Nicklas Björn

Nicklas Björn

Nicklas Björn är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund

Nicklas Björn har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Nicklas Björn har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.8. Nicklas Björn har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

144 omdömen om Nicklas Björn

Sedan starten hos Reco 2018
  • sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
    2023-03-27 Verifierad kund
    Niklas har varit väldigt tillmötesgående och varit lätt att ha och göra med.
  • Annika E
    köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
    2023-03-27 Verifierad kund
    Professionell snabb i kontakt och trygg
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Björn en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
    2023-03-14 Verifierad kund
    Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare. Trevlig och hjälpsam och svarat på alla våra frågor!
    2023-03-14 Verifierad kund
    Väldigt duktig och trevlig, en mäklare man kan lita på!
    Proffsigt, transparent och informativt
    2023-03-14 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande av Nicklas.
    Vi har känt genom hela processen att vi kan lita på och att Nicklas har haft vårt bästa i åtanke.

Professionell i sitt bemötande och väl pålåst om huset i fråga. Inga problem med att svara på frågor man har och även ta reda på saker vid behov.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Proffsig, engagerad, snabb och tydlig.
    2023-03-04 Verifierad kund
    Vänligt bemötande, väldigt kunnig och positiv.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Mycket trevlig och ambitiös. Tar sitt uppdrag på stort allvar och är tydlig i det han gör.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Nicklas är väldigt bra. Vi hade förväntat oss lite mer information inför fotograferingen. Hade massor av frågor men fick inte alltid svar på alla. Jag kanske skickade många frågor men vill gärna ha svar på de frågor jag ställer. Det var vår första husförsäljning och vi visste inte vad som skulle hända eller hur det funkade.
    Hade också velat ha mer hjälp av stylisten. Hon gick runt och pekade och sa en massa, gör så och så, tänk så och så, men har man inget stiltänk själv är det inte lätt att komma ihåg allt efteråt och framförallt fixa fram saker själv. Jag hade förväntat mig lite mer hands-on, att hon skulle flytta på saker, ta med accessoarer, typ så. När det väl var dags för besiktning och visning var ju Nicklas mer närvarande och det är väl då det är dags för honom att jobba mer. Hade kanske velat sett mer manuell marknadsföring på sociala medier? Vem vet..nu är det sålt och vi är nöjda ändå. =)