Hanna Palmgren

Hanna Palmgren

Hanna Palmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund

Hanna Palmgren har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Hanna Palmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Palmgren har haft 5 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

66 omdömen om Hanna Palmgren

Sedan starten hos Reco 2019
  • köpte sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
    • Spekeröd
    2023-01-13 Verifierad kund
    Fantastsk bemötande av Hanna! Super glad och trevlig människa! Hon kände av läget snabbt och har varit en riktig stjärna med allt. Trots många hustittande har vi nog aldrig känt den närvaron av en mäklare tidigare. Kan inte säga annat en helt perfekt, Tack Hanna ❤️
  • 2022-11-17 Insamlad av företaget
    mycket bra bemötande från första kontakten,,, jag trodde det skulle va svårt att sälja ett hus i dessa oroliga tider och ränte höjningar,, Hanna jobbade både helger o kvällar ....5 veckor efter första kontakten var huset sålt,, Hanna har gjort ett kanon jobb!
    2022-11-17 Verifierad kund
    Professionell, informativ och trevlig att ha att göra med.

Återkopplade så snart möjlighet gavs och tog snabbt reda på frågeställningar som uppkom.
  • 2022-11-15 Insamlad av företaget
    Proffesionellt, kunnigt, trevligt och hjälpsam.
    Förväntningarna var att få huset sålt Det fick vi snabbt och lätt och smidigt. Svarar alltid på frågor.
    Försäljning av hus.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
    2022-09-12 Verifierad kund
    Hanna är en fantastisk mäklare, glad, positiv & mycket kunnig. Vi kände stort förtroende & trygghet när vi sålde vårat hus. Fantastiskt bra jobbat! Vi tackar Hanna för all hjälp under våran husförsäljning!
    Med vänliga hälsningar
    Katarina & Jonas Nilsson
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
    • Stora Höga
    2021-05-21 Verifierad kund
    Vi köpte en bostadsrätt av Hanna och vi är supernöjda med bemötandet.
    • Stora Höga
    2021-05-20 Verifierad kund
    Köpt på Hakefjorden Resort av Bästa Hanna:)
    2021-05-17 Verifierad kund
    Hanna hjälpte oss med att sälja vårat hus.
    Vi uppskattade hennes engagemang och fick bra hjälp med allt som rörde försäljningen.
    2021-05-03 Verifierad kund
    Sålde huset. Mycket bra. Mäklaren samarbetade med mig och levde upp till mlnna förväntningarna. Mycket snabb och bra affär Tack till ett bra jobb
    • Timmervik
    2021-04-30 Verifierad kund
    Försäjlning av fristående villa i Timmervik, Stenungsunds kommun.
    Hanna är den perfekta mäklaren. Mycket kunnig och tillmötesgående. Skapar inte orealistiska förväntningar utan dämpar snarare den entusiasm som man som säljare har inför en försäljning.
    Hanna har till 100% följt "regelboken" vilket gör att vi som säljare känner oss mycket trygga.
    Hanna är med andra ord mycket proffsig.