Amanda Örn

Amanda Örn

Amanda Örn är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund

Amanda Örn har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Amanda Örn har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Örn har haft 32 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-06

144 omdömen om Amanda Örn

Sedan starten hos Reco 2020
Ola Gunder J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stenungsund - Tätort

Amanda är världsklass..Lämnar inget åt slumpen och har en mycket dedikerad inställning till sin uppgift

Ulf T
Stenungsund - Tätort

Seriös professionell, lyssnande, väldigt informations flitig, man var med på hela försäljningsresan o kände sig trygg.

Maria J
Stenungsund - Tätort

Amanda är väldigt trevlig och professionell. Hon återkopplar ofta och det känns tryggt.

Bengt H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Örn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stora Höga

Snabb, korrekt och proffsigt bemötande, trots lite extrajobb!

Annika H
Stora Höga

Snabb och effektiv och gör gärna det där lilla extra för att underlätta för kunden. Svarar på sms kvällstid, respekterar oss som köpare och våra önskningar. Följsam men ändå drivande. Professionell.

Dennis J
Stora Höga

Perfekt så skall en mäklare vara

Patricia A
Stenungsund - Tätort

Amanda är en tremil, harmonisk, självsäker och pålitlig mäklare. Kommer självklart att anlita henne igen.

Per M
Stenungsund - Tätort

Trevligt och mycket professionellt bemötande

Christina A
Stenungsund - Tätort

Hej jag och mina barn har blivit mycket bra bemötta av Amanda. Är en proffsig mäklare. MVH Christina Ask Damberg Kan rekommendera henne

Christian W
Stenungsund - Tätort

Bra återkoppling och en stor trygghet genom hela försäljningsprocessen