Mycket trevlig och bra mäklare, lätt att ha å göra med. Rekommenderas starkt.
Joakim Stenbom
Joakim Stenbom är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund
.Joakim Stenbom har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Joakim Stenbom har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.9. Joakim Stenbom har haft 30 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
177 omdömen om Joakim Stenbom
Fick ett bra första intryck och bra bemötande, lätt och rak kommunikation genom hela hus visning samt köpet.
Joakim ger mig ett seriöst och professionellt intryck, men med en lättsam och naturlig touch. Det är viktigt att känna att den människa, som skall förmedla en stor affär också är den som du känner har både köpare och säljare i beaktning. Alla skall kunna somna gott efter fastighets ägarbyte. Och det tror jag att vi gör.
Bemött väldigt bra på visningen av lägenheten. Man märker att Joakim är väldigt erfaren och bra på det han gör. Förklarar väldigt bra och tar hand om kunden på ett väldigt bra sätt.
Alltid snabb återkoppling. Kunnigt och trevligt bemötande på alla frågor.
Kändes tryggt och bra genom hela affären.
Joakim är mycket kunnig och ger aldrig upp
Joakim är en väldigt proffsig mäklare. Han är korrekt, trevlig, kunnig och återkopplar snabbt. Kan varmt rekomendera Joakim.
Hej Joakim är en väldigt trevlig och driven mäklare. Mycket kunnig och påläst. Och detta gjorde våran försäljning Mycket enkel. Alldrig problem att kontakta honom..på tårna 24/7. Med andra ord väldigt bra man att ha i sitt team.
Då min försäljning ännu inte är klar avvaktar jag med betyg. Tillträde och slutavräkning 28 februari 2025. Hittills har allt fungerat utmärkt.