Hanna Palmgren
Hanna Palmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund
.Hanna Palmgren har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Hanna Palmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Palmgren har haft 33 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 49 Läs vad Hanna Palmgren
2020-12-08Verifierad kund
Vi har köpt en bostadsrätt på Ängsbacken i Stenungsund.
Hanna P. är Väldigt trevlig, Glad och positiv.
Kunnig som mäklare.köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund -
2020-12-02Verifierad kund
Mycket bra erfarenhet, kan varmt rekommendera till andra köpare /säljare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund -
2020-11-11Verifierad kund
Vi sålde ett atriumhus i Stenungsund.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Hanna Palmgren. Hon är väldigt trevlig och löser allt utan problem dessutom med ett leende på läpparna. Vi upplever att vi fick det våra önskemål uppfyllda i vår husförsäljning och är väldigt nöjda med det arbete Hanna har utfört för bästa möjliga utgångsläge vid försäljning.sålde sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund -
2020-10-25Verifierad kund
Framför allt proffsig och mycket lyhörd, alltid lätt att ha att göra med!
2020-09-25Verifierad kund
Jag har köpt ett hus, jag hade inga direkta förväntningar i början, men blev bemött på ett väldigt bra sett utan mäklaren
2020-09-07Verifierad kund
Brudhammar 128
Jordnära och engagerad. Duktig medlare!
Uppfyllde våra förväntningar helt klart!
Bra från början till slut.köpte sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund -
2020-08-10Verifierad kund
Fritidshus på Orust. Allt var bra och gick bra.
2020-07-24Verifierad kund
Vi har köpt en bostad via Hanna och vi har varit super nöjda som kunder. Allt har gått hur smidigt som helst.
2020-07-20Verifierad kund
Köpt bostad.
Väldigt trevligt bemötande från början till genomförd affär.
Hanna har varit mkt. proffsig.köpte sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund -
2020-07-08Verifierad kund
Vi har köpt hus på Johan mattasts väg 5 i Ucklum. Vi tycker bemötandet från Hanna Palm var riktigt proffsigt och kändes oss genast trygg i hennes sällskap. Vi är väldigt glada över att Hanna Palm hjälpte oss från start till slut. Allt gick smidigt och bra
Bessim&Saraköpte sitt hus med hjälp av Hanna Palmgren en del av Fastighetsbyrån Stenungsund