Amanda Örn

Amanda Örn

Amanda Örn är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund

Amanda Örn har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Amanda Örn har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Örn har haft 43 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

169 omdömen om Amanda Örn

Sedan starten hos Reco 2020
Lucas A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stora Höga

Hon gjorde en snabb och smidig affär, väldigt service inriktad och hjälpsam

Anna S
Stora Höga

Hon har ett fantastiskt tålamod, proffisionell alltid glad trevlig och kan sin marknad. Hon lotsade oss genom en tuff försäljning som slutade på bästa sätt.

Fredrik K
Stora Höga

Vi är otroligt nöjda med Amanda Örn på Fastighetsbyrån. Proffsigt bemötande från första mötet till avslutad affär. - *Kommunikation*: Snabb återkoppling och tydlig genom hela processen. - *Engagemang*: Gjorde verkligen det lilla extra med foto, styling och visningar. - *Resultat*: Såldes över utgångspris och snabbare än vi vågat hoppas. Rekommenderas varmt till alla som ska sälja i Stenungsund/Stora Höga.

Patrik R
Stenungsund - Tätort

Mycket bra, kommunikativ , aktiv mäklare med oerhört bra lokalkännedom..!

Josefine E
Stenungsund - Tätort

Amanda är en väldigt proffsig mäklare, man behöver inte tveka på att hon kommer att ge sitt allt i alla lägen. Vi är mycket nöjda med hennes insats!

Joacim J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stenungsund - Tätort

Proffesionell och serviceminded, har bara positivt att säga om Amanda

Maria N
Ödsmål

AMANDA GJORDE ALLT HON KUNDE FÖR ATT STÄLLA UPP PÅ ALLA MINA FRÅGOR OCH ÖNSKNINGAR GÄLLANDE EN OBJEKT JAG VAR INTRESSERAD AV. HON ÅTERKOM PUNKTLIGT TILL MINA ALLA FRÅGOR I TID SOM VI AVTALAT. HENNES SET ATT BEMÖTA MIG GJORDE ATT JAG KÄNDE MIG TRYGG OCH ÖNSKADE FORTSÄTTA KONTAKTEN O AFFÄREN MED HENNE. HON LYSSNADE OCH HJÄLPTE MIG MED HELA AFFÄREN TILLS SLUT. KÄNNER MIG MYCKET NÖJD!

Evelina I
Stenungsund - Tätort

Amanda Örn har varit trevlig och enkel att ha och göra med genom hela processen av bostadsköpet. Som förstagångsköpare värderar jag högt någon som förklarar saker tydligt och inte får en att känna sig dum vilket Amanda absolut levde upp till. Tack!

Johanna A
Stenungsund - Tätort

Vi är otroligt nöjda över att ha valt Amanda Örn som mäklare vid vår bostadsförsäljning. Det har känts tryggt, proffsigt och roligt att sälja vår bostadsrätt genom henne! Kommunikationen har varit snabb och enkel. Kan med varm hand rekommendera Amanda som mäklare.

Pia F
Stenungsund - Tätort

Fantastiskt trevlig och tillmötesgående! Kunnig och hög serviceanda! Mycket noggrann ,snabb återkoppling och kommunikation! Det känns tryggt på alla sätt med Amanda!