Hanna Palmgren

Hanna Palmgren

Hanna Palmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund

Hanna Palmgren har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Hanna Palmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 75 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Palmgren har haft 11 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

75 omdömen om Hanna Palmgren

Sedan starten hos Reco 2019
Eva-mari Å
Sålde en tomt med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stora Höga

Alltid glad vänlig och villig att förklara och hjälpa till. Hanna har ett proffsigt sätt. Har haft att göra med Hanna vid ett annat tillfälle och var lika nöjd då

Linnéa Elisabeth J
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Spekeröd

Professionell, kompetent och noggrann är tre ord som fint beskriver Hanna. Hon har varit tryggheten själv som lett oss fram genom försäljningsdjungeln på ett enkelt och lugnt sätt. Alltid med ett leende på läpparna! 😊

Josefin N
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Spekeröd

Hanna har varit informerad, öppen och ett nöje att ha kontakt med genom hela processen. Vi har letat bostad i snart ett år och gått på visningar med många mäklare på flera byråer. Hanna utmärkte sig redan vid första kontakten då hon var väl förbered och kunnig. Efter visningen har Hanna uppdaterat oss kontinuerligt och varit tillgänglig för att svara på frågor om både objektet, och budgivningsprocessen. Det har varit en trygghet att alltid kunna vända sig till henne. Vi är så nöjda med kontakten, och kan varmt rekommendera Hanna.

Anna M
Stenungsund - Tätort

Mycket vänlig och hjälpsam mäklare som skapar en trevlig atmosfär. Svarar på alla frågor och hjälper till med varje steg. Alltid med ett leende 😊

Maria E
Svenshögen

Hanna gav ett väldigt professionellt men ändå personligt intryck. Vi kände oss verkligen sedda av henne genom hela processen.

Henrik W
Svenshögen

Hanna var lätt att kommunicera med, trevlig, glad och hjälpsam. När vi tillslut träffades IRL efter vunnen budgivning var det som en kär vän :) Hon var hjälpsam med digital visning och skickade filmer då det behövdes samt svarade på alla våra frågor. Vi har inte haft så många kontakter med andra mäklare tidigare så vi hade väl inga förväntningar mer än att hon skulle hjälpa till och det gjorde hon med råge. Lätt att förstå, inlyssnande och kommunikativ. Allt gott!

Anna Vendela S
Svenshögen

Engagerad, kunnig, diplomatisk, positiv och smart! Högsta betyg!

Jonathan Tobias B
Jörlanda

Trots väldig tidspress gick försäljningen smidigt och bra

Maria M
Jörlanda

Hanna är fantastisk! Ödmjuk, genuin, kunnig i sin sak, förtroendeingivande och väldigt lätt att ha att göra med. Hon var lättillgänglig genom hela processen, det kunde inte ha varit bättre! / Maria Melkersson

Jenny K
Spekeröd

Fantastsk bemötande av Hanna! Super glad och trevlig människa! Hon kände av läget snabbt och har varit en riktig stjärna med allt. Trots många hustittande har vi nog aldrig känt den närvaron av en mäklare tidigare. Kan inte säga annat en helt perfekt, Tack Hanna ❤️