Fastighetsbyrån Stenungsund
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Här i Stenungsund på Bohusläns vackra kust finns klippor, skogar, fjordar och massor av skiftande boendemiljöer. Orten är rik på arbete och industrier och ett otroligt bekvämt ställe att bo på. Vi på Fastighetsbyrån finns på Gärdesvägen 1. Här hittar du ett gäng mäklare samt vår säljkoordinator och stylist som har högt engagemang och breda kunskaper.
Vi hjälper dig att hitta rätt här i Stenungsund.
Vi ser alltid till våra kunders bästa och anpassar oss efter önskemål och kriterier.
Varmt välkommen!
Vi hjälper dig att hitta rätt här i Stenungsund.
Varmt välkommen!
Utmärkelser
814 omdömen om Fastighetsbyrån Stenungsund
Sedan starten hos Reco 2013
skrev om Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Mycket trevlig, kunnig och seriös mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Hanna är fantastisk! Ödmjuk, genuin, kunnig i sin sak, förtroendeingivande och väldigt lätt att ha att göra med.
Hon var lättillgänglig genom hela processen, det kunde inte ha varit bättre!
/ Maria Melkersson -
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Niklas har varit väldigt tillmötesgående och varit lätt att ha och göra med.
köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Professionell snabb i kontakt och trygg
köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Stenbom en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare. Trevlig och hjälpsam och svarat på alla våra frågor!
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Väldigt duktig och trevlig, en mäklare man kan lita på!
Proffsigt, transparent och informativt
köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Väldigt trevligt bemötande av Nicklas.
Vi har känt genom hela processen att vi kan lita på och att Nicklas har haft vårt bästa i åtanke.
Professionell i sitt bemötande och väl pålåst om huset i fråga. Inga problem med att svara på frågor man har och även ta reda på saker vid behov. -
köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Proffsig, engagerad, snabb och tydlig.
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Stenbom en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Kompetent och drivande i vår försäljningsprocess. I ett försäljningsläge som knappast kan betecknas som enkelt. Trevlig dessutom.
Jag uppskattar också att vi får lämna ett omdöme på det här sättet - är innerligt trött på alla enkätformulär. -
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Vänligt bemötande, väldigt kunnig och positiv.
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Mycket trevlig och ambitiös. Tar sitt uppdrag på stort allvar och är tydlig i det han gör.
köpte sitt hus med hjälp av Joakim Stenbom en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Joakim var väldigt bemötande, omtänksam, kunnig och professionell. Han var tydlig och transparant under hela processen och kunde svara på alla våra frågor. Vi är jättenöjda med Joakim.
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Nicklas är väldigt bra. Vi hade förväntat oss lite mer information inför fotograferingen. Hade massor av frågor men fick inte alltid svar på alla. Jag kanske skickade många frågor men vill gärna ha svar på de frågor jag ställer. Det var vår första husförsäljning och vi visste inte vad som skulle hända eller hur det funkade.
Hade också velat ha mer hjälp av stylisten. Hon gick runt och pekade och sa en massa, gör så och så, tänk så och så, men har man inget stiltänk själv är det inte lätt att komma ihåg allt efteråt och framförallt fixa fram saker själv. Jag hade förväntat mig lite mer hands-on, att hon skulle flytta på saker, ta med accessoarer, typ så. När det väl var dags för besiktning och visning var ju Nicklas mer närvarande och det är väl då det är dags för honom att jobba mer. Hade kanske velat sett mer manuell marknadsföring på sociala medier? Vem vet..nu är det sålt och vi är nöjda ändå. =) -
Kompetent mäklare, rekommenderas!
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Kan varmt rekommendera Niklas :)
sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Amanda var snabb på att återkoppla och jag upplevde henne som väldigt proffsig. Dessutom trevlig vid både mejl och telefonkontakt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Amanda var fantastisk allt gick snabbt och bra
Saklig.
Öppen.
Kunde marknaden hur den reagera på att räntorna gick upp.
Jag är nöjd med hur försäljning gått till.
Den är inte slutförd men kontantinsatsen har betalats.
Jag förväntade mig inte att det skulle gå så fort.
