Väldigt lugn mäklare proffsig vet exakt vad han gör.
Mikael Johansson
Mikael Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund
.Mikael Johansson har varit registrerad mäklare sedan 1996-10. Mikael Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.7. Mikael Johansson har haft 15 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
123 omdömen om Mikael Johansson
Jag blev mycket bra bemött. Mina förväntningar var mycket speciella men det löste han galant. Han är kunnig, professionell och trevlig.
Mikael har visat på enastående positiva förmågor och mycket bra bemötande när vi sålt vårt fritidshus. Vi är extremt nöjda med hans och kontorets arbete. De har varit lyhörda och flexibla, snabbt återkopplande med kreativa lösningar. Vi vill verkligen varmt rekommendera både Mikael och hela kontoret i Stenungsund. Stort tack för ert engagemang! //Hasse o Annie
alltid hjälpsam och trevlig leverera snabbt och punktligt Otroligt snabbt och bra jobbat
Trevligt bemötande av Mikael. Snabb och effektiv hantering av vår försäljning.
Bra och trevligt bemötande. Bra information angående köp regler o villkor.
Mikael är en kunnig och rutinerad mäklare med stor erfarenhet av den lokala marknaden. Han är lugn, förtroendeingivande, saklig och bra på att kommunicera. Kan rekommenderas.
Trevlig och serviceman tyckte vi kunde haft mer visningar då det var så många intresserade men sen blev det bara 4 st kvar. Annars helt ok
Vi har fått ett väldigt trevligt och proffesionellt bemötande. Tillgänglig i telefon, flexibel och väldigt hjälpsam. Vi är jättenöjda och rekommenderar verkligen Mikael som mäklare
Mikael har varit väldigt bra! Han svarar alltid i telefon, varit en väldigt bra ”rådgivare” för oss under vårt letande av hus mm. Kan starkt rekommendera Mikael!