Har fått mycket bra bemötande och mycket god hjälp vid försäljningen. Jag vill varmt rekommendera Nicklas Björn till alla som behöver hjälp med köp eller försäljning. Stort tack
Fastighetsbyrån Stenungsund
Här i Stenungsund på Bohusläns vackra kust finns klippor, skogar, fjordar och massor av skiftande boendemiljöer. Orten är rik på arbete och industrier och ett otroligt bekvämt ställe att bo på. Vi på Fastighetsbyrån finns på Gärdesvägen 1. Här hittar du ett gäng mäklare samt vår säljkoordinator och stylist som har högt engagemang...
1201 omdömen om Fastighetsbyrån Stenungsund
Sedan starten hos Reco 2013
Amanda hade ett väldigt trevligt och förtroendeingivande bemötande. Lyssnade på våra önskemål och kom egna bra idéer. Märktes att hon har bra koll på området och marknaden. Bra med uppdateringar genom processen och tog inte lång tid för henne att sälja vår bostad. Vi har inget negativt att säga om Amanda.
Glad, positiv, social och kunnig. Bästa tänkbara mäklare❣️
Behaglig och trevligt bemötande. Lugn och förtroendeingivande. Snabb respons.
Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande, positiv och inlyssnande. Rekomenderas högt.
Väldigt högt engagemang och driv. Duktig på att hantera tänkbara köpare och oss som säljare. Hög tillgänglighet och bra återkoppling.
Mikael är en trevlig och lugn person med många års erfarenhet. Han låter kunden titta på försäljningsobjektet i lugn och ro utan att han hela tiden pratar.
Mycket bra, kunnig, hjälpsam, tillgänglig.
Trevligt bemötande, korrekt med sitt arbete och alltid i tid med information. Jag är jätte nöjd med hans jobb
Mikael gjorde hela försäljningen enkel och trygg för oss. Han är kunnig, lugn och väldigt serviceminded. Vi känner stort förtroende för honom och skulle definitivt anlita honom igen.
Trevlig, men virrig. Fel i kontraktet vid påskrivning samt varken tagit med eller informerat säljaren kring de krav som ställts när man enades om priset. Även de frågor som uppkommit under resans gång och då inte besvarades eller sa att det inte fanns, uppkom under kontraktmötet att det fanns eller besvarades då. Oseriöst och gav en känsla av otrygghet, som att man blev lurad i detta stora beslut. Upplevdes konflikträdd
Ordningsam, gott samarbete. Bra bemötande
Trevlig, professionell och driven. Mycket kunnig!
Mycket nöjd med bemötande och hela genomförandet av köp och sälj.
Joakim har varit lätt och smidig att ha att göra med och har haft ett professionellt bemötande.
Erfaren och kompetent mäklare som anpassar sig efter säljarens mål och förutsättningarna som uppstår. Kan starkt rekommendera Joakim då vi haft han i både köp och säljprocessen precis!
Joakim har varit trygg och engagerad under hela processen. Han har en positiv och behaglig personlighet som gör att han är lätt att få förtroende för. Rekommenderas varmt
Bra bemötande ! Proffsig! Snabb respons!
Professionell! Trevligt bemötande! Haft en god kommunikation. Vi är mycket nöjda!
Trevligt bemötande samt god kunskap, fick svar på alla frågor jag hade angående bostaden.
Superbra, snabbt, enkelt och smidigt
Tillmötesgående och engagerad
Toppen mäklare ! Väldigt bra bemötande och professionell. Svarar snabbt vid frågor om fastigheten och på läst. Vi fick på kort varsel extra visning utan problem innan vi bestämde för att köpa. Helt klart toppbetyg och rekommenderar starkt !
Vi är supernöjda! Engagerad och duktig mäklare!
Mycket kunnig och erfaren mäklare som inger förtroende!
Proffsigt, trevligt och snabbt utförande av försäljning. Bästa mäklaren
Proffsigt bemötande. Lätt att få kontakt med. Lagom personlig. Trevlig. Kunnig.
