda över den andra ”budgivaren”, gissa vad som hände? Jo den budgivaren drog sig ur trots att det var 200K under utgångspriset (2021) När jag fick detta meddelande så bestämde jag mig för att dra tillbaka mina bud och lägga ett nytt bud. Då han uppfattade...
Jag blev mycket fint bemött av Carina på fastighetsbyrån, hennes tillgänglighet och svar på mina frågor har varit superbra! Jättetrevlig och mycket hjälpsam med att informera kontinuerligt hur det går i processen. Professionell, lugn och trygg. Stabil och saklig hela vägen vilket gav mig som säljare helt rätt känsla. Kan varmt rekommendera henne.
Han var snabb med att informera och tillgänglig största delen av dygnet.
Mäklaren har varit lyhörd proffsig snabb påläst kunnig vänlig tillmötesgående Mycket nöjd
Klart den bästa mäklaren i Lerum!
Mats har genomgående varit trevlig, uppmärksam, tydlig och tillgänglig för frågor. Mats bidrog till att beslutet att köpa huset kändes tryggt och förankrat.
Proffsigt, tryggt & säkert bemötande av en mäklare som inte fick det lättaste uppdraget att sälja mitt hus i en svår tid med höga räntor och osäkert världsläge. Det gick ändå bra till slut, Per hittade rätt köpare och vi skrev kontrakt kort därefter. Mina varmaste rekommendationer ger jag till Per som hade det som krävs för att få både säljare och köpare nöjda.
Proffsig mot båda parter och kunnig!
Riktigt duktig...................................................
Trevligt och proffsigt bemötande. Förklarat väldigt bra hur allt går till och fått mig som säljare att känna mig trygg. Förväntade mig att han var sakkunnig vilket han verkligen är. Behöver jag en mäklare i framtiden skulle jag kontakta Per Eliasson igen. Även varma rekommendationer till andra.
Carina är super duktig och jätte tydligt visa oss allt. Jätte bra bemötande.