Det är ju en del kvar inan överlämnandet av nycklarna -
Ett utmärkt bemötande. Snabb och tydlig återkoppling utmed hela säljprocessen. Vi är väldigt nöjda med hur försäljningen sköttes från första mötet till dess avslut.
Kanon hela vägen, stort engagemang och lyhördhet. Ger det lilla extra. 👍
köpte sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Trevlig, påläst och väl förberedd.
Utstrålade handlingskraft!
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Proffitionellt och mycket trevligt bemötande med en säker trygghets känsla genom hela processen.
Fantastsk bemötande av Hanna! Super glad och trevlig människa! Hon kände av läget snabbt och har varit en riktig stjärna med allt. Trots många hustittande har vi nog aldrig känt den närvaron av en mäklare tidigare. Kan inte säga annat en helt perfekt, Tack Hanna ❤️
köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Trevligt bemötande och bra påläst om objektet.
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Vi blev väldigt bra omhändertagna , Sofia är både proffsig och rolig . Hörde av sig så fort det behövdes ! Kan varmt rekommendera Sofia
köpte sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Svarade snabbt och va väldigt samarbetsvillig
köpte sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Trevlig, professionell och väldigt mån av att hålla oss informerade och att det skulle bli bra för alla parter
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Jag uppfattar Sofia som kunnig. Hon har svaren på dom flesta frågorna, och har hon dom inte så tar hon reda på dom. Lätt att nå och återkopplar. Och med ett trevligt bemötande så får hon mig att känna mig trygg i mitt köp eller försäljning
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Sofia var fantastisk att jobba med! Det var alltid lätt att komma i kontakt med henne, och kommunikationen var utmärkt (särskilt med tanke på att vi kunde prata engelska hela tiden vilket vi verkligen uppskattade). Vi var glada över att ha henne som vår mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Väldigt trevlig, personlig, informativ, bra på sitt jobb!
Joakim är rak och tydlig, professionell och samtigt skämtsam. Inger hos mig en mycket bra känsla.
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Munther en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Sofia was always available and has been of tremendous help throughout the whole process of selling our house. We appreciate her energy and dedication and it has helped us navigate through some of the scariest times in the Swedish housing market. Also, it has been amazing for us as internationals to be able to communicate in English with Sofia throughout the whole process. Thank you Sofia!
Jag upplever att Joakim är professionell och vet vad han pratar om när det gäller fastigheter och dess värdering, så även i dessa osäkra och svängande tider.
Joakim är ett bra bollplank och lyssnar på funderingar, frågor och idéer och bemöter dem med bra svar och idéer om vad som fungerar bäst för just denna försäljning.
Ytterligare ett plus är att Joakim är tillmötesgående och trevlig och har nära till skratt så att man får en bra relation väldigt snabbt.
Jag har förtroende för Joakim och det sätt han genomfört min fastighetsaffär. -
Vi tog kontakt med Elin, väldigt tidigt. Vår kommunikation har varit öppen och rak, vilket jag och min fru uppskattar. Hon har hela tiden hållit oss uppdaterad vad som har hänt och vad vi ska göra. Så allt har löpt väldigt smidigt.
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Engagerad mäklare. Närvarande och aktiv. Som säljare bemöttes vi alltid med respekt. Mäklaren var tydlig, lyhörd, ansvarsfull, lugn, saklig och peppande. Höll vad han lovade och var mycket noggrann.
Vi är otroligt nöjda med valet av mäklare. Kunde inte blivit bättre. -
sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Kunde inte haft en bättre mäklare. Ödmjuk, förstående och effektiv. Rekommenderar starkt Nicklas oavsett om ni ska köpa eller sälja utav honom.
Det har fungerat bra
Eftersom jag hade en köpare på huset -
sålde sitt hus med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Mycket sympatisk!!!! Trevlig och saklig. Rekommenderar henne varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Duktig engagerad och serös verkar kunna sina saker
sålde sitt hus med hjälp av Mikael Johansson en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
alltid hjälpsam och trevlig
leverera snabbt och punktligt
Otroligt snabbt och bra jobbat