Vi har fått ett jättefint bemötande han har alltid varit tillgänglig när vi behövt honom om han inte kunnat svara på tel så har omgående ringt upp Vi förstår att han lagt ner ett stort jobb för att få affären i hamn och vi är mycket tacksamma Kjell och Barbro
Fantastisk mäklare! Vi är supernöjda!
Niklas Björn har lotsat oss genom vår bostadsförsäljning med bravur. Han är kunnig, hänsynsfull, artig och tålmodig. Alltså perfekt! Han svarade alltid snabbt när vi hade några frågor. Det enda som var jobbigt för oss var att komma ihåg om han hette Niklas eller Björn i förnamn.🤩
Kompetent och proffsig mäklare
Bra samarbete och höll oss uppdaterad under hela processen, lyssnade på vad vi hade för önskemål och var tillmötesgående. Det blev en lång process med vår försäljning men Amanda löste det på ett superbra sätt! Rekommenderar absolut Amanda som mäklare till andra som går i tankar på att sälja.
Mycket saklig och noggrann i sin information kring objektet och köpehandlingar.
Fastighetenbyrån som ger alt för att en lyckad försäljning/köp ska bli så spännande som möjlig och ger aldrig upp fören säljare eller köpare är nöjda.
Trevligt bemötande, uppfylde våra förväntningar, blev hela tiden uppgraderade vad som hände.
Joakim är en trevlig och förtroendeingivande mäklare. Man märkte att han hade lång erfarenhet och var bra på att hitta lösningar då vi hade ett lite speciellt objekt att sälja.
Mycket kunnig, engagerad och lyhörd mäklare. Tillmötesgående och uppfyllde alla förväntningar i samband med köp av bostad. Rekommenderas varmt!
Jättebra mäklare i Stenungsund
Mycket bra genomfört uppdrag tack
Professionell, vänlig och tydlig mäklare. Klara besked om både objektet och processen, när återkoppling skulle ske etc., vilket var effektivt och enkelt att följa.
Suverän, kunnig och go. Glad och positiv. Blev väl mött och även med mina förväntningar. Oerhört kunnig och väldigt omtänksam. Kan verkligen rekommendera Elin.
Jättefin upplevelse, kunnig och påläst kring fastigheten.
Vi fick bra information om hur ska vi göra och vad ska vi göra efter att sälja huset.
Joakim framstår både seriös och professionell, samt har ett trevligt bemötande. Han verkar påläst om huset och hade svar på alla våra frågor. Dessutom så har han verkat engagerad och varit tillgänglig på telefon.
Amanda är fantastisk! Hon har betytt oerhört mycket för mej och min familj och har haft mitt fulla förtroende under hela processen. Hon är mycket kompetent och proffsig samtidigt som hon möter oss kunder där vi i är, i all vår oro och med våra frågor och gett oss trygghet, lugn och tillit. Ödmjuk och tydlig. Snabbt agerande men utan stress. Som ni säger i er reklam där mäklaren är med på sina kunders vigsel och dop. ”En bra mäklare är det svårt att släppa taget om.” Amanda är en sån❤️🙏
Bemötande av Nicklas kändes genuint , respektfullt, han var lyhörd och gav ett professionellt bemötande med personlig touch. Önskade en mäklare som var tydlig, tillgänglig förtroendeingivande och som kändes seriös mot såväl köpare som säljare och det införlivade Nicklas med bravur. Min upplevelse av Nicklas som mäklare är 100% positiv från start på husförsäljning till kontraktsskrivningen, skulle absolut anlita honom igen vid en husförsäljning
Väldigt trevlig, energisk och hjälpsam. Alltid tillgänglig när man undrar något. Rekommenderar!
Bra dialog och information. Trevlig och omtänksam om sina kunder!
Nicklas var professionell, trevlig, personlig och avslappnad. Han var väldigt flexibel och vi kände oss sedda och trygga i vårt största köp. Varma rekommendationer framöver!
Allt gick bra, smidigt och schysst till.